NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 313
LolPedig majd ez lesz.
apnews.com/article/euro-2020-sports-soccer-international-soccer-world-cup-3e329fdaaf5d6817443e5beeec8639ab
Aham, tényleg szuper lenne a 32 csapatos Eb...
warr_b
több mint 3 éve
Lolapnews.com/article/euro-2020-sports-soccer-international-soccer-world-cup-3e329fdaaf5d6817443e5beeec8639ab
Aham, tényleg szuper lenne a 32 csapatos Eb...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ugye, hogy nálunk kellett volna rendezni a döntőt 😛Tok mindegy. Szétverik a várost akar ilyen akar olyan indokkal. Mint Randy marsh vmeik sp részben mikor Obama lett az elnök.
Mi lesz itt ha nyernek, (vagy épp ha nem) 😀
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ugye, hogy nálunk kellett volna rendezni a döntőt 😛Nálunk a járvány előttig viszonylag megszokott volt a részeg randalírozó angol a belvárosban, nem lett volna meglepetés. 😀
dande
több mint 3 éve
Amúgy ez tényleg csürhe … szerencsétlen szurkolok akiknek van jegyük és most nem mehetnek be éppen …www.csakfoci.hu/eb-2020/foci-eb-egymast-utik-az-angol-szurkolok-a-donto-elott-video?fbclid=IwAR0J6jEG8RLg3AdYp4prgI9c3rwPZtjQ5N6qxRc2-GkfJl-xHPA-_m1hjZUA futball hazatert.
NB2
Vrij6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
www.csakfoci.hu/eb-2020/foci-eb-egymast-utik-az-angol-szurkolok-a-donto-elott-video?fbclid=IwAR0J6jEG8RLg3AdYp4prgI9c3rwPZtjQ5N6qxRc2-GkfJl-xHPA-_m1hjZUA futball hazatert.
NB2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Majd meglátjuk de sztem ez a kezdő így kapufa. Se sterlingnnek se mountnak nem donboritod ki az elonyeiet. De érdekesen várom h Southgate hogyan cáfol ránk majd.Az mondjuk mas volt teljesen. Ott egyreszt Mahrez volt a masik csatar, masreszt az egy 4-3-3 volt, ahol De Bruyne kvazi arnyekekkent volt eloretolva, igy viszont nem jutott el hozza a labda, es nem tudott iranyitani. pep kiherelte a sajat csapatat, kivonta belole a csapat legnagyobb eszet, az iranyitot. Illetve itt Sterling mellett azert Kane van, mas kategoria.Végülis ez a két csatárok taktika amiből Sterling az egyik, mennyire bejött Pepnek is a döntőben …Igy, hogy nem 343 lesz ez, hanem 3-5-2, ez szerintem nem igaz. Mountnak plusz feladata lesz Jorginho semlegesitese, a ket angol vedekezo kp pedig egyaltalan nem annyira buta es gyenge, hogy Verrattiek siman atjatsszak oket.Plusz pl Peet egyből felvetette h ez a jorginho, veratti páros megeszi a két angol középső kpt reggelire és vérengzés lesz ott. Tény hogy jorginhot nehezen fogjatok majd így megfogni.Mount benn van Saka helyen de 3-4-3 lesz:Wow. Hat ez meglep, ez ultra defenziv taktika szerintem. Nem ez a resze lep meg, mert Southgate beszari, de az viszont nagyon, ha Mount jatszik Saka helyen. Pont az lenne a lenyeg szerintem, hogy a ket angol gyors szelso a lassu Chielliniek moge oda tudjon kerulni, Mount viszont azert nem gyors, igy meg szerintem azon az oldalon egyaltalan nem fog tudni az olasz vedelem moge kerulni az angol.
Sky Sports News can confirm reports Kieran Trippier will be recalled to England’s starting XI for the final, playing right back in a back five.
#ENG XI: Pickford, Shaw, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling
csebi
Ha a Sky igy tudja, valszeg ez lesz amugy, de ezt mondjuk en nem lattam jonni. Nem gondoltam, hogy Southgate ennyire kihereli az egyik szelet a tamadosoranak, amikor ez a legnagyobb lehetosege Chiellini es Bonucci atjatszasara.
Stez
csebi
Stez
csebi
Teszem hozza, maig nem ertem, hogy gondolta Pep azt a kezdot. XD
Itt igazabol szerintem az a problema, hogy ha Sterling valoban csatar lesz, akkor meg fog halni a ket terminator, Chiellini es Bonucci mellett. Labdat nem fog tudni atvenni, kiveve, ha visszajon melyre a labdakert. Ezert toltam volna ki, mert ott sokkal nagyobb terulete lenne, hogy kihasznalja a gyorsasagat. Kozepen, hat, nem tudom.
Egyelore nem tudom hova tenni ezt a kezdot. 😊 Nem mondom, hogy rossz, igazabol furcsa nekem.
