Soccer VB 2026
Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
És aki nincs lesen, az akadályozhatja?nem az a kérdés hogy őt akarják-e megjátszani hanem hogy akadályozza-e a védekező játékost a labda megjátszásábanNeked úgy tűnt a fejessel őt akarják megjátszani?a támadó a kapus előttNem értem. Ki volt lesen egy százzal kapura tartó fejesnél?Igen pont ott volt les, az első labdaérintésnél. Csak nem a gólszerző.A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
✅No offside in Czechia's first goal against South Korea.
— FutOffsides (@FutOffsides) June 12, 2026
📸Although Provod was in an offside position, he did not obstruct the keeper's vision of the ball or attempt to play it. pic.twitter.com/h0qjX8I5gk
Negritis, a vajda
Mert számomra egyértelműnek tűnik, hogy a cseh gólt akart szerezni, nem passznak szánta azt a fejest.
Őszentsége Sobri Jóska
és sztem akadályozta a kapust
Negritis, a vajda
A les és az akadályozás két külön kategória.
A player in an offside position at the moment the ball is played or touched* by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by:...Neked úgy tűnt a fejessel őt akarják megjátszani?a támadó a kapus előttNem értem. Ki volt lesen egy százzal kapura tartó fejesnél?Igen pont ott volt les, az első labdaérintésnél. Csak nem a gólszerző.A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
📸Although Provod was in an offside position, he did not obstruct the keeper's vision of the ball or attempt to play it. pic.twitter.com/h0qjX8I5gk
Negritis, a vajda
Mert számomra egyértelműnek tűnik, hogy a cseh gólt akart szerezni, nem passznak szánta azt a fejest.
Őszentsége Sobri Jóska
- interfering with an opponent by:
- preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or
Poloska vagyok.
nem az a kérdés hogy őt akarják-e megjátszani hanem hogy akadályozza-e a védekező játékost a labda megjátszásábanNeked úgy tűnt a fejessel őt akarják megjátszani?a támadó a kapus előttNem értem. Ki volt lesen egy százzal kapura tartó fejesnél?Igen pont ott volt les, az első labdaérintésnél. Csak nem a gólszerző.A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
és sztem akadályozta a kapust
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Neked úgy tűnt a fejessel őt akarják megjátszani?a támadó a kapus előttNem értem. Ki volt lesen egy százzal kapura tartó fejesnél?Igen pont ott volt les, az első labdaérintésnél. Csak nem a gólszerző.A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
a támadó a kapus előttNem értem. Ki volt lesen egy százzal kapura tartó fejesnél?Igen pont ott volt les, az első labdaérintésnél. Csak nem a gólszerző.A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Nem értem. Ki volt lesen egy százzal kapura tartó fejesnél?Igen pont ott volt les, az első labdaérintésnél. Csak nem a gólszerző.A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Igen pont ott volt les, az első labdaérintésnél. Csak nem a gólszerző.A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
A cseh gól nem volt les?Hogy lett volna?! Bedobásból jött be a labda, és az első labdaérintés a gólszerző fejes volt.
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Úgy hogy eddig 1 meccsen játszott európai csapat.Jurop vs. a többi csapat jurop káráraez hogy jött ki?
0-1
ozibozi
slowmotion
Poloska vagyok.
Jurop vs. a többi csapat jurop káráraez hogy jött ki?
0-1
ozibozi
van a cseheknél ez a cserecsatár, az a neve hogy Tomás Chory, aki beállt Schick helyére. utánaolvasok, hogy ki is ő, hát nem semmi ez a fazonnem lehet, hogy bipoláris?
"2026. május 9-én, a Sparta Praha elleni prágai derbin szándékosan fejbe könyökölte Asger Sørensent. Miután a VAR segítségével kiállították, a Slavia Praha klubelnöke, Jaroslav Tvrdík nyilvánosan kijelentette, hogy a játékos képtelen kontrollálni a viselkedését, ezért azonnali hatállyal kitették az első csapat keretéből, a fegyelmi bizottság pedig 6 mérkőzéses eltiltással sújtotta.
2026. április 12-én a Viktoria Plzeň elleni bajnokin egy kemény belépő után sárga lapot kapott. A visszajátszásokon tisztán látszott, hogy a földön fekvő védőre, Sampson Dweh-re ordibálás közben ráköpött, így a játékvezető azonnal kiállította. Chorý azzal védekezett, hogy az ordítástól „csak kifröccsent a nyála”, de a fegyelmi bizottság így is eltiltotta.
2025. augusztusában a Slovácko elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen Chorý szándékosan ágyékon ütötte a hazaiak kapusát, Milan Hečát. A büntetés: A fegyelmi bizottság a videófelvételek alapján utólag 6 mérkőzéses eltiltással sújtotta a Slavia Praha csatárát a kirívó sportszerűtlenségért.
A 2024-es Európa-bajnokságon a Törökország elleni csoportmeccs után, a lefújás pillanatában hatalmas tömegbunyó tört ki a pályán. Chorý csereként beállva annyira képtelen volt elviselni a vereséget és a kiesést, hogy a mérkőzés vége után a játékvezető azonnali piros lapot mutatott fel neki a török játékosok fizikai bántalmazásáért és a verekedés szításáért.
Emellett olyan bizarr esetek is kötődnek a nevéhez, mint amikor a Slavia Praha – Dukla Praha meccsen az ellenfél fenekébe dugta az ujjait a tizenhatoson belüli helyezkedésnél, valamint többször állították ki azért is, mert agresszíven megindult a játékvezetők felé."
deyell
Charles Haley sem volt százas, aztán a végére kiderítették, hogy mije van, kapott rá gyogyit, és teljesen normális lett utána
van a cseheknél ez a cserecsatár, az a neve hogy Tomás Chory, aki beállt Schick helyére. utánaolvasok, hogy ki is ő, hát nem semmi ez a fazonSzitoll fenekében is járhatott volna, akkor ért volna körbe a sztori.
"2026. május 9-én, a Sparta Praha elleni prágai derbin szándékosan fejbe könyökölte Asger Sørensent. Miután a VAR segítségével kiállították, a Slavia Praha klubelnöke, Jaroslav Tvrdík nyilvánosan kijelentette, hogy a játékos képtelen kontrollálni a viselkedését, ezért azonnali hatállyal kitették az első csapat keretéből, a fegyelmi bizottság pedig 6 mérkőzéses eltiltással sújtotta.
2026. április 12-én a Viktoria Plzeň elleni bajnokin egy kemény belépő után sárga lapot kapott. A visszajátszásokon tisztán látszott, hogy a földön fekvő védőre, Sampson Dweh-re ordibálás közben ráköpött, így a játékvezető azonnal kiállította. Chorý azzal védekezett, hogy az ordítástól „csak kifröccsent a nyála”, de a fegyelmi bizottság így is eltiltotta.
2025. augusztusában a Slovácko elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen Chorý szándékosan ágyékon ütötte a hazaiak kapusát, Milan Hečát. A büntetés: A fegyelmi bizottság a videófelvételek alapján utólag 6 mérkőzéses eltiltással sújtotta a Slavia Praha csatárát a kirívó sportszerűtlenségért.
A 2024-es Európa-bajnokságon a Törökország elleni csoportmeccs után, a lefújás pillanatában hatalmas tömegbunyó tört ki a pályán. Chorý csereként beállva annyira képtelen volt elviselni a vereséget és a kiesést, hogy a mérkőzés vége után a játékvezető azonnali piros lapot mutatott fel neki a török játékosok fizikai bántalmazásáért és a verekedés szításáért.
Emellett olyan bizarr esetek is kötődnek a nevéhez, mint amikor a Slavia Praha – Dukla Praha meccsen az ellenfél fenekébe dugta az ujjait a tizenhatoson belüli helyezkedésnél, valamint többször állították ki azért is, mert agresszíven megindult a játékvezetők felé."
deyell
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
built for this shit
all-name team tag emberünk feladta a leckét tegnap, lehet ezt a teljesítményt alulmúlni?Egy világ omlott össze bennem, amikor kiderült, hogy Szitollnak kell ejteni a nevét.
i.ibb.co/M53YLVxm/sithole.jpg
deyell
én aszittem 6.9 leszall-name team tag emberünk feladta a leckét tegnap, lehet ezt a teljesítményt alulmúlni?Ilyen névvel, na hallod, mit csodálkozunk 😛
deyell
dande2
A cseh gól nem volt les?Szerintem egyértelműen, néztem is, hogy miért nem fújták be. Pont a kapus előtt állt, pozícióját tekintve meg nem is lehet kérdés, hogy lesen volt. Főleg, hogy előtte kontaktolt is a kapussal, próbálta hátratolni
Sixo
kapitnono
VAR nem szólt semmit? A 2 perces összefoglalót néztem, ott nem mutattak semmit azon, hogy agyalnának azon, hogy ez nem volt szabályos. Megint egy hatalmas VAR hiba?A cseh gól nem volt les?sztem az volt, de ez megint olyan hogy ki mit vesz kapus zavarásnak
Sixo
Negritis, a vajda
all-name team tag emberünk feladta a leckét tegnap, lehet ezt a teljesítményt alulmúlni?Ilyen névvel, na hallod, mit csodálkozunk 😛
deyell
built for this shit
A cseh gól nem volt les?Szerintem egyértelműen, néztem is, hogy miért nem fújták be. Pont a kapus előtt állt, pozícióját tekintve meg nem is lehet kérdés, hogy lesen volt. Főleg, hogy előtte kontaktolt is a kapussal, próbálta hátratolni
Sixo

A cseh gól nem volt les?sztem az volt, de ez megint olyan hogy ki mit vesz kapus zavarásnak
Sixo
Ezek veszélyes körök, én is kacérkodom holnap éjjel élőben a Texas - Georgia meccsel, de akkor a másnap gatya.Ja nekem is, utána pont spurs-knicks 2:30-kor, és még a 6 órási török meccset is megnézném, csak akkor az a baj hogy annak a vasárnapnak gatya lesz úgy ahogy van. Ráadásul asszony pont lánybúcsún lesz hétvégén, szóval amilyen hülye leszek még meg is csinálom...Amúgy áldom az eszemet, hogy idén se fantasy se tippjáték, ennyi érdektelen meccset nem kell végigszenvedni 😀Elsö varos meccsem a Brazilia - Marokko.
eaglesmcnabb
Toto21
eaglesmcnabb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
szerintem ez csak kettőtökre tartozik 😊Ja nekem is, utána pont spurs-knicks 2:30-kor, és még a 6 órási török meccset is megnézném, csak akkor az a baj hogy annak a vasárnapnak gatya lesz úgy ahogy van. Ráadásul asszony pont lánybúcsún lesz hétvégén, szóval amilyen hülye leszek még meg is csinálom...Amúgy áldom az eszemet, hogy idén se fantasy se tippjáték, ennyi érdektelen meccset nem kell végigszenvedni 😀Elsö varos meccsem a Brazilia - Marokko.
eaglesmcnabb
Toto21
eaglesmcnabb