Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 17 031 — Dr Kongó fan
Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.
Igor
nice jynx
zacknorb
Technikailag brilliáns megoldás, majdnem belebotlott a labdába...

Na jó, futni tud az tény.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 613 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker ez a gyors gólok vbje evör
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 947 — Sworn to the Dark
Brobbey pusztítani fog
deyell

built for this shit

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 027 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Uhh Brobbey, asszem átírom a tippemet gyorsan.... így már nem vagyok annyira optimista hogy sok gól lesz.
Igor
nice jynx
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 609 — nabege2@yahoo.com
hollandok vajon magukhoz térnek?
1 hónapja

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
Szombati nyitó meccs Houstonban.
Félidőben Alekosz, ha az utolsó negyedben 2 gól az előny csöcsök?
zacknorb
Broncos-Rams meccs van, ez már Super Bowl
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 027 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Szombati nyitó meccs Houstonban.
Félidőben Alekosz, ha az utolsó negyedben 2 gól az előny csöcsök?
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 267 — Saturday Night Lights
Ez a motyogó szakértő nem esett át valami előválogatón?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 091
Off: most jött velem szembe Messi taposása, nem láttam a meccset.
Piros volt?
JC6 (Mr. Miele)
3 meccset kapott

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 hónapja
Brobbey pusztítani fog

built for this shit

1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 560 — WHO DAT!!!!
Piros volt?
JC6 (Mr. Miele)
Nyilván 😁

1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 333
Piros volt?
1 hónapja
Holland-svéd, mindkét csapat szerez gólt, 1,63-as szorzó tippmixprón
1 hónapja
Én most ott tartok hogy kockáztatok, és Musiala helyett megint Tah lesz inkább egy CS+valami extra reményében (meg neki is van scouting bónusza, szóval a CS-sel elvileg 10 alapból), azon már nyilván megállnék.. aztán marad a strikertrió, hátha megment közülök valaki.
Igor
Németország és a CS?
Nem igazán szokott összejönni.
1 hónapja
Vinicius 24 pont fantasyban csapatkapitányként, ami jó de annyira azért mégsem. váltanátok vagy nem? Havertz/Wirtz/Musiala, Oyarzabal, Mbappe, Luis Diaz akikre rá lehetne még tenni, különböző napokon játszanak.
deyell
Szerintem pont itt 12-13 a határ ahol kérdésessé válik a dolgok, szerintem Mbappé az igazán reális, akitől a két gól "elvárható", ami ezt a szintet megugorja (és az is csak 13 még önmagában)

Nálam "csak" 10 volt Xhaka, és volt még Rapinha meg Haaland ezért levettem... de kezdem megbánni.

A 10 környékét talán ki lehet hozni 1 góllal vagy CS-sel meg apróságokkal, és ott még nem buksz sokat, ha 8 a kapitány, de a 12-t szerintem már annyira nem könnyű elérni scouting bónusz nélkül (2 gól kell hozzá, van esetleg 1G, 1A és még 2 pont lövésekből, szerelésekből, de ez elég lutri)
Ráadásul ez az első heti gólátlag is elég magas volt, meglátjuk megmarad-e...

Én most ott tartok hogy kockáztatok, és Musiala helyett megint Tah lesz inkább egy CS+valami extra reményében (meg neki is van scouting bónusza, szóval a CS-sel elvileg 10 alapból), azon már nyilván megállnék.. aztán marad a strikertrió, hátha megment közülök valaki.

Szerkesztette: Igor

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 389 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na jó adjon jelet magáról, h ki az a K. József. Hát az egész fórum meg van firkálva általa 😀
Hanni
Biztos Kiprich József az!
1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 563 — Invisible man
Most nézem csak, hogy Pochettino már nem a Tottenhamnél van. Erről mikor akartatok szólni? 😄

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 447 — Cowboys fan
Törökök, rúgott gól nélkül két félvilágtalan csapat ellen, nojsz 😂
Ezek után tuti hogy elverik az usákokat...
Paraguaynak legalább örülök.

Skótoknak meg kéne valahogy egy iksz a brazilok ellen, higy biztosan meglegyen a továbbjutás...
warr_b
simán elképzelhető, az amik már csoportelsők
1 hónapja
Törökök megint nagyon nagy sötét lovak voltak 😀
Nem tudom melyik szebb nekik, ez vagy a 21-es EB
Heisman nádor
Ott két azerbajdzsáni meccsen (is) verték el őket, ami félig hazai pálya volt.
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 912 — Whoops, looks like something went wrong.
Vinicius 24 pont fantasyban csapatkapitányként, ami jó de annyira azért mégsem. váltanátok vagy nem? Havertz/Wirtz/Musiala, Oyarzabal, Mbappe, Luis Diaz akikre rá lehetne még tenni, különböző napokon játszanak.
deyell
Mbappeta talan, mert o ra akar menni a golkiralyi cimre, meg a rekordtol sincs messze. A tobbire nem. Oyarzabal lehet lo neked kettot, de az a csavo Morata 2.0, hogy lehet, hogy ot ziccerbol egyet nem rug ki.

A nemeteknel max Havertzen gondolkodnek el, de o is annyira falabu, hogy ha nem rugatnak vele tizit, aligha biznek benne. Szoval ha kockaztatsz, en maximum Mbappeval tennem.

1 hónapja

built for this shit

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Törökök megint nagyon nagy sötét lovak voltak 😀
Nem tudom melyik szebb nekik, ez vagy a 21-es EB

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Haiti is kiesett már, mondjuk az nem olyan nagy meglepi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 207 — no es importante
Akkor így a törökök kiestek....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezt a hülyeséget mondjuk nem értem, hogy miért harsogják mindenhol, mikor a nyolc legjobb csoportharmadik is továbbjut
r.baggio
Mert a 2. es 3. helyen levo csapat verte meg oket. Az elso helyen levot meg mar nem eri be.
Toto21
Akkor így már tiszta, végülis ez is egyfajta bravúr, ennyire gyorsan kizúgni egy ilyen lebonyolításnál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal