Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
game over
1 hónapja
kurva jó ez a bíró, hgoy nem fúj le minden punciskodást
1 hónapja
engem az lepett meg h eleg sok liga futA marokkói csapatban a két cserekapus, a svédben egy cserekapus és egy védő jatszik a hazai bajnokságban, igaz az egyiptomiban a fél csapat.
volt egyiptomi fordulo, marokko sem allt le annyira.
toljak a svedek stb..
YoungZeeZee
1 hónapja
Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
1 hónapja
Ja, csak az meg részben spanyol, meg is van, hogy miért játszik állandóan Rabiot, a fehér francia kvóta miatt.jogos, Hernandez nem volt észben. Először 20-at írtam, de rájöttem hogy a kapus is feka 😀Rabiot és Hernandez fehér, nem?Néger fiú eddig jól tolja.22ből 21 van csak 😀
Cubehor
shagi0206
NB2
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
1 hónapja
egyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
1 hónapja
egyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.
1 hónapja
jogos, Hernandez nem volt észben. Először 20-at írtam, de rájöttem hogy a kapus is feka 😀Rabiot és Hernandez fehér, nem?Néger fiú eddig jól tolja.22ből 21 van csak 😀
Cubehor
shagi0206
NB2
1 hónapja
Néger fiú eddig jól tolja.Vitár Robi bá reborn?
Cubehor
built for this shit
1 hónapja
Rabiot és Hernandez fehér, nem?Néger fiú eddig jól tolja.22ből 21 van csak 😀
Cubehor
shagi0206
1 hónapja
Cherki mostmár bejöhetne, hogy lássunk focit is. Még jó hogy bent van Olise, a szegény ember Cherkije, aki tud és akar is focizni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Néger fiú eddig jól tolja.Hat nem lettunk ettol okosabbak. 🤣 Csak annyit tudok, hogy nem Griezmannrol beszelsz!
Cubehor
1 hónapja
Néger fiú eddig jól tolja.20-an vannak a pályán, kire gondol a költő? 😊
Cubehor
1 hónapja
Egy biztos, a németeknek ne....😊Nagy volt már a nyomás sajnos. Retek csigazabálók azért remélem csúnyán kiszopnak ezen a vb-n 😊lassan nem tudom kinek lehet drukkolni 😀
shagi0206
Toto21
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
na na. azért abban a filmben a zene is zseniális, mondjuk popóból szájba tényleg nincs benne.vagy esetleg megnézek egy Lana Rhoades remekművet. Abban több akció van 😉Moziverzumon Conan a barbár. Az eredeti.Azért megy közben már az izlandi liga is, ahol az ETO ellenfelét lehet feltérképezni. Csábító gondolat inkább azt nézniEz van, ha végre várok egy meccset.Bezzeg az Irán-Új-Zéland meccs jó volt.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Toto21
Tactful Cactus
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Mbappe egyre közelit Klosehoz. 😕Szerintem már ezen a vbn is, de ha nem is, akkor a következőn tuti megdönti
iktriad

1 hónapja
meg a lófaszt 😀 nincs ott annyi pénzOlise majd 33+ évesen mehet levezetni az MLS-be, addig Münchenből ki ne rakja a lábát ( max Manchester vörös felébe 😛 )De jó döntés volt Oliset betolni középre, osztja a zsugákat rendesenReméljük münchenben is be van kapcsolva a meccs, és nem adjuk el senkinek
kapitnono
gamerkr
Toto21
1 hónapja
Néger fiú eddig jól tolja.
1 hónapja
én a norvégoknak szurkolok. Ha nincs magyar, akkor nálam mindig skandináv országé a szimpátia.Nagy volt már a nyomás sajnos. Retek csigazabálók azért remélem csúnyán kiszopnak ezen a vb-n 😊lassan nem tudom kinek lehet drukkolni 😀
shagi0206
Toto21
1 hónapja
Olise majd 33+ évesen mehet levezetni az MLS-be, addig Münchenből ki ne rakja a lábát ( max Manchester vörös felébe 😛 )De jó döntés volt Oliset betolni középre, osztja a zsugákat rendesenReméljük münchenben is be van kapcsolva a meccs, és nem adjuk el senkinek
kapitnono
gamerkr
1 hónapja
vazze pedig hogy berakta 😊Mint a ló a lönak
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018