Soccer VB 2026

18 feliratkozó

2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 285 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
22 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 129 — beers & Packers
Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.
nagylaza, főpohárnok
Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
Toto21
A legbiztosabb az, ha az AI-re hallgatunk. Vagy mégsem?
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/sport/ez-a-csapat-nyeri-a-vilagbajnoksagot-a-mesterseges-intelligencia-szerint/
22 napja
Toto21 Chicago Bears 8 934
egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.
Toto21
Tudjuk tudjuk. Bezzeg ha franciák jutottak volna be nulla játékkal elmaradt piros lappal akkor inkonzisztensek a bírók és nem csalnak de akkor nem lett volna senkinek magömlése rajtad kívül.
remontada
tévedés rühellem a franciákat. 😀 Ebből a négyből az Angolokon kívül senkinek nem tudok szorítani.

Leginkább azt kívánom mind a 3 csapatnak, hogy a kórházban kössenek ki a játékosai. De a franciák legalább megpróbáltak focizni ezen a VB-n. A spanyolok és argentínok meg csupa cigány banda
22 napja
remontada San Francisco 49ers 2 048
egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.
Toto21
Tudjuk tudjuk. Bezzeg ha franciák jutottak volna be nulla játékkal elmaradt piros lappal akkor inkonzisztensek a bírók és nem csalnak de akkor nem lett volna senkinek magömlése rajtad kívül.
22 napja
Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.
nagylaza, főpohárnok
Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
22 napja
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.
Jerico
Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Toto21
Igen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀
Blevi
amikor Baena röhögött mert elesett az azért árulkodó volt, hogy mit is akarnak itt. Ehhez a tökéletes játékvezetőt kapták.
Toto21
12 szabadrugasa volt a franciaknak 11 a spanyolok.
22 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 139 — LIGHTS OUT!
Longest unbeaten runs in men's international football history:

◉ 37 - Spain 🇪🇸 (current)
◎ 37 - Italy 🇮🇹 (2018–2021)

A World Cup final win would see Spain set a new record.

22 napja
22 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 701 — Így remélem megfelelek nektek.....
Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ez így van Digne ott úgy cselekedett, ahogy egy kispályás focista szokott. Rúgj bele minél nagyobbat. Így eldönteni egy VB elődöntőt szomorú
Toto21
De mi kötelezte a francicakat arra hogy ezzel eldőljön 🤷🤷🤷ki tiltotta meg nekik hogy esetleg megszerzve a labdát azt elkezdve jaratni felül kerekedjenek???? Ugyan mond már meg....nèha tènyleg hihetetlenek vagytok vagy direkt trollkodtok....
dande2
Fifa ahogy 4 eve lezsiroztak a tiziparbajt. Most ez volt a megallapodas.
Blevi
Jáaaa tudtam persze csak nem sejtettem 😀
22 napja
Ez így van Digne ott úgy cselekedett, ahogy egy kispályás focista szokott. Rúgj bele minél nagyobbat. Így eldönteni egy VB elődöntőt szomorú
Toto21
De mi kötelezte a francicakat arra hogy ezzel eldőljön 🤷🤷🤷ki tiltotta meg nekik hogy esetleg megszerzve a labdát azt elkezdve jaratni felül kerekedjenek???? Ugyan mond már meg....nèha tènyleg hihetetlenek vagytok vagy direkt trollkodtok....
dande2
Fifa ahogy 4 eve lezsiroztak a tiziparbajt. Most ez volt a megallapodas.
22 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 701 — Így remélem megfelelek nektek.....
Toto21
22 napja
Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.
Jerico
Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Toto21
Igen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀
Blevi
amikor Baena röhögött mert elesett az azért árulkodó volt, hogy mit is akarnak itt. Ehhez a tökéletes játékvezetőt kapták.
22 napja
Jerico
Toto21
Blevi
mai spanyol taktika: állj be a francia elé és ess el. Folyamatos játék se volt. Nem szeretem a franciákat, de a foci szégyene ez a spanyol csapat
Toto21
Talaltak meg egyet meg egy lesgolt meg 1,6xg-t 0,3a-mal szemben 😀
Ezeket ott talaltak
22 napja
22 napja
fake.id 2 115 — sixseveeeeeen
Jerico
Toto21
Blevi
befetrengtek a saját kapujukba. a felső kapufára vagy 3 nyugágyat raktak, hogy minél kényelmesebben és hatékonyabban tudjanak fetrengeni

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
22 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 769 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Jerico
Toto21
Blevi
mai spanyol taktika: állj be a francia elé és ess el. Folyamatos játék se volt. Nem szeretem a franciákat, de a foci szégyene ez a spanyol csapat
Toto21

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja
fake.id 2 115 — sixseveeeeeen
Egy argentin-spanyol döntőt lehet mihagynék.
Toca
nem fogom megérteni egy VB döntőt vagy egy SB-t hogy lehet kihagyni
baszki a sportág csúcsa
NB2
fogod azt nem nézed meg. egyszer elkezded már észre sem veszed, hogy egyik jön a másik után és neked valahogy mindig akad jobb dolgod. pl lilla egyszer hív át magához első alkalommal az életben, hogy lepontozd melyik bugyijában néz ki legjobban a segge, vb döntő meg 4 év múlva is lesz. egy idő után pedig szimplán minden külső behatás nélkül leszarod az egészet

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
22 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 769 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bozsik.... Messi topcsapatok ellen.... Bazdmeg Anglia az első top csapat akivel találkoznak....

Draft

22 napja
Jerico
Toto21
Blevi
22 napja
Egyébként nem értem miért meglepő, hogy a spanyolok ott vannak, uralnak szinte minden utánpótlás korosztályt.
Most, hogy a játékosoknak mi az értéke, meg hogy egy angol nemzetiségű x3 az nem a futballtudás miatt van.
A PL-t is spanyol edzők viszik.
11 spanyolt nagyon nehéz legyőzni.
KeyG
azért ma nem a "futball" tudás mutatkozott meg a spanyoloknál, de igen döntőben vannak... Valahogy
Toto21
Toto21
Igen meg chemtrail, a gyikemberek.
22 napja
Nekem a legfuribb az volt, hogy a franciák (a második félidő alapján) teljesen hitehagyottnak tűntek. Nálam a rossz játék belefér, de ez nem.
nagylaza, főpohárnok
Totál indiszponáltak voltak....

Draft

22 napja
Nekem a legfuribb az volt, hogy a franciák (a második félidő alapján) teljesen hitehagyottnak tűntek. Nálam a rossz játék belefér, de ez nem.
22 napja
22 napja
Korrekt elemzés Deschamptól.... De Digne kezdetése volt vereség melegágya.... Theoval lehet jobban jártak volna

Draft

22 napja
Jerico
Toto21
22 napja
Jerico
Toto21
🤷