Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Inkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 napja
Úgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Dehogy is, nekem ez az Eagles Chiefs döntő 😛😄
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Úgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.A vb-döntőt, mint intézményt én is várom, csak két nagyon unszimpatikus csapat jutott be.
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Amilyen szerencsénk van még a következő VB-n is lett leszMi lesz az Argentinokkal ha Messi visszavonul?Gatya
Blevi
gamerkr
Draft

21 napja
Ha az ember nem a nációt nézi, akkor le a kalappal az argentínok előtt, mint régen a németek, mennek, hajtanak, küzdenek, lőnek, szenvednek, harcolnak, fordítanak, nyernek.elvégre elég sok
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
Úgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Mi lesz az Argentinokkal ha Messi visszavonul?Gatya
Blevi
21 napja
Southgate dontoket es elodontot baszott el taktikailag, meg rossz cserekkel. Megis maradhatott. Tuchelt sem fogjak kirakni. Fogadni merek barkivel. 🙂Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.ilyen égés után? Főleg úgy, hogy nagyon sokan megkérdőjelezték a keretét? Nem látom miért tartanák meg
Stez
Toto21
21 napja
Mi lesz az Argentinokkal ha Messi visszavonul?Ezt már az egyiptomi meccsen is pedzegettem mikor mèg 2 volt oda 😛 a jövő nem nagyon látszik
Blevi
21 napja
Úgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.
21 napja
Nem tudom ki ő, de már névre is tökéletesen hangzik.Steve Bruce?Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Prime hajszalaim mennek ra erre az agytroszt parosra. 🤣
Stez
Kampman
Löfli
21 napja
Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.ilyen égés után? Főleg úgy, hogy nagyon sokan megkérdőjelezték a keretét? Nem látom miért tartanák meg
Stez
21 napja
Mi lesz az Argentinokkal ha Messi visszavonul?
21 napja
Az a helyzet hogy Bobby Charltonon kívül nem jut senki igazán eszembe...esetleg Keegan akiben volt fantáziaMeg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
Kampman
Stez
21 napja
Régen volt már ilyen egyértelműBrazil - Német minden idők egyik legegyértelműbb elődöntője
—vita nélkül—kinek is kell a döntőbe kerülni egy elődöntő után.
ozibozi
21 napja
Dehogy tarcsaztak. No chance, hogy Tuchelt kiteszik. Hiaba remelem, de nulla eselyet latom.Hát lehet már tárcsázták a számát....Carrick! De őt hagyják békén 😀Meg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
Kampman
Stez
Toto21
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
21 napja
Régen volt már ilyen egyértelmű —vita nélkül—kinek is kell a döntőbe kerülni egy elődöntő után.
21 napja
Jo, en mondjuk nem is szeretnek felszezonos edzoben gondolkodni. Ennyibol nem lehet itelni, de igen, Carrick jonak tunik egyelore valoban.Carrick! De őt hagyják békén 😀Meg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
Kampman
Stez
Toto21
21 napja
Hát lehet már tárcsázták a számát....Carrick! De őt hagyják békén 😀Meg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
Kampman
Stez
Toto21
Draft

21 napja
Kiderült hogy az angolok se tudnak a 80.perc után koncentrálni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
YoungZeeZee
9 949
pep szabad 😀Meg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
Kampman
Stez
21 napja
Carrick! De őt hagyják békén 😀Meg sosem nyert vb-t valogatott kulfoldi kapitannyal. Es a vicc, ha most elgondolkodnek, milyen jo angol edzok vannak... Kb nem tudok kit mondani Howe-on kivul. Egeszen elkeserito az angol edzoi tarsadalom.Vissza kéne hozni valami Championship kaliberű klasszikus vadbarmot, akinek végül azért kell lemondania, mert Moldova ellen elbukja az EB-selejtezőt vagy szenilis, szifiliszes kurvapecérnek nevezi a királyt egy rejtett kamerás felvételenJol meg lettem aldva ezzel a ket hulyevel. 😀Southgate is csettintett valahol.ma A jobbik csapat ment tovább, tegnap meg az okosabbNem a jobbik nyert, hanem az, amelyiknek nem teljesen hulye a kapitanya.
ozibozi
Stez
Toca
Stez
Kampman
Stez
21 napja
Akcidens
301
És milyen jól tetted, max a 80-90 perc volt izgalmasÉn 18:30 tól aludtam, kizártam a mai mérkőzést fullba az életembőlÉletem legjobb döntése volt hogy átaludtam a mérkőzéstA második félidő elejére én is elaludtam, Hajdú B gólkiáltása ébresztett fel 1-0-nál
KeyG
Kampman
KeyG