Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

18 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 973 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
5 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
AZ MI VÓT !!!

5 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 208 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
gólba tartó labda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 napja
NB2 New England Patriots 28 933 — nabege2@yahoo.com
mi a rák maradt ki!!!
5 napja
NB2 New England Patriots 28 933 — nabege2@yahoo.com
Szerintem egyet Kanada be fog kotorni
5 napja
Ha kicsivel hosszabb a haja (és persze, ha nem volt les) akkor ez 11es.

5 napja
A feka gyorsan mutatta az orvosnak, hogy hozzá ne érjen xD

5 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 208 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
az új m4 streamet nem lehet visszatekerni youtube-on 😕

Don't blink!
5 napja
Mekkora csel !

5 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 824 — The Mathematician
Én egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
túl kevés a 4 európai
Löfli
és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-ig
Őszentsége Sobri Jóska
szóval kvázi egy EB lenne a kvalifikáló torna a VB végjátékára 😀
Löfli
de vhol most is ez van nem?
minden foldreszrol mennek a kvalifikaciok.
YoungZeeZee
Míg nem 64 csapat volt hanem 16 hasonló volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 napja
YoungZeeZee 9 826
Én egy olyan világbajnoki lebonyolítást, formátumot álmodtam meg, hogy a négy földresz (Európa, Amerika, Afrika, Ázsia+Óceania) lokálisan elkezdi az akárhany odaselejtezett csapatukkal a csoportmeccseket, de 3 hét alatt ki kell izzadniuk 4-4 tovabbjutót, akik ezután elutaznak egy nagyvárosba, és 16-an 16 meccsen egyenes kiesésben eldöntik ki a világbajnok. Sokkal többen néznék az elejétől, mindenkinek jó időben lennének a meccsek, amik izgalmasabbak lennének a lokális rangadók miatt, és több meccs mellett több bevételt is hozna, ráadásul a top16 nagyon ütős lehetne 16 jó formában lévő csapattal.
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
túl kevés a 4 európai
Löfli
és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-ig
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
de vhol most is ez van nem?
minden foldreszrol mennek a kvalifikaciok.
5 napja
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
túl kevés a 4 európai
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska

Don't blink!
5 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 275 — #NoStress
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
túl kevés a 4 európai
Löfli
Úgyis csak egy lehet a világbajnok.
És ha körönként sorsolnak és egy kontinensről nem sorsolódhatnak össze a nyolcad- meg negyeddöntőben egy kontinensről csapatok, akkor ez a 4 ott lehet a legjobb 4 ben is.
És most is max 4 európai lehet a legjobb 4-ben.
De ez nem 16 csapatos VB, hiszen a VB összes szekciója egyszerre kezdődne, és mondjuk 24 európai csapat jutna ki a VB-re, akik 6 db négyes csoportban Európában, majd 2 kieséses körben 3 hét alatt eljutnanak az utazó 4-ig, és ezzel párhuzamosan a többi földrészen is zajlana ugyanez. Szóval valójában lehetne 96 csapatos is lehetne világszinten (vagy 88, ha Összamerika 16-ról indul, irreleváns), csak az első 3 hét nézőbarátabb lenne, lokálisan érdekesebb minden földrészen, az utolsó két hét meg full izgalmas a 16 csapatos March Madnessel egy helyszínen, és meg kieséses meccsből is lehetne egy nap több is az időeltolódások miatt.
Jó terv ez, én találtam ki.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

5 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 853 — Lucas Scott
Milyen szakértői trió van a BBCnel:
Mikah, Giroud és Rooney

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 napja
Toto21 Chicago Bears 8 565
Fú milyen bosnyák cicik voltak ott azta
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Én is néztem, hogy mi van már félidő van?
Sixo
Bowl.hu-n szocializalodott tuti a Kameras emberke😂 Azaz jöjjenek a csöcsök
5 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 824 — The Mathematician
nyilván a youtube stream leáll random

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 napja
WOTM😁
5 napja
Én is néztem, hogy mi van már félidő van?

5 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 182 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
túl kevés a 4 európai

Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
5 napja
Juve a kiegett emberek klubja lett. Nem is ertem mit keres ott meg Yildiz🥲
Toto21
Meg hát ott egy zseniálisan játszó Locatelli, csak senki nem beszél róla, mert a Serie A 3 hétig érdekli az embert, hogy lehessen a Network4et szidni.
zacknorb
Nincs olyan het amikor Serie A meccset neznek😂 Inkabb Bundas 2 vagy Champo
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 564 — Kinek mit intézett a kormánya
Toto21
Meg hát ott egy zseniálisan játszó Locatelli, csak senki nem beszél róla, mert a Serie A 3 hétig érdekli az embert, hogy lehessen a Network4et szidni.

Poloska vagyok.
5 napja
Ez David, hogy került az Öreg Hölgyhöz?
Totál faszláma eddig
Ingyé volt
Sixo
Az is sok érte
Toto21
Majd eladják, ha Salah odaigazol. 😀
iktriad
ki veszi meg?
Negritis, a vajda
Arsenal helyeben kinyitnam a penztarcam
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 903 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Totál faszláma eddig
Ingyé volt
Sixo
Az is sok érte
Toto21
Majd eladják, ha Salah odaigazol. 😀
iktriad
ki veszi meg?
Negritis, a vajda
Juve. Ráadásul FA most.
5 napja
Totál faszláma eddig
Ingyé volt
Sixo
Az is sok érte
Vigyázzá magadra, a Serie A 6. legjobban kereső játékosáról beszélsz.
Sixo
Ha a hatodik legjobb góllövője lenne akkor lehet jobban örülnél😁
6. legjobban fizetett 6 gólt rúg. Ez így lett kiszámolva.

5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 903 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Még hasonló se lesz.
Őszentsége Sobri Jóska
#SobritFIFAelnöknek