Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
22 napja
A legbiztosabb az, ha az AI-re hallgatunk. Vagy mégsem?Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
nagylaza, főpohárnok
Toto21
www.szeretlekmagyarorszag.hu/sport/ez-a-csapat-nyeri-a-vilagbajnoksagot-a-mesterseges-intelligencia-szerint/
22 napja
tévedés rühellem a franciákat. 😀 Ebből a négyből az Angolokon kívül senkinek nem tudok szorítani.egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.Tudjuk tudjuk. Bezzeg ha franciák jutottak volna be nulla játékkal elmaradt piros lappal akkor inkonzisztensek a bírók és nem csalnak de akkor nem lett volna senkinek magömlése rajtad kívül.
Toto21
remontada
Leginkább azt kívánom mind a 3 csapatnak, hogy a kórházban kössenek ki a játékosai. De a franciák legalább megpróbáltak focizni ezen a VB-n. A spanyolok és argentínok meg csupa cigány banda
22 napja
egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.Tudjuk tudjuk. Bezzeg ha franciák jutottak volna be nulla játékkal elmaradt piros lappal akkor inkonzisztensek a bírók és nem csalnak de akkor nem lett volna senkinek magömlése rajtad kívül.
Toto21
22 napja
Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.Angoloknak piros lap. Argentínoknak megítélt büntető. Ilyeneket nézz, jobban fizet és biztosabb is 😊
nagylaza, főpohárnok
22 napja
12 szabadrugasa volt a franciaknak 11 a spanyolok.amikor Baena röhögött mert elesett az azért árulkodó volt, hogy mit is akarnak itt. Ehhez a tökéletes játékvezetőt kapták.Igen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
Blevi
Toto21
22 napja
Longest unbeaten runs in men's international football history:◉ 37 - Spain 🇪🇸 (current)
◎ 37 - Italy 🇮🇹 (2018–2021)
A World Cup final win would see Spain set a new record.
22 napja
Érdekes, hogy a mixen Angliát hozták ki esélyesebbnek. (Na, nem sokkal.) Egész jó oddsok vannak.
22 napja
Jáaaa tudtam persze csak nem sejtettem 😀Fifa ahogy 4 eve lezsiroztak a tiziparbajt. Most ez volt a megallapodas.De mi kötelezte a francicakat arra hogy ezzel eldőljön 🤷🤷🤷ki tiltotta meg nekik hogy esetleg megszerzve a labdát azt elkezdve jaratni felül kerekedjenek???? Ugyan mond már meg....nèha tènyleg hihetetlenek vagytok vagy direkt trollkodtok....Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....Ez így van Digne ott úgy cselekedett, ahogy egy kispályás focista szokott. Rúgj bele minél nagyobbat. Így eldönteni egy VB elődöntőt szomorú
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Toto21
dande2
Blevi
22 napja
Fifa ahogy 4 eve lezsiroztak a tiziparbajt. Most ez volt a megallapodas.De mi kötelezte a francicakat arra hogy ezzel eldőljön 🤷🤷🤷ki tiltotta meg nekik hogy esetleg megszerzve a labdát azt elkezdve jaratni felül kerekedjenek???? Ugyan mond már meg....nèha tènyleg hihetetlenek vagytok vagy direkt trollkodtok....Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....Ez így van Digne ott úgy cselekedett, ahogy egy kispályás focista szokott. Rúgj bele minél nagyobbat. Így eldönteni egy VB elődöntőt szomorú
Toto21
dande2
22 napja
De mi kötelezte a francicakat arra hogy ezzel eldőljön 🤷🤷🤷ki tiltotta meg nekik hogy esetleg megszerzve a labdát azt elkezdve jaratni felül kerekedjenek???? Ugyan mond már meg....nèha tènyleg hihetetlenek vagytok vagy direkt trollkodtok....Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....Ez így van Digne ott úgy cselekedett, ahogy egy kispályás focista szokott. Rúgj bele minél nagyobbat. Így eldönteni egy VB elődöntőt szomorú
Toto21
22 napja
amikor Baena röhögött mert elesett az azért árulkodó volt, hogy mit is akarnak itt. Ehhez a tökéletes játékvezetőt kapták.Igen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
Blevi
22 napja
Talaltak meg egyet meg egy lesgolt meg 1,6xg-t 0,3a-mal szemben 😀Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....mai spanyol taktika: állj be a francia elé és ess el. Folyamatos játék se volt. Nem szeretem a franciákat, de a foci szégyene ez a spanyol csapatIgen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
Blevi
Toto21
Ezeket ott talaltak
22 napja
Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....Ez így van Digne ott úgy cselekedett, ahogy egy kispályás focista szokott. Rúgj bele minél nagyobbat. Így eldönteni egy VB elődöntőt szomorú
22 napja
befetrengtek a saját kapujukba. a felső kapufára vagy 3 nyugágyat raktak, hogy minél kényelmesebben és hatékonyabban tudjanak fetrengeniIgen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
Blevi
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
22 napja
Találtak egy gólt.... Utána ez tudni levő volt....mai spanyol taktika: állj be a francia elé és ess el. Folyamatos játék se volt. Nem szeretem a franciákat, de a foci szégyene ez a spanyol csapatIgen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
Blevi
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
22 napja
fogod azt nem nézed meg. egyszer elkezded már észre sem veszed, hogy egyik jön a másik után és neked valahogy mindig akad jobb dolgod. pl lilla egyszer hív át magához első alkalommal az életben, hogy lepontozd melyik bugyijában néz ki legjobban a segge, vb döntő meg 4 év múlva is lesz. egy idő után pedig szimplán minden külső behatás nélkül leszarod az egészetEgy argentin-spanyol döntőt lehet mihagynék.nem fogom megérteni egy VB döntőt vagy egy SB-t hogy lehet kihagyni
Toca
baszki a sportág csúcsa
NB2
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
22 napja
Bozsik.... Messi topcsapatok ellen.... Bazdmeg Anglia az első top csapat akivel találkoznak....
Draft

