Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
20 napja
Az lengyel Marciniak aki még legalább sárgát sem adott Messi taposására?VB döntőnek ki lesz a bírója?Azt írják a lengyel Marciniak és a brazil Sampaio a legesélyesebb, de még nincs eldöntve
Gondolom valami sokadik nímand
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
warr_b
Az úgy vicces lesz....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
20 napja
Megint csak az következetesség. Egyiptom meg nem adott góljánál szinte kinagyították, hogy az argentinnak a lábára léptek....itt csak nem is vizsgálták amikor Spence eltolta és Messi a lábára lépett.
Nem nagyították ki nem játszották vissza.... Az ilyenek miatt van tele töke sok embernek. Az egyiknek mindent is visszanéznek másiknak meg szinte semmit.... és ez a legnagyobb baj.
Akkor vagy mindent is kockázzanak ki vagy basszuk a VAR-t picsába....
Persze ez sem menti fel Tuchel nettó faszságát....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

20 napja
Phfú nektek mindent a szátokba kell rágni 😀Szóval az egész meccsen ennyi történt és nem volt faragás mindkét oldalon? És ez nem demagóg?Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
Nem is kell látni a meccseket meg saját, szuverén véleményt alkotni, mert a TikTokon az idióták elmondják hogy mi a narratíva és kész.
zacknorb
Örülök, hogy Bellingham éppségben hazakerül.
KeyG
Okés.
zacknorb
A lényeg a Spence-Messi eset, ha már blevi kollega számokkal jön, azt az esetet 10/8-szor lefújják, megint nem tették valamiért.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
20 napja
Az amerikai bíró puhány volt. Az elején kioszt mindkét oldalra 2-3 sárgát mert bőven adható lett volna akkor lehet nem ilyen ketrecharc a vége.Szerintem semmilyen ketrecharc nem volt. Az elején volt 1-2 wtf fault, de utána szerintem eléggé megnyugodott a szitu. Igen segített a dolgon, hogy az angolok szerezték meg a vezetést, ők annyira azért nem mentek át cigányba. Fordított esetben azért lehet én is anyáztam volna az argok időhúzásán.
Tekintélye a béka segge alatt volt....
20 napja
Az amerikai bíró puhány volt. Az elején kioszt mindkét oldalra 2-3 sárgát mert bőven adható lett volna akkor lehet nem ilyen ketrecharc a vége. Tekintélye a béka segge alatt volt....
Draft

