Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
A gond a kis dolgokkal volt . Első félidei partjelző kétes labdánál 3szor először atrakta jobb kezébe a zászlót aztán kis tétova után vissza és balra felemelte a portugáloknál. S ugyanez mezonyfaltoknal.Melyik allitas nem igaz?na jó...hagyjuk ezt inkább 😀Nem a faszt nem, botrany mod vezette.Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.áh...tv-n ez nem jött át...lehet 1-2 faultot rosszul ítélt meg, de összességében semmi nem múlt rajta sajnos. kb ennyi különbség van a két csapat között, csak bosszantó, hogy egy megpattanó lövés miatt tudott kijönni...
tüsi91
de nem Csakíron múlt az tuti
Klaci79
Minden ketest odafujt szinte.
Diast ki kellett volna allitani.
2-3 sarga benn maradtva zsebeben, mind nekik.
Az elso felidoben sallain pont akkorat faultoltak utolso emberkent, mint a tizinel orban
A harmadik golnal a lest meg se neztek.
gabokocka
Klaci79
Dias sarga lappal pofanbaszta sallait.
Volt egy tamadasunk amiben ket sargas fault volt, egyet se adott.
gabokocka
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Járdára ezt is?Leküldök a kedvéért egy fröccsöt!Musorvezeto csajnak az arca simara maszkolva, nyaktol lefele full ranc. (Ok, tudom, kit erdekel, de talalhattak volna mas fenybeallitast/ruhat)Csak a Juditka.
undisputedly
warr_b
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Nem rajta ment el, jobbak voltak a portugalok, megerdemelten nyertek, de teljesen helytallo tusi megallapitasa, miszerint a ketes iteletek 80%-at odafujta.A fele igaz, de azért nem rajta ment el a meccs.Nem a faszt nem, botrany mod vezette.Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.áh...tv-n ez nem jött át...lehet 1-2 faultot rosszul ítélt meg, de összességében semmi nem múlt rajta sajnos. kb ennyi különbség van a két csapat között, csak bosszantó, hogy egy megpattanó lövés miatt tudott kijönni...
tüsi91
Klaci79
Az elso felidoben sallain pont akkorat faultoltak utolso emberkent, mint a tizinel orban
gabokocka
Toca
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Azért a lengyel srác velemenyes 2. Sárgát kapott Dias meg egyertelmut nem. Nagyon nem mindegy h 10 v 11 emberrel támadnak a portugálok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Most egy izgalmas 0-0 lenne jó a köv. meccsen ugye?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
A fele igaz, de azért nem rajta ment el a meccs.Nem a faszt nem, botrany mod vezette.Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.áh...tv-n ez nem jött át...lehet 1-2 faultot rosszul ítélt meg, de összességében semmi nem múlt rajta sajnos. kb ennyi különbség van a két csapat között, csak bosszantó, hogy egy megpattanó lövés miatt tudott kijönni...
tüsi91
Klaci79
gabokocka
több mint 3 éve
Melyik allitas nem igaz?na jó...hagyjuk ezt inkább 😀Nem a faszt nem, botrany mod vezette.Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.áh...tv-n ez nem jött át...lehet 1-2 faultot rosszul ítélt meg, de összességében semmi nem múlt rajta sajnos. kb ennyi különbség van a két csapat között, csak bosszantó, hogy egy megpattanó lövés miatt tudott kijönni...
tüsi91
Klaci79
gabokocka
Klaci79
Dias sarga lappal pofanbaszta sallait.
Volt egy tamadasunk amiben ket sargas fault volt, egyet se adott.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
na jó...hagyjuk ezt inkább 😀Nem a faszt nem, botrany mod vezette.Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.áh...tv-n ez nem jött át...lehet 1-2 faultot rosszul ítélt meg, de összességében semmi nem múlt rajta sajnos. kb ennyi különbség van a két csapat között, csak bosszantó, hogy egy megpattanó lövés miatt tudott kijönni...
tüsi91
Klaci79
gabokocka
több mint 3 éve
Nem a faszt nem, botrany mod vezette.Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.áh...tv-n ez nem jött át...lehet 1-2 faultot rosszul ítélt meg, de összességében semmi nem múlt rajta sajnos. kb ennyi különbség van a két csapat között, csak bosszantó, hogy egy megpattanó lövés miatt tudott kijönni...
tüsi91
Klaci79
több mint 3 éve
Igazából a vereség módja fájt neki is, ha simán kikapunk kevéssé viseli meg.Kicsi (nagy) fiam megkönnyezte....Jó alapanyag, jó nevelés, gratulálok 😉
dande
davemayer
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.áh...tv-n ez nem jött át...lehet 1-2 faultot rosszul ítélt meg, de összességében semmi nem múlt rajta sajnos. kb ennyi különbség van a két csapat között, csak bosszantó, hogy egy megpattanó lövés miatt tudott kijönni...
tüsi91
több mint 3 éve
Mondjuk ahhoz kell is tölteni közben 😊Holnaptól a vizesek jönnek, lapozni meg nem ő fog, mert inkább a bontás része megy neki az építkezésből.Remélem holnap már nem kell mennie.Megtalálta az én belga söreimet és nekem meghagyta a Kőbányai/Kanizsa kombót.ne engedd, hogy igyonAz is olcsó, most ez volt a szempont, mert a kőműves ezt hagyta meg!Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
Ráadásul a tüske nála Becherovka volt, nekem vmi Tesco-s szar maradt!
Willie Parker
warr_b
45 fokos derékszög meg társai, de a falat szétcsapja pillanatok alatt, most meg az volt a lényeg
Willie Parker
több mint 3 éve
Bocs! Elfelejtettem, hogy itt minden szar! Mindig...Te sokat ittál vagy mi a baj?
clbass
több mint 3 éve
Kicsi (nagy) fiam megkönnyezte....Jó alapanyag, jó nevelés, gratulálok 😉
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Helyszínről nézve ilyen egyoldalú bíráskodást. Mezonyfaltoknàl stb. Nagyon látszott melyik csapat továbbjutásra érdekelt.
több mint 3 éve
Mikey
18 752
Amúgy meccs után miért nem Szózat éneklés van, ha már énekelni akarnak?Az igazi magyarok nem azt éneklik.
warr_b
több mint 3 éve
A második 10 pontos tippem.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Leküldök a kedvéért egy fröccsöt!Musorvezeto csajnak az arca simara maszkolva, nyaktol lefele full ranc. (Ok, tudom, kit erdekel, de talalhattak volna mas fenybeallitast/ruhat)Csak a Juditka.
undisputedly
warr_b
több mint 3 éve
Hehe. Vitte a 20 kilós kalapácsot? Bontani mindig könnyebb...Holnaptól a vizesek jönnek, lapozni meg nem ő fog, mert inkább a bontás része megy neki az építkezésből.Remélem holnap már nem kell mennie.Megtalálta az én belga söreimet és nekem meghagyta a Kőbányai/Kanizsa kombót.ne engedd, hogy igyonAz is olcsó, most ez volt a szempont, mert a kőműves ezt hagyta meg!Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
warr_b
45 fokos derékszög meg társai, de a falat szétcsapja pillanatok alatt, most meg az volt a lényeg
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Bocs! Elfelejtettem, hogy itt minden szar! Mindig...
több mint 3 éve
Musorvezeto csajnak az arca simara maszkolva, nyaktol lefele full ranc. (Ok, tudom, kit erdekel, de talalhattak volna mas fenybeallitast/ruhat)Csak a Juditka.
undisputedly
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Holnaptól a vizesek jönnek, lapozni meg nem ő fog, mert inkább a bontás része megy neki az építkezésből.Remélem holnap már nem kell mennie.Megtalálta az én belga söreimet és nekem meghagyta a Kőbányai/Kanizsa kombót.ne engedd, hogy igyonAz is olcsó, most ez volt a szempont, mert a kőműves ezt hagyta meg!Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
warr_b
több mint 3 éve
Nem is értettem Sobri félidei megnyilvánulását...Mi a kettős mérce ha nem ez? Kilóra kéne megvernie egy ilyen csapatnak minket nem neymarozással, tiszteletből elnézett piroslappal, meg nem nézett les helyzettel...
Természetesen nem ezen múlt, de a faxom...
Nekem ez nagy élmény! Tudom mindig vannak fanyalgók, de ez megsüvegelendő játék volt! A mésodik félidő egészen kiváló alap!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Musorvezeto csajnak az arca simara maszkolva, nyaktol lefele full ranc. (Ok, tudom, kit erdekel, de talalhattak volna mas fenybeallitast/ruhat)akik egy gyurkára nem figyelnek erre sem fognak
undisputedly
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
de legalább Sierra Leone kijutott az Afrika kupáraSzoros volt, egy tizivel, a gólkülönbség döntött!
Löfli