Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Talán Mamdanda ellen lenne esélyük 😊Amúgy azt vágjuk h nálunk vagy Fiola vagy Lovre fogja leszedni a pályáról Mbappettökmindegy, Pavard is megoldhatatlan lenne
csebi
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ideális nap hogy mozizzak meccsek helyett 😀finn-orosz, török-wales, olasz-svájcA finn-orosz engem kifejezetten érdekel, bár színvonalas lehet, hogy tényleg nem lesz.
extra szar párosítások 😊
NB2
A török-walesiből akár még lehet is egy jó meccs, de az olasz-svájci tényleg eléggé 1-0-nak tűnik.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Amúgy azt vágjuk h nálunk vagy Fiola vagy Lovre fogja leszedni a pályáról Mbappettökmindegy, Pavard is megoldhatatlan lenne
csebi
több mint 3 éve
ozibozi
17 178
kb ezt mondhatják az ottani drukkerek, mikor a magyarokat kell nézniük, bárki ellen 😊finn-orosz, török-wales, olasz-svájckb ezt mondhatják az ottani drukkerek, mikor a magyarokat kell nézniük, bárki ellen 😊
extra szar párosítások 😊
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 330
finn-orosz, török-wales, olasz-svájcA finn-orosz engem kifejezetten érdekel, bár színvonalas lehet, hogy tényleg nem lesz.
extra szar párosítások 😊
NB2
A török-walesiből akár még lehet is egy jó meccs, de az olasz-svájci tényleg eléggé 1-0-nak tűnik.
több mint 3 éve
finn-orosz, török-wales, olasz-svájcextra szar párosítások 😊
több mint 3 éve
lehet a németekkel játszunk a továbbjutásért? 😀
több mint 3 éve
zsinórba 3 meccs pont nélkülnagyot megyek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Alapvetően sok mindent elmond az h visszahívta Mullert és Hummelst. Ezek után az EB előtt formációt valt. Ráadásul nem tudom mi lett volna a taktika mára, hogy lövünk gólt. Meccs alapján beadasokkal akaratunk ami vicces h majd Gnabry vagy Werner lesz a levegő ura a francia oszlopok közöttszomorú lennék...de ez most tényleg szar voltHa vmi nem változik akkor sztem portugáloknak sem fognakszerintem tipikus esete, hogy ha holnapig játszanak se rúgnak góltEddigi 4 percből úgy értettem. Amúgy 89:00nal feküdt le majd 91:30kor indult újra. Ezután a cserenel elment egy jó 40 mp és már lassan ott vagyunk6 percből és 1 😊Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
csebi
Kampman
csebi
Klaci79
csebi
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Bízom az oktatási rendszerünkben. Magnetic board ONJaja Flori óta tudjuk ezt. Kérdés h vajon az Urbán gimnáziumot elvegezteke a srácok?Amúgy azt vágjuk h nálunk vagy Fiola vagy Lovre fogja leszedni a pályáról MbappetFekvő ember nem gyors ember, alapigazság. Csak megfogyatkozhat a csapat közben.
csebi
Gergőbácsi
csebi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
szomorú lennék...de ez most tényleg szar voltHa vmi nem változik akkor sztem portugáloknak sem fognakszerintem tipikus esete, hogy ha holnapig játszanak se rúgnak góltEddigi 4 percből úgy értettem. Amúgy 89:00nal feküdt le majd 91:30kor indult újra. Ezután a cserenel elment egy jó 40 mp és már lassan ott vagyunk6 percből és 1 😊Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
csebi
Kampman
csebi
Klaci79
csebi
több mint 3 éve
Lőttek gólt, csak a rossz iránybaHa vmi nem változik akkor sztem portugáloknak sem fognakszerintem tipikus esete, hogy ha holnapig játszanak se rúgnak góltEddigi 4 percből úgy értettem. Amúgy 89:00nal feküdt le majd 91:30kor indult újra. Ezután a cserenel elment egy jó 40 mp és már lassan ott vagyunk6 percből és 1 😊Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
csebi
Kampman
csebi
Klaci79
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha vmi nem változik akkor sztem portugáloknak sem fognakszerintem tipikus esete, hogy ha holnapig játszanak se rúgnak góltEddigi 4 percből úgy értettem. Amúgy 89:00nal feküdt le majd 91:30kor indult újra. Ezután a cserenel elment egy jó 40 mp és már lassan ott vagyunk6 percből és 1 😊Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
csebi
Kampman
csebi
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
szerintem tipikus esete, hogy ha holnapig játszanak se rúgnak góltEddigi 4 percből úgy értettem. Amúgy 89:00nal feküdt le majd 91:30kor indult újra. Ezután a cserenel elment egy jó 40 mp és már lassan ott vagyunk6 percből és 1 😊Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
csebi
Kampman
csebi
több mint 3 éve
ezek a német cserék extra szarok voltak
több mint 3 éve
Eddigi 4 percből úgy értettem. Amúgy 89:00nal feküdt le majd 91:30kor indult újra. Ezután a cserenel elment egy jó 40 mp és már lassan ott vagyunk6 percből és 1 😊Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
csebi
Kampman
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
nem jók ezek a németek basszus...egy csomó szokatlan hiba
több mint 3 éve
Tuti 1-1 leszNémetek ma akármit csinálnak nem rúgnak gólt szerintem
NB2
több mint 3 éve
Sané jó gyenge basszus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 330
6 percből és 1 😊Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Mert eddig a 4 perc hisszabbitasbol 3t állt a játék Rabiot miattElég idegesítő hogy a hang késikNekem nem tűnt fel.
Gergőbácsi
Kampman
több mint 3 éve
Jaja Flori óta tudjuk ezt. Kérdés h vajon az Urbán gimnáziumot elvegezteke a srácok?Amúgy azt vágjuk h nálunk vagy Fiola vagy Lovre fogja leszedni a pályáról MbappetFekvő ember nem gyors ember, alapigazság. Csak megfogyatkozhat a csapat közben.
csebi
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Tuti 1-1 lesz