Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah ez a következő két meccs valahogy nem mozgat, szerintem ez most max meló mellett böngészőben fog menni háttérben, asszony hadd örüljön, hogy kicsit övé a tévé 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mai tuti:
Finnország 0:0 Oroszország
Törökország 1:0 Wales
Olaszország 1:0 Svájc
Borbinho
előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?

török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Nekem kurvára ne! 😀
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀

Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
Hat Meki, vak tyuk is talal szemet 😕 😀 3 mixembol 1 meg el (a 1.5 underes lol), az egesz jo elso meccs utan 😀...
Borbinho
ruszkira raktam úgyhogy jött a mixem 😀, még az olaszokat is érzem, de nincs az az élet hogy nekik szurkoljak, úgyhogy szerintem azt kihagyom 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.
Stez
Bármikor tudod állítani
peach
A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A csoporton belul viszont nem a gol különbség szamit?
esanders10
Nem, egymás elleni.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mai tuti:
Finnország 0:0 Oroszország
Törökország 1:0 Wales
Olaszország 1:0 Svájc
Borbinho
előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?

török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Nekem kurvára ne! 😀
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀

Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
Hat Meki, vak tyuk is talal szemet 😕 😀 3 mixembol 1 meg el (a 1.5 underes lol), az egesz jo elso meccs utan 😀...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Hülye bíró, lehetett volna itt még lapokat adni.
több mint 3 éve
esanders10
Nem, az a VB-n van.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Stez
Bármikor tudod állítani

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 539
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 3 éve
Nah, nyomjanak már be a finnek egyet...

több mint 3 éve
Na, még egy sárga kéne.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nagyon gyenge lett a 2. félidő sajnos.
Kampman
de legalább jönnek a sárgák a végén 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Kampman
Mert a finnek szarok.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Jah, ha ez jéghoki csoport lenne, a belgáknak nem osztanànak lapot 😊
több mint 3 éve
Az a 6 sàrga kezd necces lenni.
NB2
Sajnos az a gól a félidő végén megnyugtatta az oroszokat, reménykedtem egy frusztrált folytatásban.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
NB2
a biro benn felejtette az öltözöben úgy tünik
több mint 3 éve
több mint 3 éve
eldönthették volna a ruszkik, hogy jöjjön végre alho a garbage time-ban 😀

több mint 3 éve
Ahogy tegnap 1-1 et tippeltem a nemet franciara es nem jott be, ugy itt sem akar az egyenlito gol megszuletni. 😀
Vrij6
inkabb lesz 0-2, mint 1-1, ahogy nézem a meccset
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Ahogy tegnap 1-1 et tippeltem a nemet franciara es nem jott be, ugy itt sem akar az egyenlito gol megszuletni. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nagy védés volt Hradeczkytől, de ha elhelyezi mint tegnap mbappe a lesgóljánál akkor az életbe nem védi ki

több mint 3 éve
kerzsakov má vert volna kettőt.
eaglesmcnabb
azért az kemény mennyire nem találják el a kaput a csapatok
több mint 3 éve
kerzsakov má vert volna kettőt.
eaglesmcnabb
Mingyà Kirjakov 😊