Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
19 napja
PsztKeress inkabb tiktokon egy masik esetrol videot mert ez buktaLegalább idézni tanulnál meg, de az is nagy elvárás.www.facebook.com/share/v/1NPZpaSfSU/?mibextid=wwXIfrTiktok szent!! Megmondták
Ezt csak itt hagyom. Argentin szurkolo nyilvan de tobb oldalrol mutat videot. Spence nem is azt a labat fajlalja ami allitolag meg lett taposva.
Rigged 😀
Blevi
remontada
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
19 napja
Keress inkabb tiktokon egy masik esetrol videot mert ez buktaLegalább idézni tanulnál meg, de az is nagy elvárás.www.facebook.com/share/v/1NPZpaSfSU/?mibextid=wwXIfrTiktok szent!! Megmondták
Ezt csak itt hagyom. Argentin szurkolo nyilvan de tobb oldalrol mutat videot. Spence nem is azt a labat fajlalja ami allitolag meg lett taposva.
Rigged 😀
Blevi
remontada
KeyG
19 napja
Én se mondtam hogy de jól tette, hanem egyik lehet paraszt a másik nem sokak szerint. Egy büdös tűrhő paraszt főleg ha valóban mondott valamit. Tiltsák el ha tényleg anyázott sosem volt ez kérdésTovábbra sem érted: nem azzal van a baj h befut. Hanem amit utána tesz. És ha egy magyar csinálna ezt románnal szemben azzal sem értenek egyet, ahelyett h örülne a golnak minek kell a másik csapat jatekosaval foglalkozni. Ezt saját csapatomban sem értettem soha mikor még sportoltam.Akkor leírom mégegyszer és ez nem konkrétan neked szól hanem általánosságban. Argentín hatterek bedobják hogy befutott a paraszt. Lehet megint habzó szájjal fröcsögni. Amit a saját csapatuk csinál arról legtöbbeknél lapítás van. Ha megint Martinez csinálná akkor mi lett volna itt megint? Tényleg nem tudom hogy írjam már le hogy egyszer sem állítottam ne tolnák Argentínát vagy ne lenne szinte az összes játékosuk a pályán egy tűrhő paraszt. Csak amíg Paredes mutogatná a farkát akkor 350 komment lenne, míg az ügyeletes jó fiú Bellingham annó szintén mutogatta, anyázik minden meccsen mégis a mintapéldány sokaknál. Nem tudom már hogy írjam ezt le, De inkább többet sehogy.Nem Mki paraszt hanem az a játékos.Úgy hogy továbbra sem érted miről beszélek. Egy idióta befut cserejátékosként akkor megint megy a megkora paraszt mindenki. Másik oldalon meg Pickford a farkàt mutogatja annak tapsolunk. Már ott tartunk ha spanyolul beszèl valaki akkor sérúljön le meg fixen patkány de bezzeg a másik akit jajj de szeretünk az bármit megtehetMost ez megint hogy a faszomba jön ide?Bezzeg farkat mutogatni is csak Martinez szokott. Ja nemMost úgy csináltok mintha mèg sose nem láttatok volna ilyet 🤷Hat olyat h a cserejatekos a gol unneplese helyett idamegy az ellenfel jatekosanak k anyazni, ja valoban nem sokszor.
dande2
csebi
remontada
csebi
remontada
A faszmutogatas is nalam azonnali piros ha Neuer csinálja akkor is. Csak ehhez a szituhoz nincs semmi köze éppenséggel.
De hozhatod azt is h Brehme 1990ben milyet szabálytalankodott Maradonaval szemben, csak épp az adott szituhoz nem lesz sok relevanciaja …
csebi
remontada
Paredes amúgy nem az első ilyen lenne: anno o is a PSGben mikor kiejtették a Bayernt akkor ünneplés helyett Kimmichnek kurvaanyazott szó szerint. De olvasom h ez az “argentin szív”. Hat sztem meg ez nem való pályára…
csebi
19 napja
Továbbra sem érted: nem azzal van a baj h befut. Hanem amit utána tesz. És ha egy magyar csinálna ezt románnal szemben azzal sem értenek egyet, ahelyett h örülne a golnak minek kell a másik csapat jatekosaval foglalkozni. Ezt saját csapatomban sem értettem soha mikor még sportoltam.Akkor leírom mégegyszer és ez nem konkrétan neked szól hanem általánosságban. Argentín hatterek bedobják hogy befutott a paraszt. Lehet megint habzó szájjal fröcsögni. Amit a saját csapatuk csinál arról legtöbbeknél lapítás van. Ha megint Martinez csinálná akkor mi lett volna itt megint? Tényleg nem tudom hogy írjam már le hogy egyszer sem állítottam ne tolnák Argentínát vagy ne lenne szinte az összes játékosuk a pályán egy tűrhő paraszt. Csak amíg Paredes mutogatná a farkát akkor 350 komment lenne, míg az ügyeletes jó fiú Bellingham annó szintén mutogatta, anyázik minden meccsen mégis a mintapéldány sokaknál. Nem tudom már hogy írjam ezt le, De inkább többet sehogy.Nem Mki paraszt hanem az a játékos.Úgy hogy továbbra sem érted miről beszélek. Egy idióta befut cserejátékosként akkor megint megy a megkora paraszt mindenki. Másik oldalon meg Pickford a farkàt mutogatja annak tapsolunk. Már ott tartunk ha spanyolul beszèl valaki akkor sérúljön le meg fixen patkány de bezzeg a másik akit jajj de szeretünk az bármit megtehetMost ez megint hogy a faszomba jön ide?Bezzeg farkat mutogatni is csak Martinez szokott. Ja nemMost úgy csináltok mintha mèg sose nem láttatok volna ilyet 🤷Hat olyat h a cserejatekos a gol unneplese helyett idamegy az ellenfel jatekosanak k anyazni, ja valoban nem sokszor.
dande2
csebi
remontada
csebi
remontada
A faszmutogatas is nalam azonnali piros ha Neuer csinálja akkor is. Csak ehhez a szituhoz nincs semmi köze éppenséggel.
De hozhatod azt is h Brehme 1990ben milyet szabálytalankodott Maradonaval szemben, csak épp az adott szituhoz nem lesz sok relevanciaja …
csebi
remontada
Paredes amúgy nem az első ilyen lenne: anno o is a PSGben mikor kiejtették a Bayernt akkor ünneplés helyett Kimmichnek kurvaanyazott szó szerint. De olvasom h ez az “argentin szív”. Hat sztem meg ez nem való pályára…
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
19 napja
Legalább idézni tanulnál meg, de az is nagy elvárás.www.facebook.com/share/v/1NPZpaSfSU/?mibextid=wwXIfrTiktok szent!! Megmondták
Rigged 😀
Blevi
remontada
19 napja
Akkor leírom mégegyszer és ez nem konkrétan neked szól hanem általánosságban. Argentín hatterek bedobják hogy befutott a paraszt. Lehet megint habzó szájjal fröcsögni. Amit a saját csapatuk csinál arról legtöbbeknél lapítás van. Ha megint Martinez csinálná akkor mi lett volna itt megint? Tényleg nem tudom hogy írjam már le hogy egyszer sem állítottam ne tolnák Argentínát vagy ne lenne szinte az összes játékosuk a pályán egy tűrhő paraszt. Csak amíg Paredes mutogatná a farkát akkor 350 komment lenne, míg az ügyeletes jó fiú Bellingham annó szintén mutogatta, anyázik minden meccsen mégis a mintapéldány sokaknál. Nem tudom már hogy írjam ezt le, De inkább többet sehogy.Nem Mki paraszt hanem az a játékos.Úgy hogy továbbra sem érted miről beszélek. Egy idióta befut cserejátékosként akkor megint megy a megkora paraszt mindenki. Másik oldalon meg Pickford a farkàt mutogatja annak tapsolunk. Már ott tartunk ha spanyolul beszèl valaki akkor sérúljön le meg fixen patkány de bezzeg a másik akit jajj de szeretünk az bármit megtehetMost ez megint hogy a faszomba jön ide?Bezzeg farkat mutogatni is csak Martinez szokott. Ja nemMost úgy csináltok mintha mèg sose nem láttatok volna ilyet 🤷Hat olyat h a cserejatekos a gol unneplese helyett idamegy az ellenfel jatekosanak k anyazni, ja valoban nem sokszor.
dande2
csebi
remontada
csebi
remontada
csebi
19 napja
10/9x fault csak Messinek nemwww.facebook.com/share/v/1NPZpaSfSU/?mibextid=wwXIfrTiktok szent!! Megmondták
Rigged 😀
Blevi
remontada
19 napja
Jah a kis vörös gyerek?Most úgy csináltok mintha mèg sose nem láttatok volna ilyet 🤷Hat olyat h a cserejatekos a gol unneplese helyett idamegy az ellenfel jatekosanak k anyazni, ja valoban nem sokszor.
dande2
csebi
www.facebook.com/share/r/1HrbCJBvHY/
Hogy mondta Scaloni? Ez nem arrogancia, ez a szívünk.
Gondolom hány ezer mém lenne a trollfocin, ha ezt ellenünk egy román/szlovák/szerb pados gyerek megcsinálja 😀 😀
19 napja
Nem Mki paraszt hanem az a játékos.Úgy hogy továbbra sem érted miről beszélek. Egy idióta befut cserejátékosként akkor megint megy a megkora paraszt mindenki. Másik oldalon meg Pickford a farkàt mutogatja annak tapsolunk. Már ott tartunk ha spanyolul beszèl valaki akkor sérúljön le meg fixen patkány de bezzeg a másik akit jajj de szeretünk az bármit megtehetMost ez megint hogy a faszomba jön ide?Bezzeg farkat mutogatni is csak Martinez szokott. Ja nemMost úgy csináltok mintha mèg sose nem láttatok volna ilyet 🤷Hat olyat h a cserejatekos a gol unneplese helyett idamegy az ellenfel jatekosanak k anyazni, ja valoban nem sokszor.
dande2
csebi
remontada
csebi
remontada
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
19 napja
www.facebook.com/share/v/1NPZpaSfSU/?mibextid=wwXIfrTiktok szent!! Megmondták
Rigged 😀
Blevi
19 napja
Úgy hogy továbbra sem érted miről beszélek. Egy idióta befut cserejátékosként akkor megint megy a megkora paraszt mindenki. Másik oldalon meg Pickford a farkàt mutogatja annak tapsolunk. Már ott tartunk ha spanyolul beszèl valaki akkor sérúljön le meg fixen patkány de bezzeg a másik akit jajj de szeretünk az bármit megtehetMost ez megint hogy a faszomba jön ide?Bezzeg farkat mutogatni is csak Martinez szokott. Ja nemMost úgy csináltok mintha mèg sose nem láttatok volna ilyet 🤷Hat olyat h a cserejatekos a gol unneplese helyett idamegy az ellenfel jatekosanak k anyazni, ja valoban nem sokszor.
dande2
csebi
remontada
csebi
19 napja
Rigged 😀
19 napja
Most ez megint hogy a faszomba jön ide?Bezzeg farkat mutogatni is csak Martinez szokott. Ja nemMost úgy csináltok mintha mèg sose nem láttatok volna ilyet 🤷Hat olyat h a cserejatekos a gol unneplese helyett idamegy az ellenfel jatekosanak k anyazni, ja valoban nem sokszor.
dande2
csebi
remontada
19 napja
Több mint amennyi lenni akarok, sajnos. 😀napok ota ez megy.KeyG, nincs gond azzal hogy így látod, szíved joga, teljesen valid hogy akinek nem drukkolsz azzal szemben akarva akaratlanul is felfedezel ilyen dolgokat (kèpzelheted milyen "jó" volt látni a Real BL triplázását mèg akkor is ha Zizu volt a kócs, akit pedig Messivek együtt a legjobbnak tartom ès szeretek vagy most a PSG dupla se a kedvenc....)Kérdeztek, válaszoltam, legközelebb azt se teszem vagy pozitív rózsaszín porbafingós lepkéket fogok smileyzni, hogy elfogadható legyen mindenkinek.
S mindentől függetlenül infantilissel ès trumppal van gond ebben sincs vita szvsz.
A gond (ahogy írtam is, nálam) azzal van hogy ezt 10000x leírod, leírjátok. Ott is az látszódik ahol semmi nincs. Ráadásul esetetben nemcsak itt (bocs a szemèlyes megjegyzésèrt), hanem kb nem tudok olyan soprtot mondani, ahol ezzel ne állnál elő a neked nem szimpi csapatok felè. Nagyon fárasztó ezt látni újra ès újra...tudom hogy nem egyszerű ès ki kell írni a frusztrációkat csak na...ez másokban okoz olyan frusztrációt hogy látjuk a következmènyèt.
Ahelyett hogy próbálnánk èlvezni amit èlvezni lehet, örülni annak hogy mi tènyleg bèkèben eshetünk ezek miatt egymásnak 😉 ès szórakoznánk, egy cselen egy lövèsen egy vèdèsen egy TD-non egy szerelèsen egy INT egy távoli triplán stb stb mert ez csak játèk.
Befejeztem bèke 🙏
dande2
Sergio Ramos gólja is les volt az Atlético elleni BL döntőben, amikor Kassai fújt a Realnak mocskosul sokat tévedett a Real javára, de akkor nem volt VAR, Ronaldonak is volt lesgólja. De most van VAR és az frusztrál embereket, hogy azóta még rosszabb a helyzet, mert eltűnt, annak a lehetősége hogy a sporti nem látta vagy másképp látta.
Ez az óriási különbség.
Amerikai sportokat se én hoztam fel most se még mielőtt letámadnának a topic neve miatt.
KeyG
ne haragudj de mennyi idos vagy?
ennyit ez a szar nem er 😀
YoungZeeZee
19 napja
YoungZeeZee
9 949
napok ota ez megy.KeyG, nincs gond azzal hogy így látod, szíved joga, teljesen valid hogy akinek nem drukkolsz azzal szemben akarva akaratlanul is felfedezel ilyen dolgokat (kèpzelheted milyen "jó" volt látni a Real BL triplázását mèg akkor is ha Zizu volt a kócs, akit pedig Messivek együtt a legjobbnak tartom ès szeretek vagy most a PSG dupla se a kedvenc....)Kérdeztek, válaszoltam, legközelebb azt se teszem vagy pozitív rózsaszín porbafingós lepkéket fogok smileyzni, hogy elfogadható legyen mindenkinek.
S mindentől függetlenül infantilissel ès trumppal van gond ebben sincs vita szvsz.
A gond (ahogy írtam is, nálam) azzal van hogy ezt 10000x leírod, leírjátok. Ott is az látszódik ahol semmi nincs. Ráadásul esetetben nemcsak itt (bocs a szemèlyes megjegyzésèrt), hanem kb nem tudok olyan soprtot mondani, ahol ezzel ne állnál elő a neked nem szimpi csapatok felè. Nagyon fárasztó ezt látni újra ès újra...tudom hogy nem egyszerű ès ki kell írni a frusztrációkat csak na...ez másokban okoz olyan frusztrációt hogy látjuk a következmènyèt.
