Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Löfli kihúzta már előlem Angliát 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
Én 18:30 tól aludtam, kizártam a mai mérkőzést fullba az életembőlÉletem legjobb döntése volt hogy átaludtam a mérkőzéstA második félidő elejére én is elaludtam, Hajdú B gólkiáltása ébresztett fel 1-0-nál
KeyG
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
21 napja
Meg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Prime hajszalaim mennek ra erre az agytroszt parosra. 🤣
Stez
Kampman
21 napja
Amiért nem szimpatizálok egyik amatőr színjátszószakkörrel sem, az esemény, mint a fodball legnagyobb ünnepe érdekel. És amúgy is szeretek "jelen" lenni a sporttörténelem nagy pillanatainál. Szóval köszönöm a tippet, de ezt meghagyom inkább a sértődött fórumtársaknak.Na most van 3 napom kitalálni, hogy melyik bohócgárdának szorítsak a döntőben. Ráadásul pont születésnapomon. Hát nem ez lesz eletem legjobban várt sporteseménye...akkor ne nezd meg.
Hanni
Kenny
21 napja
Akcidens
301
Átlagosan rohadt unalmas első félidő volt
21 napja
Remelem Tuchel a bronzmeccsre se jon ki mar. Utana johet Guardiola
21 napja
Steve Bruce?Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 napja
Életem legjobb döntése volt hogy átaludtam a mérkőzéstÁlmodban is tudtál szopni
KeyG
21 napja
Életem legjobb döntése volt hogy átaludtam a mérkőzéstA második félidő elejére én is elaludtam, Hajdú B gólkiáltása ébresztett fel 1-0-nál
KeyG
21 napja
Életem legjobb döntése volt hogy átaludtam a mérkőzéstAz elet szep 😀
KeyG
21 napja
Életem legjobb döntése volt hogy átaludtam a mérkőzést
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
21 napja
Vagy nem találnak egy gólt és Choky szárazon seggbeqrja. Bármi lehet. Bets are OpenCsak annyit remélek hogy izgalmas lesz a döntőÁh, dehogy a spanyolok találnak egy gólt és utána úgy lenyelik a labdát mint Michel Wild Csoky Ice anyagát....
Akcidens
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
21 napja
Amugy ez egy kurvajo angol keretCsak mindig sikerül egy faszkalapot kinevezni aki elchokerkedi....
Blevi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 napja
Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
21 napja
Angolok bemákolták magukat a 4-be erősen köszönhetően egy drótkábelnek is, szóval várhható volt, hogy előbb-utóbb helyreteszik őket. A frankok is bevarrnak majd nekik egy hármast.
21 napja
A szöv. kapitány is a teljes csapat részema A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 napja
Tuchel hogy gondolta, hogy Argentína=Mexikó???Basszus a mai modern fociban, ha vezetsz, az esetek nagy részében szanaszét kontrázod az ellenfelet és általában simán nyersz 3-4 góllal. Érthetetlen amit művelt.
És igen tetszik, nem tetszik az argok látványosan tolják, az ő meccsükön tényleg mindig van valami. Engem azért érdekel a két "spanyol" csatája, remélem azért jön egy olyan bíró, aki kordában tudja tartani a "cigánykodást".
21 napja
Na most van 3 napom kitalálni, hogy melyik bohócgárdának szorítsak a döntőben. Ráadásul pont születésnapomon. Hát nem ez lesz eletem legjobban várt sporteseménye...akkor ne nezd meg.
Hanni
21 napja
Amugy ez egy kurvajo angol keret
21 napja
Valljuk be jobbak voltak, mint csapat és edző! Azt nem értem h miért kell összehasonlítani Bellt Messivel?
Na mind1,majd jönnek az Olaszok!
21 napja
Na most van 3 napom kitalálni, hogy melyik bohócgárdának szorítsak a döntőben. Ráadásul pont születésnapomon. Hát nem ez lesz eletem legjobban várt sporteseménye...Látod, nekem február 6 a szül.napom, ott körül van mindig a SB, ergo jobban jártam 😀
Hanni
21 napja
Na most van 3 napom kitalálni, hogy melyik bohócgárdának szorítsak a döntőben. Ráadásul pont születésnapomon. Hát nem ez lesz eletem legjobban várt sporteseménye...
21 napja
93.percben beállsz bekkelni meg az 58.percben majdnem ugyanazMert az argentínokat mi akadályozta meg az utolsó gól után? Ja, hát, edzői döntés, meg hogy nyom a másik. Ja, nem, ők gondolom nem 10 emberrel voltak a saját 16-on belül a végén... 😀Megint kèrdezem, ki akadályozota meg az angolokat abban hogy a vezetès után ne játszanak ne próbálják meg birtokolni a labdát.....senki...csak saját maguk....Remélem a döntő eredmènykövetőben nagyon nagy kuss lesz mert úgyis undorító döntő ès senkit nem érdekel.......🤔🤨Undorító döntő lesz, de persze megnézem.
dande2
Több százmillió futballista, fiatal kölök és edző számára fog majd jelzésértékű üzenetet küldeni a....khm...mediterrán futball, hogy milyen játékkal lehet, sőt kell vébét nyerni.
Kampman
dande2
StormST
21 napja
.....................Remélem a döntő eredmènykövetőben nagyon nagy kuss lesz mert úgyis undorító döntő ès senkit nem érdekel.......🤔🤨Undorító döntő lesz, de persze megnézem.
dande2
Több százmillió futballista, fiatal kölök és edző számára fog majd jelzésértékű üzenetet küldeni a....khm...mediterrán futball, hogy milyen játékkal lehet, sőt kell vébét nyerni.
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png