Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
a CB végre betalált
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Jó meccs ez az Ausztrália-Katar
több mint 3 éve
Csöcsökhöz sosincs korán.Jobb meccsre számítottam annál, mint hogy a 35. percre szóviccek záporozzanak a követőben.Csöcsökhöz még korán van.
Kampman
empty taxi
Bár a mohamedánokat lehet nem érdekli, csak a korán...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Okay nem okay...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
origo már kezdi:Ez még igaz is
"Akár sorsdöntő meccs is lehet a magyar-német az Eb-n"
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Például megkérdeztem, hogy mikor készül már el a küszöböm?Jobb meccsre számítottam annál, mint hogy a 35. percre szóviccek záporozzanak a követőben.Jött ma az asztalosom, ő szakmai ártalomként favicceket mond.
Kampman
Willie Parker
A válasz: már a küszöbön van.
több mint 3 éve
origo már kezdi:"Akár sorsdöntő meccs is lehet a magyar-német az Eb-n"
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Jobb meccsre számítottam annál, mint hogy a 35. percre szóviccek záporozzanak a követőben.Jött ma az asztalosom, ő szakmai ártalomként favicceket mond.
Kampman
több mint 3 éve
Jobb meccsre számítottam annál, mint hogy a 35. percre szóviccek záporozzanak a követőben.Csöcsökhöz még korán van.
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Jobb meccsre számítottam annál, mint hogy a 35. percre szóviccek záporozzanak a követőben.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Nem csodálkozom, h empty az a taxi!Erre szted mennyi az over Ünder?A walesieknél nincsenek cselek, a törököknél viszont van Celik.Iktriad meg nàlad van?
empty taxi
NB2
empty taxi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Mindig jól jön egy kis migránsozásAszongya a törökök jobbak a lefejezésekbenBozsik is mondta meccs előtt, hogy fegyelmezetlen népség, egyértelműen törökellenes irányt vett a közhangulat a köztévénél.
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Erre szted mennyi az over Ünder?A walesieknél nincsenek cselek, a törököknél viszont van Celik.Iktriad meg nàlad van?
empty taxi
NB2
Madden hates me.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Aszongya a törökök jobbak a lefejezésekbenBozsik is mondta meccs előtt, hogy fegyelmezetlen népség, egyértelműen törökellenes irányt vett a közhangulat a köztévénél.
Willie Parker
több mint 3 éve
Ez eddig nalam az EB legizgalmasabb meccse. Jok ezek a kaotikus merkozesek amikor ketteszakad a palya 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Aszongya a törökök jobbak a lefejezésekben
több mint 3 éve
A walesieknél nincsenek cselek, a törököknél viszont van Celik.Iktriad meg nàlad van?
empty taxi
több mint 3 éve
Nagy mentés
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Most is sárga-zöldben van, most mondd, hogy nem az.Még a ti irányítótok? 😊Kozepre passzolni aaron fiam?Ne izéld már itt is az irányítónkat...
esanders10
Kampman
bcsarli
több mint 3 éve
A walesieknél nincsenek cselek, a törököknél viszont van Celik.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Én nekik szurkolok, van Ramsey autogrammom még a Halival játszottak.Ramsey bazmeg, rajtad megy el a mixem! Megkereslek, azt mész megint IR-re!Arsenalos volt, ez egyutt jar a chokersaggal 😀
Willie Parker
undisputedly
több mint 3 éve
Ramsey bazmeg, rajtad megy el a mixem! Megkereslek, azt mész megint IR-re!Arsenalos volt, ezzel egyutt jar a chokersag 😀
Willie Parker
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Torokoktol ez eddig lokuki.annál is kevesebb. Nincs semmi kombinatív játék
esanders10
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Cakir, Cakir everywhere
több mint 3 éve