Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 244 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 006
Most már nem csak Messi nem kapott pirosat
1 hónapja
De rohadt idegesítő hogy összes szögletnél rángatják egymást. Még el se végzik a szögletet és már fúj a majom állandóan kifelé
1 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 749
Antonio Freeman, Packers legenda fia nagyot mentett
gamerkr
He did what?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
Mexikó egy kapushibás góllal nyert és továbbjutott.
Kampman
Ráadásul csoportgyőztesként, így a rájátszásban is Mexikóvárosban játszik (sőt, ha az első meccset megnyeri, a legjobb 16 között is ott fog)
zacknorb
Valóban, a jó ég tudja mióta először nem a gólkülönbség az első tiebreaker a vébén.
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 12 039 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Antonio Freeman, Packers legenda fia nagyot mentett

1 hónapja
YoungZeeZee 9 920
Leckie majdnem egyenlített. A nagy öreg a kedvencem a pályán lévők közül.
iktriad
nalam is. anno a PES2012-ben csinaltam egy ossz AUS - NZD klub csapatot.
szarra vertem a vegen mindenkit
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 389 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Leckie majdnem egyenlített. A nagy öreg a kedvencem a pályán lévők közül.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 608 — nabege2@yahoo.com
Az mikor derült ki h Puliszka ma nem játszik? Valahogy én lemaradtam erről az infóról...
Hanni
Megsérült az első meccsen. Majd Balogun pótolja.
iktriad
és tényleg 😊
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 389 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az mikor derült ki h Puliszka ma nem játszik? Valahogy én lemaradtam erről az infóról...
Hanni
Megsérült az első meccsen. Majd Balogun pótolja.
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 608 — nabege2@yahoo.com
kíváncsi vagyok az usára, hogy tényleg olyan jók-e vagy csak egyszeri alkalom volt
1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 790 — Poloska confirmed
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 397 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Corvin mozi közelében hol lehet meccset nézni, ami nem a Grund? moziban sajnos nem engedik a főnik 😕
Löfli
Nincs már meg ott a kocsma a téren?

De sztem a Corvin soron is tuti van valami
Negritis, a vajda
á, ott azóta 3 különböző étterem nyílt (majd zárt be)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 065
Corvin mozi közelében hol lehet meccset nézni, ami nem a Grund? moziban sajnos nem engedik a főnik 😕
Löfli
6:3 söröző a Lónyay elején. Kiváló hely, de viszonylag kicsi, érdemes asztalt foglalni.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 787 — The Mathematician
Löfli
Nincs már meg ott a kocsma a téren?

De sztem a Corvin soron is tuti van valami

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 933 — #NoStress
Löfli
József utca környékén kb. bármelyik kocsmában. De nem ajánlom egyiket sem.
Illetve talan az Ingában, volt onnan egy meccsnezős live is még a múltheten.

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 397 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Amugy az hogy lehet, hogy a nemi eroszakkal vadolt Hakimit mindenhova beengedtek a vilagbajnoksagon, de a nemi eroszakkal vadolt Parteyt nem? 😀 (koltoi)
Stez
Egyik világsztár másikról "senki nem tudja ki"
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 912 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy az hogy lehet, hogy a nemi eroszakkal vadolt Hakimit mindenhova beengedtek a vilagbajnoksagon, de a nemi eroszakkal vadolt Parteyt nem? 😀 (koltoi)
Stez
csak kanadába nem engedik be Partey-t, nem?
ráadásul őt ugye kirakták a csapatától az ügyek miatt míg Hakimit nem

nyilván van bias, de simán lehet hogy kanadába őt se engednék be
Negritis, a vajda
Nem raktak ki Parteyt. Az Arsenalnal lejart a szerzodese, es leigazolta utana a Villarreal.

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 510 — Lucas Scott
Stez

Negritis, a vajda
ja neki makos a sorsolas, eselye sincsen Kanadaban jatszania akarhogy mennek tovabb.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 787 — The Mathematician
Stez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 912 — Whoops, looks like something went wrong.

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 027 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 027 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
1 hónapja
Mexikó egy kapushibás góllal nyert és továbbjutott.
Kampman
Ráadásul csoportgyőztesként, így a rájátszásban is Mexikóvárosban játszik (sőt, ha az első meccset megnyeri, a legjobb 16 között is ott fog)
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 411 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Khm, a svájci meccs 70. perce körül elmentem aludni, szivesen.

Balfasz svájciak ezt a Katart nem tudták megverni 😀 😀
warr_b
Elég hamar 10-en lettek, majd 9 emberrel fejezték be a meccset, ez azért jelentősen árnyalja a képet.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil