NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt? Van Hofbrau, Gösser meg Staropramen.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ha mondjuk a győzelmi esélyedet 50% alá prognosztizálod pár százalékkal, akkor megéri mondjuk egy 40%-os taktika, ami ugye 10-ből 4-szer bejön, de a hozadéka mondjuk egy 60 százalékos győzelmi esély.Ja. Csak ha a taploiddal elbaszod, es hatranyba kerulsz, mire johetnenek a pengek, aztan kikapsz emiatt, akkor baszhatod. Ravaghatjuk, hogy kockazat nelkul nincs gyozelem, de egy ilyen meccsen, 55 evnyi szivas utan nem biztos, hogy a legjobb otlet az ilyen szintu kockaztatas.Ha a "taplókkal" megpuhítod az ellenfelet már jöhetnek a "pengék". Taktika.Es az amugy feltunt, hogy szinte allandoan akkor jott a javulas az angoloknal, amikor Southgate bekuldte azokat, akik miatt rinyaltunk, vagy lehozta azokat, akiken ertetlekedtunk?Kb. eddig minden eddigi angol meccs előtt az volt itt, hogy micsoda hülyeség ez tőle, hogy kezdhet ez meg az, a másik meg nem, aztán csak itt vannak a döntőben, sőt lehet meg is nyerik. Biztos hogy megéri itt okoskodni előre mindig, hogy mennyire nem ért hozzá Southgate?😊Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Rice, Phillips, Shaw – Saka, Kane, Sterling lesz a kezdo szerintem, ha ez igaz.
Nagyon remelem, hogy nem az.
Stez
davemayer
Stez
zavi27
Stez
A 90-es években volt egy csatár a Karlsruheben, Edgar Schmitt. Sokszor volt csere, beállt, lőtte a gólokat, emiatt a kezdőbe követelték, de akkor meg nem. Aztán csereként ismét.
Vagyis összeettebb egy meccs felépítése, mikor ki játszik, milyen feladattal, mintsem elintézhető lenne annyival, hogy X a jobb, kezdjen ő.
Sobri Jóska
Stez
Vagyis ez sima analitika, és azt mi nem tudhatjuk, hogy milyen infókkal, adatokkal dolgozik Southgate.
Ettől még csak két kimenetel lehetséges, és benne van az angol vereség is, de azt nem gondolom, hogy ne lenne terve, amit a leginkább sikerre vezetőnek tartana.
Egyszerűen tény, hogy nagyságrendekkel több infója van, mint közülünk bárkinek.
És ez attól függetlenül tény, hogy végül ki nyeri a meccset.
több mint 3 éve
Mount benn van Saka helyen de 3-4-3 lesz:Wow. Hat ez meglep, ez ultra defenziv taktika szerintem. Nem ez a resze lep meg, mert Southgate beszari, de az viszont nagyon, ha Mount jatszik Saka helyen. Pont az lenne a lenyeg szerintem, hogy a ket angol gyors szelso a lassu Chielliniek moge oda tudjon kerulni, Mount viszont azert nem gyors, igy meg szerintem azon az oldalon egyaltalan nem fog tudni az olasz vedelem moge kerulni az angol.
Sky Sports News can confirm reports Kieran Trippier will be recalled to England’s starting XI for the final, playing right back in a back five.
#ENG XI: Pickford, Shaw, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling
csebi
Ha a Sky igy tudja, valszeg ez lesz amugy, de ezt mondjuk en nem lattam jonni. Nem gondoltam, hogy Southgate ennyire kihereli az egyik szelet a tamadosoranak, amikor ez a legnagyobb lehetosege Chiellini es Bonucci atjatszasara.
több mint 3 éve
Kampman
28 313
A futball megmenekült 😊 😀Katarban FIFA rendezvény lesz, nem UEFA.Azt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Ki kell maxolni a témát, Katarban úgyis kuss lesz.
Pont ez az ami sok embernél kiüti a biztosítékot, és pont erre gondolunk amikor azt mondjuk hogy a pofánkba van tolva. Most ha erre azt mondom hogy túl sok akkor tényleg engem homofóbnak kell tekinteni?
davemayer
Kampman
csebi
több mint 3 éve
Mount benn van Saka helyen de 3-4-3 lesz: Sky Sports News can confirm reports Kieran Trippier will be recalled to England’s starting XI for the final, playing right back in a back five.
