Soccer VB 2026

18 feliratkozó

2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 285 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
22 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 401 — Saturday Night Lights
Bocsi, lusta vagyok vagyok visszaolvasni.
Szóval ez a hátulról jön, nem látom, labda helyett véletlenül belerúgok a hatályos szabályozás szerint automatikus tizi?
Dzsokijuing
Nem, a 16-oson belüli szabálytalanság az, tehát ha a labda helyett az ellenfél lábát, derekát, fejét rúgod meg.
Matthew99
És az nem számít, hogy nem szándékosan, értem.
Dzsokijuing
Àltalában nem szándékosan hoznak össze büntetőt a védők
remontada
De más egy rossz becsúszás és egy egy hátul nincs szemem felszabadítás, amibe a rutinos csatár beleugrik és felrúgatja magát.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
22 napja
NB2 New England Patriots 29 647 — nabege2@yahoo.com
Tényleg csak kamillázok itt egyes hozzászólásokon 😊
Beírtam korábban, hogy a franciák egyre gyengébben játszottak, talán elhitték, hogy ők a császárok és röhögve megnyerik, nem tudom, de tegnap amit leműveltek... Igen kellett hozzá egy ellenfél is, de a gólig ült a dolog, tényleg 1-2 kontráik állati veszélyesek voltak, aztán jött Digne. Onnantól kb lefőtt a kávé, ha ezt a meccset estig játsszák sem nyernek a franciák. Pedig a játékoskeret iszonyat erős, a Trollfoci is megkérdezte a vb előtt, hogy ezeket ki állítja meg? Hát a spanyolok. A sok jó játékos még nem jelent jó csapatot, brazilok tudnának erről mesélni korábbról.
Spanyolok: szerencséjük is volt, de utána zseniális taktikával hozták le. Húzták az időt? Igen, mert lehetett. Tördelték a játékot? Igen, a taktika része. Látszott, hogy elszállt a végére a franciák agya.
Nem lehet azt mondani, hogy nem megérdemelt a spanyolok továbbjutása. Aki ezt a francia csapatot így agyonveri, az megérdemli a döntőt.
Este mi lesz? A lényeg, hogy az nyerjen aki tényleg jobb!
22 napja
remontada San Francisco 49ers 2 048
Szóval ez a hátulról jön, nem látom, labda helyett véletlenül belerúgok a hatályos szabályozás szerint automatikus tizi?
Dzsokijuing
Nem, a 16-oson belüli szabálytalanság az, tehát ha a labda helyett az ellenfél lábát, derekát, fejét rúgod meg.
Matthew99
Dzsokijuing
Àltalában nem szándékosan hoznak össze büntetőt a védők
22 napja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert erdekes itt olvasgatni a kommenteket a fetrengo spanyolokrol meg fujasokrol meg hogy mi lett volna ha. Total outplayed., outcoached, koze nem volt a franciaknak semmihez. Nem igazan ertem mi a kerdes.
JéBé
Mert a spanyolok nem fetrengtek? Vagy ha egy csapat jobb az ellenfelenek, akkor mar nem baj, ha vegig szineszkedi a meccset?
Nem igazan ertem, mi a kerdes.

Foleg, hogy beszelunk egy spanyol csapatrol, aminek ketto, kaput is eltalalo lovese volt a teljes meccsen. Ne adjuk elo, mintha dominaltak volna a meccset, mert egyaltalan nem igy volt. Az tortent, hogy egy segg vedotol kaptak egy tizit ajandekba, onnantol pedig vege volt a meccsnek, mert nekik nem kellett focizniuk, ahhoz meg tokeletesen ertenek, hogy elonyben eldugjak a labdat, tordeljek a jatekot es kontrakra bealljanak jatszani.

Az, hogy Deschamps egy fos edzo, az nem jelenti, hogy a franciak le lettek jatszva a fenebe, mert De la Fuente epp annyira tulertekelt edzo, mint a "kollega", es most sem valtotta meg a vilagot, egyszeruen a csapata egy ajandek mellett kihasznalt egy vedelmi hibat (a spanyol xG nagy reszet a bunteto adta). De la Fuente azert eleg sokat koszonhet a kedves elodjenek, egy bizonyos Luis Enriquenek, aki lerakta ennek a csapatnak az alapjait es rendszeret, o minimalis modositasokkal ugyanazt vitte tovabb.

A spanyolok boven-boven tudasuk alatt jatszanak az egesz vb-n, foleg tamadasban estek vissza, nem egyszer vert hugyoznak. A tegnapi meccset meg olyan nagyon elemezni nincs ertelme a franciak szempontjabol, mert onnantol, hogy egy hulye mar a huszadik percben ad egy ajandek golt a vilag egyik legjobb csapatanak, ami utan kenyszerben vagy es szaladhatsz az eredmeny utan, onnantol borul minden, es nem tudod a sajat jatekodat nyomni. Persze, ezen az sem segit, ha az edzod dilettans, es tatott szajjal nezi, hogy vajon mit lepjen es nyilvan a rossz megoldasokhoz nyul, mert dilettans. Raadasul a spanyolok a retek fetrengeseikkel a masodik felidot vegig tordeltek, igy meg felporogni sem tudsz ugy, ahogy kellene.

Jol csinaltak? Igen, jol csinaltak. De attol meg undoritoak voltak? Igen, azok voltak.

22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 115 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Habár Viktort a TV nem mutatta, az IshwSpeed elsőben ott volt
22 napja
Dzsokijuing
Matthew99

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
22 napja
Elnézést előre is a trollkodásért, de jaj mi lesz itt, ha még az angolok is kiesnek. Milyen vernyákolás van már most is a németek, franciák meg a C. Ronaldo kiesése miatt 😊

Szerintem a Thomas Müller2 Harry Kane vezette angolok mennek ma tovább, mérsékelten megérdemeleten.
csi77
De hàt irányított sorsolás van nem tudtad? Azért estek ki. Csoda franciàk a kőkemény Irak, Szenegál, Norvég c csapat, Paraguay, Marokkó ellen brillíroztak majd pofán verte őket a valóság.
22 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 506 — Bears & Illinois fan
Egyébiránt újfent bebizonyosodott, hogy nem az első három (most már négy) meccset kell megnyerni, hanem az utolsót hármat -négyet, magyarán a torna kezdeti-középső szakaszában mutatott fölény elfogy a vége felé.
A franciák szerintem a vb legjobb csapata voltak, de nem jól osztották be az erőforrásaikat, meg mondjuk nem egy szar csapattól kaptak ki nyilván, de a 4 között már ne is legyenek szar csapatok. Lehet nyígni, hogy a spanyolok találtak egy gólt, utána ráültek az eredményre, de ilyen támadószekcióval nem rúgni gólt, azért azt nehéz kimagyarázni.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
22 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 506 — Bears & Illinois fan
Elnézést előre is a trollkodásért, de jaj mi lesz itt, ha még az angolok is kiesnek. Milyen vernyákolás van már most is a németek, franciák meg a C. Ronaldo kiesése miatt 😊

Szerintem a Thomas Müller2 Harry Kane vezette angolok mennek ma tovább, mérsékelten megérdemeleten.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
22 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 593 — Invisible man
Dzsokijuing

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
22 napja
JéBé Green Bay Packers 8 224
Azert erdekes itt olvasgatni a kommenteket a fetrengo spanyolokrol meg fujasokrol meg hogy mi lett volna ha. Total outplayed., outcoached, koze nem volt a franciaknak semmihez. Nem igazan ertem mi a kerdes.
22 napja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Mit keres egy szinesz meg egy streamer egy foci vb zarounnepsegen? Stand up is lesz?

22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 115 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
22 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
A meccs, és a semleges szurkolók miatt is jobb lett volna, ha a franciák szereznek vezetést.

Láthattuk, hogy spanyol előnyről milyen lett a meccs. Egy orbitális szarvihar.

Azon gondolkozom, hogy 98 óta nézek vb-ket (inkább 2002), hogy láttam-e ennyire unalmas, szar elődöntőt. Hirtelen nem jut eszembe semmi, de ez akkor is top3 volt.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
22 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 769 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.
Jerico
Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Toto21
Igen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀
Blevi
mai spanyol taktika: állj be a francia elé és ess el. Folyamatos játék se volt. Nem szeretem a franciákat, de a foci szégyene ez a spanyol csapat
Toto21
Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Talaltak meg egyet meg egy lesgolt meg 1,6xg-t 0,3a-mal szemben 😀
Ezeket ott talaltak
Blevi
Teljesen más lett volna a játék képe ha a franciák szereznek vezetést.... Akkor a spanyoloknak is többet kellett volna kockáztatni...Mivel jött az Digne hibája úgy kényük kedvük szerint alakult minden....

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
22 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 031 — Dr Kongó fan
A salvadorival szerintem sok baj nem volt (1-2 spanyol fetrengés volt, de igazából VAR-nak kellett volna szólni - tudom, hogy nem lehet ilyen helyzetben, de nem érdekel... el kell kezdeni osztani a sárgákat, és nem lesz fetrengés), a leseket, faltokat meglepően jól fújta, én rosszabbra számítottam.

Egy buta/peches tizi, és nagyon jó spanyol hátsó 5-6 fős alakulat, akik teljesen megölték a támadó triót, kevés volt a trió (szerintem főleg Olise és Dembele, bár Mbappé is lőtt összevissza, mint a részeg tüzér) + lehet hogy Barkolával meg Dinnyével nem kellett volna egy félidő előnyt adni... bár a második gól meg kb Doué lelkén szárad, szóval fene tudja. Nagyon nem volt szép a mai, megérdemelt spanyol továbbjutás.... de nagyon szomorú vagyok/leszek, ha ez a foci jövője.

INNENTŐL NYERJEN ANGLIA! | igazából essen ki mindenki |

PS: a vb legjobb csapata Cabo Verde, aki leikszelt a spanyolokkal, és majdnem kiszopatta az argentinokat.
That's all, folks.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
22 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 164 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
22 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 129 — beers & Packers
Csendben jelzem, hogy a hírekből kiindulva egyre közelebb vagyunk a 62 64 csapatos vébéhez.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
22 napja
Toto21 Chicago Bears 8 934
Szembejott az elso komoly csapat. Eddig tartott a foci
Blevi
itt ugye az is a baj, hogy komoly meccsei kevés csapatnak voltak a felhigított VB miatt... De ez Infantilis alatt már nem lesz jobb.

Döntőben lesz egy 35-40 perces Half Time Show is. Lassan tényleg vicc kategória ez a VB
22 napja
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.
Toto21
Tudjuk tudjuk. Bezzeg ha franciák jutottak volna be nulla játékkal elmaradt piros lappal akkor inkonzisztensek a bírók és nem csalnak de akkor nem lett volna senkinek magömlése rajtad kívül.
remontada
tévedés rühellem a franciákat. 😀 Ebből a négyből az Angolokon kívül senkinek nem tudok szorítani.

Leginkább azt kívánom mind a 3 csapatnak, hogy a kórházban kössenek ki a játékosai. De a franciák legalább megpróbáltak focizni ezen a VB-n. A spanyolok és argentínok meg csupa cigány banda
Toto21
Szembejott az elso komoly csapat. Eddig tartott a foci
22 napja
Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.
nagylaza, főpohárnok
Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
Toto21
A legbiztosabb az, ha az AI-re hallgatunk. Vagy mégsem?
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/sport/ez-a-csapat-nyeri-a-vilagbajnoksagot-a-mesterseges-intelligencia-szerint/
nagylaza, főpohárnok
AI-ra majd akkor hallgatok, ha le tudja nekem fordítani a nőket emberei nyelvre 😀
22 napja
Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.
nagylaza, főpohárnok
Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
Toto21
Tedd rá a házat ha ilyen tuti. VB eleje óta megy a nyivákolás ki nyeri meg. Nem értem miért nem rakta fel mindenki mindenét a tuti tippekre
remontada
mert a pénznek van jobb helye is, mint a sportfogadás 😊
Toto21
Hát de ha tuti valami? Én megraknám
22 napja
nagylaza, főpohárnok
Toto21
Tedd rá a házat ha ilyen tuti. VB eleje óta megy a nyivákolás ki nyeri meg. Nem értem miért nem rakta fel mindenki mindenét a tuti tippekre
remontada
mert a pénznek van jobb helye is, mint a sportfogadás 😊
22 napja
nagylaza, főpohárnok
Toto21