Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
A 10. válogatottsága után! 🤣🤣Simek Petinek mikor lett ilyen parasztgyerek akcentusa?már Aszódon is az volt neki megyében 😀
Willie Parker
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
De utàlom az ilyen tiziket.
több mint 3 éve
Simek Petinek mikor lett ilyen parasztgyerek akcentusa?már Aszódon is az volt neki megyében 😀
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ha ez a meccs így maradna és este a svájciak le találnák győzni az olaszokat, akkor a törökök az utolsó meccstől függetlenül kiesnek, mert garantált lesz nekik a 4. hely.
több mint 3 éve
nem elég hogy tegnap elfújta a meccsünket, még mindent véd is ez a cakir
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ezt hogy?
több mint 3 éve
deyell
11 702
csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
choose life
több mint 3 éve
Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Simek Petinek mikor lett ilyen parasztgyerek akcentusa?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Kőműves ma nem tudott jönni, szóval ma válogathatok a Soproni-Kőbányai-Kanizsai szentháromságban.Lélektanilag fontos pillantaban mentem ki új sörért, pont láttam a góltSörhöz odaférsz?
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Mint ahogy azt nem fogod fel hogy a toleranciara felszólítóknak tolerálni illene azokat is akik nem értenek egyet velük 😊elég vicces, hogy a kirekesztés elleni dologgal validáljátok, hogy kirekesztésre szólítsatok fel. ezt az érvet egy picit is felfogjátok, hogy miért hibás teljesen? mert sajnos nekem nem úgy tűnik, hogy igen.Pontosan 😊miért lenne photoshop? hooligans.cz/domains/hooligans.cz/index.php/reports/foreign/7712-euro2020-madarsko-portugalsko-15-06-2021These images, inside the stadium in Budapest, come a week after Hungarian fans booed Irish players taking the knee. @farenet anti discrimination campaigner @PiaraPowar says “the situation in Hungary is problematic” https://t.co/6Qf2c9bIYK pic.twitter.com/NnUJb1bTVV
— Adam Crafton (@AdamCrafton_) June 16, 2021
remélem ez csak vicc és photoshop, ha nem akkor pedig azt remélem hogy az uefa elég szépen megbünteti ezt a szarházi brigádot
Negritis
ha lehet térdelni, ezt is el kell viselni
NB2
kristóf17
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
OFFAhogy nézem az EB alatt Szentkirályi Alexandra már Tik-Tok videókban jelenti be a kormánydöntéseket
ON
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Lélektanilag fontos pillantaban mentem ki új sörért, pont láttam a góltSörhöz odaférsz?
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Lélektanilag fontos pillantaban mentem ki új sörért, pont láttam a gólt
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Béla mi labdát adott megint, Ramsey kapott volna félidőben ha ezt a ziccert se veri be 😀Jaja, tőlem biztos!
Vito
több mint 3 éve
star power ül Walesnek idén is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Béla mi labdát adott megint, Ramsey kapott volna félidőben ha ezt a ziccert se veri be 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Három a walesi igazság, biztos megijedt az előző üzenetemtől!
több mint 3 éve
Okos gól
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azért pár éve még sci-fi kategória volt, hogy EB-n ki-ki meccset játsszunk a németekkel, most meg itt van. Igaz hogy a 3. helyért, de akkor is.origo már kezdi:Ez még igaz is
"Akár sorsdöntő meccs is lehet a magyar-német az Eb-n"
NB2
Kampman
több mint 3 éve
na bale 3. gólpasszát már sikerült berúgni 😀
több mint 3 éve
Áronka betalált 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz