Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
20 napja
Egy kicsit a konteó hívőknekA csoportkörtől a nyolcaddöntőig Argentína rendelkezett a legmagasabb VAR-beavatkozási aránnyal 100 szabálytalanságra vetítve a világbajnokság negyeddöntősei közül 👀 Mindeközben egyetlen VAR-beavatkozás sem fordult ellenük 🫣
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
20 napja
Tuchel mi a faszt csinált, mik voltak ezek a cserék 😀 Konsa Gordon helyett, O'Reilly Rice helyett komolyanElmondható, hogy a franciák és az angolok is az edzői inkompetencia áldozatai lettek?
+ leparkolták a buszt a 60. perctől a comebackekről híres argentinok ellen egy gólos előnynél. ez most poetic justice volt hogy kikaptak
deyell
20 napja
mondjuk azt a spence taposást visszanéznémDe nem neztek. Miközben nagyobb szabálytalanság volt mint amiért az egyiptomi gólt elvettek. Mivel Argentína csinálta így rendben van
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 napja
| V | Argentin W esetén jön a kövi Messi Aranylabda?Csoportkörös kiesés esetén is jött volna.
steelwolf
20 napja
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
20 napja
Azèrt, hogy Kane mennyire el volt tűnve ezen a meccsen....ès valójában megköszönhetjük hogy összeszerencsètlenkedtèk az első gólt mert az nincs akkor eldöcög a banda ahogy addig😏
20 napja
Speed spanyol mezben megy a döntőre.... Eddig akinek szurkolt az kikapott....Igazából másolta Essie-t, aki 6/6-tal kezdett... amelyik csapatnak szurkolt, az kiesett. Aztán a franciák valahogy megúszták Marokkót,de a második kört már nem...
Gratulálok Argentína VB címéhez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
(kulcsszavak: Essie, vtuber, world cup curse)
Fantasy update: 1918. hely a kb 2 millió sokszázezerből (bár nagy része nyilván inaktív), Magyarországon jelenleg 8. hely,14 pontra van az első, az picit sok sajnos... valszeg ez lesz a csúcs, ismerve magunkat, bár egy max captain van még... ha valami Porro-féle dolog beesik az vicces lesz, de asszem a 3 megmentett ARG CS + Gordon + Messi is nonszensz... és filóztam Enzo-n is, Doué helyett, de ne legyünk pofátlanok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
20 napja
Egy pozitivuma van az embernek. Lefilmezte Viktort.Az a meccs kimaradt sry...Speed spanyol mezben megy a döntőre.... Eddig akinek szurkolt az kikapott....Svajc ellen Argentin mezben volt. Bohoc..
Blevi
20 napja
| V | Argentin W esetén jön a kövi Messi Aranylabda?
20 napja
Az a meccs kimaradt sry...Speed spanyol mezben megy a döntőre.... Eddig akinek szurkolt az kikapott....Svajc ellen Argentin mezben volt. Bohoc..
Blevi
Draft

20 napja
Speed spanyol mezben megy a döntőre.... Eddig akinek szurkolt az kikapott....Svajc ellen Argentin mezben volt. Bohoc..
20 napja
KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄
20 napja
Speed spanyol mezben megy a döntőre.... Eddig akinek szurkolt az kikapott.... Gratulálok Argentína VB címéhez
Draft

20 napja
Tuchel mi a faszt csinált, mik voltak ezek a cserék 😀 Konsa Gordon helyett, O'Reilly Rice helyett komolyanAzt sem értem, hogy amikor ezt kezdi el játszani egy csapat az mindig megszívja....
+ leparkolták a buszt a 60. perctől a comebackekről híres argentinok ellen egy gólos előnynél. ez most poetic justice volt hogy kikaptak
deyell
Draft

