Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Alig hallani a himnuszt.
21 napja
Búvópatakként biztos megvan még az argentin nacionalisták szándékai között, de gondolom nem mostanában fognak háborúzni.Ennyit én is tudok.🙂 Az nem tiszta, hogy ez a kérdés már végleg lekerült a napirendről, vagy Argentína még mindig feni a fogát erre a paradicsomi vidékre.A Falkland-szigetekkel mi most a helyzet?Az Egyesült Királysághoz tartozik.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
21 napja
most épp felmerült mer a fűrészes nem bír magávalEnnyit én is tudok.🙂 Az nem tiszta, hogy ez a kérdés már végleg lekerült a napirendről, vagy Argentína még mindig feni a fogát erre a paradicsomi vidékre.A Falkland-szigetekkel mi most a helyzet?Az Egyesült Királysághoz tartozik.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
www.telegraph.co.uk/world-news/2026/07/12/british-falkland-islanders-artificial-argentina-says/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
nopeBellinghamen kívül elég kutya ez az angol kp.wut?
Kenny
Rice és Anderson is kurvajók
Negritis, a vajda
21 napja
Spanyolország is feni a fogát Gibraltárra, csak kurvára nincs meg hozzá az ereje. Nah így van kb Argentína is.Ennyit én is tudok.🙂 Az nem tiszta, hogy ez a kérdés már végleg lekerült a napirendről, vagy Argentína még mindig feni a fogát erre a paradicsomi vidékre.A Falkland-szigetekkel mi most a helyzet?Az Egyesült Királysághoz tartozik.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Bellinghamen kívül elég kutya ez az angol kp.wut?
Kenny
Rice és Anderson is kurvajók
21 napja
Ennyit én is tudok.🙂 Az nem tiszta, hogy ez a kérdés már végleg lekerült a napirendről, vagy Argentína még mindig feni a fogát erre a paradicsomi vidékre.A Falkland-szigetekkel mi most a helyzet?Az Egyesült Királysághoz tartozik.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
21 napja
Tuchel olvassa a forumot. Minden falabu kikerult a kezdobol konkretan. Rice is jatszik, ez jo hir.Mondjuk attól nem tudom, hogy lesz ott bármi jobboldalt, Rogers nem az 1v1 bajnok, Konsa nem segít fel, megint ott lesznek a 2az1ek a védelemnek.
Stez
21 napja
akármelyik esik ki, már jó 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
Jó esté, jó szurkolást. Sok Argentín sérülést kívánok. De leginkább Angol továbbjutást!senkinek nem kívánok sérülést
Toto21
de remélem az argentínok bezabáltak borsóból
21 napja
Jó esté, jó szurkolást. Sok Argentín sérülést kívánok. De leginkább Angol továbbjutást!
21 napja
Nyugtatót whiskeyvel vegye be mindenki😁
21 napja
A Falkland-szigetekkel mi most a helyzet?British Overseas Territory.
nagylaza, főpohárnok
Vagy hogy kinek szurkolnak? Népszavazásilag 99.8% inglishpárti, ez kb. focászatilag is ülhet.
21 napja
A Falkland-szigetekkel mi most a helyzet?Az Egyesült Királysághoz tartozik.
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Kis hallgatnivaló Dragóner helyett ha valaki szeretiyoutu.be/Re4aDJL3heA?is=STYQYLmbIEls2szu
Az angolok nincsenek a szivem csücskében, de Kane miatt lets go.
21 napja
A Falkland-szigetekkel mi most a helyzet?
21 napja
Tuchel olvassa a forumot. Minden falabu kikerult a kezdobol konkretan. Rice is jatszik, ez jo hir.
21 napja
Ma az A betűs csapat jut tovább.akkor nem england?
Remélem tudtam segíteni.
xrace77
21 napja
Crook said on X: ‘Expected England 11:‘Pickford.
‘Konsa, Guehi, Stones, O’Reilly.
‘Rice, Anderson.
‘Rogers, Bellingham, Gordon.
‘Kane.’
21 napja
promózni kell az új filmetAli G felbukkant a Wimbledoni döntőben is.Na, ahogy hallom, megint megvaltozott a felidei show a donton, mostmar nem 15, hanem 30 perc lesz.Nem tudom ki lesz, de bízom abban, hogy Bad Bunnyt láthatjuk ismét!
Szoval igazabol Sziget felvezetes, amit neha-neha megszakitanak majd egy kis focaval.
Stez
Gergőbácsi
Lehet itt is tiszteletét teszi. 😎
steelwolf