Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
25 napja
franc se gondolta volna, hogy Trossardra kellett volna raknom a csapatkapitányitnagyon durva számot tolt. Jó szoros a verseny a top 4-ben
deyell
25 napja
Le kellett volna küldeniÉn mindig leírom oda is, mikor ez van. De mondj egy példát a VAR mellett ahol a Realnak csaltak, és megmondom csaltak-e.Orbán - Vini
KeyG
nem nem írod oda mindig, sőt mikor véletlen el is ismered hogy csalás történt akkor elintézed azzal hogy nem számít meg nem is úgy van meg csak kompenzálnak
a celtics/barca/real szurkolóknál van egy ilyen "victim complex" hogy mindig ellenük fúj mindenki, csak épp amúgy rohadtul kedvezőek az ítételetek általában feléjük
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
25 napja
Én mindig leírom oda is, mikor ez van. De mondj egy példát a VAR mellett ahol a Realnak csaltak, és megmondom csaltak-e.Orbán - Vini
KeyG
nem nem írod oda mindig, sőt mikor véletlen el is ismered hogy csalás történt akkor elintézed azzal hogy nem számít meg nem is úgy van meg csak kompenzálnak
a celtics/barca/real szurkolóknál van egy ilyen "victim complex" hogy mindig ellenük fúj mindenki, csak épp amúgy rohadtul kedvezőek az ítételetek általában feléjük
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
Én mindig leírom oda is, mikor ez van. De mondj egy példát a VAR mellett ahol a Realnak csaltak, és megmondom csaltak-e.érdekes mikor a BLben folyamatosan csalnak a Realnak VAR mellett az nem zavarReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
Teljesen felesleges a VAR, mert azóta csak azt tudom elmondani, hogy a csalás vagy irányítottság bizonyítható. Azelőtt is köpködtem, de benne volt az, hogy a bíró nem látta, másképp látta.
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
Uruguaynak nem járt volna a 11-es?
Vagy Messit nem kellett volna zuhanyozni zavarni az első meccsen?
KeyG
csak mikor ellenük jönnek az ítéletek ...
Negritis, a vajda
25 napja
érdekes mikor a BLben folyamatosan csalnak a Realnak VAR mellett az nem zavarReal játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
Teljesen felesleges a VAR, mert azóta csak azt tudom elmondani, hogy a csalás vagy irányítottság bizonyítható. Azelőtt is köpködtem, de benne volt az, hogy a bíró nem látta, másképp látta.
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
csak mikor ellenük jönnek az ítéletek ...
25 napja
Real játékosok szerezték a legtöbb gólt a VB-n. Pedig Vini nagy hátszélbe van.jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
KeyG
Negritis, a vajda
25 napja
jah felháborító hogy a reál maradványokkal nem kivételeznek annyira mint elvárnád ...Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
KeyG
25 napja
Le tudok menni aljába ha folyamatosan az én igazságérzetem basztassák az ítéletekkel.Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
Heisman nádor
De ma ott a VAR.
25 napja
Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.ezt mintha Egri Viktor mondta volna az önkényes mérvadóban 😀
KeyG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
25 napja
franc se gondolta volna, hogy Trossardra kellett volna raknom a csapatkapitányit
built for this shit
25 napja
Nehogy Fifa Boynak komolyabbnak tűnő meccset keljen játszania. Érdekes hogy mindhárom tévedés engem fingat mindkét csoportban. Vini nem lehet 5 gólos, elveszik a jogos gólját. Messi-nek adtak 4 gólt, mert első meccs első gól után mehetett volna zuhanyozni. Uru-Spanyol 1-1-re lett rakva, de Fifa Boy Uru nem kaphat tizenegyest.
