NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
Soccer VB 2022
Egyik legszebb dolog a világon brazílokat sírni látniÉn is így vagyok Argentínával, Angliával, A Németországgal. Sajnos e három közül egy ott lesz az elődöntőben, sajnos 😊
Can't think of a more iconic game in World Cup history than this...
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 18, 2022
🎥 @FIFAWorldCup pic.twitter.com/vduzCKPD56
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Belgium-Egyiptom 1-2...De Ketelaerét jegelték egész meccsen, megvan az eredmény. 😁
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Az a durva, hogy nem emlekszem olyan VB-re, amit ennyire kevesse vartam volna. Igazabol fingom sincs kinek szurkoljak...Én 2014-gyel voltam nagyon így, aztán a nyitómeccs meg a hangulat teljesen magával ragadott.
Kellenek majd jo meccsek, elkapjon a hangulat...
gabokocka
Fura lesz egy kvázi karácsonyi vb-döntő feelingje is.
Kellenek majd jo meccsek, elkapjon a hangulat...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
a pakisztáni bérszurkolók hogy fognak örülni!Írtam pár hete a basebal topikba, hogy az Emírségek egy lépéssel tovább ment a krikett T20 vébén és fehér kiskamaszokat öltöztetett rózsaszín-világoskék hacukába, aztán szurkolhattak az UAE indiai vendégjátékosainak.
deyell
Samuel Eto’o’s World Cup knock-out stage predictions 👀 pic.twitter.com/ysUkD09fqq
— ESPN FC (@ESPNFC) November 18, 2022
Megdöbbentő, h senki nem sütötte el a klasszikus viccet. 😕Official announcement expected shortly but Qatar has now decided there will be no (alcoholic) beer sold within the perimeter at all 8 World Cup stadiums:https://t.co/yk2re6BgzR
— tariq panja (@tariqpanja) November 18, 2022
Sixo
People whining about eveything about the 2022 World Cup: @#Đ$&%ß!!!!!!!
Qatar: Okay, don't my hold beer.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
Egyik legszebb dolog a világon brazílokat sírni látniszerintem a 2006-os portugál - holland ikonikusabb volt
twitter.com/Football__Tweet/status/1593676411427950592
Sixo
choose life
Can't think of a more iconic game in World Cup history than this...
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 18, 2022
🎥 @FIFAWorldCup pic.twitter.com/vduzCKPD56
— No Context World Cup (@NoContextFIFAWC) November 18, 2022
Íj lehet át kell gondolnom a bracketet, nem bírják az angolok ezt a meleget.BRAZÍLIA!!!!
The England team have been introduced to the heat in Qatar 😳 pic.twitter.com/2boBbTRouK
— PFF FC (@PFF_FC) November 18, 2022
Sixo
rémálom forgatókönyv, én a döntőre tippeltem őket.sztem a csoportkör 2 buktája a franciák és a brazilok lesznekEgy tea szeánsz során az univerzum megsúgta nekem mi lesz a vb-n. Nem lehet belekötni.Nálam Brazil - Angol döntö lesz és ott nyernek a brazilok, így Southgate 2 döntöt fog elbukni zsinórban!
play.fifa.com/bracket-predictor/another-brackets/886010
Sixo
Toto21
Negritis, a vajda
való igaz azért a brazilok csoportja elég kemény
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
2014 ➡️ 2022
— B/R Football (@brfootball) November 17, 2022
Mario Götze is back at the World Cup 🤗 pic.twitter.com/5B93HDuk4N
Szerkesztette: Sixo
The England team have been introduced to the heat in Qatar 😳 pic.twitter.com/2boBbTRouK
— PFF FC (@PFF_FC) November 18, 2022
sztem a csoportkör 2 buktája a franciák és a brazilok lesznekEgy tea szeánsz során az univerzum megsúgta nekem mi lesz a vb-n. Nem lehet belekötni.Nálam Brazil - Angol döntö lesz és ott nyernek a brazilok, így Southgate 2 döntöt fog elbukni zsinórban!
Sixo
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Egy tea szeánsz során az univerzum megsúgta nekem mi lesz a vb-n. Nem lehet belekötni.Nálam Brazil - Angol döntö lesz és ott nyernek a brazilok, így Southgate 2 döntöt fog elbukni zsinórban!
Sixo
Nezegettem az agakat, es bar mindig borul a papirforma, de a 16 kozott lehet pl nemet-horvat, spanyol-belga, argentin-dán, francia-mexiko/lengyel, brazil-uruguay, portugal-szerb/svajc nyolcaddonto. Nem hangzik rosszul. Bar ugysem jon be az osszes, de azert tetszetős.portugál - brazil lesz abból 😊
Zsellértelkes Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
fiatalon még nem rontották meg az ízlésedmondjuk mostmár bírom őket, sajna 98-ban, és 2000-ben még nem 😀 (szégyellem is magam eléggé,hogy Totti miatt ugyan, de az olaszoknak szurkoltam az EB döntőben)Csak szólok. Franciák után legutóbb kik nyertek VB-t? Most se lesz másképp! Csigazabálók meg megint kizúznak a csoportból! 😊A 2002-es, akkor nyertek utoljára azok akiknek szurkoltam.Szvsz az 1998-as 😉😏🤪Egyben az utolsó 32 csapatos vb is lesz, következő már 48, kimondani is sok 😀a 2018-as volt az utolsó igazi VB
esanders10
braxa88
dande2
eaglesmcnabb
Toto21
eaglesmcnabb
nem szégyen az, helyesen cselekedtél! Forza Italia!mondjuk mostmár bírom őket, sajna 98-ban, és 2000-ben még nem 😀 (szégyellem is magam eléggé,hogy Totti miatt ugyan, de az olaszoknak szurkoltam az EB döntőben)Csak szólok. Franciák után legutóbb kik nyertek VB-t? Most se lesz másképp! Csigazabálók meg megint kizúznak a csoportból! 😊A 2002-es, akkor nyertek utoljára azok akiknek szurkoltam.Szvsz az 1998-as 😉😏🤪Egyben az utolsó 32 csapatos vb is lesz, következő már 48, kimondani is sok 😀a 2018-as volt az utolsó igazi VB
esanders10
braxa88
dande2
eaglesmcnabb
Toto21
eaglesmcnabb