Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Ez kurva vicces azok után h tegnap hagyták jóvá a törévnyt, meg azt is megmondták, hogy nem lehet térdelni 😀miért lenne photoshop? hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/7712-euro2020-madarsko-portugalsko-15-06-2021These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
— Adam Crafton (@AdamCrafton_) June 16, 2021
remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
ha lehet térdelni, ezt is el kell viselni
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Nso bazmeg, oda is minek nézek fel 🤣😂azok után hogy az angol - horvátot nézve a korábbi meccsekre betették a 6-3at mit vártál?
FINNORSZÁG–OROSZORSZÁG
A találkozónak van magyar vonatkozása is, hiszen a romániai Kovács István lesz a negyedik játékvezető.
FINNEK ÉS OROSZOK EGYMÁS ELLEN
♦ Amióta Oroszország 1992-ben függetlenné vált, mind a négy meccsét megnyerte Finnország ellen úgy, hogy közben 15 gólt szerzett, és csak egyet kapott.
warr_b
meccs előtt is mutattam, de megint:
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Az UEFA szerencsére legalább azt elintézte ezzel a csoporttal, hogy ha nem is a meccsek előtt, de a meccsek alatt térdel a válogatott rendesen 😀These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
miért lenne photoshop? hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/7712-euro2020-madarsko-portugalsko-15-06-2021These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
Negritis
ha lehet térdelni, ezt is el kell viselni
Hát ez valami csodálatos 😃These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
Negritis
Veszem az LMBTQXYZZS😃
Ne légy hazafiatlan, ennek örülni kellene mások szerint.These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Nso bazmeg, oda is minek nézek fel 🤣😂Én azon kacagtam, hogy az eredményekpontkomon első egymás elleniként jegyeznek egy 1912-es meccset, az egyetlent, amit a finnek nyertek 😀 bár statisztikájuk már nincs a meccsről :/
FINNORSZÁG–OROSZORSZÁG
A találkozónak van magyar vonatkozása is, hiszen a romániai Kovács István lesz a negyedik játékvezető.
♦ Amióta Oroszország 1992-ben függetlenné vált, mind a négy meccsét megnyerte Finnország ellen úgy, hogy közben 15 gólt szerzett, és csak egyet kapott.
warr_b
Mai tuti:
Finnország 0:0 Oroszország
Törökország 1:0 Wales
Olaszország 1:0 Svájc
These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
FINNORSZÁG–OROSZORSZÁG
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nyilvan a 2016-os EB-hez kepest csalodas, de akkor a csillagok egyuttallasa is kellett a tovabbjutashoz.
Nekem, szemely szerint mar az is eleg, hogy nem ilyen Sebok Vili feat Bicskei/Gellei csapatokat kell neznem 😀
Szerkesztette: undisputedly
„Fantasztikus, elképesztő hangulat volt. Azok a játékosok, akik ilyen szinten játszanak, sok szurkolót akarnak – szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki jelen volt a stadionban” – mondta Fernando Santos, majd még a portugál szövetség egy külön posztban is elismerését fejezte ki az atmoszféráért és elismerték a magyar csapat küzdőszellemét is.”
Nem fütyülni kell az ellent, meg köpdösni, dobálni, hanem megtapsolni. Amúgy sem tudtam hova tenni ezt a “gyűlöletet” a portugálok irányában tegnap.
Remélem egyszer ez megváltozik. Mint amikor Dinho-t tapsolták meg a Madrid szurkolók…
Na de befejeztem.
Vissza az EB-hez, hyva Suomi!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
szerencséjükre a Pesti TV és a Hundub még mindig ott maradt platformnak, így már nem is olyan fontos a szenny nyugati facebookon megjelenniük 😀Trollfocit letiltotta a face? Vagy hova tűnhetett?www.facebook.com/casualhungary/posts/1970882319744751
Szokol
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
A prolin, akarom mondani profin alulról felépített mozgalmat és brandet azért hosszú évek kemény alja munkájával sikerült lezülleszteni a NER focikultúrába tagozódott vállalhatatlan szintre.Trollfocit letiltotta a face? Vagy hova tűnhetett?www.facebook.com/casualhungary/posts/1970882319744751
Szokol
NB2
Trollfocit letiltotta a face? Vagy hova tűnhetett?
