Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Musorvezeto csajnak az arca simara maszkolva, nyaktol lefele full ranc. (Ok, tudom, kit erdekel, de talalhattak volna mas fenybeallitast/ruhat)
több mint 3 éve
Remélem holnap már nem kell mennie.Megtalálta az én belga söreimet és nekem meghagyta a Kőbányai/Kanizsa kombót.ne engedd, hogy igyonAz is olcsó, most ez volt a szempont, mert a kőműves ezt hagyta meg!Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
Ráadásul a tüske nála Becherovka volt, nekem vmi Tesco-s szar maradt!
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
de legalább Sierra Leone kijutott az Afrika kupára
több mint 3 éve
Jó, én is sejtettem, hogy annak nem tudják a szövegét... 😀Amúgy meccs után miért nem Szózat éneklés van, ha már énekelni akarnak?nem iskolai ünnepség ez.
warr_b
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Megtalálta az én belga söreimet és nekem meghagyta a Kőbányai/Kanizsa kombót.ne engedd, hogy igyonAz is olcsó, most ez volt a szempont, mert a kőműves ezt hagyta meg!Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
Ráadásul a tüske nála Becherovka volt, nekem vmi Tesco-s szar maradt!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Amúgy meccs után miért nem Szózat éneklés van, ha már énekelni akarnak?nem iskolai ünnepség ez.
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
ne engedd, hogy igyonAz is olcsó, most ez volt a szempont, mert a kőműves ezt hagyta meg!Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Amúgy meccs után miért nem Szózat éneklés van, ha már énekelni akarnak?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Az is olcsó, most ez volt a szempont, mert a kőműves ezt hagyta meg!Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!Ne büntesd magad, igyál valami rendeset.
Willie Parker
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!balatoni világos
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Legközelebb Kanizsait iszom, hátha bejön!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
ellenfél himnuszába belefütyülünk sajátunkéba bekapcsoljuk a hangosbemondót. nice.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Vissza tekertem és fene tudja. Ha nem C lovi akkor megnézik sztemDe h meg sem néztek h les volt-e elég rohejPedig elég esélyes hogy az volt.
csebi
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ha az első 50 percben kapunk kettőt, arra nem mondtam volna semmit, mert addig kb közünk nem volt a meccshez, de utána bátrabban kezdtünk játszani és nem volt benne a meccsben, hogy 3-at kapunkráadásul CR7 sem villogott és akkor jön egy ilyen szerencsétlen lövés és CR is bevarr kettőt
ennél csak nehezebb ellenfelek jönnek, ez a portugál csapat nem volt egy nagy eresztés
több mint 3 éve
Kicsi (nagy) fiam megkönnyezte....
több mint 3 éve
Szerintem kurva jó meccset totlunk.Hozza nem ertokent szerintem sem voltunk kifejezetten rosszak. Jobbak voltak a portugalok, de amugy probalkoztunk.
Egy mákos gol megtört, de amúgy fasza volt nézni, főleg a 2. félidőt.
Toca
Kovezkezo kettot nyerjuk 😛
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Első telitalálatom a tippversenyben, h baszódjanak.meg
több mint 3 éve
De h meg sem néztek h les volt-e elég rohejLegalább akkora volt mint a miénk 😕
csebi
több mint 3 éve
De h meg sem néztek h les volt-e elég rohejPedig elég esélyes hogy az volt.
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
5 éve tartja...bocs, wc-n voltam...Kibirhattad volna bazdmeg, nem nőből vagy.
Löfli
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
De h meg sem néztek h les volt-e elég rohej
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ha schön dugója nem les akkor 3 ide...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Szerintem kurva jó meccset totlunk.Egy mákos gol megtört, de amúgy fasza volt nézni, főleg a 2. félidőt.
több mint 3 éve
bocs, wc-n voltam...Kibirhattad volna bazdmeg, nem nőből vagy.
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!