Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
25 napja
Napközben a stúdióban mondták Bozsikék, hogy a VAR nem vizsgálta.De én még mindig az általam felhozott 3 kérdéses helyzet megítélésre várom a logikai gondolatmenetet, miért ítéltek úgy ahogy, ebből 2-öt vizsgált a VAR, Uruguay 11-es helyzetét azt se.De, még mindig mindent vizsgál a VAR (masodik az idei vb-n, csak mert nincs kedvem minden ilyenre beírni), azért mert nem írják ki a vizsgálatot, attól még nézik.
KeyG
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
25 napja
De engem nem érdekel Cé Er, ő is kapott úgy aranylabdát hogy nem érdemelte meg. Nem is tudom, honnan jött ide Cé Er.
25 napja
De én még mindig az általam felhozott 3 kérdéses helyzet megítélésre várom a logikai gondolatmenetet, miért ítéltek úgy ahogy, ebből 2-öt vizsgált a VAR, Uruguay 11-es helyzetét azt se.De, még mindig mindent vizsgál a VAR (masodik az idei vb-n, csak mert nincs kedvem minden ilyenre beírni), azért mert nem írják ki a vizsgálatot, attól még nézik.
KeyG
25 napja
CR mire kapta meg amikor érdekes módon meghosszabbították a szavazást hogy beleszámíthasson a pótselejtezős góljai? Lásd már a fától az erdőt könyörgömNyilván szimpla véletlen hogy Messi és aktuális csapata de maradjunk a 22-es argentín vb győztes csapatnál, mindig a fasz jó oldalán van.A konteód gáz.Melyik 3 általam felhozott kérdéses helyzet megítélése történt szerinted helyesen?Azt is megmondták Uruguaynak hogy ne verje meg Zöldeket meg a Szaudiakat. Portugáloknak is hogy kerüljenek másik ágra ezért szopjanak le Kongó ellen. Szerintem tedd rá a házat hogy ma nem nyernek a Portugálok meg az Angolok ha ennyire látod a jövőt hisz Messinek nem lehet erősebb ellenfele a döntőig mint Zölfoki társaság. Tuti tipp, legalább lesz pénzed egy igazi alusisakra de aranybúReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
Teljesen felesleges a VAR, mert azóta csak azt tudom elmondani, hogy a csalás vagy irányítottság bizonyítható. Azelőtt is köpködtem, de benne volt az, hogy a bíró nem látta, másképp látta.
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
Uruguaynak nem járt volna a 11-es?
Vagy Messit nem kellett volna zuhanyozni zavarni az első meccsen?
KeyG
remontada
Vini elvett gólja helyes?
Messit a pályán hagyni helyes volt?
Uru-nak nem járt volna a 11-es a spanyolok ellen?
KeyG
Hogy ezek az események nemcsak összefüggenek, hanem szándékosan egy cél megvalósulása érdekében történtek pont így.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikor mások sportteljesítményt raknak le hétről-hétre a PL-be Messinek akkor is képesek voltak odaadni egy Aranylabdát egy pár meccsre, aminek Hollandia ellen búcsúnak kellett volna lennie egy levezető amerikai ligából.
KeyG
25 napja
Tegyek fel én is kérdéseket hogy CR miért egy meccses eltiltást kapott és nem hagyta ki a VB első meccsét a piros lapja után?Melyik 3 általam felhozott kérdéses helyzet megítélése történt szerinted helyesen?Azt is megmondták Uruguaynak hogy ne verje meg Zöldeket meg a Szaudiakat. Portugáloknak is hogy kerüljenek másik ágra ezért szopjanak le Kongó ellen. Szerintem tedd rá a házat hogy ma nem nyernek a Portugálok meg az Angolok ha ennyire látod a jövőt hisz Messinek nem lehet erősebb ellenfele a döntőig mint Zölfoki társaság. Tuti tipp, legalább lesz pénzed egy igazi alusisakra de aranybúReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
Teljesen felesleges a VAR, mert azóta csak azt tudom elmondani, hogy a csalás vagy irányítottság bizonyítható. Azelőtt is köpködtem, de benne volt az, hogy a bíró nem látta, másképp látta.
