Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Hé VAR szobában vakok ülnek?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Az Aussiek kérdezték cserénél hogy "Le, Ki?" és Leckie erre le is ment
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Mikor Beastmode-ot mutatta a kamera hogy felhördült már a közönség :')
1 hónapja
varga segg hülye, nem ismerte fel beastmode-ot 🤦
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
nah a második félidőre hazaértemhajrá kenguruk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Antonio Freeman, Packers legenda fia nagyot mentettHe did what?
gamerkr
Tactful Cactus
1 hónapja
Valószínűleg teljesen másik szitu volt. Sok értelme nem lenne ennek a szabálynak. Szöglet zászlónál lesen állok majd egy kipattanóra elkezdek befelé futni majd les..Hàt pedig láttam érvénytelenített gólt, m a lesen lévő is meg akarta jàtszani a lasztit - valamelyik angol meccsenNem tudok róla hogy lenne ilyenDe nem az van, h lesről nem mozdulhatsz a labda felé sem?Nem ért labdába, nem akadályozott senkit hogy aktív résztvevő legyencsórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Nem értem ezt a les dolgot
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada
Willie Parker
1 hónapja
Megint nagyon jól néz ki ez a Team USA.mondjuk rohadt gyenge csoportban vannak
zavi27
azért egy Francia-Norvég-Szenegál-Irak kb 2x ilyen erős csoport
jah azt adom, hogy ezeket a csapatokat stabilan verik, akik náluk vannak, nem punciskodnak
Szerkesztette: NB2
1 hónapja
Megint nagyon jól néz ki ez a Team USA.
1 hónapja
Hàt pedig láttam érvénytelenített gólt, m a lesen lévő is meg akarta jàtszani a lasztit - valamelyik angol meccsenNem tudok róla hogy lenne ilyenDe nem az van, h lesről nem mozdulhatsz a labda felé sem?Nem ért labdába, nem akadályozott senkit hogy aktív résztvevő legyencsórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada
1 hónapja
Nem tudok róla hogy lenne ilyenDe nem az van, h lesről nem mozdulhatsz a labda felé sem?Nem ért labdába, nem akadályozott senkit hogy aktív résztvevő legyencsórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Willie Parker
remontada
Willie Parker
1 hónapja
Geci de felbasz ez az idióta spori. Fújkál mint a bolondok
1 hónapja
De nem az van, h lesről nem mozdulhatsz a labda felé sem?Nem ért labdába, nem akadályozott senkit hogy aktív résztvevő legyencsórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Willie Parker
remontada
1 hónapja
Nem ért labdába, nem akadályozott senkit hogy aktív résztvevő legyencsórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Willie Parker
1 hónapja
Most akkor számít v nem, h a lesen lévő meg akarja játszani a labdát?Itt amúgy Balogun még a kilátást is takarta némileg.
1 hónapja
Az most már 1 fokkal jobbanMiért, az NFL-ben érted, hogy mi az elkapás?csórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Willie Parker
Kampman
1 hónapja
Honnan tudod hogy ez a gyerek szintén nem többször úszta meg?Most már nem csak Messi nem kapott pirosatDe Messi nem egyszer nem kapott pirosat, 22-ben a hollandok ellen úgy kellett volna levonulnia a pályáról mint Zidane-nak 2006-ban.
remontada
KeyG
1 hónapja
Felőlem lefújhatják, de úgyis lesz még itt gól. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Miért, az NFL-ben érted, hogy mi az elkapás?csórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
Willie Parker
1 hónapja
csórikám nem biztos, hogy lesen voltViszont Balogun igen, aki szintén ment a lasztiért
NB2
1 hónapja
csórikám nem biztos, hogy lesen volt
1 hónapja
Arra már nem emlékszek, bezzeg az még megvan, hogy Vanczák Vili 2005-ben még tudta, hogyan kell bánni vele.Most már nem csak Messi nem kapott pirosatDe Messi nem egyszer nem kapott pirosat, 22-ben a hollandok ellen úgy kellett volna levonulnia a pályáról mint Zidane-nak 2006-ban.
remontada
KeyG
1 hónapja
Most már nem csak Messi nem kapott pirosatDe Messi nem egyszer nem kapott pirosat, 22-ben a hollandok ellen úgy kellett volna levonulnia a pályáról mint Zidane-nak 2006-ban.
remontada
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers