NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Lol

apnews.com/article/euro-2020-sports-soccer-international-soccer-world-cup-3e329fdaaf5d6817443e5beeec8639ab

Aham, tényleg szuper lenne a 32 csapatos Eb...
warr_b
Pedig majd ez lesz.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol

apnews.com/article/euro-2020-sports-soccer-international-soccer-world-cup-3e329fdaaf5d6817443e5beeec8639ab

Aham, tényleg szuper lenne a 32 csapatos Eb...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 929 — Lucas Scott
Ugye, hogy nálunk kellett volna rendezni a döntőt 😛

Mi lesz itt ha nyernek, (vagy épp ha nem) 😀
dande
Tok mindegy. Szétverik a várost akar ilyen akar olyan indokkal. Mint Randy marsh vmeik sp részben mikor Obama lett az elnök.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM

dande
Nálunk a járvány előttig viszonylag megszokott volt a részeg randalírozó angol a belvárosban, nem lett volna meglepetés. 😀

több mint 3 éve
 www.csakfoci.hu/eb-2020/foci-eb-egymast-utik-az-angol-szurkolok-a-donto-elott-video?fbclid=IwAR0J6jEG8RLg3AdYp4prgI9c3rwPZtjQ5N6qxRc2-GkfJl-xHPA-_m1hjZU
NB2
A futball hazatert.
Vrij6
Amúgy ez tényleg csürhe … szerencsétlen szurkolok akiknek van jegyük és most nem mehetnek be éppen …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
 www.csakfoci.hu/eb-2020/foci-eb-egymast-utik-az-angol-szurkolok-a-donto-elott-video?fbclid=IwAR0J6jEG8RLg3AdYp4prgI9c3rwPZtjQ5N6qxRc2-GkfJl-xHPA-_m1hjZU
NB2
A futball hazatert.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....

Mi lesz itt ha nyernek, (vagy épp ha nem) 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 910 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Mount benn van Saka helyen de 3-4-3 lesz:

Sky Sports News can confirm reports Kieran Trippier will be recalled to England’s starting XI for the final, playing right back in a back five.

#ENG  XI: Pickford, Shaw, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling
csebi
Wow. Hat ez meglep, ez ultra defenziv taktika szerintem. Nem ez a resze lep meg, mert Southgate beszari, de az viszont nagyon, ha Mount jatszik Saka helyen. Pont az lenne a lenyeg szerintem, hogy a ket angol gyors szelso a lassu Chielliniek moge oda tudjon kerulni, Mount viszont azert nem gyors, igy meg szerintem azon az oldalon egyaltalan nem fog tudni az olasz vedelem moge kerulni az angol.

Ha a Sky igy tudja, valszeg ez lesz amugy, de ezt mondjuk en nem lattam jonni. Nem gondoltam, hogy Southgate ennyire kihereli az egyik szelet a tamadosoranak, amikor ez a legnagyobb lehetosege Chiellini es Bonucci atjatszasara.
Stez
Plusz pl Peet egyből felvetette h ez a jorginho, veratti páros megeszi a két angol középső kpt reggelire és vérengzés lesz ott. Tény hogy jorginhot nehezen fogjatok majd így megfogni.
csebi
Igy, hogy nem 343 lesz ez, hanem 3-5-2, ez szerintem nem igaz. Mountnak plusz feladata lesz Jorginho semlegesitese, a ket angol vedekezo kp pedig egyaltalan nem annyira buta es gyenge, hogy Verrattiek siman atjatsszak oket.
Stez
Végülis ez a két csatárok taktika amiből Sterling az egyik, mennyire bejött Pepnek is a döntőben …
csebi
Az mondjuk mas volt teljesen. Ott egyreszt Mahrez volt a masik csatar, masreszt az egy 4-3-3 volt, ahol De Bruyne kvazi arnyekekkent volt eloretolva, igy viszont nem jutott el hozza a labda, es nem tudott iranyitani. pep kiherelte a sajat csapatat, kivonta belole a csapat legnagyobb eszet, az iranyitot. Illetve itt Sterling mellett azert Kane van, mas kategoria.

Teszem hozza, maig nem ertem, hogy gondolta Pep azt a kezdot. XD

Itt igazabol szerintem az a problema, hogy ha Sterling valoban csatar lesz, akkor meg fog halni a ket terminator, Chiellini es Bonucci mellett. Labdat nem fog tudni atvenni, kiveve, ha visszajon melyre a labdakert. Ezert toltam volna ki, mert ott sokkal nagyobb terulete lenne, hogy kihasznalja a gyorsasagat. Kozepen, hat, nem tudom.

Egyelore nem tudom hova tenni ezt a kezdot. 😊 Nem mondom, hogy rossz, igazabol furcsa nekem.
Stez
Majd meglátjuk de sztem ez a kezdő így kapufa. Se sterlingnnek se mountnak nem donboritod ki az elonyeiet. De érdekesen várom h Southgate hogyan cáfol ránk majd.

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
Fontos kérdés: milyen sört igyak a meccs alatt?