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
remontada
KeyG
Uruguaynak volt 3 meccse kettőnél több pontot szereznie két "világtalan" csapat ellen. Muslerat lefizette Messi vagy Infantino titokban egy kis revoluton átdobott pénzzel hogy minden meccsen megye 3as szinten védjen. De a kérdésedre válaszolva uruguayi esetet nem láttam és nem is érdekel. Messi piros volt le lett írva kétezerszer. Kiragadtál 3 esetet ami szerinted Messiéknek kedvez, miközben pont telibe fossa gólkirály lesz e vagy sem. Megsúgom nem ő gerjed erre mindenáron. Viniciusék kiesnek a vérbe hamarosan stb. De nyugodj meg a Vinihez hasonló szitukat folyamatosan ugyanígy itélik meg, nem akart faultolni, belépett elé, ellenfél elakarta rúgni a lábaba rúgott ami minden esetben szabadrúgást vagy számtalan példát láttunk rá hogy tizit ért így is. Usat miért tolták Ausztrália ellen? Dél-Afrikait miert állították ki első meccsen? Bellinghamet miért nem állították ki ugyanazért amiért a paraguayit? Ghána miért nem kapott tizenegyest? Osztrákok lehentelték Lautarot kapussal szemben 16on belül ziccerben ott miért nem állították ki a 3.percben? Írjak még pár kérdést. Egy PL hétvégén a VARral kiegészülve hány téves ítélet van per meccs? Jó lenne végre felfogni hogy ennyire fogalmatlanok a sporik, pláne ilyen nagy tornákon ahol a világ minden tájáról behoznak valami szerencsétlent aki élete meccsét úgy fújja le hogy szerepelni akar és össze vissza sípol amíg egyszer le nem nyeli..
25 napja
De én még mindig az általam felhozott 3 kérdéses helyzet megítélésre várom a logikai gondolatmenetet, miért ítéltek úgy ahogy, ebből 2-öt vizsgált a VAR, Uruguay 11-es helyzetét azt se.Nyilván szimpla véletlen hogy Messi és aktuális csapata de maradjunk a 22-es argentín vb győztes csapatnál, mindig a fasz jó oldalán van.Ezeknek meg semmi közük a mostani VB ágrajzához.
Mikor mások sportteljesítményt raknak le hétről-hétre a PL-be Messinek akkor is képesek voltak odaadni egy Aranylabdát egy pár meccsre, aminek Hollandia ellen búcsúnak kellett volna lennie egy levezető amerikai ligából.
KeyG
Dehogy véletlen lenne? Aligha...
Őszentsége Sobri Jóska
25 napja
Melyik 3 általam felhozott kérdéses helyzet megítélése történt szerinted helyesen?Vini elvett gólja szerintem simán lehet jó.
KeyG
Az uru meg nem adott tizenegyes már eléggé olyan, hogy azt a VAR általában megadja, a Messi szitut meg méginkább.
25 napja
Nyilván szimpla véletlen hogy Messi és aktuális csapata de maradjunk a 22-es argentín vb győztes csapatnál, mindig a fasz jó oldalán van.Ezeknek meg semmi közük a mostani VB ágrajzához.
KeyG
Dehogy véletlen lenne? Aligha...
25 napja
Nyilván szimpla véletlen hogy Messi és aktuális csapata de maradjunk a 22-es argentín vb győztes csapatnál, mindig a fasz jó oldalán van.A konteód gáz.Melyik 3 általam felhozott kérdéses helyzet megítélése történt szerinted helyesen?Azt is megmondták Uruguaynak hogy ne verje meg Zöldeket meg a Szaudiakat. Portugáloknak is hogy kerüljenek másik ágra ezért szopjanak le Kongó ellen. Szerintem tedd rá a házat hogy ma nem nyernek a Portugálok meg az Angolok ha ennyire látod a jövőt hisz Messinek nem lehet erősebb ellenfele a döntőig mint Zölfoki társaság. Tuti tipp, legalább lesz pénzed egy igazi alusisakra de aranybúReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
remontada
KeyG
Hogy ezek az események nemcsak összefüggenek, hanem szándékosan egy cél megvalósulása érdekében történtek pont így.
Őszentsége Sobri Jóska
25 napja
A konteód gáz.Melyik 3 általam felhozott kérdéses helyzet megítélése történt szerinted helyesen?Azt is megmondták Uruguaynak hogy ne verje meg Zöldeket meg a Szaudiakat. Portugáloknak is hogy kerüljenek másik ágra ezért szopjanak le Kongó ellen. Szerintem tedd rá a házat hogy ma nem nyernek a Portugálok meg az Angolok ha ennyire látod a jövőt hisz Messinek nem lehet erősebb ellenfele a döntőig mint Zölfoki társaság. Tuti tipp, legalább lesz pénzed egy igazi alusisakra de aranybúReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
remontada
KeyG
25 napja
Ráadásul tovább fűzve ezt a zseniális logikát, inkább qrvára örülni kellene egy ilyen haternek, hogy nem állították ki, mert akkor meg pihent lenne a rájátszásra és majd megint döntőbe megy. De ha a logika meg az volt benne, hogy ha kiállítják úgy nem jutnának tovább, az meg azt jelenti hogy egy majd negyvenévest még mindig annyira jónak tart, hogy rajta múlik a továbbjutás.Azt is megmondták Uruguaynak hogy ne verje meg Zöldeket meg a Szaudiakat. Portugáloknak is hogy kerüljenek másik ágra ezért szopjanak le Kongó ellen. Szerintem tedd rá a házat hogy ma nem nyernek a Portugálok meg az Angolok ha ennyire látod a jövőt hisz Messinek nem lehet erősebb ellenfele a döntőig mint Zölfoki társaság. Tuti tipp, legalább lesz pénzed egy igazi alusisakra de aranybúReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
remontada
A kör bezárult✌️😂
Szerkesztette: ozibozi
25 napja
Melyik 3 általam felhozott kérdéses helyzet megítélése történt szerinted helyesen?Azt is megmondták Uruguaynak hogy ne verje meg Zöldeket meg a Szaudiakat. Portugáloknak is hogy kerüljenek másik ágra ezért szopjanak le Kongó ellen. Szerintem tedd rá a házat hogy ma nem nyernek a Portugálok meg az Angolok ha ennyire látod a jövőt hisz Messinek nem lehet erősebb ellenfele a döntőig mint Zölfoki társaság. Tuti tipp, legalább lesz pénzed egy igazi alusisakra de aranybúReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
remontada
25 napja
Azt is megmondták Uruguaynak hogy ne verje meg Zöldeket meg a Szaudiakat. Portugáloknak is hogy kerüljenek másik ágra ezért szopjanak le Kongó ellen. Szerintem tedd rá a házat hogy ma nem nyernek a Portugálok meg az Angolok ha ennyire látod a jövőt hisz Messinek nem lehet erősebb ellenfele a döntőig mint Zölfoki társaság. Tuti tipp, legalább lesz pénzed egy igazi alusisakra de aranybúReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
Szerkesztette: remontada
25 napja
tényleg 64 csapatos lesz a vb?! 😂 64 vármegye kupa kéne, írok mindjárt ToroczkainakUgocsát az első kalapba!!!
Löfli
25 napja
tényleg 64 csapatos lesz a vb?! 😂 64 vármegye kupa kéne, írok mindjárt Toroczkainak

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 napja
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2026/06/az-amerikaiak-a-2038-as-vb-t-is-megrendeznekÓriási pénzügyi siker lesz ez is, mint az 1994-es volt.
Pfff, vótmá?
warr_b
Ez is ott van gondolom a nagy lelkesedésük mögött.