#ENG XI: Pickford, Shaw, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Legszorosabb meccs az angoloknak épp az volt mikor ez a 3-4-3 jött, ráadásul az első tíz percben szenvedés is volt és utána is volt a németeknek két nagy helyzetük. Az xg is magasan ott volt a legközelebb (1.35 vs 1.32). Nem tudjuk h mi lett volna ha, de elképzelhető hogy az alap felállással simább a nemet meccs csak Southgate túlságosan félt (de akar egy Gosens, Kimmich fele vérengzés is lehetett volna). Viszont Mancini jobb edző ezen az EBn Lownel és ő nem fogja tétlenül nezni 70 percig ezt az egészet hanem lép az angol taktikára.Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Rice, Phillips, Shaw – Saka, Kane, Sterling lesz a kezdo szerintem, ha ez igaz.
Stez
davemayer
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ja. Csak ha a taploiddal elbaszod, es hatranyba kerulsz, mire johetnenek a pengek, aztan kikapsz emiatt, akkor baszhatod. Ravaghatjuk, hogy kockazat nelkul nincs gyozelem, de egy ilyen meccsen, 55 evnyi szivas utan nem biztos, hogy a legjobb otlet az ilyen szintu kockaztatas.Ha a "taplókkal" megpuhítod az ellenfelet már jöhetnek a "pengék". Taktika.Es az amugy feltunt, hogy szinte allandoan akkor jott a javulas az angoloknal, amikor Southgate bekuldte azokat, akik miatt rinyaltunk, vagy lehozta azokat, akiken ertetlekedtunk?Kb. eddig minden eddigi angol meccs előtt az volt itt, hogy micsoda hülyeség ez tőle, hogy kezdhet ez meg az, a másik meg nem, aztán csak itt vannak a döntőben, sőt lehet meg is nyerik. Biztos hogy megéri itt okoskodni előre mindig, hogy mennyire nem ért hozzá Southgate?😊Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
davemayer
Stez
zavi27
Stez
A 90-es években volt egy csatár a Karlsruheben, Edgar Schmitt. Sokszor volt csere, beállt, lőtte a gólokat, emiatt a kezdőbe követelték, de akkor meg nem. Aztán csereként ismét.
Vagyis összeettebb egy meccs felépítése, mikor ki játszik, milyen feladattal, mintsem elintézhető lenne annyival, hogy X a jobb, kezdjen ő.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Katarban FIFA rendezvény lesz, nem UEFA.Azt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Ki kell maxolni a témát, Katarban úgyis kuss lesz.
Pont ez az ami sok embernél kiüti a biztosítékot, és pont erre gondolunk amikor azt mondjuk hogy a pofánkba van tolva. Most ha erre azt mondom hogy túl sok akkor tényleg engem homofóbnak kell tekinteni?
davemayer
Kampman
több mint 3 éve
Amúgy én sem értem h egy zászló miatt így feszengenek emberek … ahelyett h azt vennék figyelembe h mennyi embernek jelenthet ez rengeteget.Ha nyitottan állsz hozzá, gondolkozol, hogy miért undorít, miért zavar, akkor akár még el is múlhat.Ok rendbenAzt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Ja. :/
davemayer
Én nem vagyok meleg, mégse üti ki a biztosítékot. Tehát nem üti ki minden heteronál. És még a mozgalmakat se kedvelem, pláne nem a balos-liberális fajtát, ráadásul Orbánra szavaztam, tehát a politikai hozzáállással se függ össze a dolog.
Vagyis akinél kiüti, az, ha magába néz, akkor valamiféle undort, kellemetlen érzést tud detektálni, ami logikailag nem megalapozott, de mégis ott van.
Na az a homofóbia.
Sobri Jóska
davemayer
Gimiben még én is buziztam, aztán idővel kinövi az ember.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ha nyitottan állsz hozzá, gondolkozol, hogy miért undorít, miért zavar, akkor akár még el is múlhat.Ok rendbenAzt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Ja. :/
davemayer
Én nem vagyok meleg, mégse üti ki a biztosítékot. Tehát nem üti ki minden heteronál. És még a mozgalmakat se kedvelem, pláne nem a balos-liberális fajtát, ráadásul Orbánra szavaztam, tehát a politikai hozzáállással se függ össze a dolog.
