Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
kerzsakov má vert volna kettőt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
trükkös játék lesz a finneknélMeglepődnének a ruszkik, ha nyomnának a finnek egy trükkös Ivánt 😀
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Látom az Espanol - Fradira reagáltál az előzőekre nem 😉 ügyes. Az, hogy ott vezetik le a népek a feszültséget egy szimpla tény. Az angolok a meccs előtt meg után verik szét az adott várost, ez is tény. Hogy az én izlésemnek megfelel-e, nem, én nem dobáltam soha söröspoharat meg öngyújtót se, de kaptam már kismilliószor a nyakamba én is idehaza meg külföldön is, de emiatt balkánozni mondjuk a német szurkolókat akik megdobtak vele, eszembe se jutott.Anno asszem Inter-meccsen volt h robogót dobtak le a nézőtérről 😀
MC12
empty taxi
több mint 3 éve
Látom az Espanol - Fradira reagáltál az előzőekre nem 😉 ügyes. Az, hogy ott vezetik le a népek a feszültséget egy szimpla tény. Az angolok a meccs előtt meg után verik szét az adott várost, ez is tény. Hogy az én izlésemnek megfelel-e, nem, én nem dobáltam soha söröspoharat meg öngyújtót se, de kaptam már kismilliószor a nyakamba én is idehaza meg külföldön is, de emiatt balkánozni mondjuk a német szurkolókat akik megdobtak vele, eszembe se jutott.Anno asszem Inter-meccsen volt h robogót dobtak le a nézőtérről 😀
MC12
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
5 961
0-3 lesz és senki nem kap 10 pontot 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 330
trükkös játék lesz a finneknél
több mint 3 éve
ezt morata simán a léc alá vágta volnasvédek ellen is?
Sixo
több mint 3 éve
Most akkor amugy hogy igyon az ember? Befejeli a finn a vezetest, orommel lehuzod a felest utana, majd kiderul hogy megse gol. 😀 perszepersze, varjam meg mig kiderul, de az meg eleg ehhh.iszol még egy felest büntiből, hogy előre ittál a
Vrij6
több mint 3 éve
Nekem amúgy már ez a fekete egyenpóló is szánalmas. Olyan, mintha mindegyik annyira csóró lenne, hogy csak ilyen gagyi fekete pólóra futja, válogatott mezre nem.szerinted jobb lenne, ha magyar címerrel a szívük felett csinálnák ezt? szerintem sem.
roberto23
Szégyen ez az egész kibaszott ország. Német fórumokon is a CB tegnapi karlendítései a téma, ezt még nem hozták fel, de kurva kellemetlen magyarként ott jelen lenni.nyilván nem az a benchmark (legfeljebb parasztság szempontjából), de a ruszki vagy a szerb ultrák mellett a mieink csak szánalmas nyuggerek. ott a homofóbia úgy 120 százalék körül mozoghat - mondjuk nem csoda, a kormány is a ruszkikat másolja, az ultrák miért ne ezt tennék?
dancogo
több mint 3 éve
Eleg vegyes hangvetelu cikkeket olvastam a tegnapi eredmennyel kapcsolatban. Nagy kar volt igy behypeolni az embereket, hiszen varhato volt, hogy ebben a csoportban a pontszerzes is szep eredmeny lenne.van valami bajod Vilivel? az ezredforduló idején a válogatott gólkirálya volt 😀
Nyilvan a 2016-os EB-hez kepest csalodas, de akkor a csillagok egyuttallasa is kellett a tovabbjutashoz.
Nekem, szemely szerint mar az is eleg, hogy nem ilyen Sebok Vili feat Bicskei/Gellei csapatokat kell neznem 😀
undisputedly
több mint 3 éve
Kampman
28 330
maradjon ez a végeredmény és akkor feljövök vrij meg kampman mögé a 7. helyre !Vagy egyenlítsenek a finnek és akkor telitalálatom lesz 😊
Sixo
több mint 3 éve
Nem baj, idegenben jó az iksz.
több mint 3 éve
maradjon ez a végeredmény és akkor feljövök vrij meg kampman mögé a 7. helyre !
több mint 3 éve
Az les volt"szentpétervásáron" a ruszkiknak nincs les
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
csóringer finnek, majdnem kihúzták már
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
holy holy mirancsuk sakravel nojti
több mint 3 éve
Az igen ez szep volt!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kb. ezt a meccset vártam.Az oroszoknak nagyobb kockazatot kell majd vallalniuk a masodik felidoben. Mert azert gondolom nem 1 ponttal akarnak nekimenni a danok elleni meccsnek. A finneknek meg ugye alapvetoen jo a dontetlen.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ettől a Finn-Orosz párharcról a My Summer Car jut eszembe.
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Kb. ezt a meccset vártam.
több mint 3 éve
Aúú, ez fájhatott mindkettőnek...