Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Az mi mentés volt.
több mint 3 éve
Hat eddig nem lettem okosabb ki szerzi az elso szabalyos golt. 😊 Mar ha lesz olyan persze.
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
deyell
11 702
3 játékost lehet betenni egy csapatból, ezt a franciáknál ki is maxoltam: L. Hernandez, Pogba, Mbappeb+ úgy látom van tehetségem a fantasyhez. első fordulóban Eriksent tettem be a csapatomba, meg Cancelót aki azután elkapta a covidot. most meg Mario Fernandest, akit 25 perc után hordágyon visznek le. és hol van még a forduló vége.Nem kívánok senkinek sérülést, de francia csapatot nem tudod betenni szombaton? 😀
deyell
Vito
choose life
több mint 3 éve
b+ úgy látom van tehetségem a fantasyhez. első fordulóban Eriksent tettem be a csapatomba, meg Cancelót aki azután elkapta a covidot. most meg Mario Fernandest, akit 25 perc után hordágyon visznek le. és hol van még a forduló vége.Nem kívánok senkinek sérülést, de francia csapatot nem tudod betenni szombaton? 😀
deyell
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Igen, és egyébként és sem szeretek már lapokra rakni, de itt most játszik egy favágásra amúgy is hajlamos, vereséggel kezdő, ezért extra módon frusztrált csapat hazai pályán, meg egy nagyrészt bekkelésre ítélt másik.Nem is értettem ezt az 1.70-es szorzót a 3 lapra, kb. az első félidőben meg is lesz.az eb átlag eddig 2
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Nem is értettem ezt az 1.70-es szorzót a 3 lapra, kb. az első félidőben meg is lesz.az eb átlag eddig 2
Kampman
több mint 3 éve
deyell
11 702
b+ úgy látom van tehetségem a fantasyhez. első fordulóban Eriksent tettem be a csapatomba, meg Cancelót aki azután elkapta a covidot. most meg Mario Fernandest, akit 25 perc után hordágyon visznek le. és hol van még a forduló vége.
choose life
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Nem is értettem ezt az 1.70-es szorzót a 3 lapra, kb. az első félidőben meg is lesz.
több mint 3 éve
Toto21
5 961
mennyi helyzet van te jó ég, én meg 0-1et tippeltemjo lesz ha lesz 1 gol. Elegge falabu mind2 csapat.
Sixo
több mint 3 éve
Maka-Maka-mó, mi? 😀Nem rossz, de az én generációmnak ez volt az első finn zenei élménye.ezt a dalt ajánlom erre a meccsre:Perkele.ih1.redbubble.net/image.441733001.0811/pp,840x830-pad,1000x1000,f8f8f8.u2.jpg
deyell
Kampman
www.youtube.com/watch?v=1nehkhIOa-0
deyell
www.youtube.com/watch?v=JhMar_ADi_A
Kampman
Inkább ez:
www.youtube.com/watch?v=Lcv97YqNqHI
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Az oroszoknál a csapaton belüli chemistry azért nem tűnik valami fényesnek.a csatár továbbra sem egy labdazsonglőr.
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Az oroszoknál a csapaton belüli chemistry azért nem tűnik valami fényesnek.
több mint 3 éve
nekem a kedvencem az volt mikor egy szombaton Kairóban átjött kollégám és el kezdtünk 3kor inni. söröztünk plusz minden gólnál feles hazai pálesz kb 50 fokos. aznap volt vmi jó Bayern meccs, amin a bajorok 5-1re nyertek. utána jött vmi tilitoli angol bajnoki 3-2vel, 8tól jött egy barca vagy real meccs 5-0val, és az esti 10 órás meccsre kidőltünk. persze okosan már a bayern meccs előtt is letoltunk 2 felest. mondhatom másnap vasárnap milyen jól melóztunk (ugye ott vnap-csütörtök volt a munkahét).Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.Ez buntetoknel az igazi 😀
Vrij6
Haverokkal anno a Bayern elleni donton 2012ben minden berugott Chelsea + kihagyott Chelsea tizinel lehuztunk egy feles palinkat
A MU-Villareal ezzel a modszerrel mondjuk vagy detoxot vagy hullahazat jelentett volna 😀
Borbinho
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Nem rossz, de az én generációmnak ez volt az első finn zenei élménye.ezt a dalt ajánlom erre a meccsre:Perkele.ih1.redbubble.net/image.441733001.0811/pp,840x830-pad,1000x1000,f8f8f8.u2.jpg
deyell
Kampman
www.youtube.com/watch?v=1nehkhIOa-0
deyell
www.youtube.com/watch?v=JhMar_ADi_A
több mint 3 éve
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.Ez buntetoknel az igazi 😀
Vrij6
Haverokkal anno a Bayern elleni donton 2012ben minden berugott Chelsea + kihagyott Bayern tizinel lehuztunk egy feles palinkat
A MU-Villarreal ezzel a modszerrel mondjuk vagy detoxot vagy hullahazat jelentett volna 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deyell
11 702
ezt a dalt ajánlom erre a meccsre:Perkele.ih1.redbubble.net/image.441733001.0811/pp,840x830-pad,1000x1000,f8f8f8.u2.jpg
deyell
Kampman
choose life
több mint 3 éve
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.a kövinél nem iszol
Vrij6
több mint 3 éve
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.ilyenkor ki kell hánynod és ha jön az igazi finn gól akkor újra lehúznod 😊
Vrij6
több mint 3 éve
azér az oroszok elkezdtek fát vágni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
depor sem volt szar valeronnal, luque-kal, na megha ruszki meccs megy a celta se mostovoi-jal, karpinnal 😀Detto. Nihat Kovacevic kettos elol. 😊 😀emlékszem mikor a sociedad majdnem bajnok lett mennyire imádtam őketSzerencsétlen Alaves utána tűnt el egy időre a süllyesztőben. Pont mint a Leeds az elbukott BL-elődöntő után...Minden idők legjobb meccse volt.irigylem azokat akik ittak a pool-alavesre 😀pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Negritis
NB2
Negritis
Kampman
warr_b
aztán ők is visszaestek
Negritis
Vrij6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ez milyen cikkcakkos vonal volt már az ueafától?
több mint 3 éve
ezt szerintem nehezebb volt kihagyni!