Vagyis akinél kiüti, az, ha magába néz, akkor valamiféle undort, kellemetlen érzést tud detektálni, ami logikailag nem megalapozott, de mégis ott van.
Na az a homofóbia.
Sobri Jóska
davemayer
Gimiben még én is buziztam, aztán idővel kinövi az ember.
több mint 3 éve
Ok rendbenAzt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Ja. :/
davemayer
Na az a homofóbia.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha a "taplókkal" megpuhítod az ellenfelet már jöhetnek a "pengék". Taktika.Es az amugy feltunt, hogy szinte allandoan akkor jott a javulas az angoloknal, amikor Southgate bekuldte azokat, akik miatt rinyaltunk, vagy lehozta azokat, akiken ertetlekedtunk?Kb. eddig minden eddigi angol meccs előtt az volt itt, hogy micsoda hülyeség ez tőle, hogy kezdhet ez meg az, a másik meg nem, aztán csak itt vannak a döntőben, sőt lehet meg is nyerik. Biztos hogy megéri itt okoskodni előre mindig, hogy mennyire nem ért hozzá Southgate?😊Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
davemayer
Stez
zavi27
Stez
több mint 3 éve
Biztos jobban értesz hozzá, kétségtelen.Es az amugy feltunt, hogy szinte allandoan akkor jott a javulas az angoloknal, amikor Southgate bekuldte azokat, akik miatt rinyaltunk, vagy lehozta azokat, akiken ertetlekedtunk?Kb. eddig minden eddigi angol meccs előtt az volt itt, hogy micsoda hülyeség ez tőle, hogy kezdhet ez meg az, a másik meg nem, aztán csak itt vannak a döntőben, sőt lehet meg is nyerik. Biztos hogy megéri itt okoskodni előre mindig, hogy mennyire nem ért hozzá Southgate?😊Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
davemayer
Stez
zavi27
Stez
több mint 3 éve
Es az amugy feltunt, hogy szinte allandoan akkor jott a javulas az angoloknal, amikor Southgate bekuldte azokat, akik miatt rinyaltunk, vagy lehozta azokat, akiken ertetlekedtunk?Kb. eddig minden eddigi angol meccs előtt az volt itt, hogy micsoda hülyeség ez tőle, hogy kezdhet ez meg az, a másik meg nem, aztán csak itt vannak a döntőben, sőt lehet meg is nyerik. Biztos hogy megéri itt okoskodni előre mindig, hogy mennyire nem ért hozzá Southgate?😊Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
davemayer
Stez
zavi27
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Azt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Ki kell maxolni a témát, Katarban úgyis kuss lesz.
davemayer
több mint 3 éve
Cubehor
318
Meg erősebb a kerete az angoloknak, de mondjuk Southgate úgyse játszatja a jobb játékosaikat.Nem ertem egyebkent, szerintem tok egyertelmuen az olaszok a favoritok. 3 eve nem kaptak ki baszki, meggyaktak a belgakat, a spanyolokat, etc.Ez a kettő jut most eszembe, ami inkább az angolok mellett szól, nyilván taktikailag is lehetne elemezni, hogy milyen matchupok kedvezhetnek nekik, de az nem az én asztalom 😊
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Arról nem is beszélve, hogy az angolok soha nem is tudtak focizni,ez a döntő pedig non plus ultra......😊Kb. eddig minden eddigi angol meccs előtt az volt itt, hogy micsoda hülyeség ez tőle, hogy kezdhet ez meg az, a másik meg nem, aztán csak itt vannak a döntőben, sőt lehet meg is nyerik. Biztos hogy megéri itt okoskodni előre mindig, hogy mennyire nem ért hozzá Southgate?😊Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
davemayer
Stez
zavi27
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Kb. eddig minden eddigi angol meccs előtt az volt itt, hogy micsoda hülyeség ez tőle, hogy kezdhet ez meg az, a másik meg nem, aztán csak itt vannak a döntőben, sőt lehet meg is nyerik. Biztos hogy megéri itt okoskodni előre mindig, hogy mennyire nem ért hozzá Southgate?😊Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
davemayer
Stez
Szerkesztette: zavi27
több mint 3 éve
Azt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Ja. :/
davemayer
Na az a homofóbia.
