Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Az mi mentés volt.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Hat eddig nem lettem okosabb ki szerzi az elso szabalyos golt. 😊 Mar ha lesz olyan persze.

Szerkesztette: Zsellér van de Vrij

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
b+ úgy látom van tehetségem a fantasyhez. első fordulóban Eriksent tettem be a csapatomba, meg Cancelót aki azután elkapta a covidot. most meg Mario Fernandest, akit 25 perc után hordágyon visznek le. és hol van még a forduló vége.
deyell
Nem kívánok senkinek sérülést, de francia csapatot nem tudod betenni szombaton? 😀
Vito
3 játékost lehet betenni egy csapatból, ezt a franciáknál ki is maxoltam: L. Hernandez, Pogba, Mbappe

choose life
több mint 3 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
b+ úgy látom van tehetségem a fantasyhez. első fordulóban Eriksent tettem be a csapatomba, meg Cancelót aki azután elkapta a covidot. most meg Mario Fernandest, akit 25 perc után hordágyon visznek le. és hol van még a forduló vége.
deyell
Nem kívánok senkinek sérülést, de francia csapatot nem tudod betenni szombaton? 😀
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Nem is értettem ezt az 1.70-es szorzót a 3 lapra, kb. az első félidőben meg is lesz.
Kampman
az eb átlag eddig 2
Sixo
Igen, és egyébként és sem szeretek már lapokra rakni, de itt most játszik egy favágásra amúgy is hajlamos, vereséggel kezdő, ezért extra módon frusztrált csapat hazai pályán, meg egy nagyrészt bekkelésre ítélt másik.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Nem is értettem ezt az 1.70-es szorzót a 3 lapra, kb. az első félidőben meg is lesz.
Kampman
az eb átlag eddig 2

több mint 3 éve

choose life
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
mennyi helyzet van te jó ég, én meg 0-1et tippeltem
Sixo
jo lesz ha lesz 1 gol. Elegge falabu mind2 csapat.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Perkele.
deyell
 ih1.redbubble.net/image.441733001.0811/pp,840x830-pad,1000x1000,f8f8f8.u2.jpg
Kampman
ezt a dalt ajánlom erre a meccsre:

www.youtube.com/watch?v=1nehkhIOa-0
deyell
Nem rossz, de az én generációmnak ez volt az első finn zenei élménye.

www.youtube.com/watch?v=JhMar_ADi_A
Kampman
Maka-Maka-mó, mi? 😀

Inkább ez:

www.youtube.com/watch?v=Lcv97YqNqHI

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Az oroszoknál a csapaton belüli chemistry azért nem tűnik valami fényesnek.
Kampman
a csatár továbbra sem egy labdazsonglőr.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Az oroszoknál a csapaton belüli chemistry azért nem tűnik valami fényesnek.
több mint 3 éve
mennyi helyzet van te jó ég, én meg 0-1et tippeltem

több mint 3 éve
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.
Vrij6
Ez buntetoknel az igazi 😀

Haverokkal anno a Bayern elleni donton 2012ben minden berugott Chelsea + kihagyott Chelsea tizinel lehuztunk egy feles palinkat

A MU-Villareal ezzel a modszerrel mondjuk vagy detoxot vagy hullahazat jelentett volna 😀
Borbinho
nekem a kedvencem az volt mikor egy szombaton Kairóban átjött kollégám és el kezdtünk 3kor inni. söröztünk plusz minden gólnál feles hazai pálesz kb 50 fokos. aznap volt vmi jó Bayern meccs, amin a bajorok 5-1re nyertek. utána jött vmi tilitoli angol bajnoki 3-2vel, 8tól jött egy barca vagy real meccs 5-0val, és az esti 10 órás meccsre kidőltünk. persze okosan már a bayern meccs előtt is letoltunk 2 felest. mondhatom másnap vasárnap milyen jól melóztunk (ugye ott vnap-csütörtök volt a munkahét).

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Perkele.
deyell
Kampman

www.youtube.com/watch?v=1nehkhIOa-0
deyell
Nem rossz, de az én generációmnak ez volt az első finn zenei élménye.

www.youtube.com/watch?v=JhMar_ADi_A
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.
Vrij6
Ez buntetoknel az igazi 😀

Haverokkal anno a Bayern elleni donton 2012ben minden berugott Chelsea + kihagyott Bayern tizinel lehuztunk egy feles palinkat

A MU-Villarreal ezzel a modszerrel mondjuk vagy detoxot vagy hullahazat jelentett volna 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Perkele.
deyell
Kampman

choose life
több mint 3 éve
Vrij6
a kövinél nem iszol

több mint 3 éve
Vrij6
ilyenkor ki kell hánynod és ha jön az igazi finn gól akkor újra lehúznod 😊

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
azér az oroszok elkezdtek fát vágni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊
NB2
nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
Negritis
pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀
NB2
irigylem azokat akik ittak a pool-alavesre 😀
Negritis
Minden idők legjobb meccse volt.
Kampman
Szerencsétlen Alaves utána tűnt el egy időre a süllyesztőben. Pont mint a Leeds az elbukott BL-elődöntő után...
warr_b
emlékszem mikor a sociedad majdnem bajnok lett mennyire imádtam őket
aztán ők is visszaestek
Negritis
Detto. Nihat Kovacevic kettos elol. 😊 😀
Vrij6
depor sem volt szar valeronnal, luque-kal, na megha ruszki meccs megy a celta se mostovoi-jal, karpinnal 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ez milyen cikkcakkos vonal volt már az ueafától?

több mint 3 éve
ezt morata simán a léc alá vágta volna

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
ezt szerintem nehezebb volt kihagyni!