Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
remek bulvársztori a szaúdiakkal kapcsolatban, hogy a szövkapjuk, Hervé Renard párja egy Renardhoz hasonlóan nagy vándor, a 2013-ban elhunyt Bruno Metsu özvegyeBiztos találkoztak félúton Kelet-Timor és Madagaszkár között.
r.baggio
több mint 2 éve
88 ezer valamennyi a hivatalos nézőszám a 80 ezres stadionban 😊minden meccsen kb 10 százalékkal többet mondtak eddig. persze nem is teltházasak
r.baggio
több mint 2 éve
Azt hittem a MEX-POl 1-en mehet el a mixem, nem az argentín hendin 😀mex-pol-t meg sem mertem tenni, majd külön csak arra teszek valamit.
warr_b
eddig eléggé jól fizet a vb nekem remélem ez megmarad
több mint 2 éve
88 ezer valamennyi a hivatalos nézőszám a 80 ezres stadionban 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Szaudi bandwagon robog...Kampman szerintem csinál helyet maga mellett rajta.
Stoki
több mint 2 éve
Azt hittem a MEX-POl 1-en mehet el a mixem, nem az argentín hendin 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
szal aszondod itt jön a nászéjszaka?ez a kép már az után készültAz arabok szerintem másképp néznek a kecskére...— No Context World Cup (@NoContextFIFAWC) November 22, 2022
Sixo
Bár hát végül is most is meglesz az aktus
FLZOLI
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Szaudi bandwagon robog...
több mint 2 éve
ez a kép már az után készültAz arabok szerintem másképp néznek a kecskére...— No Context World Cup (@NoContextFIFAWC) November 22, 2022
Sixo
FLZOLI
több mint 2 éve
Az arabok szerintem másképp néznek a kecskére...— No Context World Cup (@NoContextFIFAWC) November 22, 2022
Sixo
több mint 2 éve
Ilyen meccsek kellenek egy emlékezetes vb-hezMexikó idén szerintem nem túl jól, CONCACAF-ban is szenvedtek.
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A vegen hosszabbitas over under 14,5 perc
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
argentínt fejbe rúgják megy továbbugye milyen fura dolgok vannak ha ég a ház
több mint 2 éve
az a lengyel saud lenne, nem?Szaúdi-mexikói továbbjutást 😊Olyan lesz mint 2014-ben az Uruguay-Costa Rica továbbjutás az Olasz-Angol mellől
warr_b
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
Szaúdi-mexikói továbbjutást 😊Olyan lesz mint 2014-ben az Uruguay-Costa Rica továbbjutás az Olasz-Angol mellől
warr_b
több mint 2 éve
Ha ez így marad vagy esetleg X, akkor remélem felüdülés lesz a mexikói-lengyel meccs.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Szaúdi-mexikói továbbjutást 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Na, egy kamutizi ezért?
több mint 2 éve
Hagyjuk mar, Lodi miatt nyertek az argentinok copa americat, olyan oxigént rúgott a gyerek, hogy azóta is keresik a lábát.🤣🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jah meg Lewa lőjjön 4et is nekik, csk-m fantasyben. Mexikó idén szerintem nem túl jól, CONCACAF-ban is szenvedtek.3 csere és egyik sem La Joya ... nah jó innen essenek ki a csoportból az argentinok ...sima, Lewa mesterhármas és Mexiko is kitömi öket. Argentinok nagy baja a védelem volt mindig, meg a kapus poszt
Sixo
Toto21
több mint 2 éve
Világ klasszis belső védőik vannak, mondjuk csak az egyik kezdett, a másik meg csereként jött helyette, 1.5 éve még Emiliano Martinez is az volt a kapuban, miatta nyerték meg 1.5 éve a Cupa America-t a Brazilok ellen.3 csere és egyik sem La Joya ... nah jó innen essenek ki a csoportból az argentinok ...sima, Lewa mesterhármas és Mexiko is kitömi öket. Argentinok nagy baja a védelem volt mindig, meg a kapus poszt
Sixo
Toto21