20 napja
Egy kicsit a konteó hívőknekAmikor a videóbíró bemutatta az egyezményes konteójelet a kamerába, már tudtam, hogy itt csak az argentínok nyerhetnek.
A csoportkörtől a nyolcaddöntőig Argentína rendelkezett a legmagasabb VAR-beavatkozási aránnyal 100 szabálytalanságra vetítve a világbajnokság negyeddöntősei közül 👀 Mindeközben egyetlen VAR-beavatkozás sem fordult ellenük 🫣
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 napja
Szóval az egész meccsen ennyi történt és nem volt faragás mindkét oldalon? És ez nem demagóg?Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
Nem is kell látni a meccseket meg saját, szuverén véleményt alkotni, mert a TikTokon az idióták elmondják hogy mi a narratíva és kész.
zacknorb
KeyG
Okés.
20 napja
Angolok is usztak meg sargat boven. De az alusisakbol ugye ez nem latszik, nem mutatja a tiktok 😀 :Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
zacknorb
KeyG
A korrekt Bellingham. 😀
Aki hatulrol megcsapott valakit meccs utan 😀
.65 perc utan 12% labdabirtoklas, 1,85 kapott xg, 2 kapufa, 2 azaz ketto pontos passz 😀 de igen rigged mert a tiktok azt mondja 😀
Szerkesztette: Blevi
20 napja
Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
zacknorb
Szerkesztette: KeyG
20 napja
Sose az a baj hogy valaki idióta és olyan videót csinál amilyet, hanem hogy ezekre igény van és képesek erre hivatkozni.KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
zacknorb
20 napja
VB döntőnek ki lesz a bírója?Ez egy bejelentés lenne?
Wow, gratulálok!
Löfli után masodik nagy formátumú játékvezető a fórumon, igaz te csak egy himihumi vb döntőt kaptál, nem egy Div II derbyt🤣🤣🤣
20 napja
KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄Épp ez a lényege.
dande2
20 napja
Beírtam kíváncsiságból Tiktokra England-Argentina game rigged.Olvass inkább Kiskegyedet. Hasonló színvonal
Hát gratulálok.
KeyG
20 napja
VB döntőnek ki lesz a bírója?Azt írják a lengyel Marciniak és a brazil Sampaio a legesélyesebb, de még nincs eldöntve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
Ezt most csak én nem értem?Igaz, de szerencsére egyelőre több vb címük van, mint Argentínának. Bár ez valószínűleg kiegyenlítődik vasárnap.Szoros, de ők a dobogó második és harmadik foka.....Uruk? Parák?Tiétek a legparasztabb csapat VB-nEzt most magyarul is muciInkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapatÚgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
nagylaza, főpohárnok
remontada
remontada
nagylaza, főpohárnok
Gergőbácsi
Argentínának 3 vb címe van (1978, 1986, 2022), ami több mint a felsorolt két együttesnek együtt (Uruguay 2 -1930 és 1950, Paraguay 0).
3-nál több címe a németeknek és az olaszoknak (4-4), illetve a braziloknak (5) van, ők azonban nem voltak a diskurzus részei. Velük (GER-ITA) szemben egyenlítődhet ki esetleg vasárnap, de tényleg nem értem, mire gondoltál.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
20 napja
YoungZeeZee
9 949
www.youtube.com/watch?v=T8oQtyx029sWayne Rooney and Micah Richards angry with Tuchel
"to go that deep too early"
20 napja
Mi lesz az Argentinokkal ha Messi visszavonul?Mi lenne? Folytatják a színészkedést, rugdosódást, csak nélküle, várhatóan kevésbé eredményesen.
Blevi
szerk: mint Paraguay. Undorító játék, nagy sztár nélkül.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
20 napja
YoungZeeZee
9 949
ritka vicces latni a mi vagyunk irasokat mikor mas nemzetrol beszelunk.klubboknal is az de igy😂
20 napja
Beírtam kíváncsiságból Tiktokra England-Argentina game rigged.Tiktokon vannak a nagy igazsagok 😀 😀
Hát gratulálok.
KeyG
20 napja
Beírtam kíváncsiságból Tiktokra England-Argentina game rigged. Hát gratulálok.
20 napja
Bicskanyitogato Tuchel nyilatkozata:1-0 utan 12-88 volt a labdabirtoklas. es ezek utan van pofaja ezt mondani.
Olyan közel voltunk, de a gól után túl passzívak lettünk. Közel voltunk, de a gól után nem tudtuk tartani a szintet” – nyilatkozta a mérkőzés után Thomas Tuchel.
Vajon ki a felelos ezert ...hmmm
Toto21
20 napja
VB döntőnek ki lesz a bírója? Gondolom valami sokadik nímand
Draft

20 napja
Bicskanyitogato Tuchel nyilatkozata:Úgyanúgy játszik tovább ahogy a gól előtt akkor talán szereznek még 1 gólt mert ez az argentín védelem azért gólképes.... Mondjuk addig csak cserél kettőt a középpálya támadó részből és a 85-90 perc között kezdte el volna védeni az eredményt ....
Olyan közel voltunk, de a gól után túl passzívak lettünk. Közel voltunk, de a gól után nem tudtuk tartani a szintet” – nyilatkozta a mérkőzés után Thomas Tuchel.
Toto21
Szerintem ezt tudja ő maga is , hogy elbalfaszkodta....
Draft

20 napja
Bicskanyitogato Tuchel nyilatkozata:Olyan közel voltunk, de a gól után túl passzívak lettünk. Közel voltunk, de a gól után nem tudtuk tartani a szintet” – nyilatkozta a mérkőzés után Thomas Tuchel.