Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 330
2 sárgát, na, 2 sárgát 😊
több mint 3 éve
törökök napestig játszhatnak. aztán UFC fight Night
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21
5 961
baggio tippje rezeg
több mint 3 éve
Kampman
28 330
A törökök támadójátékánál még a miénkben is több volt a fantázia, komolyan.
több mint 3 éve
de marklarEz nem a Marklar?üdv a Föld nevű bolygón 😀De olyanrol at tudom pakolni, aki mar jatszott? Tehat ha ma az olaszom nem hoz eleg pontot, de rapakolom most a cskt, akkor holnap at tudom rakni Lukakura? Es ha o sem eleg jo, akkor az angol meccs elott rola Kane-re peldaul?csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
deyell
Stez
eaglesmcnabb
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Törököket még mi is vertük oda vissza 😊A játékukat nézve nem meglepetés.
NB2
több mint 3 éve
deyell
11 702
Törököket még mi is vertük oda vissza 😊a lengyeleknek meg hármat rúgtunk, szóval tőlük sem kell sokat várni.
NB2
choose life
több mint 3 éve
Ez nem a Marklar?üdv a Föld nevű bolygón 😀De olyanrol at tudom pakolni, aki mar jatszott? Tehat ha ma az olaszom nem hoz eleg pontot, de rapakolom most a cskt, akkor holnap at tudom rakni Lukakura? Es ha o sem eleg jo, akkor az angol meccs elott rola Kane-re peldaul?csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
deyell
Stez
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Ward idáig a torna kapusa
több mint 3 éve
Lezárhatta volt Wales
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
James te vadbarom
több mint 3 éve
Yilmaz két lábon járó szerencsétlenség55-ös szorzóra nagy ajándék volt hogy gólkirály lesz 😀
Toto21
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
az komoly hogy ha nem mondja hogy Harry Wilson liverpool játékos fingom se lett volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törököket még mi is vertük oda vissza 😊
több mint 3 éve
deyell
11 702
spanyolok még összekaphatják magukat. törököknek viszont nagyjából lefőtt a kávéTörökök ész nélkül mennek előre. Sok hibàval játszanak.A spanyolok mellett ők eddig a legnagyobb csalódás. Nyilván náluk a legnagyobb eddig a minta is.
NB2
Kampman
choose life
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Yilmaz két lábon járó szerencsétlenség
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Törökök ész nélkül mennek előre. Sok hibàval játszanak.A spanyolok mellett ők eddig a legnagyobb csalódás. Nyilván náluk a legnagyobb eddig a minta is.
NB2
több mint 3 éve
Ahha, koszi. Koszongetnek tobbet is a segitsegetekert, de a forum mar ettol is lehal. 😂Yep.De olyanrol at tudom pakolni, aki mar jatszott? Tehat ha ma az olaszom pl Lukaku nem hoz eleg pontot, de rapakolom most a cskt, akkor holnap at tudom raknu Lukakura? Es ha o sem eleg jo, akkor az angol meccs elott rola Kane-re peldaul?csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
deyell
Stez
Annyi a kikötés h az új csk, akire átteszed a karszalagot, az még pályára lépés előtt kell h álljon az adott játéknapon.
empty taxi
több mint 3 éve
Törökök ész nélkül mennek előre. Sok hibàval játszanak.
több mint 3 éve
üdv a Föld nevű bolygón 😀De olyanrol at tudom pakolni, aki mar jatszott? Tehat ha ma az olaszom nem hoz eleg pontot, de rapakolom most a cskt, akkor holnap at tudom rakni Lukakura? Es ha o sem eleg jo, akkor az angol meccs elott rola Kane-re peldaul?csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
deyell
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Yep.De olyanrol at tudom pakolni, aki mar jatszott? Tehat ha ma az olaszom pl Lukaku nem hoz eleg pontot, de rapakolom most a cskt, akkor holnap at tudom raknu Lukakura? Es ha o sem eleg jo, akkor az angol meccs elott rola Kane-re peldaul?csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
deyell
Stez
Annyi a kikötés h az új csk, akire átteszed a karszalagot, az még pályára lépés előtt kell h álljon az adott játéknapon.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Ez a török középcsatár külsőre a Hasan Sast idézi, csak sokkal bénább.
több mint 3 éve
De olyanrol at tudom pakolni, aki mar jatszott? Tehat ha ma az olaszom nem hoz eleg pontot, de rapakolom most a cskt, akkor holnap at tudom rakni Lukakura? Es ha o sem eleg jo, akkor az angol meccs elott rola Kane-re peldaul?csak arra tudod átpakolni, aki még nem játszott. arra is csak akkor, amikor már egy játéknap lement és a következő még nem kezdődött el.Na ne bssz. Hogy? En nekem nem ajanlotta fel az opciot, h atrakjam masra. Ezzel az erovel atpakolom arra, aki a legtobb pontot hozza. Eleg irrealisan hangzik.Bezony. Pl nekem ma burak a csk. Meccs után simán át tudom tenni másra.Nada. Az előző fordulóban én először Chiesára tettem, majd utána mikor ő csak csere volt, áttettem Lukakura.A cskt? Tudtommal csak a fordulok kozott. Mivel ez a kor elkezdodott, igy mar csak a kovi fordulo elott szerintem.Elfelejtettem fantasyt allitani, Lukaku maradt a csk. Tuti pirosat kap.Bármikor tudod állítani
Stez
peach
Stez
empty taxi
peach
Stez
deyell
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Söyüncü 2. akvilla ma.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...