Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nah ez a következő két meccs valahogy nem mozgat, szerintem ez most max meló mellett böngészőben fog menni háttérben, asszony hadd örüljön, hogy kicsit övé a tévé 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ruszkira raktam úgyhogy jött a mixem 😀, még az olaszokat is érzem, de nincs az az élet hogy nekik szurkoljak, úgyhogy szerintem azt kihagyom 😀Hat Meki, vak tyuk is talal szemet 😕 😀 3 mixembol 1 meg el (a 1.5 underes lol), az egesz jo elso meccs utan 😀...Nekem kurvára ne! 😀Mai tuti:előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?
Finnország 0:0 Oroszország
Törökország 1:0 Wales
Olaszország 1:0 Svájc
Borbinho
török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀
Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
több mint 3 éve
A csoporton belul viszont nem a gol különbség szamit?Nem, egymás elleni.
esanders10
több mint 3 éve
Hat Meki, vak tyuk is talal szemet 😕 😀 3 mixembol 1 meg el (a 1.5 underes lol), az egesz jo elso meccs utan 😀...Nekem kurvára ne! 😀Mai tuti:előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?
Finnország 0:0 Oroszország
Törökország 1:0 Wales
Olaszország 1:0 Svájc
Borbinho
török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀
Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Hülye bíró, lehetett volna itt még lapokat adni.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
A csoporton belul viszont nem a gol különbség szamit?Nem, az a VB-n van.
esanders10
több mint 3 éve
Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
esanders10
539
A csoporton belul viszont nem a gol különbség szamit?
több mint 3 éve
Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.
több mint 3 éve
Nah, nyomjanak már be a finnek egyet...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Na, még egy sárga kéne.
több mint 3 éve
Nagyon gyenge lett a 2. félidő sajnos.de legalább jönnek a sárgák a végén 😀
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nagyon gyenge lett a 2. félidő sajnos.Mert a finnek szarok.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Nagyon gyenge lett a 2. félidő sajnos.
több mint 3 éve
Jah, ha ez jéghoki csoport lenne, a belgáknak nem osztanànak lapot 😊
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Az a 6 sàrga kezd necces lenni.Sajnos az a gól a félidő végén megnyugtatta az oroszokat, reménykedtem egy frusztrált folytatásban.
NB2
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Az a 6 sàrga kezd necces lenni.a biro benn felejtette az öltözöben úgy tünik
NB2
több mint 3 éve
Az a 6 sàrga kezd necces lenni.
több mint 3 éve
eldönthették volna a ruszkik, hogy jöjjön végre alho a garbage time-ban 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Ahogy tegnap 1-1 et tippeltem a nemet franciara es nem jott be, ugy itt sem akar az egyenlito gol megszuletni. 😀inkabb lesz 0-2, mint 1-1, ahogy nézem a meccset
Vrij6
több mint 3 éve
Ahogy tegnap 1-1 et tippeltem a nemet franciara es nem jott be, ugy itt sem akar az egyenlito gol megszuletni. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nagy védés volt Hradeczkytől, de ha elhelyezi mint tegnap mbappe a lesgóljánál akkor az életbe nem védi ki
több mint 3 éve
Toto21
5 961
kerzsakov má vert volna kettőt.azért az kemény mennyire nem találják el a kaput a csapatok
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
kerzsakov má vert volna kettőt.Mingyà Kirjakov 😊
eaglesmcnabb