Stez
több mint 3 éve
Guiness 😀Holstein, Tuborg duóval versenyzekEz nem kérdés. Staro.Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
Van Hofbrau, Gösser meg Staropramen.
warr_b
empty taxi
nagylaza
ThundersNFL
több mint 3 éve
Igazi fociünnep.mobile.twitter.com/newsforalluk/status/1414246103407529989?s=21Közben balhé van Londonban.Az igen. Nyugaton mar megoldottak.
twitter.com/i/status/1414268273487716360
jegy nélkül akarnak bemenni
NB2
Vrij6
Sobri Jóska
több mint 3 éve
mondjuk akár Hoegardent is ihatnátok 😀Tromfolok: Egri Bikavér, balatonboglári Merlot.Holstein, Tuborg duóval versenyzekEz nem kérdés. Staro.Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
warr_b
empty taxi
nagylaza
ThundersNFL
(Csak az a baj, hogy elhatároztam, este 9 előtt egy kortyot se.)
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Azok a kiscsajok hogy kerültek oda? 😀mobile.twitter.com/newsforalluk/status/1414246103407529989?s=21Közben balhé van Londonban.Az igen. Nyugaton mar megoldottak.
NB2
Vrij6
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tromfolok: Egri Bikavér, balatonboglári Merlot.Holstein, Tuborg duóval versenyzekEz nem kérdés. Staro.Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
warr_b
empty taxi
nagylaza
ThundersNFL
(Csak az a baj, hogy elhatároztam, este 9 előtt egy kortyot se.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
mobile.twitter.com/newsforalluk/status/1414246103407529989?s=21Közben balhé van Londonban.Az igen. Nyugaton mar megoldottak.
NB2
Vrij6
több mint 3 éve
Amíg nem tanuljuk meg,hogy minden apró fingásukra ugranak addig ez lesz...Akkor aktivalodott is a 3. zárt kapus meccsünk.Kemény...Közben balhé van Londonban.Az igen. Nyugaton mar megoldottak.
NB2
Vrij6
nagylaza
tüsi91
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Holstein, Tuborg duóval versenyzekEz nem kérdés. Staro.Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
warr_b
empty taxi
nagylaza
Draft
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Akkor aktivalodott is a 3. zárt kapus meccsünk.Kemény...Közben balhé van Londonban.Az igen. Nyugaton mar megoldottak.
NB2
Vrij6
nagylaza
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Mekkora hátszele lesz az angoloknak?Szerintem most már nem olyan sok.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Ez nem kérdés. Staro.Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
warr_b
empty taxi
több mint 3 éve
Mekkora hátszele lesz az angoloknak?
Draft
több mint 3 éve
Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az mondjuk mas volt teljesen. Ott egyreszt Mahrez volt a masik csatar, masreszt az egy 4-3-3 volt, ahol De Bruyne kvazi arnyekekkent volt eloretolva, igy viszont nem jutott el hozza a labda, es nem tudott iranyitani. pep kiherelte a sajat csapatat, kivonta belole a csapat legnagyobb eszet, az iranyitot. Illetve itt Sterling mellett azert Kane van, mas kategoria.Végülis ez a két csatárok taktika amiből Sterling az egyik, mennyire bejött Pepnek is a döntőben …Igy, hogy nem 343 lesz ez, hanem 3-5-2, ez szerintem nem igaz. Mountnak plusz feladata lesz Jorginho semlegesitese, a ket angol vedekezo kp pedig egyaltalan nem annyira buta es gyenge, hogy Verrattiek siman atjatsszak oket.Plusz pl Peet egyből felvetette h ez a jorginho, veratti páros megeszi a két angol középső kpt reggelire és vérengzés lesz ott. Tény hogy jorginhot nehezen fogjatok majd így megfogni.Mount benn van Saka helyen de 3-4-3 lesz:Wow. Hat ez meglep, ez ultra defenziv taktika szerintem. Nem ez a resze lep meg, mert Southgate beszari, de az viszont nagyon, ha Mount jatszik Saka helyen. Pont az lenne a lenyeg szerintem, hogy a ket angol gyors szelso a lassu Chielliniek moge oda tudjon kerulni, Mount viszont azert nem gyors, igy meg szerintem azon az oldalon egyaltalan nem fog tudni az olasz vedelem moge kerulni az angol.
Sky Sports News can confirm reports Kieran Trippier will be recalled to England’s starting XI for the final, playing right back in a back five.
#ENG XI: Pickford, Shaw, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling
csebi
Ha a Sky igy tudja, valszeg ez lesz amugy, de ezt mondjuk en nem lattam jonni. Nem gondoltam, hogy Southgate ennyire kihereli az egyik szelet a tamadosoranak, amikor ez a legnagyobb lehetosege Chiellini es Bonucci atjatszasara.
Stez
csebi
Stez
csebi
Teszem hozza, maig nem ertem, hogy gondolta Pep azt a kezdot. XD
Itt igazabol szerintem az a problema, hogy ha Sterling valoban csatar lesz, akkor meg fog halni a ket terminator, Chiellini es Bonucci mellett. Labdat nem fog tudni atvenni, kiveve, ha visszajon melyre a labdakert. Ezert toltam volna ki, mert ott sokkal nagyobb terulete lenne, hogy kihasznalja a gyorsasagat. Kozepen, hat, nem tudom.
Egyelore nem tudom hova tenni ezt a kezdot. 😊 Nem mondom, hogy rossz, igazabol furcsa nekem.
több mint 3 éve
Stúdióban ki mond majd nagyobb faszságot?Úgy fest, Gyurink most sem lesz ott:
ThundersNFL
nb1.hu/otp-bank-liga/roman-ellenfellel-jatszott-dupla-meccset-a-paks---bognar-gyorgy-reakcioja
több mint 3 éve
Stúdióban ki mond majd nagyobb faszságot?
Draft