Soccer VB 2026
22 feliratkozó
18 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
5 napja
ki veszi meg?Majd eladják, ha Salah odaigazol. 😀Juve a kiegett emberek klubja lett. Nem is ertem mit keres ott meg Yildiz🥲Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
Toto21
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 napja
Majd eladják, ha Salah odaigazol. 😀Juve a kiegett emberek klubja lett. Nem is ertem mit keres ott meg Yildiz🥲Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
Sixo
Toto21
5 napja
mondjuk az inkább a serie a-t árazza beVigyázzá magadra, a Serie A 6. legjobban kereső játékosáról beszélsz.Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
Sixo
Sixo
5 napja
Ha a hatodik legjobb góllövője lenne akkor lehet jobban örülnél😁Vigyázzá magadra, a Serie A 6. legjobban kereső játékosáról beszélsz.Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
Sixo
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
Én egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.Még hasonló se lesz.
5 napja
Pénzt?Juve a kiegett emberek klubja lett. Nem is ertem mit keres ott meg Yildiz🥲Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
Sixo
Toto21
Draft

5 napja
Vigyázzá magadra, a Serie A 6. legjobban kereső játékosáról beszélsz.Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
Sixo
5 napja
Juve a kiegett emberek klubja lett. Nem is ertem mit keres ott meg Yildiz🥲Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
Sixo
5 napja
Mert a gep azt dobta, hogy Canada elsö ket meccsen nagy eselye van lehozni kapott gol nelkül... De se vedot, se kapust nem hoztam toluk. 😁De jo, hogy Crepeau-t kidobtam a fantasy csapatbol😂Nem is értem, miért voltak oda érte az emberek, ő Sithole quebeci quzinja...
Toto21
Igor
5 napja
Az is sok érteEz David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
Sixo
Draft

5 napja
Mindkét ember csapata jelenleg nagy szarban van.De jo, hogy Crepeau-t kidobtam a fantasy csapatbol😂Nem is értem, miért voltak oda érte az emberek, ő Sithole quebeci quzinja...
Toto21
Igor
5 napja
Ez David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?Ingyé volt
Totál faszláma eddig
5 napja
amúgy az ESPN stat része egész jó így a VBre
5 napja
Ez David, hogy került az Öreg Hölgyhöz? Totál faszláma eddig
Draft

5 napja
De jo, hogy Crepeau-t kidobtam a fantasy csapatbol😂Nem is értem, miért voltak oda érte az emberek, ő Sithole quebeci quzinja...
Toto21
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 napja
De jo, hogy Crepeau-t kidobtam a fantasy csapatbol😂
5 napja
Afrikai az Antillákról?Elsőre azt olvastam, hogy az antillákravalahol az analitikára lehet fogni, de kvázi minden sport brutális fejlődésen ment át 2005-10 ótaVárom a sírást hogy mikor hal meg a foci.Vb eddig be likeset-piece vb lesz
Nagy bedobás és szögletgól
zacknorb
Löfli
Tippre az agyonhypeolt nagyon várt gigaderbyn, az angol-horváton meg fog.
zacknorb
Negritis, a vajda
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 napja
Jobban jártam volna elmegyek aludni... remélem Kanada talál kb 86. percben egy gólt, remélhetőleg erről a tejfölszőke hisztis colosról...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 napja
Minden bedobásnál vagy 3-4 méter rohannak előre....
Draft

5 napja
nah a gin mágnást már mutatták
5 napja
Kanadában eddig Nunezing vanA ket kezdo csatara nem lott együtt 10 golt a bajnoki meccseken...
5 napja
Kanadában eddig Nunezing van
Draft

5 napja
Kanada ma nem lö golt. Az ilyeneket be kell löni!