Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Ja értem...Camavinga fölé ollózta volna.Onnan megye 1 ből bárki befejelte volnaJééé Rabiot gólJa de pont láttam, eladta a labdát 😂Nem ért labdába? Látom nézed a meccset. Próbáld megnyomni azt a nagy keres gombot, ott kell bekapcsolni a tv-t.Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
Pont ezért nem értem mit keres itt.
Te meg gondolom sok Camavingát, jóval több lehetőség lenne vele a francia kp ban
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
Rodaron
kapitnono
több mint 2 éve
Onnan megye 1 ből bárki befejelte volnaJééé Rabiot gólJa de pont láttam, eladta a labdát 😂Nem ért labdába? Látom nézed a meccset. Próbáld megnyomni azt a nagy keres gombot, ott kell bekapcsolni a tv-t.Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
Te meg gondolom sok Camavingát, jóval több lehetőség lenne vele a francia kp ban
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
Rodaron
több mint 2 éve
Már csak 4 hiányzik 😊
több mint 2 éve
ezt mondjuk könnyebben kibírom, mintha kóser kajákat kéne enni, mert Izraelben leszÉn azt vettem észre hogy a katari vb kezd lehozni a piárólMostantól csak muszlim ország rendezhet vb-t, 2030-ban jöhet is Szaúd-Arábia.
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
1-1
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Jééé Rabiot gólJa de pont láttam, eladta a labdát 😂Nem ért labdába? Látom nézed a meccset. Próbáld megnyomni azt a nagy keres gombot, ott kell bekapcsolni a tv-t.Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Én azt vettem észre hogy a katari vb kezd lehozni a piárólÉn se iszom a Nappaliban, ahol van a TV, csak a lakás többi részén. Így mivel amerikai konyhás, így arcon pörgök a konyhakövön, miközben megy a meccs.
Willie Parker
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Én azt vettem észre hogy a katari vb kezd lehozni a piárólMostantól csak muszlim ország rendezhet vb-t, 2030-ban jöhet is Szaúd-Arábia.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Én azt vettem észre hogy a katari vb kezd lehozni a piáról
több mint 2 éve
Vb gólja lett volna, ha ez bemegy.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Eddig ez egy igen felüdítő mérkőzés.Két 0-0 után tetszik egy 9. perces gól ?
(a sérülést nem számítva persze).
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Ja de pont láttam, eladta a labdát 😂Nem ért labdába? Látom nézed a meccset. Próbáld megnyomni azt a nagy keres gombot, ott kell bekapcsolni a tv-t.Akkor meghagyom neked az ócska Serie A t😂 Aztán nézegesd Rabiot,még labdába sem ért 10 perc alatt 😂ócska laliga-t nem nézek, ha néznék is nagyon kéne keresnem az ő játékát, mert alig van 500 perce idénBőven eleget 😂Griezmann kp lesz vagy micsoda? Meg Rabiot helyett Camavinga bőven elférne...Látom sok Rabiot-t láttál 2022ben.
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
Sixo
több mint 2 éve
nem, az már megtörtént négy évePavard is a 2018-as VB után egy nagy nulla a klubcsapatban, ő a Franciák 2006-os Grosso-ja.Azt mondod egy kurva nagy gólt fog rúgni a 16os jobb sarkából?
Rodaron
Sixo
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Szigorúan egy Rabiot bokapassz utánPavard is a 2018-as VB után egy nagy nulla a klubcsapatban, ő a Franciák 2006-os Grosso-ja.Azt mondod egy kurva nagy gólt fog rúgni a 16os jobb sarkából?
Rodaron
Sixo
több mint 2 éve
Eddig ez egy igen felüdítő mérkőzés.(a sérülést nem számítva persze).
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Pavard is a 2018-as VB után egy nagy nulla a klubcsapatban, ő a Franciák 2006-os Grosso-ja.Azt mondod egy kurva nagy gólt fog rúgni a 16os jobb sarkából?
Rodaron
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
ViccvótAz a másik, és már ő sincs ha jól tudom.Megérte Mendyt kihagyni....Grat Deschamp!Ő börtönben van mondjuk
kapitnono
Willie Parker
Sixo
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Pavard is a 2018-as VB után egy nagy nulla a klubcsapatban, ő a Franciák 2006-os Grosso-ja.
több mint 2 éve
Az a másik, és már ő sincs ha jól tudom.Megérte Mendyt kihagyni....Grat Deschamp!Ő börtönben van mondjuk
kapitnono
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Megérte Mendyt kihagyni....Grat Deschamp!Ő börtönben van mondjuk
kapitnono
több mint 2 éve
Nkunku, Benzema, Hernandez egy hét alatt, hát innen az lenne a csoda, ha a franciák nem tennének nagy ívben már az egészreSokan estek ki, de ez a keret a megmaradottakkal is bombaerős. A gáz az lehet, ha a gyengébbik Hernandez nem épül fel, akkor nem marad balhátvéd csere, és ha vele van valami egy poszton kívülit kell odatenni.
r.baggio
több mint 2 éve
A vb végére nem marad ép játékos.Az Olaszok azért maradtak ki 🤫
Matthew99
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Én egyszer az indiai bandwagonra szállok felJapán az én csapatom, na meg persze Szaúd-Arábia for lifeAha, jönnek a bandwagon drukkerek, tipikus
r.baggio
Kampman
Willie Parker
több mint 2 éve
Nkunku, Benzema, Hernandez egy hét alatt, hát innen az lenne a csoda, ha a franciák nem tennének nagy ívben már az egészre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A vb végére nem marad ép játékos.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.