Szokol
the VAR referee behind Benzema x Mbappe's disallowed goal pic.twitter.com/7DqPsMeeyA
— ً (@NarcissisticMo) June 15, 2021
choose life
Amúgy szerintem ma nyernek szputnyikék, a török-Wales X lesz, meg a digók is behúzzák. Most nézem a finn statot 1 lövés 1 kaput találó 1 gól.az is fejes volt 😀
Klaci79
90-es években Rotterdamban voltam Feyenoord-Ajaxon, a meccs utáni vonuláson kb 50 méterre tőlünk eldobtak a rowdy-k egy kézigránátot a másik ultracsoport felé.Látom az Espanol - Fradira reagáltál az előzőekre nem 😉 ügyes. Az, hogy ott vezetik le a népek a feszültséget egy szimpla tény. Az angolok a meccs előtt meg után verik szét az adott várost, ez is tény. Hogy az én izlésemnek megfelel-e, nem, én nem dobáltam soha söröspoharat meg öngyújtót se, de kaptam már kismilliószor a nyakamba én is idehaza meg külföldön is, de emiatt balkánozni mondjuk a német szurkolókat akik megdobtak vele, eszembe se jutott. Bazd meg és két perccel később már el is felejtettem. Pontosan ennyi reakíciót ér meg. Berohanó elmeroggyant....hány ilyen van hetente (!!!) a nyugati bajnokságokban? Vagy a BL-döntőben ami talán nagyobb nézettségű esemény mint a Por/Hun. Ők is balkán?Sosem kedveltem a magadfajta megfelelési kényszeres, eltartott kisujjú “européer” szurkolót, aki azt hiszi - dehogy hiszi, csak saját maga felsőbbrendűségét akarja demózni - hogy a focimeccs az valami Nagy közös kumbajázás a népek és nemzetek csodás közös ünnepe. Lószart.Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal. Egy Espanol - Fradit megnéz talán Spanyolország 1%-a meg Magyarország fele, oké.
Tudod, a kilátogatók 95% itt éli ki a mindennapokban felszedett sérelmeit, nyűgjét baját. A focimeccsre járás, főleg a válogatott focimeccsei egyfajta háború - helyettesítő kellékek, ez egy elég régi szociológiai toposz. Az emberek kijönnek elküldik krisztiánót a jó büdös kurva anyjába, kiélik, ki ordítják a bennük rejlő feszültséget aztán hazamennek. Cserébe Európa nagy részen nem volt háború 45 óta. Nyilván nem csak ezért, de bizony a válogatott meccsek tökéletes szelep kiengedők.
Legalja az angol szurkoló tábor is akik képtelenek nem szetbaszni egy várost ahova mennek a csapat után? Legalja a francia szurkoló tábor aki ugyanúgy üvöltötte hogy homosexual pár éve - mint egyébként a bl-meccseken a legtöbb szurkoló tábor Ronaldonak? Legalja a spanyol szurkoló tábor, akik az Espanol - Fradi EL meccsen apróval dobálták Dibuszt (a helyszínen voltam - a bíró le se szarta)? Az olasz vagy lengyel vagy orosz ultrákat már nem is hozom, a magyar a kanyarba sincs agresszióban vagy bunkóságban hozzájuk képest.
Szóval balkánozhattál kicsit, megrugdalhattad a saját csapatod szurkolóit, ügyes vagy, jár a buksi simi.
MC12
De ez egy UEFA által dedikált Európa bajnoki csoportmeccs, amelyet kb a fél világ nézett.
Lehet nagyképűen a magas lóról diktálni a tamtamot, mert szép a koreo, meg jól szól a rigmus, de mekkora önámítás helyeselné azt, hogy az ember ott vezeti le a feszültséget, a stadionban? És ebben neked nincs semmi kivetnivaló? Hogy a pálya négy sarkán 30-40 sörös pohár? Hogy öngyújtóval dobálják a partjelzőt vagy Ronaldo-t? Meg még ki tudja mivel, mert Pepe egy nagyobb piros valamit is kidobott a pályáról.
A berohanó elmeroggyantról nem is beszélek… és szerinted is helyénvaló akkor kisgyermekes anyukákat nyakon dobni sörös pohárral?
