Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
5 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Wataru Endo Japán és Leo Balerdi Argentina is out a Vb-ről. Endo esetében arról lehet olvasni, hogy a visszavonuláson gondolkodik. Balerdit a friss Spurs igazolás Senesi fogja pótolni.

5 napja
esanders10 Denver Broncos 1 004
M4sport highlightok már kint is az első meccsről youtubeon, remélem thumbnailekre jobban fognak figyelni, mert ugyan eredmény valóban nincs írva, de azért így is elég spoileres😀
5 napja
ozibozi New York Giants 21 710
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/723111275_122167588370647169_7373047318188853881_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1080x1350&ctp=p600x600&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=cae128&_nc_ohc=VGKJ18o7BakQ7kNvwHKjaxi&_nc_oc=AdoO4fpqNWxnJcBDAN55B76p5U0HoLjZUlOXQC-wRaJ3uotxw3sI5m1UYZd5-lAp_Nc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=EZaqOSe0SF5jggqo6UoNeA&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af-yVnqJvZVMKlPAzsR0Bk8Nsg9nL0AB0iLImjMZluR1_w&oe=6A30F5F5
Transfermarkt.co.uk
Who you most excited to watch? 💫
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 274 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jobb a piros lap mint a gólátlag 😄
5 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 819 — Sworn to the Dark
Scouting bonusz játékosok nálam:

Vargas - kolumbiai kapus
Mojica - kolumbiai balvédő
Elvedi - svájci belsővédő
Upamecano - francia belsővédő
Sané - ő tetszik a legjobban 😊
Nusa - norvég balszélső
Ndoye - nem tudom miért, de beleszerettem és Embolo helyett ő a svájci csatárom 😀 0,8% ownership 😀

Padon meg jövő hétre már Raphinha. Haaland és Nusa helyett meg jön majd jövő héten Mbappe és Olise + 12th man Vini 😊

Ez volt az első két hétre a gondolatom 😊
Toto21
Akanji megállt 4.9%-nél, szerintem ő jobb választás mert nagyobb eséllyel szerez gólt mint Elvedi. Sabitzer szintén jogosult a bonusra, és Jordánia ellen talán jó lesz. 12. manként behoztam Ferran Torrest aki 4%-on van és a nagy tornákon mindig odateszi magát.

built for this shit

5 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 796 — Dr Kongó fan
Így utólag Estupinánt nem igazán értem miért húztam be, pláne h 4.8-ba kerül, na oda jöhetett volna egy MEX védő, na nem baj.

Én Week 3-as wild cardon filózok, de még nem eldöntött tény, és a szokásos talizmán középpályásokra / tizilövő emberekre mentem rá (a Xhaka-Calhanoglu-Sabitzer hármas 20.1 millióért szerintem nagyon jó érték), és így maradt pénz a három nagy csatárra.
A védőknél/kapusoknál meg próbáltam minél több csapatból hozni védőt, aztán a végén csak berántottam Tah-t Dumfries helyett, ez az egyetlen duplázásom, meglátjuk annak vajon lesz-e haszna.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 napja
Toto21 Chicago Bears 8 565
Scouting bonusz játékosok nálam:

Vargas - kolumbiai kapus
Mojica - kolumbiai balvédő
Elvedi - svájci belsővédő
Upamecano - francia belsővédő
Sané - ő tetszik a legjobban 😊
Nusa - norvég balszélső
Ndoye - nem tudom miért, de beleszerettem és Embolo helyett ő a svájci csatárom 😀 0,8% ownership 😀

Padon meg jövő hétre már Raphinha. Haaland és Nusa helyett meg jön majd jövő héten Mbappe és Olise + 12th man Vini 😊

Ez volt az első két hétre a gondolatom 😊
5 napja
fantasyban bejött a mexikói kapus - védő páros, de bassza meg hogy Rangel tulajdonlása épp hogy 5% fölé ment a végére és nem kapok utána scouting bonust.
deyell
én nem értem a sok Grimaldo tulajdonost a ligában.
Toto21
én sem, Cucu kezd, nem? én őt raktam be a csapatomba
deyell
detto én is

Cucu, Kimmich, Wirtz és Oyarzabal voltak nálam a fixek. Sané, Elvedi és Nusa meg a scouting bonusz miatt
Toto21
Nusa szép találat, nekem is őt kellett volna betennem, mert Odegaard is épp hogy bukja a scouting bonust. nálam így néz ki a csapat. azzal a céllal állítottam össze hogy az első játéknapon baszó legyen. aztán 2. játéknapon jöhet a wildcard. (nem kéne egy tippjáték/fantasy topik?)

i.ibb.co/twxfKxK4/fantasy.jpg
deyell
De valszeg kéne, bár már csak 103 meccs...

