Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Még a ti irányítótok? 😊Kozepre passzolni aaron fiam?Ne izéld már itt is az irányítónkat...
esanders10
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Arda Turan amúgy már kipipázta és kiboxolta magát a keretből? Vagy miért nem vetik be?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Ramsey bazmeg, rajtad megy el a mixem! Megkereslek, azt mész megint IR-re!
több mint 3 éve
bale második gólpassza amit ramsey elbasz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Magas láb plusz a kezére pattant...Erre mondjuk lehet itt-ott befújtak volna egy tizit...Szerintem nem volt az, inkább volt egy véletlen.
warr_b
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Erre mondjuk lehet itt-ott befújtak volna egy tizit...Ez egy igazi akvilla volt Söyüncütől, akkor lehet.
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Erre mondjuk lehet itt-ott befújtak volna egy tizit...Szerintem nem volt az, inkább volt egy véletlen.
warr_b
több mint 3 éve
Erre mondjuk lehet itt-ott befújtak volna egy tizit...
több mint 3 éve
Látom az azeri-török barátság örök és megbonthatatlan.amíg közösen utálják az örményeket...
warr_b
több mint 3 éve
Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
esanders10
539
Kozepre passzolni aaron fiam?
több mint 3 éve
bale mekkora papír
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
esanders10
539
Na, most mar joval tobben vannak azert mint a svajc meccsen.
több mint 3 éve
Az ezredforduló váltogatottjaiban ilyen Lisztesek, Dárdaik, Illés Bélát Horváth Ferencek, Fehér Miklósok,Na… azert ha jol emlekszem, szoptak ki ok Gruzoktol is. Azt nem is emlitem, hogy ha nem csal az emlekezetem, akkor meg Jugoszlavoktol is kaptunk egy hetest.
Szabicsok, Lipcseik, Gerák játszottak,
Nem látom ki nem férne be ide,
Megváltozott a szabályrendszer, Bódog boldogtalan bekerülhet már észak makedónok, finnek, magyarok. Stb.
Erre akkor esély sem volt.
ozibozi
több mint 3 éve
Látom az azeri-török barátság örök és megbonthatatlan.
több mint 3 éve
Passz... nem nagyon láttam még ilyet.Walesieknél mi ez az oldalra fordulás a himnusz alatt?Talán mert ott vannak a szurkolóik?
warr_b
Csak arra tudok gondolni.
Kampman
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
Az ezredforduló váltogatottjaiban ilyen Lisztesek, Dárdaik, Illés Bélát Horváth Ferencek, Fehér Miklósok,Szabicsok, Lipcseik, Gerák játszottak,
Nem látom ki nem férne be ide,
Megváltozott a szabályrendszer, Bódog boldogtalan bekerülhet már egy EB-re pár meccsre akár észak makedónok, finnek, magyarok. Stb.
Erre akkor esély sem volt.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Walesieknél mi ez az oldalra fordulás a himnusz alatt?Talán mert ott vannak a szurkolóik?
warr_b
Csak arra tudok gondolni.
több mint 3 éve
Walesieknél mi ez az oldalra fordulás a himnusz alatt?
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ejnye, Bozsik.Nem elég az M4-nek, hogy még a kaszinóst is helyettesíteni kell, most te is ki akarod dobatni magad?
több mint 3 éve
😀
több mint 3 éve
Azóta javította garbage minutes-re 😀En ugy emlekszem, hogy o nagyon nagy kokler volt 😀 (az ezredfordulo magyar valogatottjaiban en is golkiraly lettem volna 😀 )Eleg vegyes hangvetelu cikkeket olvastam a tegnapi eredmennyel kapcsolatban. Nagy kar volt igy behypeolni az embereket, hiszen varhato volt, hogy ebben a csoportban a pontszerzes is szep eredmeny lenne.van valami bajod Vilivel? az ezredforduló idején a válogatott gólkirálya volt 😀
Nyilvan a 2016-os EB-hez kepest csalodas, de akkor a csillagok egyuttallasa is kellett a tovabbjutashoz.
Nekem, szemely szerint mar az is eleg, hogy nem ilyen Sebok Vili feat Bicskei/Gellei csapatokat kell neznem 😀
undisputedly
slowmotion
szerk: Az meg van, hogy az index ma lehozott a cimlapon egy cikket ezzel "C. Ronaldo a SZEMETPERCEK kiralya", utalva a garbage time-ban lott goljaira? 😀 Micsoda magyarositas!
undisputedly
OFF: Az öregnek minden írása teljesen elfogult véleménycikk, a hideg kiráz attól a csávótól. ( érdemes megnézni a Lebron, CR, Messi, Steph Curry cikkjeinek szakmaiságát 😀, de a legalja az Illés Fanni paralimpikonnal készült interjúja)
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 3 éve
En ugy emlekszem, hogy o nagyon nagy kokler volt 😀 (az ezredfordulo magyar valogatottjaiban en is golkiraly lettem volna 😀 )Eleg vegyes hangvetelu cikkeket olvastam a tegnapi eredmennyel kapcsolatban. Nagy kar volt igy behypeolni az embereket, hiszen varhato volt, hogy ebben a csoportban a pontszerzes is szep eredmeny lenne.van valami bajod Vilivel? az ezredforduló idején a válogatott gólkirálya volt 😀
Nyilvan a 2016-os EB-hez kepest csalodas, de akkor a csillagok egyuttallasa is kellett a tovabbjutashoz.
Nekem, szemely szerint mar az is eleg, hogy nem ilyen Sebok Vili feat Bicskei/Gellei csapatokat kell neznem 😀
undisputedly
slowmotion
szerk: Az meg van, hogy az index ma lehozott a cimlapon egy cikket ezzel "C. Ronaldo a SZEMETPERCEK kiralya", utalva a garbage time-ban lott goljaira? 😀 Micsoda magyarositas!
szerk 1: Ez a musorvezetono mar szemrevalobb 😀
Szerkesztette: undisputedly