Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
20 napja
Egy nem kurvaanyáztam senkit....Én paraszt vagyok. Te kurva anyázol itt mindenkivel együtt 2 percenként az ártatlan bárányka. Minden nap tanulok itt valamitAki paraszt és tiszteletlen az is marad.Na ezt legalább letudtad írni hiba nélkül. Fejlődő képes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még?Paraszt csapatnak paraszt drukker jár😁😁😁Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
remontada
remontada
remontada
Na jó dande2 kivétel.
remontada
Kettő 98 óta rühellem az argentinokat
Három az baj, hogy felültem a kicsinyes gyerekes provokációdnak amit nem kellett volna... Jobb lett volna csendben és méltósággal viselni az eredményt
Béke veled
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
20 napja
Na ezt legalább letudtad írni hiba nélkül. Fejlődő képes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még?Bocs, ha már nyelvtankodunk... Na, ezt legalább le tudtad írni hiba nélkül. Fejlődőképes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még? (Én az ABC elé tettem volna névelőt, de ez inkább stilisztika.)
remontada
20 napja
küldjétek el egymást is a gecibe a végére persze. úgy kell az, mint szar a zsebbe xd
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
20 napja
Akcidens
301
Mondjuk sose èrtettem mi a baj a parasztokkal nèlkülük nincs kenyèr az asztalon 🤔😏🥹Így igaz és a hülyék színesítik meg a világot
dande2
20 napja
Én paraszt vagyok. Te kurva anyázol itt mindenkivel együtt 2 percenként az ártatlan bárányka. Minden nap tanulok itt valamitAki paraszt és tiszteletlen az is marad.Na ezt legalább letudtad írni hiba nélkül. Fejlődő képes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még?Paraszt csapatnak paraszt drukker jár😁😁😁Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
remontada
remontada
Na jó dande2 kivétel.
20 napja
Aki paraszt és tiszteletlen az is marad.Na ezt legalább letudtad írni hiba nélkül. Fejlődő képes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még?Paraszt csapatnak paraszt drukker jár😁😁😁Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
remontada
remontada
Na jó dande2 kivétel.
Draft

20 napja
Igaz, de szerencsére egyelőre több vb címük van, mint Argentínának. Bár ez valószínűleg kiegyenlítődik vasárnap.Szoros, de ők a dobogó második és harmadik foka.....Uruk? Parák?Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
nagylaza, főpohárnok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
20 napja
a steve mcclaren-sam allerdyce kettős él még?Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Prime hajszalaim mennek ra erre az agytroszt parosra. 🤣
Stez
Kampman
Szerkesztette: fake.id
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
20 napja
Na ezt legalább letudtad írni hiba nélkül. Fejlődő képes vagy. ABC hányadik betűje hiányzik még?Paraszt csapatnak paraszt drukker jár😁😁😁Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
remontada
20 napja
Na na. Majd jól meghonosíccsa Haalandot vagy valamelyik Citys haverjátVègre ne mondhassák hogy elit kerete van ès most mèg csak nem is igazolhat úgy 😛Olasz lesz ő. Régóta pletykálják ezt. Mondjuk a miért megy majd oda azt nem értemGuardiolat angol kapitanynakSouthgate dontoket es elodontot baszott el taktikailag, meg rossz cserekkel. Megis maradhatott. Tuchelt sem fogjak kirakni. Fogadni merek barkivel. 🙂Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.ilyen égés után? Főleg úgy, hogy nagyon sokan megkérdőjelezték a keretét? Nem látom miért tartanák meg
Stez
Toto21
Stez
Blevi
remontada
dande2
20 napja
Vègre ne mondhassák hogy elit kerete van ès most mèg csak nem is igazolhat úgy 😛Olasz lesz ő. Régóta pletykálják ezt. Mondjuk a miért megy majd oda azt nem értemGuardiolat angol kapitanynakSouthgate dontoket es elodontot baszott el taktikailag, meg rossz cserekkel. Megis maradhatott. Tuchelt sem fogjak kirakni. Fogadni merek barkivel. 🙂Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.ilyen égés után? Főleg úgy, hogy nagyon sokan megkérdőjelezték a keretét? Nem látom miért tartanák meg
Stez
Toto21
Stez
Blevi
remontada
20 napja
Majd jön az angol tiki-takaOlasz lesz ő. Régóta pletykálják ezt. Mondjuk a miért megy majd oda azt nem értemGuardiolat angol kapitanynakSouthgate dontoket es elodontot baszott el taktikailag, meg rossz cserekkel. Megis maradhatott. Tuchelt sem fogjak kirakni. Fogadni merek barkivel. 🙂Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.ilyen égés után? Főleg úgy, hogy nagyon sokan megkérdőjelezték a keretét? Nem látom miért tartanák meg
Stez
Toto21
Stez
Blevi
remontada
Draft

20 napja
Olasz lesz ő. Régóta pletykálják ezt. Mondjuk a miért megy majd oda azt nem értemGuardiolat angol kapitanynakSouthgate dontoket es elodontot baszott el taktikailag, meg rossz cserekkel. Megis maradhatott. Tuchelt sem fogjak kirakni. Fogadni merek barkivel. 🙂Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.ilyen égés után? Főleg úgy, hogy nagyon sokan megkérdőjelezték a keretét? Nem látom miért tartanák meg
Stez
Toto21
Stez
Blevi
20 napja
Mondjuk sose èrtettem mi a baj a parasztokkal nèlkülük nincs kenyèr az asztalon 🤔😏🥹
20 napja
Paraszt csapatnak paraszt drukker jár😁😁😁Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
remontada
Draft

20 napja
Guardiolat angol kapitanynakSouthgate dontoket es elodontot baszott el taktikailag, meg rossz cserekkel. Megis maradhatott. Tuchelt sem fogjak kirakni. Fogadni merek barkivel. 🙂Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.ilyen égés után? Főleg úgy, hogy nagyon sokan megkérdőjelezték a keretét? Nem látom miért tartanák meg
Stez
Toto21
Stez
20 napja
Szoros, de ők a dobogó második és harmadik foka.....Uruk? Parák?Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
nagylaza, főpohárnok
Draft

20 napja
Na ügyes vagy. Megy ez. Jár a keksz. Ezt a részét sosem vitattam.Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
20 napja
Uruk? Parák?Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
20 napja
Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
Draft

20 napja
Ööö... azért az ő teljesítménye elég kis mintaCarrick! De őt hagyják békén 😀Meg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Prime hajszalaim mennek ra erre az agytroszt parosra. 🤣
Stez
Kampman
Stez
Toto21
20 napja
Ezt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
20 napja
Én nem az intézményt várom, hanem konkrétan ezt a két csapatot.Úgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.A vb-döntőt, mint intézményt én is várom, csak két nagyon unszimpatikus csapat jutott be.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
20 napja
Paz olyan messze van tőle mint mi a foci VB-tőlMi lesz az Argentinokkal ha Messi visszavonul?már ott van Paz
Blevi
Toto21
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft