Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
20 napja
Csak a Franciáknak a marokkó elleni kamu tizi, Rabiot gól előtti kezezése, Olise elmaradt piros lapjával mizu? És még volt pár véleményes szitujuk nekik is. Angolokról szintén nem beszélve. Jó lenne màr felfogni olyan szinten nem idevalók ezek a salvadori meg mindenféle sutyerákok akiknek a legnagyobb meccsük VB előtt valami Costa Rica-Peru barátságos meccs volt.Én nem vitatom h visszanezik hanem a következetességgel van problémám. Ha argentin ellen szabalytalankodnak vissza fújják a gólt ha Messi szabalytalankodik akkor nem, és őszintén szólva valahogy ezen a vb-n mindig úgy jött ki h argentinok javára tévedtek. Véletlenül …Megint csak az következetesség.Tudom hogy nehéz megérteni, de attól mert a TVben nem mutatnak valamit, a VAR bíróknak sokkal több kamerája van és folyamatosan nézik vissza az eseteket, kinagyítják, visszájátszák. Azonban csak akkor szólhatnak, ha clear and obvious error volt és erről van felvétel is.
Egyiptom meg nem adott góljánál szinte kinagyították, hogy az argentinnak a lábára léptek....itt csak nem is vizsgálták amikor Spence eltolta és Messi a lábára lépett.
Nem nagyították ki nem játszották vissza.... Az ilyenek miatt van tele töke sok embernek. Az egyiknek mindent is visszanéznek másiknak meg szinte semmit.... és ez a legnagyobb baj.
Akkor vagy mindent is kockázzanak ki vagy basszuk a VAR-t picsába....
Persze ez sem menti fel Tuchel nettó faszságát....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
És a spori ezután is mondhatja, hogy nem nézi vissza, marad az ítélet, mert csak ő kezdeményezhet visszanézést.
zacknorb
csebi
20 napja
Én nem vitatom h visszanezik hanem a következetességgel van problémám. Ha argentin ellen szabalytalankodnak vissza fújják a gólt ha Messi szabalytalankodik akkor nem, és őszintén szólva valahogy ezen a vb-n mindig úgy jött ki h argentinok javára tévedtek. Véletlenül …Megint csak az következetesség.Tudom hogy nehéz megérteni, de attól mert a TVben nem mutatnak valamit, a VAR bíróknak sokkal több kamerája van és folyamatosan nézik vissza az eseteket, kinagyítják, visszájátszák. Azonban csak akkor szólhatnak, ha clear and obvious error volt és erről van felvétel is.
Egyiptom meg nem adott góljánál szinte kinagyították, hogy az argentinnak a lábára léptek....itt csak nem is vizsgálták amikor Spence eltolta és Messi a lábára lépett.
Nem nagyították ki nem játszották vissza.... Az ilyenek miatt van tele töke sok embernek. Az egyiknek mindent is visszanéznek másiknak meg szinte semmit.... és ez a legnagyobb baj.
És a spori ezután is mondhatja, hogy nem nézi vissza, marad az ítélet, mert csak ő kezdeményezhet visszanézést.
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
Nem tudom kinek adnám.Szerintem sárga inkább.Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
- masodik legtobb golpassz (4)
- legtobb kialakitott helyzet (25)
- legtobb kialakitott nagy helyzet (8)
- legtobb sikeres csel (26)
- legtobb sikeres parharc (ground duel - 51)
eleg meredek, hogy 39 evesen az MLS-bol is a vilag legjobb jatekosa meg mindig. 20 eve folyamatosan a legjobb jatekos a futballban a 3 legnehezebb dologban: golloves, cselezes, helyzetkialakitas.
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
A statokból a felét már le is tudom szedni, ha első meccsen megkapja a pirosat.
Abban gondolom inkább remélem egyetértünk, hogy az piros volt.
KeyG
A kiemelt sorra mit kéne írni? Hogy ő legyen az éllovas majd negyven évesen futásban? Nyilván
Ki jöhetne szóba reálisan egy VBszépelegjobbja versenyen?
Mbappé, Olise, Haaland, Kane, Bellingham, Dembelé, Messi
Melyiknek adnád?
Én amúgy rühhellem ezeket az Aranylabda stb szavazásokat, arra valók, hogy egymásnak essenek a szurkolók (ugyanaz mint a season MVP az NFL-ben), kb szimpátia szavazás.
Az biztos, hogy 39 évesen Messi nem egy, a többiek által magával cipelt kiöregedett sztár, aki csak 11-es-ből tud gólt rúgni, hanem aktív részese a játéknak és szép akciógólokat rúg. C. Ronaldo már nem tudta ezt hozni, igaz, ott a válogatott sem olyan erős már, őt sokszor nettó emberhátránynak éreztem, főleg, ha 90 percet játszott.
csi77
Ronaldo sokkal lejártabb lemez Messinél ma már, az argentín csapatnak sokat köszönhet Messi és fordítva is.
Ennél a mondatnál nem vettem figyelembe a rendszerszintű ellenfaragást paraszt módon amit meccsről meccsre művelnek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
20 napja
Ráadásul mèg ez is 😂A mérkőzés után azonban Marcelo D'Andrea, becenevén Daddy, az argentinok masszőrje megtalálta Jordan Pickford, az angolok és egyben világ egyik legjobb kapusának kulacsát.
index.hu/sport/futball/2026/vb/2026/07/16/argentin-masszor-kulacs-jordan-pickford-tizenegyesek-nevek/
dande2
Megkora hatás vadász cikk. Mérkőzés után találta meg hogy na majd jól kibabrált volna Argentínával de a cikk tartalmaz egy még érdekesebb elméletet. Pickford mint világ egyik legjobb kapusa xD
20 napja
Ehhez se? Lassan tényleg csak a triatlon marad.😀 😀 😀 ezt most jol latom, hogy lefutott tavolsagot hoztad ervkent? zseni, nezzel triatlon versenyt inkabb, mert ehhez a sporthoz fogalmad sincs sajnos.Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
eleg meredek, hogy 39 evesen az MLS-bol is a vilag legjobb jatekosa meg mindig. 20 eve folyamatosan a legjobb jatekos a futballban a 3 legnehezebb dologban: golloves, cselezes, helyzetkialakitas.
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
KeyG
mate93
20 napja
Azzal hogy egyedul rangatja el nem ertek egyet, itt mindenki hozzaadja azt ami kell, azt ami Messinek kell hogy tudja ezt csinalni. Nagy betus csapat. Pont ez az ami hianyzik a franciakbol/angolokbol. Spanyolokbol viszont nem szoval ez erdekes lesz.Ertem hogy 15 evnyi szivatas Messitol mely nyomokat hagyott a lelkedben. Megint kapaszkodsz valamibe es minden mast figyelmen kivul hagysz.Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
KeyG
azt nem latni hogy 39 evesen kb egyedul rangatja el a csapatat a dontobe, az haterseg semmi mas. 8 gol 4 golpassz, Mbappe sem vedekezik a franciaknal, pedig 27 csak.
Azert abban megallapodhatunk, hogy ez az Argentin keret a legkevesebb talenttel rendelkezik a legjobb negy csapatbol, sot a kieso csapatok kozul
Is tudnek jobb keretet mondani (Portugalia hello).
Blevi
Szerkesztette: JéBé
20 napja
Szerintem sárga inkább.Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
KeyG
A kiemelt sorra mit kéne írni? Hogy ő legyen az éllovas majd negyven évesen futásban? Nyilván
Ki jöhetne szóba reálisan egy VB
Mbappé, Olise, Haaland, Kane, Bellingham, Dembelé, Messi
Melyiknek adnád?
Én amúgy rühhellem ezeket az Aranylabda stb szavazásokat, arra valók, hogy egymásnak essenek a szurkolók (ugyanaz mint a season MVP az NFL-ben), kb szimpátia szavazás.
Az biztos, hogy 39 évesen Messi nem egy, a többiek által magával cipelt kiöregedett sztár, aki csak 11-es-ből tud gólt rúgni, hanem aktív részese a játéknak és szép akciógólokat rúg. C. Ronaldo már nem tudta ezt hozni, igaz, ott a válogatott sem olyan erős már, őt sokszor nettó emberhátránynak éreztem, főleg, ha 90 percet játszott.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
20 napja
Ráadásul mèg ez is 😂index.hu/sport/futball/2026/vb/2026/07/16/argentin-masszor-kulacs-jordan-pickford-tizenegyesek-nevek/
20 napja
Ertem hogy 15 evnyi szivatas Messitol mely nyomokat hagyott a lelkedben. Megint kapaszkodsz valamibe es minden mast figyelmen kivul hagysz.Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
KeyG
azt nem latni hogy 39 evesen kb egyedul rangatja el a csapatat a dontobe, az haterseg semmi mas. 8 gol 4 golpassz, Mbappe sem vedekezik a franciaknal, pedig 27 csak.