Én Odegaardot ki is dobtam inkább emiatt, hátha Musiala villant valamit... de Hameszt már nem volt szívem, aztán lehet túlértékelt lesz ez a két pont.
Igor
nem figyeltem eléggé, amikor Odegaardot választottam még 5% alatt volt. viszont elnézve a selejtezőben, hogy Norvégia hogyan zúzta le az Irak szintű válogatottakat, sok gólos norvég győzelemre számítok, ezért nem tudtam kihagyni. most a barátságos meccsek során is jól nyomta, Marokkónak lőtt gólt. Sané lehetett volna helyette, de csak 3 németet enged.

built for this shit

5 napja
fantasyban bejött a mexikói kapus - védő páros, de bassza meg hogy Rangel tulajdonlása épp hogy 5% fölé ment a végére és nem kapok utána scouting bonust.
deyell
Toto21
deyell
detto én is

Cucu, Kimmich, Wirtz és Oyarzabal voltak nálam a fixek. Sané, Elvedi és Nusa meg a scouting bonusz miatt
Toto21
Nusa szép találat, nekem is őt kellett volna betennem, mert Odegaard is épp hogy bukja a scouting bonust. nálam így néz ki a csapat. azzal a céllal állítottam össze hogy az első játéknapon baszó legyen. aztán 2. játéknapon jöhet a wildcard. (nem kéne egy tippjáték/fantasy topik?)

i.ibb.co/twxfKxK4/fantasy.jpg
deyell
De valszeg kéne, bár már csak 103 meccs...

Én Odegaardot ki is dobtam inkább emiatt, hátha Musiala villant valamit... de Hameszt már nem volt szívem, aztán lehet túlértékelt lesz ez a két pont.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 napja
Én inkább a kapitányállításra hívnám fel a figyelmet, hogy át lehet mozgatni a kapitányi szalagot, ne Mbappé-ra vagy Kane-ra rakjuk azonnal.

Nyilván ha nem tud valaki minden nap ránézni akkor oké (sőt állítólag még meccsek között is át lehet rakni, ez azért eléggé no comment...), de ideális esetben ne a H meg L csoportos embereken legyen a szalag.

5 napja
deyell
Toto21
deyell
detto én is

Toto21

built for this shit

5 napja
ahogy láttam 20-an tippeltük ezt a meccset 2-0-ás kimenetelre. 😀
5 napja
deyell
Toto21
deyell
detto én is

Szerkesztette: Toto21
5 napja
deyell
Toto21

built for this shit

5 napja
deyell
5 napja

built for this shit

5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 564 — Kinek mit intézett a kormánya
a második piros is meh (szabály szerint az, de ne legyünk már puncik, mint a mehikói csávó), a harmadik véleményes, mert ahogy megtolta a labdát a feka srác, azt már nem volt annyira obvious GSO
slowmotion
Ilyennél konkrétan a csel iránya szokta eldönteni, ilyen kifelé húzott labda után nemigen szoktam pirosat látni.

Poloska vagyok.
5 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
Legalább valamiről emlékezetes maradt
5 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 079 — Cowboys fan
a második piros is meh (szabály szerint az, de ne legyünk már puncik, mint a mehikói csávó), a harmadik véleményes, mert ahogy megtolta a labdát a feka srác, azt már nem volt annyira obvious GSO
5 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 821 — The Mathematician
most megint az van, hogy boldog boldogtalan pofázhat a bíróval???
NB2
sajnos ez nem változik
Kampman
el kéne kezdeni sárgát osztogatni ha nem CSK pofázik a bírónak
ha meg tapizza akkor instant piros

kéziben is ez basz fel sokszor
Negritis, a vajda
de most én hülye vagyok az EB-n nem az volt, hogy csak a csk mehet oda???
NB2
volt olyan igen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 896 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
szegények olyan buták 😕
NB2
Így ėn is el tudtam volna rontani azt a szabadrúgás variációt. 😀
5 napja
NB2 New England Patriots 28 930 — nabege2@yahoo.com
NB2
sajnos ez nem változik
Kampman

Negritis, a vajda
de most én hülye vagyok az EB-n nem az volt, hogy csak a csk mehet oda???
5 napja
NB2 New England Patriots 28 930 — nabege2@yahoo.com
szegények olyan buták 😕
5 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 821 — The Mathematician
NB2
sajnos ez nem változik
Kampman

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
NB2
sajnos ez nem változik