Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kerzsakov má vert volna kettőt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
trükkös játék lesz a finneknél
Kampman
Meglepődnének a ruszkik, ha nyomnának a finnek egy trükkös Ivánt 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Látom az Espanol - Fradira reagáltál az előzőekre nem 😉 ügyes. Az, hogy ott vezetik le a népek a feszültséget egy szimpla tény. Az angolok a meccs előtt meg után verik szét az adott várost, ez is tény. Hogy az én izlésemnek megfelel-e, nem, én nem dobáltam soha söröspoharat meg öngyújtót se, de kaptam már kismilliószor a nyakamba én is idehaza meg külföldön is, de emiatt balkánozni mondjuk a német szurkolókat akik megdobtak vele, eszembe se jutott.
MC12
Anno asszem Inter-meccsen volt h robogót dobtak le a nézőtérről 😀
empty taxi
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Látom az Espanol - Fradira reagáltál az előzőekre nem 😉 ügyes. Az, hogy ott vezetik le a népek a feszültséget egy szimpla tény. Az angolok a meccs előtt meg után verik szét az adott várost, ez is tény. Hogy az én izlésemnek megfelel-e, nem, én nem dobáltam soha söröspoharat meg öngyújtót se, de kaptam már kismilliószor a nyakamba én is idehaza meg külföldön is, de emiatt balkánozni mondjuk a német szurkolókat akik megdobtak vele, eszembe se jutott.
MC12
Anno asszem Inter-meccsen volt h robogót dobtak le a nézőtérről 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
0-3 lesz és senki nem kap 10 pontot 😀
több mint 3 éve
trükkös játék lesz a finneknél
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
ezt morata simán a léc alá vágta volna
Sixo
svédek ellen is?
több mint 3 éve
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.
Vrij6
iszol még egy felest büntiből, hogy előre ittál a medve bőrére gólra
több mint 3 éve
Nekem amúgy már ez a fekete egyenpóló is szánalmas. Olyan, mintha mindegyik annyira csóró lenne, hogy csak ilyen gagyi fekete pólóra futja, válogatott mezre nem.
roberto23
szerinted jobb lenne, ha magyar címerrel a szívük felett csinálnák ezt? szerintem sem.

Szégyen ez az egész kibaszott ország. Német fórumokon is a CB tegnapi karlendítései a téma, ezt még nem hozták fel, de kurva kellemetlen magyarként ott jelen lenni.
dancogo
nyilván nem az a benchmark (legfeljebb parasztság szempontjából), de a ruszki vagy a szerb ultrák mellett a mieink csak szánalmas nyuggerek. ott a homofóbia úgy 120 százalék körül mozoghat - mondjuk nem csoda, a kormány is a ruszkikat másolja, az ultrák miért ne ezt tennék?
több mint 3 éve
Eleg vegyes hangvetelu cikkeket olvastam a tegnapi eredmennyel kapcsolatban. Nagy kar volt igy behypeolni az embereket, hiszen varhato volt, hogy ebben a csoportban a pontszerzes is szep eredmeny lenne.

Nyilvan a 2016-os EB-hez kepest csalodas, de akkor a csillagok egyuttallasa is kellett a tovabbjutashoz.

Nekem, szemely szerint mar az is eleg, hogy nem ilyen Sebok Vili feat Bicskei/Gellei csapatokat kell neznem 😀
undisputedly
van valami bajod Vilivel? az ezredforduló idején a válogatott gólkirálya volt 😀
több mint 3 éve
maradjon ez a végeredmény és akkor feljövök vrij meg kampman mögé a 7. helyre !
Sixo
Vagy egyenlítsenek a finnek és akkor telitalálatom lesz 😊
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem baj, idegenben jó az iksz.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
maradjon ez a végeredmény és akkor feljövök vrij meg kampman mögé a 7. helyre !

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az les volt
Stez
"szentpétervásáron" a ruszkiknak nincs les

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
zdorovo

choose life
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Az les volt

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
csóringer finnek, majdnem kihúzták már

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
holy holy mirancsuk sakravel nojti

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Az igen ez szep volt!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
6 perc? Kemény!

Gól.

Szerkesztette: NB2
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Kb. ezt a meccset vártam.
Kampman
Az oroszoknak nagyobb kockazatot kell majd vallalniuk a masodik felidoben. Mert azert gondolom nem 1 ponttal akarnak nekimenni a danok elleni meccsnek. A finneknek meg ugye alapvetoen jo a dontetlen.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Ettől a Finn-Orosz párharcról a My Summer Car jut eszembe.
több mint 3 éve
3 lapnál tartunk

Min. 6 lap
2,15-ös szorzó
Ajánlom mindenkinek
több mint 3 éve
Kb. ezt a meccset vártam.
több mint 3 éve
Aúú, ez fájhatott mindkettőnek...