Azert abban megallapodhatunk, hogy ez az Argentin keret a legkevesebb talenttel rendelkezik a legjobb negy csapatbol, sot a kieso csapatok kozul
Is tudnek jobb keretet mondani (Portugalia hello).
20 napja
Hagyjad. Kiszámolta. Sikerült alkalmazni az általános iskolában tanult cosinus függvényt. Pedig azt hittem sose lesz rá szüksége senkinek, de tévedtem.😀 😀 😀 ezt most jol latom, hogy lefutott tavolsagot hoztad ervkent? zseni, nezzel triatlon versenyt inkabb, mert ehhez a sporthoz fogalmad sincs sajnos.Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
KeyG
mate93
20 napja
😀 😀 😀 ezt most jol latom, hogy lefutott tavolsagot hoztad ervkent? zseni, nezzel triatlon versenyt inkabb, mert ehhez a sporthoz fogalmad sincs sajnos.Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
KeyG
20 napja
Meccsenként megtett 8,1 km. Valóban a legjobb.ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
mate93
20 napja
Nagyon jók voltak az elődöntők, mindkettő meccset nagyon élveztem. A világbajnokságot nem igazán néztem, de azért az eredményeket követtem, meg ugye a tippjátékban is részt vettem. Nagyon sajnáltam a brazilokat, de egy ideje már úgysem olyanok, mint amilyennek megszerettem őket még a 90 évek elején. Annak ellenére, hogy én ebből a négyesből egyik csapatnak sem tudok szurkolni igazán, sőt inkább utálom őket. mégis jó volt nézni. Szóval tetszett eddig a VB vége.
Érdekes lenne a döntő, ha a Spanyolok szereznének vezetést, hogy ők hogyan tudnának ezeknek az argentin támadásoknak ellenállni. Na de mindegy, majd vasárnap kiderül.
Azért remélem Messi lesz a gólkirály a végére!
20 napja
YoungZeeZee
9 949
es meg igysem ertik az emberekNaponta 6xor kell ezt leírnod hogy mindent vissza néznek. Kontrollcékontrollvével tolod vagy azért bepötyögöd még mindig nekik?Megint csak az következetesség.Tudom hogy nehéz megérteni, de attól mert a TVben nem mutatnak valamit, a VAR bíróknak sokkal több kamerája van és folyamatosan nézik vissza az eseteket, kinagyítják, visszájátszák. Azonban csak akkor szólhatnak, ha clear and obvious error volt és erről van felvétel is.
zacknorb
remontada
20 napja
Naponta 6xor kell ezt leírnod hogy mindent vissza néznek. Kontrollcékontrollvével tolod vagy azért bepötyögöd még mindig nekik?VB alatt ez csak a 4. volt, csak akkor reagálok rá ha van kedvem és időm, meg általában beteszem a szabályzat vagy a VAR protokoll vonatkozó részeit is.
remontada
20 napja
Naponta 6xor kell ezt leírnod hogy mindent vissza néznek. Kontrollcékontrollvével tolod vagy azért bepötyögöd még mindig nekik?Megint csak az következetesség.Tudom hogy nehéz megérteni, de attól mert a TVben nem mutatnak valamit, a VAR bíróknak sokkal több kamerája van és folyamatosan nézik vissza az eseteket, kinagyítják, visszájátszák. Azonban csak akkor szólhatnak, ha clear and obvious error volt és erről van felvétel is.
zacknorb
20 napja
hé, én vezettem HFL elődöntőt is!VB döntőnek ki lesz a bírója?Ez egy bejelentés lenne?
Gondolom valami sokadik nímand
Wow, gratulálok!
