Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Hát, az ausztráloknál Souttaron kívül nem nagyon tudnak a többiek fejelni....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
mi lenne itt benzemával, atyaég! Így se rossz!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Már csak 1 😊
több mint 2 éve
Oli G. beérte Henryt a válogatott gólokban!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Jah az idei Katar egy opció lehetett volna. De őket nehéz megítélni, mert rég játszottak tétmeccset mivel itt ugye házigazdák. Több szakértő számára viszont meglepő volt az ő nagyon gyenge nyitó meccses szereplésük, mert annyi pénz toltak a csapatba és hát pár éve ázsia kupát nyertek ,hogy azt hittek azért az Ausztráloknál csak jobbak.Katar viszont szerintem semmilyen selejtezőn nem jutott volna ki.Ők simán kijutottak a vb-re az ázsiai selejtezőből, az ausziknak meg pótselejtezőn kellett kiverniük perut.az inkább Szaud-Arábia, oszt láttukAz eddigiek alapján nem kellett volna annyira féltenem a franciákat, remekül megvannak.Azért még óvatosan. Ez az Ausztrál csapat a vb talán leggyengébb csapata. Ellenük messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Én már az Ázsia-kupa győzelmüket sem értettem.
Kampman
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Simunic kapott 3 sárgát nem?angolangol volt a bíró, vagy skót? (gyanítom utóbbi, olyannak sikerült anno Gerát is műesésért kiállítania a tizi + török kapus piros lap helyett, viszkit csak módjával szabad, vagy lesimázza az agyat)ez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?Volt egyszer egy ausztrál-horvát VB-meccs, ahol 3 sárgával állítottak ki valakit.
slowmotion
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 2 éve
AJó kis 2006, Graham Pollez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?Volt egyszer egy ausztrál-horvát VB-meccs, ahol 3 sárgával állítottak ki valakit.
slowmotion
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 330
angolangol volt a bíró, vagy skót? (gyanítom utóbbi, olyannak sikerült anno Gerát is műesésért kiállítania a tizi + török kapus piros lap helyett, viszkit csak módjával szabad, vagy lesimázza az agyat)ez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?Volt egyszer egy ausztrál-horvát VB-meccs, ahol 3 sárgával állítottak ki valakit.
slowmotion
Kampman
slowmotion
több mint 2 éve
Mèg 2 hiányzik a "jósolt" legalább 6hoz 😊
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Egy Ausztráliában született horvát.mondjuk ó horvát volt és nem ausztrál 😀ez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?Volt egyszer egy ausztrál-horvát VB-meccs, ahol 3 sárgával állítottak ki valakit.
slowmotion
Kampman
Sixo
Miközben abban az auszi csapatban voltak horvát származású ausztrálok is.
Ó, ennél már csak az albán-svájci és szerb-svájci meccsek a jobbak.
Meg persze a tavalyi osztrák-macedón is produkált ilyen érdekes dolgokat.
több mint 2 éve
Azok a németek. Aztán valahogy mindig mákjuk vanAz eddigiek alapján nem kellett volna annyira féltenem a franciákat, remekül megvannak.Azért még óvatosan. Ez az Ausztrál csapat a vb talán leggyengébb csapata. Ellenük messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
zacknorb
Sixo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
angol volt a bíró, vagy skót? (gyanítom utóbbi, olyannak sikerült anno Gerát is műesésért kiállítania a tizi + török kapus piros lap helyett, viszkit csak módjával szabad, vagy lesimázza az agyat)ez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?Volt egyszer egy ausztrál-horvát VB-meccs, ahol 3 sárgával állítottak ki valakit.
slowmotion
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Katar viszont szerintem semmilyen selejtezőn nem jutott volna ki.Ők simán kijutottak a vb-re az ázsiai selejtezőből, az ausziknak meg pótselejtezőn kellett kiverniük perut.az inkább Szaud-Arábia, oszt láttukAz eddigiek alapján nem kellett volna annyira féltenem a franciákat, remekül megvannak.Azért még óvatosan. Ez az Ausztrál csapat a vb talán leggyengébb csapata. Ellenük messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
Sixo
Én már az Ázsia-kupa győzelmüket sem értettem.
több mint 2 éve
nem akarod tudniKapufa esetén amúgy milyen összefüggés van?az a baj, hogy nem nézem a meccseket, így tök mindegy mikor megyek wc-re 😀Let's call Löfli!kéne egy gyors francia gól hogy becserélhessék Camavingát végre, lássunk igazi fodbaltVolt más érdekes téma? Én nem nagyon láttam 😛Te is a sok feldobott témából pont ezt csapod le 😀Én alapvetően toleráns ember vagyok - de álljon meg a nászmenet.Ugyanazon nyelven beszélnek, ahogy a sógorok???Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
Márcsak a tokosoknak kell kiessenek és hátradőlve nézhetnék minden meccset
csi77
Kampman
csi77
Sixo
csi77
Nem elég, hogy az egyik legundoindoeurópai legpuruttyább tájdialektusvartyogásról (schwyzerdütsch) van szó... és ezt a dialektust azzal megtisztelni hogy nyelvnek nevezzük és az osztrákokkal/némettel hasonlítjuk össze... nos, ez mégiscsak túlmegy minden határon,
Igor
Sixo
A foci alapból nem érdekel - rúgjon még 2 v 3 gólt Mbappé, akkor én jó vagyok... ennyi motivációm van még ma estére.
Igor
eaglesmcnabb
Willie Parker
Löfli
Willie Parker
több mint 2 éve
na végre
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Hát megmondom őszintén,vb előtt nem láttam meccsüket,de az Ecuador elleni meccs alapján lehet az is bunda volt akkor,mert 2 egyeneset nem tudtak passzolniA mostani ázsia tornákat nem figyeltem, de 2 vagy 3 éve megnyerték az ázsia kupát.Inkább Katar, a brutál falábúak gyülekezeteaz inkább Szaud-Arábia, oszt láttukAz eddigiek alapján nem kellett volna annyira féltenem a franciákat, remekül megvannak.Azért még óvatosan. Ez az Ausztrál csapat a vb talán leggyengébb csapata. Ellenük messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
kapitnono
Sixo
több mint 2 éve
mondjuk ó horvát volt és nem ausztrál 😀ez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?Volt egyszer egy ausztrál-horvát VB-meccs, ahol 3 sárgával állítottak ki valakit.
slowmotion
Kampman
több mint 2 éve
nézd már, Dembele jól botlott a labdába
több mint 2 éve
Ők simán kijutottak a vb-re az ázsiai selejtezőből, az ausziknak meg pótselejtezőn kellett kiverniük perut.az inkább Szaud-Arábia, oszt láttukAz eddigiek alapján nem kellett volna annyira féltenem a franciákat, remekül megvannak.Azért még óvatosan. Ez az Ausztrál csapat a vb talán leggyengébb csapata. Ellenük messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
zacknorb
Sixo
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Kapufa esetén amúgy milyen összefüggés van?az a baj, hogy nem nézem a meccseket, így tök mindegy mikor megyek wc-re 😀Let's call Löfli!kéne egy gyors francia gól hogy becserélhessék Camavingát végre, lássunk igazi fodbaltVolt más érdekes téma? Én nem nagyon láttam 😛Te is a sok feldobott témából pont ezt csapod le 😀Én alapvetően toleráns ember vagyok - de álljon meg a nászmenet.Ugyanazon nyelven beszélnek, ahogy a sógorok???Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
Kampman
csi77
Sixo
csi77
Nem elég, hogy az egyik legundoindoeurópai legpuruttyább tájdialektusvartyogásról (schwyzerdütsch) van szó... és ezt a dialektust azzal megtisztelni hogy nyelvnek nevezzük és az osztrákokkal/némettel hasonlítjuk össze... nos, ez mégiscsak túlmegy minden határon,
Igor
Sixo
A foci alapból nem érdekel - rúgjon még 2 v 3 gólt Mbappé, akkor én jó vagyok... ennyi motivációm van még ma estére.
Igor
eaglesmcnabb
Willie Parker
Löfli
több mint 2 éve
Kampman
28 330
ez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?Volt egyszer egy ausztrál-horvát VB-meccs, ahol 3 sárgával állítottak ki valakit.
slowmotion
több mint 2 éve
ez lett volna az oszi csávó második sárgája, ha a bírau észreveszi, ugye?szerk: ja nem, az előbb megúszta egy ejnyebejnyével
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
azért próbáld megaz a baj, hogy nem nézem a meccseket, így tök mindegy mikor megyek wc-re 😀Let's call Löfli!kéne egy gyors francia gól hogy becserélhessék Camavingát végre, lássunk igazi fodbaltVolt más érdekes téma? Én nem nagyon láttam 😛Te is a sok feldobott témából pont ezt csapod le 😀Én alapvetően toleráns ember vagyok - de álljon meg a nászmenet.Ugyanazon nyelven beszélnek, ahogy a sógorok???Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
Kampman
csi77
Sixo
csi77
Igor
Sixo
Igor
eaglesmcnabb
Willie Parker
Löfli
több mint 2 éve
az a baj, hogy nem nézem a meccseket, így tök mindegy mikor megyek wc-re 😀Let's call Löfli!kéne egy gyors francia gól hogy becserélhessék Camavingát végre, lássunk igazi fodbaltVolt más érdekes téma? Én nem nagyon láttam 😛Te is a sok feldobott témából pont ezt csapod le 😀Én alapvetően toleráns ember vagyok - de álljon meg a nászmenet.Ugyanazon nyelven beszélnek, ahogy a sógorok???Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
Kampman
csi77
Sixo
csi77
Igor
Sixo
Igor
eaglesmcnabb
Willie Parker