Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.szerintem is, felsültek a gaúchók. 😊 😉
Márcsak a tokosoknak kell kiessenek és hátradőlve nézhetnék minden meccset
csi77
Ha ki is esnek a dojcsok akkor is hasonlóan gondolom. 😉
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
LOL a saudiak CR7 gólörömöt tolnak. Biztos előre látták ,hogy Ronaldo szerződést bont és Gazerék eladják a MU-t már órákkal azelőtt, hogy kijöttek volna a hírek.Saudi Arabia fans outside the stadium doing Cristiano Ronaldo's celebration. Savage. 💀😂#FIFAWorldCup pic.twitter.com/pRvT4zaNoO
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 22, 2022
több mint 2 éve
Tammy Abraham likeolta— Out Of Context Football (@nocontextfooty) November 22, 2022
több mint 2 éve
Mi bajod van Svájccal ? Mondjuk Zakaria-t én sem kedvelem, megértelek.Ugyanazon nyelven beszélnek, ahogy a sógorok???Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
Kampman
csi77
Sixo
csi77
több mint 2 éve
Ugyanazon nyelven beszélnek, ahogy a sógorok???Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
Kampman
csi77
Sixo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
???Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
Kampman
csi77
több mint 2 éve
Hát én gyerekként kaptam, minden szempontból nőttem 14-15 éves korom óta.2004-ben vásárolt Stuttgartos Szabics mezem máig jó rám.Anno volt Diego Tristan mezem, csak kinőttem 😕Meg mellette egy Diego Tristanpláne ha van mögötte egy valerónzsiru azért nem egy roy makaayMakaaynél nincs jobb, pont.
eaglesmcnabb
Zsellértelkes Vrij
peach
Rodaron
Sixo
Jó, akkor egy kicsit nagy volt.
Kampman
több mint 2 éve
2002ben vásárolt magyar válogatott mezem mai napig nagy rám. 😀2004-ben vásárolt Stuttgartos Szabics mezem máig jó rám.Anno volt Diego Tristan mezem, csak kinőttem 😕Meg mellette egy Diego Tristanpláne ha van mögötte egy valerónzsiru azért nem egy roy makaayMakaaynél nincs jobb, pont.
eaglesmcnabb
Zsellértelkes Vrij
peach
Rodaron
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Thailand thailand überallesKövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
Kampman
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Kampman
28 330
2004-ben vásárolt Stuttgartos Szabics mezem máig jó rám.Anno volt Diego Tristan mezem, csak kinőttem 😕Meg mellette egy Diego Tristanpláne ha van mögötte egy valerónzsiru azért nem egy roy makaayMakaaynél nincs jobb, pont.
eaglesmcnabb
Zsellértelkes Vrij
peach
Rodaron
Sixo
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Kövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.???
csi77
több mint 2 éve
Anno volt Diego Tristan mezem, csak kinőttem 😕Meg mellette egy Diego Tristanpláne ha van mögötte egy valerónzsiru azért nem egy roy makaayMakaaynél nincs jobb, pont.
eaglesmcnabb
Zsellértelkes Vrij
peach
Rodaron
több mint 2 éve
Hol voltak a francia belső hátvédek ennél a fejesnél? Hova tolódtak? Kit akartak levédeni akihez 2 ember is kellett?
több mint 2 éve
Kövezzetek meg, de ez a vb eddig jó.Márcsak a tokosoknak kell kiessenek és hátradőlve nézhetnék minden meccset
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Meg mellette egy Diego Tristanpláne ha van mögötte egy valerónzsiru azért nem egy roy makaayMakaaynél nincs jobb, pont.
eaglesmcnabb
Zsellértelkes Vrij
peach
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Ha a tiszta játékidőt nem is vezetik be, ez az új hosszabbításos rendszer a legjobb dolog, ami a VAR óta a futballal történt.
több mint 2 éve
mé nem ment be...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Dembelének volt már jó megmozdulása? egyenlítés közben kapcsoltam be, azóta nem volt, csak azért kérdezemKb 25-40. perc között elég aktív volt, de főleg a bal oldalon játszottak addig. Most meg a 40. perc környékén bevitték Griezmannt elé a jobbszélre.
slowmotion
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Azt hittem ezt nagyon könnyű berúgni.Zsirúnak ment volna... ha ott lett volna
Sixo
több mint 2 éve
pláne ha van mögötte egy valerónzsiru azért nem egy roy makaayMakaaynél nincs jobb, pont.
eaglesmcnabb
Zsellértelkes Vrij
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Embappé bazmeg ott megy a szelvényem