Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Az USA allitolag torolte az osszes irani szurkolo jegyfoglalasat a vb-re. 😀szanalom.hu ...
Ez tenyleg kabare.
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Az USA allitolag torolte az osszes irani szurkolo jegyfoglalasat a vb-re. 😀Ez tenyleg kabare.
1 hónapja
mármint a kártyagyűjtögetésből.Mindig jó a friss levegő a böri után, szabadulóbuli megvolt?Vettem kártyagyűjtögetős albumot meg az első pakk kártyát. Teljesen megcsapott az ezredforduló old school feelingje, már van a gyűjteményemben 3 paraguayi játékosom meg egy 35 éves üzbég, aki a keret két tagjának egyike, aki még a Szovjetunióban született.Sok sikert, mi éppen most szabadultunk, nem kicsit örülök...
Kampman
slowmotion
Dzsokijuing
hát, azt a pénzt inkább piára kell költeni.
1 hónapja
fantasyban a wildcard hogy működik, mert nem egyértelmű? "Will allow you to make unlimited transfers within a specific round (cannot be used for the first match of the group stage or for the round of 32)". tehát bármennyit cserélhetek mondjuk a 2. játéknapon, ha ezt felhasználom. ez átmeneti, vagy az így lecserélt csapat megmarad a 3. fordulóra?Fantasy PL-ben korlatlan szamu, vegtelen szamu, de VEGLEGES cseret biztosit egy fordulon belul. Tehat megmarad a kovetkezo korokre is.
deyell
1 hónapja
fantasyban a wildcard hogy működik, mert nem egyértelmű? "Will allow you to make unlimited transfers within a specific round (cannot be used for the first match of the group stage or for the round of 32)". tehát bármennyit cserélhetek mondjuk a 2. játéknapon, ha ezt felhasználom. ez átmeneti, vagy az így lecserélt csapat megmarad a 3. fordulóra?
built for this shit
1 hónapja
41nel adtam felVan valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |www.jetpunk.com/user-quizzes/24961/2026-fifa-world-cup-countries
nagylaza, főpohárnok
nekem 5 perc alatt volt meg mind a 48 csapat 😀
mate93
Haiti
Cape Verde
Ecuador
Jordan
Belgium
Senegal
Uzbekistan
Maradt ki, ebből 3 ciki csak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |www.jetpunk.com/user-quizzes/24961/2026-fifa-world-cup-countries
nagylaza, főpohárnok
nekem 5 perc alatt volt meg mind a 48 csapat 😀
1 hónapja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |www.sporcle.com/games/larny8215/2026-world-cup-groups aki szeretné kipróbálni
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |
1 hónapja
Remélem a stadionok fele üres lesz...iszonyatos az a lehúzás ami itt megy.Majd ha latjak a szervezok a jegyeladasokat, onnantol szerintem elkezdik ezresevel az ingyenjegyeket osztogatni a fos parositasokra, csak hogy megtoltsek a stadionokat, es nehogy ugy tunjon, hogy senkit sem erdekel a gurulos.
Nomac
1 hónapja
Remélem a stadionok fele üres lesz...iszonyatos az a lehúzás ami itt megy. 1 hónapja
es a teljes meccsek eseteben mar ott lesz a vegeredmeny? mert a cikk alapjan csak a youtube feluleten nem lesz feltuntetve a vegeredmeny. tehat ha valaki teljes merkozest szeretne visszanezni masnap reggel, akkor az nem lehetseges az eredmeny tudata nelkul?teljes meccs az nem, YTon csak ÖF-km4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulRáadásul YouTube-on is fennlesz, pacsi M4
Akik lemaradtak vagy nem tudtak élőben követni egy adott találkozót, a lefújás után három különböző hosszúságú összefoglalóból választhatnak majd (rövid összefoglaló: 3 perc, klasszikus összefoglaló: kb. 7-10 perc, hosszú összefoglaló: 26 perc), illetve a teljes mérkőzés is visszanézhető lesz az az m4sport.hu-n, valamint a Médiaklikken.
braxa88
zacknorb
mediaklikken és m4sport.hun lesznek a teljes meccsek, magyar IP címről nézhetőek
braxa88
1 hónapja
teljes meccs az nem, YTon csak ÖF-km4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulRáadásul YouTube-on is fennlesz, pacsi M4
Akik lemaradtak vagy nem tudtak élőben követni egy adott találkozót, a lefújás után három különböző hosszúságú összefoglalóból választhatnak majd (rövid összefoglaló: 3 perc, klasszikus összefoglaló: kb. 7-10 perc, hosszú összefoglaló: 26 perc), illetve a teljes mérkőzés is visszanézhető lesz az az m4sport.hu-n, valamint a Médiaklikken.
braxa88
zacknorb
mediaklikken és m4sport.hun lesznek a teljes meccsek, magyar IP címről nézhetőek
Szerkesztette: braxa88
1 hónapja
Vettem kártyagyűjtögetős albumot meg az első pakk kártyát. Teljesen megcsapott az ezredforduló old school feelingje, már van a gyűjteményemben 3 paraguayi játékosom meg egy 35 éves üzbég, aki a keret két tagjának egyike, aki még a Szovjetunióban született.A kártyás album milyen, azt sose vágtam? (Anno 2007-2012 közt ment nálam, de általában matrica, csak 11-12-es BL volt kártya, album nélkül)
Kampman
Nekem most is matricás ismerőseim vannak, én meg G-Adam Sportos újság mellé kaptam egy csomag kártyát, so az van de ennyi.
1 hónapja
Van valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Ingának lesz Szent András Sörfőzdével közös
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulRáadásul YouTube-on is fennlesz, pacsi M4
braxa88
1 hónapja
Ha vki esetleg inkább velem egy csapatban lenne kedve Foci VB-kvízre jönni annak a szerda 19:00 Champs Szigetet tudom ajánlani.Francba, pont Miskolcon leszek konferencián, pedig nyertes csapatba lennék
empty taxi
1 hónapja
From kickballdad’s instagram - His quest to get the Giant World Cup Ball display from Dick’s Sporting Goods.
— SickosFC (@sickosfc.bsky.social) 2026. június 9. 1:57
www.instagram.com/reel/DZU4eVI...
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Mindig jó a friss levegő a böri után, szabadulóbuli megvolt?Vettem kártyagyűjtögetős albumot meg az első pakk kártyát. Teljesen megcsapott az ezredforduló old school feelingje, már van a gyűjteményemben 3 paraguayi játékosom meg egy 35 éves üzbég, aki a keret két tagjának egyike, aki még a Szovjetunióban született.Sok sikert, mi éppen most szabadultunk, nem kicsit örülök...
Kampman
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulAkik lemaradtak vagy nem tudtak élőben követni egy adott találkozót, a lefújás után három különböző hosszúságú összefoglalóból választhatnak majd (rövid összefoglaló: 3 perc, klasszikus összefoglaló: kb. 7-10 perc, hosszú összefoglaló: 26 perc), illetve a teljes mérkőzés is visszanézhető lesz az az m4sport.hu-n, valamint a Médiaklikken.
1 hónapja
Ha vki esetleg inkább velem egy csapatban lenne kedve Foci VB-kvízre jönni annak a szerda 19:00 Champs Szigetet tudom ajánlani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
pont most volt róla szól retrobanFIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀és Embolot miért? x-en szidta narancsfejet?
Korrekt ez a rendezo orszag.
Stez
slowmotion
24.hu/sport/foci/2026/06/03/foci-vb-2026-breel-embolo-vizumkerelem-svajc/
1 hónapja
Amúgy minden meccset az M4 és köre közvetít majd? Visszanézésekről vannak infók? A hajnal 3-4 kor kezdődő meccsek mondjuk reggel visszanézhetőek lehetnek már majd vajon?

Liverpool Fc
1 hónapja
Olyasmit olvastam, hogy 2023-ban volt valami birosagi ugye, aminek a vege az lett, hogy penzbuntetest kellett fizetnie, ezen meg az amerikaiak fennakadtak es nem akartak vizumot adni, biztos komoly fenyegetest ereztek benne. 😀FIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀és Embolot miért? x-en szidta narancsfejet?
Korrekt ez a rendezo orszag.
Stez
slowmotion
1 hónapja
Van valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Én ismerősökkel szervezve csinátam egyet. 15-20 fő kb egyelőre.
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
5.000ft a beugró és első 3 helyezett közt osztjuk a pénzt el.
Tippion a felület. Aki akar csatlakozni még ilyenbe írjon nekem egy pm-et, lehet jönni igazából.

Liverpool Fc