Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Dembelének volt már jó megmozdulása? egyenlítés közben kapcsoltam be, azóta nem volt, csak azért kérdezemNem nagyon ért labdába, a legtöbb francia támadás a bal oldalon megy, Theo Rabiot Mbappé oldalán, ő meg ugye a másikon van.
slowmotion
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Dembelének volt már jó megmozdulása? egyenlítés közben kapcsoltam be, azóta nem volt, csak azért kérdezemNekem nem tűnt fel, hogy pályán van, de akkor sok kárt biztos nem tett.
slowmotion
több mint 2 éve
Dembelének volt már jó megmozdulása? egyenlítés közben kapcsoltam be, azóta nem volt, csak azért kérdezem
több mint 2 éve
Neeem, az Dybala. Nem kedvelem Rabio-tt. csak valamiért nagyon nem szeretem amikor olyan Juve játékosokat szidtak emberek akik most éppen nagyon jók. Rabiot nagyon változó éppen, hogy milyen szezonja van, nem hinném, hogy tartható, de a 2022es naptári évben egészen kiváló. A 2022es szezonban meg az egész Serie A egyik legjobbja, a Lazio ellen konkrétan világ klasszis teljesítményt nyújtott.Nálad most Rabiot lesz az, aki 2021-ben Chiesa volt?Az volt a leglátványosabb, de Rabiot labdaszerzése nélkül meg sem történt volna.Mbappé passza volt a kulcs, nyilván nem kap assistot érte... és ő az aki leginkább mozgatja az egész bal oldalt / aktív a franciák közül (+Theo egy picit)Itt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Sixo
A többiek nagy része csak álldogál...
Igor
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Egyedül Rabiot nem szerzi meg a lasztit, nyilván ő támadta elsőnek meg a védőt, de akkor lett labdaszerzés, mikor Mbappé is oda váltott.Az volt a leglátványosabb, de Rabiot labdaszerzése nélkül meg sem történt volna.Mbappé passza volt a kulcs, nyilván nem kap assistot érte... és ő az aki leginkább mozgatja az egész bal oldalt / aktív a franciák közül (+Theo egy picit)Itt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Sixo
Igor
Sixo
Mindegy engem a Rabiot-dolog hidegen hagy, de nekem speciel elég feltűnő h minden Mbappén át megy ( Dembele-nek talán 2 beadása/akciója volt)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Hajdú B-t ausztrálnak nézték, na szépMégse várhatod el, hogy szaúdinak nézzék.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Amúgy ez kísértetiesen hasonlított a Juve-Lazio első góljára. Ott Sergej Milinkovic-Savic-tól szerezett labdát Rabiot és egy 30 méteres passzt talált Kean elé aki a ziccer kihasználta.
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Nálad most Rabiot lesz az, aki 2021-ben Chiesa volt?Az volt a leglátványosabb, de Rabiot labdaszerzése nélkül meg sem történt volna.Mbappé passza volt a kulcs, nyilván nem kap assistot érte... és ő az aki leginkább mozgatja az egész bal oldalt / aktív a franciák közül (+Theo egy picit)Itt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Sixo
Igor
Sixo
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Hajdú B-t ausztrálnak nézték, na szép
több mint 2 éve
Az volt a leglátványosabb, de Rabiot labdaszerzése nélkül meg sem történt volna.Mbappé passza volt a kulcs, nyilván nem kap assistot érte... és ő az aki leginkább mozgatja az egész bal oldalt / aktív a franciák közül (+Theo egy picit)Itt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Sixo
Igor
több mint 2 éve
Kicsit mögé ment, de azért nem volt az rossz, nem kellett kitekerednie, még kényelmesen elérte. De igen nem volt tökéletes.nem volt jó a bepassz, de még éppen hibahatáron belül mozgottItt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Sixo
slowmotion
több mint 2 éve
Mbappé passza volt a kulcs, nyilván nem kap assistot érte... és ő az aki leginkább mozgatja az egész bal oldalt / aktív a franciák közül (+Theo egy picit)Itt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
nem volt jó a bepassz, de még éppen hibahatáron belül mozgottItt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Sixo
több mint 2 éve
nem az assziszt volt a kulcsmomentum (mert azt amúgy szarul adta be), hanem a labdaszerzésJééé Rabiot assziszt…micsoda fosch emberJa értem...Camavinga fölé ollózta volna.Onnan megye 1 ből bárki befejelte volnaJééé Rabiot gólJa de pont láttam, eladta a labdát 😂Nem ért labdába? Látom nézed a meccset. Próbáld megnyomni azt a nagy keres gombot, ott kell bekapcsolni a tv-t.Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
Pont ezért nem értem mit keres itt.
Te meg gondolom sok Camavingát, jóval több lehetőség lenne vele a francia kp ban
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
Rodaron
kapitnono
Rodaron
Rodaron
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Itt azért Rabiot 16 környéki labdaszerzése volt a legszebb, és utána olyan assistot adott neki, ahonan csak Tammy Abraham hagyná ki.zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
zsiru azért nem egy roy makaayMakaaynél nincs jobb, pont.
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Jééé Rabiot assziszt…micsoda fosch emberJa értem...Camavinga fölé ollózta volna.Onnan megye 1 ből bárki befejelte volnaJééé Rabiot gólJa de pont láttam, eladta a labdát 😂Nem ért labdába? Látom nézed a meccset. Próbáld megnyomni azt a nagy keres gombot, ott kell bekapcsolni a tv-t.Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
Pont ezért nem értem mit keres itt.
Te meg gondolom sok Camavingát, jóval több lehetőség lenne vele a francia kp ban
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
Rodaron
kapitnono
Rodaron
több mint 2 éve
Bazsinho
1 005
Kicsit magabiztosak voltak az ausztrálok ennel a labdakihozatalnal.
több mint 2 éve
zsiru azért nem egy roy makaayna sikerült!
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
ez gyors fordítás volt...
több mint 2 éve
hopper
több mint 2 éve
zsiru azért nem egy roy makaayazt mondod nincs akkor orra ?
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
zsiru azért nem egy roy makaay
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!