Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Brazil meccs tényleg 2:30kor kezdődik, vagy az eredmények szar?Ja, ma az osszes meccs kozott kevesebb holt ido lesz.
Löfli
1 hónapja
Illetve a török-paraguayi is 5-kor lesz, nem 6-korBrazil meccs tényleg 2:30kor kezdődik, vagy az eredmények szar?fotmob is azt írja, szóval szerintem tényleg
Löfli
Heisman nádor
1 hónapja
Brazil meccs tényleg 2:30kor kezdődik, vagy az eredmények szar?fotmob is azt írja, szóval szerintem tényleg
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Brazil meccs tényleg 2:30kor kezdődik, vagy az eredmények szar?epsn meg tipply is azt írja
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ronaldo és Homelander hasonlóság. 😁1 hónapja
valaki szóljon már a skót játékosoknak hogy hagyják el a kocsmát megye a meccs
1 hónapja
Brazil meccs tényleg 2:30kor kezdődik, vagy az eredmények szar?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
a 0-1 asszem túl bátortalan tipp volt
1 hónapja
Na gecc, jó kezdés...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Skótoknak szembejön egy normális csapat, nehogy megszaladjanak a gólok mert könnyen kiesnek miután csak egyel verték Haitit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
aztakurva
1 hónapja
Hátborzongató.
1 hónapja
Koszi a valaszokat. Akkor annyira nem gaz, azt hittem, hogy itt valami nagyon durva hazai palya volt, de akkor nem.Ez volt a legneccesebb dolog... nálam ez bőven adható, és ha 2-1, onnantól nyilván más a szitu... a többi igazából apróság volt, nem osztott-szorzott.
Stez
imgur.com/a/qUW6ukP
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Koszi a valaszokat. Akkor annyira nem gaz, azt hittem, hogy itt valami nagyon durva hazai palya volt, de akkor nem.
1 hónapja
lejtett a pálya, de a jobb nyert ettől mégSzetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Enyhe lejtés volt, de ezt anélkül is behúzták volna, egyáltalán nem egy 2002-es koreai-spanyol dolog volt.
Stez
Kampman
1 hónapja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Nem, csak igazából ahol volt bármi necces vagy kérdéses dolog, abból semmit nem mutattak/lassítottak vissza 😊
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Enyhe lejtés volt, de ezt anélkül is behúzták volna, egyáltalán nem egy 2002-es koreai-spanyol dolog volt.
Stez
1 hónapja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.Kb 2 tizit számonkérhetnek a sporik....
Stez
Nem tudom ki az kopasz kókler a stúdióban?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Hát ha normálisan fúj akkor lehet X a vêge?Azt azért túlzásnak érzem, az amcsik nyilván jobbak voltak... és ez az ausztrál csapat is kb 0 veszély, Irankunda sebességén kívül.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
De azért mindkét gól disznó nagy mák volt, és jobb csapatok ellen ez nem fog beleférni... van egy-két kulturált játékosuk elől, de a védelem eléggé gyengének tűnik nekem, a 6-1-es gólkülönbség meg full abszurd, és elfedi a valódi helyzetet.
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
Szetcsaltak USA javara a meccset? Nem lattam, csak kerdezem. Az M4-es szakik beszelgetese alapjan nem.
1 hónapja
Canada?Vagy Mexikó.Lassan felsejlik a dél koreai VB. Tudjuk mi történt ottAkkor az USA 4-be jut....
remontada
iktriad
Draft

1 hónapja
Hát ha normálisan fúj akkor lehet X a vêge?
Draft

1 hónapja
Vagy Mexikó.Lassan felsejlik a dél koreai VB. Tudjuk mi történt ottAkkor az USA 4-be jut....
remontada
1 hónapja
És a spori..... Nincs kondi 😂És ráadásul német. Mekkora szégyen. 😀
1 hónapja
nah csak a tüske hiáynzott