25 napja
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2026/06/az-amerikaiak-a-2038-as-vb-t-is-megrendeznekPfff, vótmá?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
25 napja
ne válts szakmát akkor 😀azért mert járt utána scouting bonus is. nem tudom hogy vagytok vele, de a scouting bonusos játékosokkal eddig mindig beszoptam, sosem szereztek annyi pontot, hogy jöjjön a bonus egy mexikói védőt leszámítva. Trossard az első, aki ilyen szépen termeltfranc se gondolta volna, hogy Trossardra kellett volna raknom a csapatkapitányitnagyon durva számot tolt. Jó szoros a verseny a top 4-ben
deyell
Toto21
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
azért mert járt utána scouting bonus is. nem tudom hogy vagytok vele, de a scouting bonusos játékosokkal eddig mindig beszoptam, sosem szereztek annyi pontot, hogy jöjjön a bonus egy mexikói védőt leszámítva. Trossard az első, aki ilyen szépen termeltfranc se gondolta volna, hogy Trossardra kellett volna raknom a csapatkapitányitnagyon durva számot tolt. Jó szoros a verseny a top 4-ben
deyell
Toto21
Szerkesztette: deyell
built for this shit
25 napja
Cégesen valaki erre a tippeljmeg oldalra szervezte, egész jó, nekem picit talán a felület jobban is tetszik. Nem is hallottam soha erről eddig.Az, de senki nem rukkolt elő jobbal sajnos, így maradt ez. Két évr az EB-n is ott tippeltünk, nem emlékszem hogy nagy panaszáradat lett volna. De igazán megtisztelő, hogy csak miattam beszálltál (főleg ha meg is nyered a végén) 😊Másodjára.Van az oldal alján egy Gyik szekció, ha esetleg megnézted volna, tudnád 😁.Elsikkadt a kérdés, így megismétlem:
warr_b
A tipply-s jatéknál mit kell tippelni az egyenes kieséses szakaszban?
90 perc utáni végeredményt vagy hosszabbítás utánit, ha a rendes játékidő remi?
Továbbjutóra tippelés van?
Őszentsége Sobri Jóska
Az egyenes kieséses mérkőzéseknél a hosszabbítás eredménye is számít?
Nem. A tippek kiértékelésénél a rendes játékidő, vagyis a 90 perc utáni eredmény számít. A 2x15 perces hosszabbítás és a tizenegyespárbaj nem.
De amúgy én eddig bárhol, bármilyen formátumban tippeltem az elmúlt 25 évben, mindig csak a rendes játékidőre vonatkozott a leadott tipp. Te most tippelsz először?
warr_b
Volt pár éve egy PL szezon, de ugye ott nem volt kieséses formátum.
És most is csak miattad, itt buzdítottál, hogy menjünk még többen a tipplyre, ami egy full ergya felület.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
25 napja
Még schuldid / vbalazs is elég könnyen felzárkózhat, sőt talán még zalazol is. Bár nekem pont az kellene hogy Kane és Mendes ne villogjanak, mert a második fele a fordulónak tragikus volt... utsó 4-5 emberből nulla return. Kár érte,franc se gondolta volna, hogy Trossardra kellett volna raknom a csapatkapitányitnagyon durva számot tolt. Jó szoros a verseny a top 4-ben
deyell
Toto21
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
25 napja
Az, de senki nem rukkolt elő jobbal sajnos, így maradt ez. Két évr az EB-n is ott tippeltünk, nem emlékszem hogy nagy panaszáradat lett volna. De igazán megtisztelő, hogy csak miattam beszálltál (főleg ha meg is nyered a végén) 😊Másodjára.Van az oldal alján egy Gyik szekció, ha esetleg megnézted volna, tudnád 😁.Elsikkadt a kérdés, így megismétlem:
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Nem. A tippek kiértékelésénél a rendes játékidő, vagyis a 90 perc utáni eredmény számít. A 2x15 perces hosszabbítás és a tizenegyespárbaj nem.
De amúgy én eddig bárhol, bármilyen formátumban tippeltem az elmúlt 25 évben, mindig csak a rendes játékidőre vonatkozott a leadott tipp. Te most tippelsz először?
warr_b
És most is csak miattad, itt buzdítottál, hogy menjünk még többen a tipplyre, ami egy full ergya felület.
Őszentsége Sobri Jóska

25 napja
Másodjára.Van az oldal alján egy Gyik szekció, ha esetleg megnézted volna, tudnád 😁.Elsikkadt a kérdés, így megismétlem:
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
25 napja
Van az oldal alján egy Gyik szekció, ha esetleg megnézted volna, tudnád 😁.Elsikkadt a kérdés, így megismétlem:
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: warr_b

25 napja
sztem ugyanannyit tud mint te.Elsikkadt a kérdés, így megismétlem:
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
a szabályba vagy le van írva tisztán vagy nincs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!