Löfli után masodik nagy formátumú játékvezető a fórumon, igaz te csak egy himihumi vb döntőt kaptál, nem egy Div II derbyt🤣🤣🤣
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 napja
Az Argentin Algérián a taposással indult az egész lejtmenet.....Azt akárhonnan nézzük látható volt és nem csináltak semmit.....ha ott kap egy pirosat vagy legalább sárgát.... de semmi....Megint csak az következetesség.Tudom hogy nehéz megérteni, de attól mert a TVben nem mutatnak valamit, a VAR bíróknak sokkal több kamerája van és folyamatosan nézik vissza az eseteket, kinagyítják, visszájátszák. Azonban csak akkor szólhatnak, ha clear and obvious error volt és erről van felvétel is.
zacknorb
véletlenül letapostalak feltett kézzel....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
20 napja
ha te nem latod, hogy a vilagbajnoksag legjobb jatekosa, akkor tenyleg menthetetlen vagy 😊)))))))) a 3 es 5 eves lanyaim szoktak igy hisztizni, amikor elfogynak az erveik. nagyon vicces vagy, kerlek ne hagyd abba 😀tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
KeyG
20 napja
Phfú nektek mindent a szátokba kell rágni 😀Nem mindent, a szabályt pl. marha könnyen lehet érteni, mert az le van írva, de random TikTok editeket meg fóliás konteókat amiknek alapjai gyerekkori sérelmek napestig magyarázhattok meg ideologizálhattok, meggyőzni nem fogtok.
KeyG
Amúgy meg pont neked kéne legjobban örülni, mint szektavezér az Argentinát/Messit nyomja a FIFA egyházban, hiszen ott vannak a döntőben, ergo a ti sajátosan összesküvéses és jópár helyen totálisan téves/iszonyat cherrypicking logikai rendszeretek a ti szemetekben igazolást nyert.
20 napja
tiktokos osszeallitas helyett... 😀Pont ennyit néznek aranylabda-szavazásnál az eritreai szaGGértők.
Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
mate93
Szerkesztette: KeyG
20 napja
Ami a meccs után volt? Tiltsák el 10 meccsre, addig is Madridba marad.Azert eleg leegyszerusitese a dolgoknak hogy ezert es csak ezert mentek tovabb. Van egy dolog amibe gorcsosen kapaszkodsz csalast kialtassz, de az hogy milyen egyeb korulmenyek tortentek azt figyelmen kivul hagyod.Phfú nektek mindent a szátokba kell rágni 😀Szóval az egész meccsen ennyi történt és nem volt faragás mindkét oldalon? És ez nem demagóg?Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
Nem is kell látni a meccseket meg saját, szuverén véleményt alkotni, mert a TikTokon az idióták elmondják hogy mi a narratíva és kész.
zacknorb
Örülök, hogy Bellingham éppségben hazakerül.
KeyG
Okés.
zacknorb
A lényeg a Spence-Messi eset, ha már blevi kollega számokkal jön, azt az esetet 10/8-szor lefújják, megint nem tették valamiért.
KeyG
Ugye Bellingham utlegelesed valahogy nem kommentalod mert nem a te narrativad resze.
Blevi
20 napja
Azert eleg leegyszerusitese a dolgoknak hogy ezert es csak ezert mentek tovabb. Van egy dolog amibe gorcsosen kapaszkodsz csalast kialtassz, de az hogy milyen egyeb korulmenyek tortentek azt figyelmen kivul hagyod.Phfú nektek mindent a szátokba kell rágni 😀Szóval az egész meccsen ennyi történt és nem volt faragás mindkét oldalon? És ez nem demagóg?Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
Nem is kell látni a meccseket meg saját, szuverén véleményt alkotni, mert a TikTokon az idióták elmondják hogy mi a narratíva és kész.
zacknorb
Örülök, hogy Bellingham éppségben hazakerül.
KeyG
Okés.
zacknorb
A lényeg a Spence-Messi eset, ha már blevi kollega számokkal jön, azt az esetet 10/8-szor lefújják, megint nem tették valamiért.
KeyG
Ugye Bellingham utlegelesed valahogy nem kommentalod mert nem a te narrativad resze.
20 napja
tiktokos osszeallitas helyett... 😀 Messi a vilagbajnokagon:
- legtobb gol (8)
enjoy greatness 😊
20 napja
Megint csak az következetesség.Tudom hogy nehéz megérteni, de attól mert a TVben nem mutatnak valamit, a VAR bíróknak sokkal több kamerája van és folyamatosan nézik vissza az eseteket, kinagyítják, visszájátszák. Azonban csak akkor szólhatnak, ha clear and obvious error volt és erről van felvétel is.
Szerkesztette: zacknorb