Ahelyett hogy próbálnánk èlvezni amit èlvezni lehet, örülni annak hogy mi tènyleg bèkèben eshetünk ezek miatt egymásnak 😉 ès szórakoznánk, egy cselen egy lövèsen egy vèdèsen egy TD-non egy szerelèsen egy INT egy távoli triplán stb stb mert ez csak játèk.
Befejeztem bèke 🙏
dande2
Sergio Ramos gólja is les volt az Atlético elleni BL döntőben, amikor Kassai fújt a Realnak mocskosul sokat tévedett a Real javára, de akkor nem volt VAR, Ronaldonak is volt lesgólja. De most van VAR és az frusztrál embereket, hogy azóta még rosszabb a helyzet, mert eltűnt, annak a lehetősége hogy a sporti nem látta vagy másképp látta.
Ez az óriási különbség.
Amerikai sportokat se én hoztam fel most se még mielőtt letámadnának a topic neve miatt.
KeyG
ne haragudj de mennyi idos vagy?
ennyit ez a szar nem er 😀
19 napja
KeyG, nincs gond azzal hogy így látod, szíved joga, teljesen valid hogy akinek nem drukkolsz azzal szemben akarva akaratlanul is felfedezel ilyen dolgokat (kèpzelheted milyen "jó" volt látni a Real BL triplázását mèg akkor is ha Zizu volt a kócs, akit pedig Messivek együtt a legjobbnak tartom ès szeretek vagy most a PSG dupla se a kedvenc....)Kérdeztek, válaszoltam, legközelebb azt se teszem vagy pozitív rózsaszín porbafingós lepkéket fogok smileyzni, hogy elfogadható legyen mindenkinek.
Befejeztem bèke 🙏
dande2
Ez az óriási különbség.
19 napja
KeyG, nincs gond azzal hogy így látod, szíved joga, teljesen valid hogy akinek nem drukkolsz azzal szemben akarva akaratlanul is felfedezel ilyen dolgokat (kèpzelheted milyen "jó" volt látni a Real BL triplázását mèg akkor is ha Zizu volt a kócs, akit pedig Messivek együtt a legjobbnak tartom ès szeretek vagy most a PSG dupla se a kedvenc....)S mindentől függetlenül infantilissel ès trumppal van gond ebben sincs vita szvsz.
Befejeztem bèke 🙏
19 napja
Engem nem zavar mit gondolnak rólam. Igazából én 2022 után nem számítottam arra ami ezen a VB-n is történni fog, tehát hogy tolni fogják Messi nagyságát, még jelenleg se tudom elképzelni, hogy újra VB-t nyernek valaki olyannal aki egy fél évtizede levezető ligában focizik az európai top bajnokságokhoz képest.Beírtam kíváncsiságból Tiktokra England-Argentina game rigged.Miért így írtad be? ez egy pszichózis?
Hát gratulálok.
KeyG
Willie Parker
Számomra a nem kiállításon vált egyértelművé, hogy valami megint van. Nem hiszem hogy “ennek” a jelenségnek adnak két VB címet, de a sportkönyvek meg a média majd beállítja úgy, hogy Messi jelenleg még mindig a legjobb és 39 évesen is tökéletes versenytársa volt fiakorú sztároknak, igazából már megint aranylabda esélyes és azt se tudom mondani, hogy nem esélyes, mert nincs olyan egyöntetű név, mint mondjuk Haaland volt pár éve amikor megajándékozták Messit 7 meccs miatt.
Nem gondolom, hogy a konteóm, pszichózisom eddig ne engem igazolt volna a VB-n. Lehet én látok bele többet, hogy folyamatosan kulcs és nem kulcs helyzetek megítélése a VAR által is az argentinoknak kedvezz és ez a merő véletlen műve, de én ebbe nem hiszek.
Azért így kerestem rá, mert a Tiktok mégha sokak úgy gondolják hogy a fiatal generáció csak rosszat hordozhat magával számomra tökéletes arra amire használom. Anyám is tiktokozik 56 évesen és sok süti vagy ételt onnan lesett el, na mindegy.
