Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Na végre a tisztát betekeri
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
jó csere ez a cristante, csak cseréljék már be chiesa-t is. megint úgy fogok járni mint a vb, ott sem került pályára dybala, oszt minden kimaradt helyzetnél mondhattam, hogy ő berúgta volnaDe pont így jó, hogy sosem állítják be, így mindig mondhatod. Ha ő is kihagyná, mit mondanál?
Sixo
több mint 3 éve
deyell
11 702
nem kizárt. de Jorginho nem egy gólt lőtt tizenegyesből a válogatottbanúgy láttam legutóbbi alkalmakkor Immobile rúgtaamúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem Berardia 4es nem tudom mi, de a 11est Jorginho rúgná
Sixo
deyell
Toto21
choose life
több mint 3 éve
Tök hülyén jönne ki, ha itt hisztiznék, hogy minek kell egy foci EB-n kínai feliratokat olvasnom, csak a probléma, hogy az EB-t egy Hisense-n nézem és pötyögöm mindezt egy Xiaomi poco-n😊Jó cucc a Sinopharm, mi?
NB2
több mint 3 éve
insigne-t akartam, csak nem tudok írni?valaki mondjon immobilet, hogy teljes legyen a körúgy láttam legutóbbi alkalmakkor Immobile rúgtaamúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem Berardia 4es nem tudom mi, de a 11est Jorginho rúgná
Sixo
deyell
Toto21
Sixo
Toto21
több mint 3 éve
Tök hülyén jönne ki, ha itt hisztiznék, hogy minek kell egy foci EB-n kínai feliratokat olvasnom, csak a probléma, hogy az EB-t egy Hisense-n nézem és pötyögöm mindezt egy Xiaomi poco-n😊
több mint 3 éve
jó csere ez a cristante, csak cseréljék már be chiesa-t is. megint úgy fogok járni mint a vb, ott sem került pályára dybala, oszt minden kimaradt helyzetnél mondhattam, hogy ő berúgta volna
több mint 3 éve
Persze, az argentinoknál! 😅Ted Lasso kedvenc játékosa lenne. Tényleg AFC Richmond játékos van kint az EB-n? 😊Hatott rá a Rose Bowl szellemisége.amúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem BerardiBeküldik Baggiot. Az övé 3 pontot ér.
Sixo
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
Toto21
5 950
?valaki mondjon immobilet, hogy teljes legyen a körúgy láttam legutóbbi alkalmakkor Immobile rúgtaamúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem Berardia 4es nem tudom mi, de a 11est Jorginho rúgná
Sixo
deyell
Toto21
Sixo
több mint 3 éve
valaki mondjon immobilet, hogy teljes legyen a körúgy láttam legutóbbi alkalmakkor Immobile rúgtaamúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem Berardia 4es nem tudom mi, de a 11est Jorginho rúgná
Sixo
deyell
Toto21
több mint 3 éve
Ted Lasso kedvenc játékosa lenne. Tényleg AFC Richmond játékos van kint az EB-n? 😊Hatott rá a Rose Bowl szellemisége.amúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem BerardiBeküldik Baggiot. Az övé 3 pontot ér.
Sixo
iktriad
Kampman
több mint 3 éve
Brazíliánakamúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem BerardiBeküldik Baggiot. Az övé 3 pontot ér.
Sixo
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Milan-nevelés helyén Milan-nevelés.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Toto21
5 950
úgy láttam legutóbbi alkalmakkor Immobile rúgtaamúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem Berardia 4es nem tudom mi, de a 11est Jorginho rúgná
Sixo
deyell
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Hatott rá a Rose Bowl szellemisége.amúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem BerardiBeküldik Baggiot. Az övé 3 pontot ér.
Sixo
iktriad
több mint 3 éve
Végre egy kis minőség!
több mint 3 éve
amúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem BerardiBeküldik Baggiot. Az övé 3 pontot ér.
Sixo
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
2-1 et tippeltem de nem latom hol szepitenenek a torokok.fürdés, borotválkozás
Vrij6
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
deyell
11 702
amúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem Berardia 4es nem tudom mi, de a 11est Jorginho rúgná
Sixo
choose life
több mint 3 éve
amúgy az olaszoknál ki rúgná a 4est? 4 kezdő van aki saját klubcsapatában az első számú 11es rúgó. remélem Berardi
több mint 3 éve
Toto21
5 950
CSak szólok Immobile nálam a kapitány a héten a Bowl.hu-s Uefa ligában. Alap 12 pont idáig. 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Több gól ne legyen, ennyit tippeltem a tippjátékbandetto ezt tettem én is. 😀
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 290
2-1 et tippeltem de nem latom hol szepitenenek a torokok.A végén talán
Vrij6