Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
na ilyet sem láttam még futballmeccsen (bokszmeccsen igen)
deyell
Azt hiszem talán World Series meccsen is előfordult már.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
na ilyet sem láttam még futballmeccsen (bokszmeccsen igen)

choose life
több mint 3 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 905
Én nem éreztem tragikusnak a tegnapot persze voltak proszto dolgok.

-Vonulásnal megkéne már oldani h mobil budikat kirakni mert így sajnos a legjobb szándék melett is szana szét lesz hugyozva a város ha 35-40 ezer ember megindul .
-Menetben 2-3 alkalommal ment a románozás ..én más neccesebb rigmust itt nem hallottam.

Stadionban B közép szélén álltunk , már a kezdés előtt másfélórával

-én ezt náci karlenditás dolgot abszolut nem érzékeltem ..ebben biztos vagyok h ha esetleg ilyen történt is maximum egy 30-40 fős brigád akciója rohadtul nem kéne ezzel általánosítani .
-Térdelés nem volt se itt se ott
- Cristiano Homoszexual valóban elindult párszor ..ami nekem gázos volt de ez sem volt olyan h mindenki becsatlakozott pl az én környékemen senki ..

ezen kívül ami negatív volt azok az árak 5 sör 5 szendvics 17 900.. 😊

Amugy nagyon extra hangulat volt végig , és 83 percig nagyon rendben voltunk sőt... , és ezt a vegeredmeny dacára értékelte is közönség .

Azért meg amiért mondjuk 67 000 ből van pár száz ostoba érezze magát szarul ő , nehogy már én 😊
több mint 3 éve
biztos én vagyok a tudatlan, de mi az az ázsiai gólszám?
NB2
Ez szerintem jobban elmondja, mit én el tudnám 😊

www.bettingwell.com/sports-betting-guide/abc-sports-betting/asian-goal-lines
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
biztos én vagyok a tudatlan, de mi az az ázsiai gólszám?
több mint 3 éve
Fogadási szempontból

Ázsiai gólszám under 3.25, 1.23-as szorzó, nem sok, de nagyon valószínűnek tűnik
Lapok száma over 2.5, 1.7-es szorzó, tudom, hogy én figyelmeztetek állandóan, hogy kevés lap várható, de ez most nagyon jó szorzó
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊
NB2
nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
Negritis
pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀
NB2
irigylem azokat akik ittak a pool-alavesre 😀
Negritis
Minden idők legjobb meccse volt.
Kampman
Szerencsétlen Alaves utána tűnt el egy időre a süllyesztőben. Pont mint a Leeds az elbukott BL-elődöntő után...
warr_b
emlékszem mikor a sociedad majdnem bajnok lett mennyire imádtam őket
aztán ők is visszaestek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 183
Mondjuk Ez a vérciki kör olyan jól behatárolható hogy kikből áll,
Tegnap is mögöttünk pár bohóc nekiállt ott avantizni meg Mussolinizni, és konkrétan úgy kiröhögték őket, hogy kussban lapítottak egész meccsen. Főleg mikor egy 100-120kg+ 4 fős társaság megjött melléjük és felvonták a szemöldöküket.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
NB2
Negritis
NB2
Negritis
Kampman
Szerencsétlen Alaves utána tűnt el egy időre a süllyesztőben. Pont mint a Leeds az elbukott BL-elődöntő után...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
NB2
Negritis
NB2
Negritis
több mint 3 éve
NB2
Negritis
NB2

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
NB2
Negritis
NB2
Oroszok menni fognak rendesen azon a meccsen. De 2 gol a max tölük szerintem. Finnek meg 0

ergo a tippem 0-2 😀
több mint 3 éve
NB2
Negritis
több mint 3 éve
Nyilván ha valaki mindenáron politikai üzenetet akar bevinni a stadionba (legyen az bármi), akkor ugyanott számolnia kell az ellenzőkkel. Az már megint egy személyes dolog, hogy az ellenvéleményt ki lehet fejezni kulturáltan meg prosztó stílusban is.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mai tuti:
Finnország 0:0 Oroszország
Törökország 1:0 Wales
Olaszország 1:0 Svájc
Borbinho
előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?