20 napja
Tuchel mi a faszt csinált, mik voltak ezek a cserék 😀 Konsa Gordon helyett, O'Reilly Rice helyett komolyan+ leparkolták a buszt a 60. perctől a comebackekről híres argentinok ellen egy gólos előnynél. ez most poetic justice volt hogy kikaptak
built for this shit
20 napja
Én úgy tudtam hogy itt érdemi viták vannak, nem veszekedések...Mi szakmázgatásnak hívjuk
Akcidens
20 napja
65 éves United legenda, '14-ben Hull Cityvel FA kupa döntőig mentek, Birminghamben volt még sokat a kétezres évek elején, legutóbb a harmadosztályú Blackpoolnál volt egy évetNem tudom ki ő, de már névre is tökéletesen hangzik.Steve Bruce?Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Prime hajszalaim mennek ra erre az agytroszt parosra. 🤣
Stez
Kampman
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 napja
Ezt mibűl számolta ki? Matematikus ön??Szoros, de ők a dobogó második és harmadik foka.....Uruk? Parák?Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
nagylaza, főpohárnok
20 napja
Akcidens
301
Én úgy tudtam hogy itt érdemi viták vannak, nem veszekedések...Nem provokáltam senkit. Mindenki mondja nem fogja nézni és társai, de mindenkit itt fogja enni a fene úgyis és erre reagáltál.Egy nem kurvaanyáztam senkit....Én paraszt vagyok. Te kurva anyázol itt mindenkivel együtt 2 percenként az ártatlan bárányka. Minden nap tanulok itt valamitAki paraszt és tiszteletlen az is marad.Na ezt legalább letudtad írni hiba nélkül. Fejlődő képes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még?Paraszt csapatnak paraszt drukker jár😁😁😁Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
remontada
remontada
Na jó dande2 kivétel.
remontada
Kettő 98 óta rühellem az argentinokat
Három az baj, hogy felültem a kicsinyes gyerekes provokációdnak amit nem kellett volna... Jobb lett volna csendben és méltósággal viselni az eredményt
Béke veled
Másrészt, majdnem 7 évet éltem 9 és 16 éves korom között Mendoza mellett. Hugom már ott is született. Innen a kötődés.
remontada
20 napja
Nem provokáltam senkit. Mindenki mondja nem fogja nézni és társai, de mindenkit itt fogja enni a fene úgyis és erre reagáltál.Egy nem kurvaanyáztam senkit....Én paraszt vagyok. Te kurva anyázol itt mindenkivel együtt 2 percenként az ártatlan bárányka. Minden nap tanulok itt valamitAki paraszt és tiszteletlen az is marad.Na ezt legalább letudtad írni hiba nélkül. Fejlődő képes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még?Paraszt csapatnak paraszt drukker jár😁😁😁Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
remontada
remontada
Na jó dande2 kivétel.
remontada
Kettő 98 óta rühellem az argentinokat
Három az baj, hogy felültem a kicsinyes gyerekes provokációdnak amit nem kellett volna... Jobb lett volna csendben és méltósággal viselni az eredményt
Béke veled
Másrészt, majdnem 7 évet éltem 9 és 16 éves korom között Mendoza mellett. Hugom már ott is született. Innen a kötődés.
20 napja
Már harc van aztán én még ide se értem egy jót anyázni... csalódtam 😛Ne csüggedj, sosem késő!🙂
davemayer
20 napja
vagy a Wrexhames Parkinsont kéne kinevezni, neki nem remegne meg a keze

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
20 napja
Már harc van aztán én még ide se értem egy jót anyázni... csalódtam 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
20 napja
Istenem, mekkora második félidő volt, most értem haza. Ez az argentin csapat tényleg megérdemli a döntőt, ma Messi is milyen alázattal és akarattal játszott, hihetetlen. Nagyon egyben vannak.Tuchel amúgy szépen elcseszte.. ilyen angol kerettel 40 perc védekezés, öngyilkosság. Főleg úgy hogy szar az argentin védelem…
VAMOSSSSSS
ALBICELESTEEEEEEE
❤️