22 napja
mai spanyol taktika: állj be a francia elé és ess el. Folyamatos játék se volt. Nem szeretem a franciákat, de a foci szégyene ez a spanyol csapatIgen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
Blevi
22 napja
Egyébként nem értem miért meglepő, hogy a spanyolok ott vannak, uralnak szinte minden utánpótlás korosztályt.azért ma nem a "futball" tudás mutatkozott meg a spanyoloknál, de igen döntőben vannak... Valahogy
Most, hogy a játékosoknak mi az értéke, meg hogy egy angol nemzetiségű x3 az nem a futballtudás miatt van.
A PL-t is spanyol edzők viszik.
11 spanyolt nagyon nehéz legyőzni.
KeyG
Toto21
egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.Igen meg chemtrail, a gyikemberek.
Toto21
22 napja
Nekem a legfuribb az volt, hogy a franciák (a második félidő alapján) teljesen hitehagyottnak tűntek. Nálam a rossz játék belefér, de ez nem.Totál indiszponáltak voltak....
nagylaza, főpohárnok
Draft

22 napja
Nekem a legfuribb az volt, hogy a franciák (a második félidő alapján) teljesen hitehagyottnak tűntek. Nálam a rossz játék belefér, de ez nem.
22 napja
egyébként sok a spanyol ajkú az USA-ban ne lepődjön meg senki ha Spanyolok mellé FIFA csapata jut be. Messi vs Lamal-tól meg majd magömlést kapnak az újságírók.
22 napja
Korrekt elemzés Deschamptól.... De Digne kezdetése volt vereség melegágya.... Theoval lehet jobban jártak volna
Draft

22 napja
Igen azert nem lottek meg csak kapura sem a franciak mert fetrengtek a spanyolok 😀Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21
22 napja
🤷Hová tűnt a lehengerlő francia támadó gépezet? Simán elhittem hogy mindenre van emberük. Tévedtem. Ők is.Spanyolok Oscart érő fetrengései és a bíró asszisztálása mellé sok volt. Egyébként igazad van
Jerico
Toto21