Soccer VB 2026
22 feliratkozó
18 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
5 napja
"ki fog itt gólt lőni...."......
Komolyan mondom, ekkora szakértőket bazzeg.....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 napja
mondtam, hogy lőnek egyetde mivel 1-1-et tippeltem tesómnak, maradjon így 😊
5 napja
Egáááál

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
voltam, de a gól nem jöttKoné mindjárt megveri a sporit. Löfli fuss !A klotyóra
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 napja
Ez nálam piros. Látszott, hogy idegből ment neki a szőke gyerek a bosnyáknak.
5 napja
Koné mindjárt megveri a sporit. Löfli fuss !A klotyóra
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
Hímnemű Ada itten ma nem rúg gólt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
Nem.de vhol most is ez van nem?szóval kvázi egy EB lenne a kvalifikáló torna a VB végjátékára 😀és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-igÉn egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.túl kevés a 4 európai
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
minden foldreszrol mennek a kvalifikaciok.
YoungZeeZee
A kvalifikációk mehetnének nálam is, éveken át, csak több kijutó lenne, és az első 3 hétben lokális meccsek lennének, de egy időszakban a VB égisze alatt.
5 napja
Nem.szóval kvázi egy EB lenne a kvalifikáló torna a VB végjátékára 😀és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-igÉn egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.túl kevés a 4 európai
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Csak a lebonyolítas változna, hogy a top16-ig kontinentális meccsek és helyi lebonyolítás lenne.
5 napja
5 játékos jön be egy cserénél.Ezzel se húzzák az időt.
Sixo
5 napja
David helyett David

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 napja
Ezeknek a kanadaiaknak még szerencséjük sincs...Kanadában élnek és most itt a játszanak most. Nagyon szerencsések.
csi77
5 napja
gólba tartó labdaxG - xD. 😀
Löfli
5 napja
hogy lesz így 1-3?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 napja
Kostic óta nem láttam ilyen borzalmas beadásokat, mint ma vagy 20at Kanadától.
5 napja
Ezeknek a kanadaiaknak még szerencséjük sincs...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
5 napja
Ezek a kanadaiak úgy cseleznek, mint prime Neymar. Csak passzolni meg lőni nem kéne.
5 napja
Szerintem egyet Kanada be fog kotornia himnuszok alatt írtam át 1-2re az 1-1et
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!