Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
ezt a geci időhúzást, hogy nem lehet kiölni a focibólezért kéne a tiszta játékidő. Nem lenne annyi fetrengés, hidd el
NB2
21 napja
Itt mit fujt amugy? 11-es pkntnál?Kapustámadás, hallottad 🤣
Toca
21 napja
ezt a geci időhúzást, hogy nem lehet kiölni a fociból
21 napja
Itt mit fujt amugy? 11-es pkntnál?
21 napja
Erről szól a Real karrier nekiAmikor egy ilyen bellinghem szerű nímand hozzá mer szólni egy Messihez? Világ vicceismet fontos meccs, ismet bellingham ghosting.
ozibozi
Kenny
21 napja
mutogatnak, hogy fújja le - közben a 10 percből 5-öt volt játék kb9et ígért fújja le ahogy a korábbi meccseken is le kellett volna fújni
shagi0206
van 90 perc focizni, nem itt kell a világot megváltani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Akcidens
301
Amikor egy ilyen bellinghem szerű nímand hozzá mer szólni egy Messihez? Világ vicceFőleg úgy hkgy akkor reklamál miután elgáncsolja
ozibozi
21 napja
Letamadnak 98. Percbe 3-man azt mondjuk megsuvegelem.Legjobb védekezés, angolok nem tudnak támadást épiteni
JéBé
Szerkesztette: slowmotion
21 napja
Amikor egy ilyen bellinghem szerű nímand hozzá mer szólni egy Messihez? Világ vicceismet fontos meccs, ismet bellingham ghosting.
ozibozi
21 napja
Amikor egy ilyen bellinghem szerű nímand hozzá mer szólni egy Messihez? Világ vicceMecsoda különbség
ozibozi
21 napja
Teljesen megérdemelten kapnak ki az angolok. Érdekes, ilyenkor tudnak támadni az utolso 5 percben, ekkora egy vicc sport ez a foci. Faszomért áll be védekezni a 16-osra 1-0-nál? Én ehhez hülye vagyok, ha nem értem, hogy hogy lehet jobban fosni attól hogy alapfelfogásban kapsz egy gólt véletlen, mint hogy abból, hogy ki se mész a 16-osodon. Ilyen hozzáállással szart se érdemeltek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
mutogatnak, hogy fújja le - közben a 10 percből 5-öt volt játék kb
21 napja
Letamadnak 98. Percbe 3-man azt mondjuk megsuvegelem.
21 napja
Amikor egy ilyen bellinghem szerű nímand hozzá mer szólni egy Messihez? Világ vicce
21 napja
amúgy ezt a síp előtt dobom magam és megfogom a labdát úgy sárgáznám hogy csak koppanmikor angol csinálta akkor is gáz volt
21 napja
Akcidens
301
Talán a bronzmérkőzést még a neve miatt megkapjaezen a vb-n már volt menetközben váltásBenne vanTuchel-nek ez volt asszem az utsó meccseSzerintem a bronzmeccsen még ő lesz.
Akcidens
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
Negritis, a vajda
21 napja
Leirtam mar hatszor. Mint ahogy nagyjabol minden angol meccs utan kielemeztem, hogy szerintem mi a gond Tuchellel. Es tartom is, nem valo angol szovetsegi kapitanynak. De meglep, hogy epp egy nemet buszozik allandoan, amikor ha valaki, o azert abban a nemet futballban nott fel, amiben soha de soha nem gondolkodtak igy, hanem mentek mindig, mint a gep, amig be nem daraltak az ellenfelet.Remeljuk, lefujjak 9 percnel a raadast, amikor 3 percig unnepelt Lautaronem azon múlt. Tuchel elcserélte magát. Ennyi
Stez
Toto21
21 napja
ki lesz a döntőn a bíró, azt tudjuk?
21 napja
Angolokat sajnalom, nyerhető lett volna ez a vb, csak ahhoz egy nem agyhalott edzo is kellett volna
21 napja
Azt a 4-es argentínt mondjuk én helyből felküldeném a lelátóra, vagy csak hagynám, hogy az angolok elkapják
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
21 napja
Azt megnézném, akkor legalább nem kell aggodni hogy nyernek is valamitMajd kineveznek valami normális kapitányt az angolok, mondjuk Klopp...majd SteveG
Oh wait
slowmotion
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
ezen a vb-n már volt menetközben váltásBenne vanTuchel-nek ez volt asszem az utsó meccseSzerintem a bronzmeccsen még ő lesz.
Akcidens
Őszentsége Sobri Jóska
Akcidens
21 napja
ott van Beckham az USA-ban. A sörmeccsre akár ő is leülhetneTuchel-nek ez volt asszem az utsó meccseSzerintem a bronzmeccsen még ő lesz.
Akcidens
Őszentsége Sobri Jóska