Végszóként egy VB többet érdemelne, mint megannyi bírói hibát VAR mellett és a VAR megléte a legzavaróbb, mert sok esetben rosszul ítélnek ami le van tudva annyival hogy hülyék. És ez most a full vb, nem 1 csapatra kiemelve. És akkor még a Trump-Infantino-Balogun esetről nem is beszéltünk ami tökéletesen bizonyítja, hogy van beavatkozás.
Szerkesztette: KeyG
19 napja
Proxyi
236
Eléggé zavarba jöttek a pressingtől, egyrészt, másrészt az edzőbá beszari taktikája is rányomta pszichésen a bélyeget rájuk, jajj, csak húzzuk ki bekapott gól nélkül.Ja így már èrtem, mire gondoltál mert amúgy elèg furi kèrdès volt 😉 nem, meg sem próbálták....ha mást nem, azt tènyleg megtehettèk volna hogy megpróbálják járatni a labdát, de kísèrletet sem tettek rá pedig elvileg elèg labdabiztosak...egyből odaadták a lehetőséget az ellenfèlnek.Nem láttam a meccset azért kérdeztem, hogy a cserék próbàltak e eltérni az edző elképzeléseitöl?Bocs nem írtam oda hogy ebbe Tuchelt is bele èrtettem 🤷🤦 egyèbkènt ja, èppensèggel megtehetettèk volna hogy egyrèszt kapásból nem rugdossák vissza a labdát amikor vèletlenül vègre megszerzik, illetve esetleg 20 mèterrel feljebb állnak fel, (bármit mond Tuchel) ahogy kb a vezetèsig tettèk (igaz az 50. perctől már kezdett jelentkezni az argo fölèny)Nem kellett volna bemenni a cseréknek, meg kellett volna tagadni a játékot, vagy hogyan érted ezt?Megint kèrdezem, ki akadályozota meg az angolokat abban hogy a vezetès után ne játszanak ne próbálják meg birtokolni a labdát.....senki...csak saját maguk....Remélem a döntő eredmènykövetőben nagyon nagy kuss lesz mert úgyis undorító döntő ès senkit nem érdekel.......🤔🤨Undorító döntő lesz, de persze megnézem.
dande2
Több százmillió futballista, fiatal kölök és edző számára fog majd jelzésértékű üzenetet küldeni a....khm...mediterrán futball, hogy milyen játékkal lehet, sőt kell vébét nyerni.
Kampman
dande2
Ezt egyedül az edző rontotta el.
Willie Parker
dande2
Willie Parker
dande2
19 napja
Vagy egy olyan, ahol a baba Haaland büfizteti a felnőtt Messit.Inkább ezek a sztorik fontosak, tudom vótmá 😀Kéne egy AI kép, ahogy Messi a baba CR7-et mondatja.
www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2026/07/egymilliobol-egy-az-eselye-a-furdetos-kep-keszitoje-messirol-es-yamalrol
dande2
szaba
19 napja
Ja így már èrtem, mire gondoltál mert amúgy elèg furi kèrdès volt 😉 nem, meg sem próbálták....ha mást nem, azt tènyleg megtehettèk volna hogy megpróbálják járatni a labdát, de kísèrletet sem tettek rá pedig elvileg elèg labdabiztosak...egyből odaadták a lehetőséget az ellenfèlnek.Nem láttam a meccset azért kérdeztem, hogy a cserék próbàltak e eltérni az edző elképzeléseitöl?Bocs nem írtam oda hogy ebbe Tuchelt is bele èrtettem 🤷🤦 egyèbkènt ja, èppensèggel megtehetettèk volna hogy egyrèszt kapásból nem rugdossák vissza a labdát amikor vèletlenül vègre megszerzik, illetve esetleg 20 mèterrel feljebb állnak fel, (bármit mond Tuchel) ahogy kb a vezetèsig tettèk (igaz az 50. perctől már kezdett jelentkezni az argo fölèny)Nem kellett volna bemenni a cseréknek, meg kellett volna tagadni a játékot, vagy hogyan érted ezt?Megint kèrdezem, ki akadályozota meg az angolokat abban hogy a vezetès után ne játszanak ne próbálják meg birtokolni a labdát.....senki...csak saját maguk....Remélem a döntő eredmènykövetőben nagyon nagy kuss lesz mert úgyis undorító döntő ès senkit nem érdekel.......🤔🤨Undorító döntő lesz, de persze megnézem.
dande2
Több százmillió futballista, fiatal kölök és edző számára fog majd jelzésértékű üzenetet küldeni a....khm...mediterrán futball, hogy milyen játékkal lehet, sőt kell vébét nyerni.
Kampman
dande2
Willie Parker
dande2
Willie Parker
19 napja
Nem láttam a meccset azért kérdeztem, hogy a cserék próbàltak e eltérni az edző elképzeléseitöl?Bocs nem írtam oda hogy ebbe Tuchelt is bele èrtettem 🤷🤦 egyèbkènt ja, èppensèggel megtehetettèk volna hogy egyrèszt kapásból nem rugdossák vissza a labdát amikor vèletlenül vègre megszerzik, illetve esetleg 20 mèterrel feljebb állnak fel, (bármit mond Tuchel) ahogy kb a vezetèsig tettèk (igaz az 50. perctől már kezdett jelentkezni az argo fölèny)Nem kellett volna bemenni a cseréknek, meg kellett volna tagadni a játékot, vagy hogyan érted ezt?Megint kèrdezem, ki akadályozota meg az angolokat abban hogy a vezetès után ne játszanak ne próbálják meg birtokolni a labdát.....senki...csak saját maguk....Remélem a döntő eredmènykövetőben nagyon nagy kuss lesz mert úgyis undorító döntő ès senkit nem érdekel.......🤔🤨Undorító döntő lesz, de persze megnézem.
dande2
Kampman
dande2
Willie Parker
dande2
19 napja
Beírtam kíváncsiságból Tiktokra England-Argentina game rigged.Miért így írtad be? ez egy pszichózis?
Hát gratulálok.
KeyG
19 napja
Bocs nem írtam oda hogy ebbe Tuchelt is bele èrtettem 🤷🤦 egyèbkènt ja, èppensèggel megtehetettèk volna hogy egyrèszt kapásból nem rugdossák vissza a labdát amikor vèletlenül vègre megszerzik, illetve esetleg 20 mèterrel feljebb állnak fel, (bármit mond Tuchel) ahogy kb a vezetèsig tettèk (igaz az 50. perctől már kezdett jelentkezni az argo fölèny)Nem kellett volna bemenni a cseréknek, meg kellett volna tagadni a játékot, vagy hogyan érted ezt?Megint kèrdezem, ki akadályozota meg az angolokat abban hogy a vezetès után ne játszanak ne próbálják meg birtokolni a labdát.....senki...csak saját maguk....Remélem a döntő eredmènykövetőben nagyon nagy kuss lesz mert úgyis undorító döntő ès senkit nem érdekel.......🤔🤨Undorító döntő lesz, de persze megnézem.
dande2
Kampman
dande2
Willie Parker
19 napja
Csak annyiban hogy nem hosszabbításban 2 kapufa után és 15-85%~os labdabirtoklással nyertek, hanem még előtte “bemákolták” 😂😂Régen volt már ilyen egyértelműIgen, a spanyolok meggyőzőek voltak, egyetlen esélyt sem hagytak a francia offenzívának.
—vita nélkül—kinek is kell a döntőbe kerülni egy elődöntő után.
ozibozi
A tegnapi azért csücskös volt
Willie Parker
Szerkesztette: ozibozi