Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
na ilyet sem láttam még futballmeccsen (bokszmeccsen igen)Azt hiszem talán World Series meccsen is előfordult már.
deyell
Can't believe I just caught this on video. Parachuted into the stadium, got caught in the spider cam and nearly crashed into the crowd. Hope he's ok! #GERFRA #EURO2020 pic.twitter.com/PJ49WYdFM9
— Max Merrill (@MaxMerrill_) June 15, 2021
choose life
-Vonulásnal megkéne már oldani h mobil budikat kirakni mert így sajnos a legjobb szándék melett is szana szét lesz hugyozva a város ha 35-40 ezer ember megindul .
-Menetben 2-3 alkalommal ment a románozás ..én más neccesebb rigmust itt nem hallottam.
Stadionban B közép szélén álltunk , már a kezdés előtt másfélórával
-én ezt náci karlenditás dolgot abszolut nem érzékeltem ..ebben biztos vagyok h ha esetleg ilyen történt is maximum egy 30-40 fős brigád akciója rohadtul nem kéne ezzel általánosítani .
-Térdelés nem volt se itt se ott
- Cristiano Homoszexual valóban elindult párszor ..ami nekem gázos volt de ez sem volt olyan h mindenki becsatlakozott pl az én környékemen senki ..
ezen kívül ami negatív volt azok az árak 5 sör 5 szendvics 17 900.. 😊
Amugy nagyon extra hangulat volt végig , és 83 percig nagyon rendben voltunk sőt... , és ezt a vegeredmeny dacára értékelte is közönség .
Azért meg amiért mondjuk 67 000 ből van pár száz ostoba érezze magát szarul ő , nehogy már én 😊
biztos én vagyok a tudatlan, de mi az az ázsiai gólszám?Ez szerintem jobban elmondja, mit én el tudnám 😊
NB2
www.bettingwell.com/sports-betting-guide/abc-sports-betting/asian-goal-lines
Ázsiai gólszám under 3.25, 1.23-as szorzó, nem sok, de nagyon valószínűnek tűnik
Lapok száma over 2.5, 1.7-es szorzó, tudom, hogy én figyelmeztetek állandóan, hogy kevés lap várható, de ez most nagyon jó szorzó
emlékszem mikor a sociedad majdnem bajnok lett mennyire imádtam őketSzerencsétlen Alaves utána tűnt el egy időre a süllyesztőben. Pont mint a Leeds az elbukott BL-elődöntő után...Minden idők legjobb meccse volt.irigylem azokat akik ittak a pool-alavesre 😀pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Negritis
NB2
Negritis
Kampman
warr_b
aztán ők is visszaestek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Tegnap is mögöttünk pár bohóc nekiállt ott avantizni meg Mussolinizni, és konkrétan úgy kiröhögték őket, hogy kussban lapítottak egész meccsen. Főleg mikor egy 100-120kg+ 4 fős társaság megjött melléjük és felvonták a szemöldöküket.
Szerencsétlen Alaves utána tűnt el egy időre a süllyesztőben. Pont mint a Leeds az elbukott BL-elődöntő után...Minden idők legjobb meccse volt.irigylem azokat akik ittak a pool-alavesre 😀pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Negritis
NB2
Negritis
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Minden idők legjobb meccse volt.irigylem azokat akik ittak a pool-alavesre 😀pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Negritis
NB2
Negritis
irigylem azokat akik ittak a pool-alavesre 😀pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Negritis
NB2
Oroszok menni fognak rendesen azon a meccsen. De 2 gol a max tölük szerintem. Finnek meg 0pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Negritis
NB2
ergo a tippem 0-2 😀
pedig milyen jó lenne a fórum egy 5-4 után? 😀Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Negritis
Én a 18as VB-n a Ladbrokes-ra felraktam 30 eurót, csoportkör első fordulójában nyertem 2 euróra 200at (2 pontos eredmény meg egy másik nagy odds), a 200ból csináltam blackjacken egy fél óra alatt 400at, majd a 400at kb 15 perc alatt elkúrtam blackjacken (picit elkapott a hév, meg a belgáknak is jól ment a VB-n, mindenki bulizott/örült még így is a társaságban) 😀anno bet365-n vagy hol a kezdeti ingyen 3k-ból csináltam 150k-t nem kevés munkávalNekem kurvára ne! 😀Mai tuti:előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?