Van Hofbrau, Gösser meg Staropramen.
warr_b
Erre szokták mondani h ebben a sorrendben 😉
empty taxi
Ez nem kérdés. Staro.
nagylaza
Holstein, Tuborg duóval versenyzek
ThundersNFL
Guiness 😀

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 245 — beers & Packers
Közben balhé van Londonban.
 twitter.com/i/status/1414268273487716360
jegy nélkül akarnak bemenni
NB2
Az igen. Nyugaton mar megoldottak.
Vrij6
 mobile.twitter.com/newsforalluk/status/1414246103407529989?s=21
Sobri Jóska
Igazi fociünnep.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician

warr_b
empty taxi
Ez nem kérdés. Staro.
nagylaza
ThundersNFL
Tromfolok: Egri Bikavér, balatonboglári Merlot.
(Csak az a baj, hogy elhatároztam, este 9 előtt egy kortyot se.)
nagylaza
mondjuk akár Hoegardent is ihatnátok 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
NB2
Vrij6
Sobri Jóska
Azok a kiscsajok hogy kerültek oda? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve

warr_b
empty taxi
Ez nem kérdés. Staro.
nagylaza
ThundersNFL
Tromfolok: Egri Bikavér, balatonboglári Merlot.
(Csak az a baj, hogy elhatároztam, este 9 előtt egy kortyot se.)

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
NB2
Vrij6

több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 025 — !SuPeR6BoWL!
NB2
Vrij6
Kemény...
nagylaza
Akkor aktivalodott is a 3. zárt kapus meccsünk.
tüsi91
Amíg nem tanuljuk meg,hogy minden apró fingásukra ugranak addig ez lesz...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve

warr_b
empty taxi
Ez nem kérdés. Staro.
nagylaza

Draft

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
NB2
Vrij6
Kemény...
nagylaza
Akkor aktivalodott is a 3. zárt kapus meccsünk.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 313
Mekkora hátszele lesz az angoloknak?
ThundersNFL
Szerintem most már nem olyan sok.
több mint 3 éve

warr_b
empty taxi
Ez nem kérdés. Staro.
több mint 3 éve
Mekkora hátszele lesz az angoloknak?

Draft

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!

warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Mount benn van Saka helyen de 3-4-3 lesz:

Sky Sports News can confirm reports Kieran Trippier will be recalled to England’s starting XI for the final, playing right back in a back five.

#ENG  XI: Pickford, Shaw, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Rice, Phillips, Mount, Kane, Sterling
csebi
Wow. Hat ez meglep, ez ultra defenziv taktika szerintem. Nem ez a resze lep meg, mert Southgate beszari, de az viszont nagyon, ha Mount jatszik Saka helyen. Pont az lenne a lenyeg szerintem, hogy a ket angol gyors szelso a lassu Chielliniek moge oda tudjon kerulni, Mount viszont azert nem gyors, igy meg szerintem azon az oldalon egyaltalan nem fog tudni az olasz vedelem moge kerulni az angol.

Ha a Sky igy tudja, valszeg ez lesz amugy, de ezt mondjuk en nem lattam jonni. Nem gondoltam, hogy Southgate ennyire kihereli az egyik szelet a tamadosoranak, amikor ez a legnagyobb lehetosege Chiellini es Bonucci atjatszasara.
Stez
Plusz pl Peet egyből felvetette h ez a jorginho, veratti páros megeszi a két angol középső kpt reggelire és vérengzés lesz ott. Tény hogy jorginhot nehezen fogjatok majd így megfogni.
csebi
Igy, hogy nem 343 lesz ez, hanem 3-5-2, ez szerintem nem igaz. Mountnak plusz feladata lesz Jorginho semlegesitese, a ket angol vedekezo kp pedig egyaltalan nem annyira buta es gyenge, hogy Verrattiek siman atjatsszak oket.
Stez
Végülis ez a két csatárok taktika amiből Sterling az egyik, mennyire bejött Pepnek is a döntőben …
csebi
Az mondjuk mas volt teljesen. Ott egyreszt Mahrez volt a masik csatar, masreszt az egy 4-3-3 volt, ahol De Bruyne kvazi arnyekekkent volt eloretolva, igy viszont nem jutott el hozza a labda, es nem tudott iranyitani. pep kiherelte a sajat csapatat, kivonta belole a csapat legnagyobb eszet, az iranyitot. Illetve itt Sterling mellett azert Kane van, mas kategoria.

Teszem hozza, maig nem ertem, hogy gondolta Pep azt a kezdot. XD

Itt igazabol szerintem az a problema, hogy ha Sterling valoban csatar lesz, akkor meg fog halni a ket terminator, Chiellini es Bonucci mellett. Labdat nem fog tudni atvenni, kiveve, ha visszajon melyre a labdakert. Ezert toltam volna ki, mert ott sokkal nagyobb terulete lenne, hogy kihasznalja a gyorsasagat. Kozepen, hat, nem tudom.

Egyelore nem tudom hova tenni ezt a kezdot. 😊 Nem mondom, hogy rossz, igazabol furcsa nekem.

több mint 3 éve
Stúdióban ki mond majd nagyobb faszságot?
ThundersNFL
Úgy fest, Gyurink most sem lesz ott:
 nb1.hu/otp-bank-liga/roman-ellenfellel-jatszott-dupla-meccset-a-paks---bognar-gyorgy-reakcioja
több mint 3 éve
Stúdióban ki mond majd nagyobb faszságot?

Draft