Szerkesztette: KeyG
25 napja
valoban. koszi!Teljesen jó a kép, ez az első csoportkör 6. csoportja.eleve rossz is a kep, mert 82ben a brazilok masodikok voltak a csoportban, tovabb sem jutottak.Meg kell nyerni a meccseket mondás az egyenes kieséses szakaszban is érvényes brazilkáimMeg kell nyerni a meccseket, azt nincs buzizás meg matek.Azért az meleg lenne ha Paraguay továbbmenne ezzel a performanszal amit letettek eddig.szerinted ott nem matekoztak? 😊
3 meccsen 5 kaput talált lövés, épphogy elérték az 1-es xgt.😀
esanders10
kiszámoltak, hogy leixelnek szépen az ausszikkal és juhhéj
nyilván itt a továbbjutók elég nagy százaléka nem érdemelne továbbjutást, sőt majd otthon jól el lehet adni a semmit, de az igazság az, hogy tényleg a normális foci majd a 16 között jön
mondjuk remélem, hogy ezek a máker 3.-ak közül mindenki kiesik és nem bekkeli ki a meccset 0-0-val és nyer tizipárbajt
NB2
warr_b
zacknorb
csebi
A második csoportkör C-csoportjában lettek másodikak az olaszok mögött.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
25 napja
Akkor a nagyobb képet nézve pedig jelenleg a helyzet:Igen pont most akartam beírni hogy a felső határozottan erősebbnek tűnik csak azt nem tudtam lehet e mèg az alsón valaki erősebb. De azèrt mèg ha a portugálok oda kerülnek akkor is így lesz szvsz. Az egyiptomiak megtrèfálhatják az argokat azèrt.
Felső ág: Német, Francia, Holland, Spanyol.
Alsó: Brazil, Angol, Argentin
Ha Portugália nem nyer, megy a felsőre az össznépi Európai gyilokra. Remélem hogy végül behúzzák és alsó lesz belőle, mert egyrészt 8 között jöhetne akkor egy portugál argentin. Ha felsőre mennek kkor nagyon félremenne a balansz az ágak közt, ahogy az utóbbi években a BLben is.
esanders10
25 napja
Akkor a nagyobb képet nézve pedig jelenleg a helyzet:Felső ág: Német, Francia, Holland, Spanyol.
Alsó: Brazil, Angol, Argentin
Ha Portugália nem nyer, megy a felsőre az össznépi Európai gyilokra. Remélem hogy végül behúzzák és alsó lesz belőle, mert egyrészt 8 között jöhetne akkor egy portugál argentin. Ha felsőre mennek kkor nagyon félremenne a balansz az ágak közt, ahogy az utóbbi években a BLben is.
25 napja
Szenegálnak meg van a továbbjutás, jól számolom?Yep
Nandito
Minimális matematikai esélye van már csak a skótoknak, Algéria szerintem egy szokásos szalonremivel megy majd tovább (az osztrákok is veszélyben vannak még), amivel Dél-Korea is kiesik, Irán sorsa pedig azon múlik, hogy Kongó meg tudja-e verni Üzbegisztánt (valószínűleg a horvátok se fognak kikapni Ghánától)
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
26 napja
YoungZeeZee
9 922
Zöld Foki Szigetek tovább továbbment..... Beszarokjobban jartak mint a kiwik 2010-ben
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ok vereltlenul estek ki. 3 draw 2-2 golarany pont ugy mint most cape de verde 😀
26 napja
Szenegálnak meg van a továbbjutás, jól számolom?
Music City Miracle
26 napja
Ausztralia-Egyiptom. A gyoztes az argentinokkal jatszik, eleg jo az agrajzuk eddig.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Belgak legazoltak vegul Új-Zélandot 5-1-el.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Biztos irtatok mar de akkor német-paraguay, francia-svéd, elefántok-norvégia meccsek.
26 napja
Zöld Foki Szigetek tovább továbbment..... Beszarok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
26 napja
Nem tudom mire volt az iráni-egyiptomi hiszti, teljesen szokványos pregame show volt, semmi szivárványos.
26 napja
A tipply-s jatéknál mit kell tippelni az egyenes kieséses szakaszban?90 perc utáni végeredményt vagy hosszabbítás utánit, ha a rendes játékidő remi?
Továbbjutóra tippelés van?
26 napja
Hát ez elég gyenge teljesítmény volt, három meccs alapján tényleg nem érdemeltünk továbbjutást.Igen, ez tényleg reális.
Egyetlen realisztikus célnak azt látom, hogy 2034-re világbajnok csapatot építünk.
Kampman