Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Szaláh. Vagy Salah. Ahogyan jobban tetszik.Ali Daie-on kívül létezett valaha normális arab focista?Zidane
Szokol
Willie Parker
több mint 2 éve
Majdnem 😂😂😂Az örmények nem arabok, te.Dzsorkájef?Ali Daie-on kívül létezett valaha normális arab focista?Zidane
Szokol
Willie Parker
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Q Bányai néven fog futnijó kis kőbányait remélemTud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?sört főznek bennük
nagylaza, főpohárnok
mustaine
Sixo
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=ssVaMwTYyPcVan még mi vagyunk a niggerekén csak a mi vagyunk a sárgákat ismertem tőlük 😊Legközelebb leterroristázom mindet, abból baj nem lehet.youtu.be/-6llse9OnCk
Szokol
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
twitter.com/nocontextfooty/status/1594375358467690496kár, hogy nincs bunyó. | vagy legalább lövöldözés |
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
És bedobják a tengerbeTud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?Visszabontják a nagy részüket elvileg.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Az örmények nem arabok, te.Dzsorkájef?Ali Daie-on kívül létezett valaha normális arab focista?Zidane
Szokol
Willie Parker
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Van még mi vagyunk a niggerekén csak a mi vagyunk a sárgákat ismertem tőlük 😊Legközelebb leterroristázom mindet, abból baj nem lehet.youtu.be/-6llse9OnCk
Szokol
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
Draft
több mint 2 éve
Dzsorkájef?Ali Daie-on kívül létezett valaha normális arab focista?Zidane
Szokol
Willie Parker
Draft
több mint 2 éve
én csak a mi vagyunk a sárgákat ismertem tőlük 😊Legközelebb leterroristázom mindet, abból baj nem lehet.youtu.be/-6llse9OnCk
Szokol
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Willie Parker
15 382
Ali Daie-on kívül létezett valaha normális arab focista?Zidane
Szokol
több mint 2 éve
Egyébként a sivatagban hogy szedtek össze ennyi favágót?Kimentek az erdőbe! 😂😂😂
empty taxi
Draft
több mint 2 éve
Egyébként a sivatagban hogy szedtek össze ennyi favágót?kaktuszvágók? (tudom hogy az mejico)
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Egyébként a sivatagban hogy szedtek össze ennyi favágót?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Tud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?Viktor megveszi és áthozzuk őket Mo-ra
nagylaza, főpohárnok
Draft
több mint 2 éve
jó kis kőbányait remélemTud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?sört főznek bennük
nagylaza, főpohárnok
mustaine
több mint 2 éve
Tud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?sört főznek bennük
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Tud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy leépítik kisebbeké, de funkciójuk megmaradt hasonló
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Tud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?Visszabontják a nagy részüket elvileg.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Tud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?Terrorista képző?
nagylaza, főpohárnok
Draft
több mint 2 éve
Mindig az elso megerzes a jo! 😉Lehet optimistára vettem az 1-1et? 😶Én meccs előtt változtattam erre meg a 2-0-ás ecuadori tippem 😞
Hanni
Matthew99
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Tud valaki valamit arról, hogy mi lesz a totál fölösleges stadionokkal a vébé után? Tevepiac? Olajtároló? Imahely?
több mint 2 éve
Lehet optimistára vettem az 1-1et? 😶Én meccs előtt változtattam erre meg a 2-0-ás ecuadori tippem 😞
Hanni
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
ha anyó megfogja beki kezét azért is ölnek ottMost nagyot mondtál: azért is ölnek, ha bekacsintok egy csador alá.A perzsák ölnek azért, ha araboknak nevezik őket. Gondoltam, szólok.De nekik is abrosz van a fejükön, okés?Ali Daie-on kívül létezett valaha normális arab focista?bocs a kötekedésért, de ali daei iráni (perzsa) és nem arab
Szokol
mustaine
Szokol
nagylaza, főpohárnok
Szokol
több mint 2 éve
Ahh, egy jo NEIPA. 😊
steelwolf
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv