Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
22 napja
De más egy rossz becsúszás és egy egy hátul nincs szemem felszabadítás, amibe a rutinos csatár beleugrik és felrúgatja magát.Àltalában nem szándékosan hoznak össze büntetőt a védőkÉs az nem számít, hogy nem szándékosan, értem.Bocsi, lusta vagyok vagyok visszaolvasni.Nem, a 16-oson belüli szabálytalanság az, tehát ha a labda helyett az ellenfél lábát, derekát, fejét rúgod meg.
Szóval ez a hátulról jön, nem látom, labda helyett véletlenül belerúgok a hatályos szabályozás szerint automatikus tizi?
Dzsokijuing
Matthew99
Dzsokijuing
remontada
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
22 napja
Tényleg csak kamillázok itt egyes hozzászólásokon 😊Beírtam korábban, hogy a franciák egyre gyengébben játszottak, talán elhitték, hogy ők a császárok és röhögve megnyerik, nem tudom, de tegnap amit leműveltek... Igen kellett hozzá egy ellenfél is, de a gólig ült a dolog, tényleg 1-2 kontráik állati veszélyesek voltak, aztán jött Digne. Onnantól kb lefőtt a kávé, ha ezt a meccset estig játsszák sem nyernek a franciák. Pedig a játékoskeret iszonyat erős, a Trollfoci is megkérdezte a vb előtt, hogy ezeket ki állítja meg? Hát a spanyolok. A sok jó játékos még nem jelent jó csapatot, brazilok tudnának erről mesélni korábbról.
Spanyolok: szerencséjük is volt, de utána zseniális taktikával hozták le. Húzták az időt? Igen, mert lehetett. Tördelték a játékot? Igen, a taktika része. Látszott, hogy elszállt a végére a franciák agya.
Nem lehet azt mondani, hogy nem megérdemelt a spanyolok továbbjutása. Aki ezt a francia csapatot így agyonveri, az megérdemli a döntőt.
Este mi lesz? A lényeg, hogy az nyerjen aki tényleg jobb!
22 napja
Àltalában nem szándékosan hoznak össze büntetőt a védőkÉs az nem számít, hogy nem szándékosan, értem.Bocsi, lusta vagyok vagyok visszaolvasni.Nem, a 16-oson belüli szabálytalanság az, tehát ha a labda helyett az ellenfél lábát, derekát, fejét rúgod meg.
Szóval ez a hátulról jön, nem látom, labda helyett véletlenül belerúgok a hatályos szabályozás szerint automatikus tizi?
Dzsokijuing
Matthew99
Dzsokijuing
22 napja
Azert erdekes itt olvasgatni a kommenteket a fetrengo spanyolokrol meg fujasokrol meg hogy mi lett volna ha. Total outplayed., outcoached, koze nem volt a franciaknak semmihez. Nem igazan ertem mi a kerdes.Mert a spanyolok nem fetrengtek? Vagy ha egy csapat jobb az ellenfelenek, akkor mar nem baj, ha vegig szineszkedi a meccset?
JéBé
Nem igazan ertem, mi a kerdes.
Foleg, hogy beszelunk egy spanyol csapatrol, aminek ketto, kaput is eltalalo lovese volt a teljes meccsen. Ne adjuk elo, mintha dominaltak volna a meccset, mert egyaltalan nem igy volt. Az tortent, hogy egy segg vedotol kaptak egy tizit ajandekba, onnantol pedig vege volt a meccsnek, mert nekik nem kellett focizniuk, ahhoz meg tokeletesen ertenek, hogy elonyben eldugjak a labdat, tordeljek a jatekot es kontrakra bealljanak jatszani.
Az, hogy Deschamps egy fos edzo, az nem jelenti, hogy a franciak le lettek jatszva a fenebe, mert De la Fuente epp annyira tulertekelt edzo, mint a "kollega", es most sem valtotta meg a vilagot, egyszeruen a csapata egy ajandek mellett kihasznalt egy vedelmi hibat (a spanyol xG nagy reszet a bunteto adta). De la Fuente azert eleg sokat koszonhet a kedves elodjenek, egy bizonyos Luis Enriquenek, aki lerakta ennek a csapatnak az alapjait es rendszeret, o minimalis modositasokkal ugyanazt vitte tovabb.
A spanyolok boven-boven tudasuk alatt jatszanak az egesz vb-n, foleg tamadasban estek vissza, nem egyszer vert hugyoznak. A tegnapi meccset meg olyan nagyon elemezni nincs ertelme a franciak szempontjabol, mert onnantol, hogy egy hulye mar a huszadik percben ad egy ajandek golt a vilag egyik legjobb csapatanak, ami utan kenyszerben vagy es szaladhatsz az eredmeny utan, onnantol borul minden, es nem tudod a sajat jatekodat nyomni. Persze, ezen az sem segit, ha az edzod dilettans, es tatott szajjal nezi, hogy vajon mit lepjen es nyilvan a rossz megoldasokhoz nyul, mert dilettans. Raadasul a spanyolok a retek fetrengeseikkel a masodik felidot vegig tordeltek, igy meg felporogni sem tudsz ugy, ahogy kellene.
Jol csinaltak? Igen, jol csinaltak. De attol meg undoritoak voltak? Igen, azok voltak.
22 napja
Habár Viktort a TV nem mutatta, az IshwSpeed elsőben ott volt
22 napja
És az nem számít, hogy nem szándékosan, értem.Bocsi, lusta vagyok vagyok visszaolvasni.Nem, a 16-oson belüli szabálytalanság az, tehát ha a labda helyett az ellenfél lábát, derekát, fejét rúgod meg.
Dzsokijuing
Matthew99
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
22 napja
Elnézést előre is a trollkodásért, de jaj mi lesz itt, ha még az angolok is kiesnek. Milyen vernyákolás van már most is a németek, franciák meg a C. Ronaldo kiesése miatt 😊De hàt irányított sorsolás van nem tudtad? Azért estek ki. Csoda franciàk a kőkemény Irak, Szenegál, Norvég c csapat, Paraguay, Marokkó ellen brillíroztak majd pofán verte őket a valóság.
Szerintem aThomas Müller2Harry Kane vezette angolok mennek ma tovább, mérsékelten megérdemeleten.
csi77
22 napja
Egyébiránt újfent bebizonyosodott, hogy nem az első három (most már négy) meccset kell megnyerni, hanem az utolsót hármat -négyet, magyarán a torna kezdeti-középső szakaszában mutatott fölény elfogy a vége felé.A franciák szerintem a vb legjobb csapata voltak, de nem jól osztották be az erőforrásaikat, meg mondjuk nem egy szar csapattól kaptak ki nyilván, de a 4 között már ne is legyenek szar csapatok. Lehet nyígni, hogy a spanyolok találtak egy gólt, utána ráültek az eredményre, de ilyen támadószekcióval nem rúgni gólt, azért azt nehéz kimagyarázni.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
22 napja
Elnézést előre is a trollkodásért, de jaj mi lesz itt, ha még az angolok is kiesnek. Milyen vernyákolás van már most is a németek, franciák meg a C. Ronaldo kiesése miatt 😊Szerintem a
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
22 napja
Bocsi, lusta vagyok vagyok visszaolvasni.Nem, a 16-oson belüli szabálytalanság az, tehát ha a labda helyett az ellenfél lábát, derekát, fejét rúgod meg.
Dzsokijuing

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
22 napja
Azert erdekes itt olvasgatni a kommenteket a fetrengo spanyolokrol meg fujasokrol meg hogy mi lett volna ha. Total outplayed., outcoached, koze nem volt a franciaknak semmihez. Nem igazan ertem mi a kerdes.
22 napja
Mit keres egy szinesz meg egy streamer egy foci vb zarounnepsegen? Stand up is lesz?
22 napja
A meccs, és a semleges szurkolók miatt is jobb lett volna, ha a franciák szereznek vezetést.Láthattuk, hogy spanyol előnyről milyen lett a meccs. Egy orbitális szarvihar.
Azon gondolkozom, hogy 98 óta nézek vb-ket (inkább 2002), hogy láttam-e ennyire unalmas, szar elődöntőt. Hirtelen nem jut eszembe semmi, de ez akkor is top3 volt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
22 napja
Teljesen más lett volna a játék képe ha a franciák szereznek vezetést.... Akkor a spanyoloknak is többet kellett volna kockáztatni...Mivel jött az Digne hibája úgy kényük kedvük szerint alakult minden....Talaltak meg egyet meg egy lesgolt meg 1,6xg-t 0,3a-mal szemben 😀Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....mai spanyol taktika: állj be a francia elé és ess el. Folyamatos játék se volt. Nem szeretem a franciákat, de a foci szégyene ez a spanyol csapatIgen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
Blevi
Toto21
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezeket ott talaltak
Blevi
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja
Bocsi, lusta vagyok vagyok visszaolvasni.Szóval ez a hátulról jön, nem látom, labda helyett véletlenül belerúgok a hatályos szabályozás szerint automatikus tizi?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
22 napja
A salvadorival szerintem sok baj nem volt (1-2 spanyol fetrengés volt, de igazából VAR-nak kellett volna szólni - tudom, hogy nem lehet ilyen helyzetben, de nem érdekel... el kell kezdeni osztani a sárgákat, és nem lesz fetrengés), a leseket, faltokat meglepően jól fújta, én rosszabbra számítottam.Egy buta/peches tizi, és nagyon jó spanyol hátsó 5-6 fős alakulat, akik teljesen megölték a támadó triót, kevés volt a trió (szerintem főleg Olise és Dembele, bár Mbappé is lőtt összevissza, mint a részeg tüzér) + lehet hogy Barkolával meg Dinnyével nem kellett volna egy félidő előnyt adni... bár a második gól meg kb Doué lelkén szárad, szóval fene tudja. Nagyon nem volt szép a mai, megérdemelt spanyol továbbjutás.... de nagyon szomorú vagyok/leszek, ha ez a foci jövője.
INNENTŐL NYERJEN ANGLIA! | igazából essen ki mindenki |
PS: a vb legjobb csapata Cabo Verde, aki leikszelt a spanyolokkal, és majdnem kiszopatta az argentinokat.
That's all, folks.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
22 napja
Csendben jelzem, hogy a hírekből kiindulva egyre közelebb vagyunk a Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
22 napja
Szembejott az elso komoly csapat. Eddig tartott a fociitt ugye az is a baj, hogy komoly meccsei kevés csapatnak voltak a felhigított VB miatt... De ez Infantilis alatt már nem lesz jobb.
Blevi
Döntőben lesz egy 35-40 perces Half Time Show is. Lassan tényleg vicc kategória ez a VB
22 napja
Szembejott az elso komoly csapat. Eddig tartott a focitévedés rühellem a franciákat. 😀 Ebből a négyből az Angolokon kívül senkinek nem tudok szorítani.egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.Tudjuk tudjuk. Bezzeg ha franciák jutottak volna be nulla játékkal elmaradt piros lappal akkor inkonzisztensek a bírók és nem csalnak de akkor nem lett volna senkinek magömlése rajtad kívül.
Toto21
remontada
Leginkább azt kívánom mind a 3 csapatnak, hogy a kórházban kössenek ki a játékosai. De a franciák legalább megpróbáltak focizni ezen a VB-n. A spanyolok és argentínok meg csupa cigány banda
Toto21
22 napja
AI-ra majd akkor hallgatok, ha le tudja nekem fordítani a nőket emberei nyelvre 😀A legbiztosabb az, ha az AI-re hallgatunk. Vagy mégsem?Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
nagylaza, főpohárnok
Toto21
www.szeretlekmagyarorszag.hu/sport/ez-a-csapat-nyeri-a-vilagbajnoksagot-a-mesterseges-intelligencia-szerint/
nagylaza, főpohárnok
22 napja
Hát de ha tuti valami? Én megraknámmert a pénznek van jobb helye is, mint a sportfogadás 😊Tedd rá a házat ha ilyen tuti. VB eleje óta megy a nyivákolás ki nyeri meg. Nem értem miért nem rakta fel mindenki mindenét a tuti tippekreÉrdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
nagylaza, főpohárnok
Toto21
remontada
Toto21
22 napja
mert a pénznek van jobb helye is, mint a sportfogadás 😊Tedd rá a házat ha ilyen tuti. VB eleje óta megy a nyivákolás ki nyeri meg. Nem értem miért nem rakta fel mindenki mindenét a tuti tippekreÉrdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
nagylaza, főpohárnok
Toto21
remontada
22 napja
Tedd rá a házat ha ilyen tuti. VB eleje óta megy a nyivákolás ki nyeri meg. Nem értem miért nem rakta fel mindenki mindenét a tuti tippekreÉrdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
nagylaza, főpohárnok
Toto21