Értem.
Az a baj, nem látod a fától az erdőt.
Ha frusztrált vagy, menj ki a lőtérre, üvölts a párnába, járj bokszolni meccs után.
Felőlem lehet szidni a hülye bírót, rendben van, nincs vele bajom. A verbális feszültséglevezetéssel sem. De a tegnapi túlment egy határon. Főleg azért, mert egész Európa ránk figyelt. És amit mondjuk egy CB felépített, gyorsan le is lett rombolva.
És miért lennék én más, tőled? Vagy a csőcseléktől? Azért mert ülök vagy helyzettől függően állok és szurkolok a magam módján?
Nyomtam a Riát és társait, talán ez nem elég?
Skót barátomat direkt megkérdeztem, a csehek elleni meccs után, milyen volt a szurkolói hangulat.
Azt mondta szidták kicsit a kapitányt meg a kapust, de ezen kívül semmi említésreméltó.
Viszont megtapsolták a győztes cseheket.
Ellenben a magyarok?
Még csak melegíteni jönnek ki a portugálok, az Európa Bajnokok, tele sztárokkal, és a magyarok mit csinálnak? Fütyülnek ezerrel.
Nekem szívet melengető érzés lett volna, ha kultúremberek módjára megtapsoltuk volna őket.
Mert kiérdemelték a tiszteletet.
Ég és föld a különbség.
Ja, még valami.
Én benne voltam szurkolói csoportban, külföldön is, voltam nem egy meccsen külhonban is, nem most, jó pár éve, de hogy 2021-re eljussunk oda egy fórumon, ismeretlenül, hogy én eltartott kisujjú europer szurkoló vagyok, mert azt mondom: tegnap balkáni állapotok uralkodtak a stadionban és szégyelltem hogy magyar vagyok… tényleg nevetséges.
Ember, a meccs után 2 ember üvöltve veszett össze egy cigin és ugrott egymás torkának… hagyjuk már ezt.
#JC6
Szerintem az égvilágon semmi különbség nincs a bíró anyjának szidása és CR anyjának szidása között szurkolói szempontból. Sőt, ha már akkor CR szidása mindenképpen logikusabb mert rúgott kettőt 😊
A tegnapi meccs semmiféle határon nem ment túl sőt, kifejezetten visszafogott volt a közönség. Csak körülötted több számodra negatív esemény történt, amitől nem tudsz elvonatkoztatni - pont te nem látod a fától az erdőt - és ezért abból vonsz le hibás általános következtetéseket. Például két ember összeveszik egy cigin------Balkán. Nyilván ilyen egyetlen más országban sem fordulhatna elő, csak a Balkánon. Ja.
Fogalmad sincs, mi megy a Balkánon szurkolás címszóval, ha szerinted tegnap az volt a Puskásban.
MC12
Na ott és akkor beszartam.
Szerkesztette: Willie Parker
Klose legalább a pályafutása végére kapott egy Müllert, akivel jól megértették egymást, de tény, hogy a tegnapi taktikába ők illettek volna (íveljünk be aztán vki befejeli) nem pedig Gnabry es Werner magasságú legények ...Valahol egy Podolski, Klose, Gomez, Kurányi (a híres NÉMET csatárok ugye... nyugi, csak poén 😊 ) ilyenkor nagyon szomorú.azért lehet szidni ezt a tegnapi német válogatottat, de azért mégiscsak a világbajnok, előző EB 2. csapat ellen nyomtak egy olyan meccset, amiben a döntetlen is benne lehetett volna úgy, hogy nem is játszottak jól. Franciák azért nem nyomtak annyira durva meccset támadásban, az látszott, hogy a 4 védő+3középpályás tengelyük továbbra is bivaly erős, és nem tudom, hogy ki fog nekik 2 gólnál többet lőni. ezzel a német válogatottal alapvetően az a probléma, hogy nincsenek vezéregyéniségek a mezőnyben. Hummels meg Müller lehetne az, hogy Löw nem járatja le őket azzal, hogy 2 évig jegelte őket és most vészmegoldásként tekint rájuk. Kimmich egyedül kevés. ráadásul nincs meg az a csatárjuk, aki gyilkos ösztöneivel kihasználja azt az 1 helyzetet, ami jön. Gnabry ki is hagyta. vszeg Werner sem lesz sokkal jobb, de én lehet következő meccsen megnézném a Havertz-Werner párost együtt. ráadásul az álmoskönyvek szerint sosem jó, ha a több éves alaptaktikádat (4-3-3) a tornára cseréled ki egy olyanra (3-4-2-1), ami teljesen eltér, ráadásul többen is saját posztjukon kívül játszanak (Kimmich, Gnabry, de igazából Havertznek sem láttam, hogy jó helye lenne ebben). ja arról meg ne is beszéljünk, hogy Löw vajon mennyire tud motiválni, ha mki tudja, hogy a torna után egyből veszi a kalapját. mind ezek ellenére azért ne gondoljuk úgy, hogy Münchenben a németek ellen mi leszünk az esélyesek főleg h vszeg tudni fogják milyen eredmény kell nekik a továbblépéshez.Mondjuk első körben akkor nem kéne összeesni a franciák ellen, hogy ne pocsék gk-val menjünk Münchenbe....Nemetek elveresevel akkor esetleg lenne egy kis eselyunk, az nem rossz.A legjobb harmadik most is tovabb jut?Ha jól tudom 4 legjobb 3.!
undisputedly
steelwolf
undisputedly
FLZOLI
csebi
De valahol egyébként én is sajnálom, hogy ilyen nevek után pont a befejező emberi posztra nem nagyon van ott megoldás, hogy régebbre ne is nyúljon vissza az ember (többek között azért se, mert Bierhoffékat már elég keveset láttam játszani).
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Valahol egy Podolski, Klose, Gomez, Kurányi (a híres NÉMET csatárok ugye... nyugi, csak poén 😊 ) ilyenkor nagyon szomorú.azért lehet szidni ezt a tegnapi német válogatottat, de azért mégiscsak a világbajnok, előző EB 2. csapat ellen nyomtak egy olyan meccset, amiben a döntetlen is benne lehetett volna úgy, hogy nem is játszottak jól. Franciák azért nem nyomtak annyira durva meccset támadásban, az látszott, hogy a 4 védő+3középpályás tengelyük továbbra is bivaly erős, és nem tudom, hogy ki fog nekik 2 gólnál többet lőni. ezzel a német válogatottal alapvetően az a probléma, hogy nincsenek vezéregyéniségek a mezőnyben. Hummels meg Müller lehetne az, hogy Löw nem járatja le őket azzal, hogy 2 évig jegelte őket és most vészmegoldásként tekint rájuk. Kimmich egyedül kevés. ráadásul nincs meg az a csatárjuk, aki gyilkos ösztöneivel kihasználja azt az 1 helyzetet, ami jön. Gnabry ki is hagyta. vszeg Werner sem lesz sokkal jobb, de én lehet következő meccsen megnézném a Havertz-Werner párost együtt. ráadásul az álmoskönyvek szerint sosem jó, ha a több éves alaptaktikádat (4-3-3) a tornára cseréled ki egy olyanra (3-4-2-1), ami teljesen eltér, ráadásul többen is saját posztjukon kívül játszanak (Kimmich, Gnabry, de igazából Havertznek sem láttam, hogy jó helye lenne ebben). ja arról meg ne is beszéljünk, hogy Löw vajon mennyire tud motiválni, ha mki tudja, hogy a torna után egyből veszi a kalapját. mind ezek ellenére azért ne gondoljuk úgy, hogy Münchenben a németek ellen mi leszünk az esélyesek főleg h vszeg tudni fogják milyen eredmény kell nekik a továbblépéshez.Mondjuk első körben akkor nem kéne összeesni a franciák ellen, hogy ne pocsék gk-val menjünk Münchenbe....Nemetek elveresevel akkor esetleg lenne egy kis eselyunk, az nem rossz.A legjobb harmadik most is tovabb jut?Ha jól tudom 4 legjobb 3.!
undisputedly
steelwolf
undisputedly
FLZOLI
csebi
De valahol egyébként én is sajnálom, hogy ilyen nevek után pont a befejező emberi posztra nem nagyon van ott megoldás, hogy régebbre ne is nyúljon vissza az ember (többek között azért se, mert Bierhoffékat már elég keveset láttam játszani).
Liverpool Fc