török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Nekem kurvára ne! 😀
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀

Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
anno bet365-n vagy hol a kezdeti ingyen 3k-ból csináltam 150k-t nem kevés munkával
majd mikor lementem 50k-ra kiszálltam és azóta se próbáltam újra
büszke is vagyok rá, mer 10 éve még lottozóba is jártam fogadni (és sokat bukni)
Negritis
Én a 18as VB-n a Ladbrokes-ra felraktam 30 eurót, csoportkör első fordulójában nyertem 2 euróra 200at (2 pontos eredmény meg egy másik nagy odds), a 200ból csináltam blackjacken egy fél óra alatt 400at, majd a 400at kb 15 perc alatt elkúrtam blackjacken (picit elkapott a hév, meg a belgáknak is jól ment a VB-n, mindenki bulizott/örült még így is a társaságban) 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
NB2

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213

remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
miért lenne photoshop?  hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/7712-euro2020-madarsko-portugalsko-15-06-2021
ha lehet térdelni, ezt is el kell viselni
NB2
Tehát, ha van lehetőség kiállni az egyenjogúság mellett, akkor legyen lehetőség kiállni egyenjogúság ellen is?

Egyébként már engem nem érdekelnek az ilyenek, agyatlan csürhe, nem lehet rajtuk változtatni, csak abba gondolok ilyenkor bele mindig, hogy sajnos ezeknek is lesznek gyerekeik és ha véletlen valamelyikük gyereke meleg lesz, akkor szerencsétlen gyereknek milyen sanyarú élete lesz...
több mint 3 éve
Mai tuti:
Borbinho
előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?

török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Nekem kurvára ne! 😀
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀

Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
anno bet365-n vagy hol a kezdeti ingyen 3k-ból csináltam 150k-t nem kevés munkával
majd mikor lementem 50k-ra kiszálltam és azóta se próbáltam újra
büszke is vagyok rá, mer 10 éve még lottozóba is jártam fogadni (és sokat bukni)

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mai tuti:
Borbinho

eaglesmcnabb
Nekem kurvára ne! 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 222 — #officialBoliever

remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
És gondolom milyen büszkék voltak magukra a fiúk. 😀

Nekem amúgy már ez a fekete egyenpóló is szánalmas. Olyan, mintha mindegyik annyira csóró lenne, hogy csak ilyen gagyi fekete pólóra futja, válogatott mezre nem.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 086 — Big Penix Energy

Negritis
Szégyen ez az egész kibaszott ország. Német fórumokon is a CB tegnapi karlendítései a téma, ezt még nem hozták fel, de kurva kellemetlen magyarként ott jelen lenni.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mondjuk nem tudom, hogy egy foci Eb alatt miért mindennek a feketék meg a melegek helyzetéről kell szólnia. Cseleket, gólokat, védéseket szeretnék nézni, nem térdelő embereket meg szivárványos zászlókat...

több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mai tuti:
Borbinho

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nso bazmeg, oda is minek nézek fel 🤣😂

FINNORSZÁG–OROSZORSZÁG

A találkozónak van magyar vonatkozása is, hiszen a romániai Kovács István lesz a negyedik játékvezető.

FINNEK ÉS OROSZOK EGYMÁS ELLEN

♦ Amióta Oroszország 1992-ben függetlenné vált, mind a négy meccsét megnyerte Finnország ellen úgy, hogy közben 15 gólt szerzett, és csak egyet kapott.
warr_b
Én azon kacagtam, hogy az eredményekpontkomon első egymás elleniként jegyeznek egy 1912-es meccset, az egyetlent, amit a finnek nyertek 😀 bár statisztikájuk már nincs a meccsről :/

Mai tuti:
Borbinho
1912-ben az az olimpia volt. A finnek az oroszok előtt az olaszokat is legyőzték (hosszabbításban). Aztán nagy zakókat kaotak a britektől és hollandoktól, de negyedikek lettek 😊

en.m.wikipedia.org/wiki/Football_at_the_1912_Summer_Olympics_%E2%80%93_Matches