Finnország 0:0 Oroszország
Törökország 1:0 Wales
Olaszország 1:0 Svájc
Borbinho
török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀
Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
majd mikor lementem 50k-ra kiszálltam és azóta se próbáltam újra
büszke is vagyok rá, mer 10 éve még lottozóba is jártam fogadni (és sokat bukni)
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Legyen a ruszki-finnre ivós játék, minden gól után egy vodka 😊nem hiszem hogy be fogsz rúgni 😀
NB2
Tehát, ha van lehetőség kiállni az egyenjogúság mellett, akkor legyen lehetőség kiállni egyenjogúság ellen is?miért lenne photoshop? hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/7712-euro2020-madarsko-portugalsko-15-06-2021These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
— Adam Crafton (@AdamCrafton_) June 16, 2021
remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
ha lehet térdelni, ezt is el kell viselni
NB2
Egyébként már engem nem érdekelnek az ilyenek, agyatlan csürhe, nem lehet rajtuk változtatni, csak abba gondolok ilyenkor bele mindig, hogy sajnos ezeknek is lesznek gyerekeik és ha véletlen valamelyikük gyereke meleg lesz, akkor szerencsétlen gyereknek milyen sanyarú élete lesz...
anno bet365-n vagy hol a kezdeti ingyen 3k-ból csináltam 150k-t nem kevés munkávalNekem kurvára ne! 😀Mai tuti:előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?
Borbinho
török 2-2 lesz yilmaz és bale góljaival. Duva hogy az eb két legnagyobb istenadta tehetsége egymás llen fog ma játszani!
eaglesmcnabb
Egy jó 3 éve a hobbi szintű (értsd félévenként 1xri) tippmixeléssel is felhagytam, azóta az új taktika az volt, hogy nem játszok 😀
Most felbuzdultam, hogy ha a tippjátékban semmit nem tudok eltalálni, akkor megrakom az ellenkezőjét mixen, hátha jön valami 😀
Ezért össze is raktam mára egy olyan mixet, h a török meccsen lesz kiállítás, a másik két meccsen meg mindkét csapat ugyan annyi szögletet szerez, hozhat is 200 FT-ra 100k-t 😀
Borbinho
majd mikor lementem 50k-ra kiszálltam és azóta se próbáltam újra
büszke is vagyok rá, mer 10 éve még lottozóba is jártam fogadni (és sokat bukni)
Nekem kurvára ne! 😀Mai tuti:előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?
Borbinho
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
És gondolom milyen büszkék voltak magukra a fiúk. 😀These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
Nekem amúgy már ez a fekete egyenpóló is szánalmas. Olyan, mintha mindegyik annyira csóró lenne, hogy csak ilyen gagyi fekete pólóra futja, válogatott mezre nem.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Szégyen ez az egész kibaszott ország. Német fórumokon is a CB tegnapi karlendítései a téma, ezt még nem hozták fel, de kurva kellemetlen magyarként ott jelen lenni.These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
Negritis
Mai tuti:előttem az öreg 1,5 fölé rakta a szovjet meccset mixen, most akkor kinek higgyek?
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1912-ben az az olimpia volt. A finnek az oroszok előtt az olaszokat is legyőzték (hosszabbításban). Aztán nagy zakókat kaotak a britektől és hollandoktól, de negyedikek lettek 😊Nso bazmeg, oda is minek nézek fel 🤣😂Én azon kacagtam, hogy az eredményekpontkomon első egymás elleniként jegyeznek egy 1912-es meccset, az egyetlent, amit a finnek nyertek 😀 bár statisztikájuk már nincs a meccsről :/
FINNORSZÁG–OROSZORSZÁG
A találkozónak van magyar vonatkozása is, hiszen a romániai Kovács István lesz a negyedik játékvezető.
FINNEK ÉS OROSZOK EGYMÁS ELLEN
♦ Amióta Oroszország 1992-ben függetlenné vált, mind a négy meccsét megnyerte Finnország ellen úgy, hogy közben 15 gólt szerzett, és csak egyet kapott.
warr_b
Mai tuti:
Borbinho
en.m.wikipedia.org/wiki/Football_at_the_1912_Summer_Olympics_%E2%80%93_Matches