Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Mocskos törökök!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azért az utolsó 10 percre nem kellene kinyílni hátulMár faradnak, most kell megbaszkodni őket.
Chargers LT
több mint 3 éve
Szerintem berekedtem.
több mint 3 éve
Mindent elarul a portugalok altal diktalt iramrol, hogy lovrencsics még simán bírja 😀De meg Szalai Ádám is. Aki amúgy utóbbi pár évben talán csak a lengyel meccset nyomta végig klubban és valaogatottban is
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Azért jót örömködtünk! Bravó Schön!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Nem szeretnek minket ezek a játékvezetők.És ha kicsit előrébb van? Na bumm.
több mint 3 éve
BazzzzzLes
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
150 év nem volt elég, bazmeg????
több mint 3 éve
Jon schon nyerunkMondom
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
És Jimmy Jump is itt van 😀
több mint 3 éve
Buzi partjelző
több mint 3 éve
Lesgól 😀
több mint 3 éve
Már nem minden kéz auto 11Egy kéz nem kézSztem tizi volt, ez amugy kézi EB?
Heisman
csebi
több mint 3 éve
Azért az utolsó 10 percre nem kellene kinyílni hátul
több mint 3 éve
Arra nem koncetraltam, lehet.Rinya kezéhez is hozzáért a labdaEgy kéz nem kézSztem tizi volt, ez amugy kézi EB?
Heisman
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mindent elarul a portugalok altal diktalt iramrol, hogy lovrencsics még simán bírja 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Rinya kezéhez is hozzáért a labdaEgy kéz nem kézSztem tizi volt, ez amugy kézi EB?
Heisman
csebi
több mint 3 éve
Cakir a bíró? Édes istenem, nem ismertem meg haj nélkül...De meg Gerat sem a padrol
Hogy nem állított még ki tőlünk 2 embert?
Chargers LT
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Schön Nego Siger.Az jó fogás lehet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Sallai óriási színész, de imádom 😀Jászai Mari díjas!
Hanni
több mint 3 éve
Egy kéz nem kézSztem tizi volt, ez amugy kézi EB?
Heisman
több mint 3 éve
Cakir a bíró? Édes istenem, nem ismertem meg haj nélkül...Hogy nem állított még ki tőlünk 2 embert?