több mint 3 éve
Ezzel a kezdovel szerintem aligha nyerik meg igazabol. Mount szvsz nagyon kene a kezdobe ma.Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
davemayer
több mint 3 éve
Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Jezusom, es ha megnyerik ő lesz a géniusz
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szerintem olaszok nem fognak gólt rúgni, ha az angolok egyet találnak valahogy akkor nyernek. Olaszoknak már a jóval gyengébb spanyol vagy mondjuk osztrák védelem ellen is bőven volt gondjuk támadásban, és azért ez az angol védelem éléggé jó.Kinek mi. En csak a hazai palyat tudnam mondani, de azon kivul semmi mst. Nem taktikailag ertve, mert akkor rogton le is huzom a budin Angliat. 😀Nem ertem egyebkent, szerintem tok egyertelmuen az olaszok a favoritok. 3 eve nem kaptak ki baszki, meggyaktak a belgakat, a spanyolokat, etc.Hazai pálya
Stez
A döntők általában kevés gólosak, ami kedvezhet az amúgy is kevés gólt kapó, de egyet úgyis mindig begyötrő csapatnak.
Ez a kettő jut most eszembe, ami inkább az angolok mellett szól, nyilván taktikailag is lehetne elemezni, hogy milyen matchupok kedvezhetnek nekik, de az nem az én asztalom 😊
Kampman
De az olaszok iksz eve nem kaptak ki alapbol, amikor pedig a Chiellini, Bonucci paros volt kozepen, akkor utoljara 2015-ben volt pelda veresegre. Felelmetes azert. Szerintem a tapasztalat is naluk van, a nyomas kisebb rajtuk az angolok multja, illetve a hazai palya miatt.
Meg hat ha megneznem a ket csapat elmult tetmeccseit, allandoan vagy iksz, vagy olasz siker. Anglianak szerintem siman mumusa valamilyen szinten Olaszorszag.
Stez
több mint 3 éve
Jesszusom, allitolag Southgate megin 3-4-3-at fog nyomatni Angliaval, es Trippier lesz a jobb szelen. Ha ez igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem kezd majd Mount.Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Rice, Phillips, Shaw – Saka, Kane, Sterling lesz a kezdo szerintem, ha ez igaz.
több mint 3 éve
Azt olvastam hogy a döntő labdáját nemhogy egy kis elektromos WW-autó fogja bevinni a kezdőkörbe hanem egy baszott nagy szivárványos elektromos WW-autó.Pont ez az ami sok embernél kiüti a biztosítékot, és pont erre gondolunk amikor azt mondjuk hogy a pofánkba van tolva. Most ha erre azt mondom hogy túl sok akkor tényleg engem homofóbnak kell tekinteni?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kinek mi. En csak a hazai palyat tudnam mondani, de azon kivul semmi mst. Nem taktikailag ertve, mert akkor rogton le is huzom a budin Angliat. 😀Nem ertem egyebkent, szerintem tok egyertelmuen az olaszok a favoritok. 3 eve nem kaptak ki baszki, meggyaktak a belgakat, a spanyolokat, etc.Hazai pálya
Stez
A döntők általában kevés gólosak, ami kedvezhet az amúgy is kevés gólt kapó, de egyet úgyis mindig begyötrő csapatnak.
Ez a kettő jut most eszembe, ami inkább az angolok mellett szól, nyilván taktikailag is lehetne elemezni, hogy milyen matchupok kedvezhetnek nekik, de az nem az én asztalom 😊
Kampman
De az olaszok iksz eve nem kaptak ki alapbol, amikor pedig a Chiellini, Bonucci paros volt kozepen, akkor utoljara 2015-ben volt pelda veresegre. Felelmetes azert. Szerintem a tapasztalat is naluk van, a nyomas kisebb rajtuk az angolok multja, illetve a hazai palya miatt.
Meg hat ha megneznem a ket csapat elmult tetmeccseit, allandoan vagy iksz, vagy olasz siker. Anglianak szerintem siman mumusa valamilyen szinten Olaszorszag.