Soccer VB 2026

18 feliratkozó

2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 285 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
20 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 769 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
VB döntőnek ki lesz a bírója?
Gondolom valami sokadik nímand
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Azt írják a lengyel Marciniak és a brazil Sampaio a legesélyesebb, de még nincs eldöntve
warr_b
Az lengyel Marciniak aki még legalább sárgát sem adott Messi taposására?
Az úgy vicces lesz....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
20 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 769 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Megint csak az következetesség.

Egyiptom meg nem adott góljánál szinte kinagyították, hogy az argentinnak a lábára léptek....itt csak nem is vizsgálták amikor Spence eltolta és Messi a lábára lépett.
Nem nagyították ki nem játszották vissza.... Az ilyenek miatt van tele töke sok embernek. Az egyiknek mindent is visszanéznek másiknak meg szinte semmit.... és ez a legnagyobb baj.

Akkor vagy mindent is kockázzanak ki vagy basszuk a VAR-t picsába....

Persze ez sem menti fel Tuchel nettó faszságát....

Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Draft

20 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 236
KeyG mèg itt se volt 😄😄😄😄
dande2
Épp ez a lényege.
Nem is kell látni a meccseket meg saját, szuverén véleményt alkotni, mert a TikTokon az idióták elmondják hogy mi a narratíva és kész.
zacknorb
Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.
Örülök, hogy Bellingham éppségben hazakerül.
KeyG
Szóval az egész meccsen ennyi történt és nem volt faragás mindkét oldalon? És ez nem demagóg?
Okés.
zacknorb
Phfú nektek mindent a szátokba kell rágni 😀

A lényeg a Spence-Messi eset, ha már blevi kollega számokkal jön, azt az esetet 10/8-szor lefújják, megint nem tették valamiért.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
20 napja
NB2 New England Patriots 29 647 — nabege2@yahoo.com
Az amerikai bíró puhány volt. Az elején kioszt mindkét oldalra 2-3 sárgát mert bőven adható lett volna akkor lehet nem ilyen ketrecharc a vége.
Tekintélye a béka segge alatt volt....
Szerintem semmilyen ketrecharc nem volt. Az elején volt 1-2 wtf fault, de utána szerintem eléggé megnyugodott a szitu. Igen segített a dolgon, hogy az angolok szerezték meg a vezetést, ők annyira azért nem mentek át cigányba. Fordított esetben azért lehet én is anyáztam volna az argok időhúzásán.
20 napja
Az amerikai bíró puhány volt. Az elején kioszt mindkét oldalra 2-3 sárgát mert bőven adható lett volna akkor lehet nem ilyen ketrecharc a vége.
Tekintélye a béka segge alatt volt....

Draft

20 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 401 — Saturday Night Lights
Egy kicsit a konteó hívőknek

A csoportkörtől a nyolcaddöntőig Argentína rendelkezett a legmagasabb VAR-beavatkozási aránnyal 100 szabálytalanságra vetítve a világbajnokság negyeddöntősei közül 👀 Mindeközben egyetlen VAR-beavatkozás sem fordult ellenük 🫣
Amikor a videóbíró bemutatta az egyezményes konteójelet a kamerába, már tudtam, hogy itt csak az argentínok nyerhetnek.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 114 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
dande2
Épp ez a lényege.
Nem is kell látni a meccseket meg saját, szuverén véleményt alkotni, mert a TikTokon az idióták elmondják hogy mi a narratíva és kész.
zacknorb
Az, hogy összevágják Enzo könyökösét illetve Spence letaposását az nem véleményelmondás hanem szituációk egy videóba szerkesztése.
KeyG
Szóval az egész meccsen ennyi történt és nem volt faragás mindkét oldalon? És ez nem demagóg?
Okés.
20 napja
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
dande2
Épp ez a lényege.
zacknorb
KeyG
Angolok is usztak meg sargat boven. De az alusisakbol ugye ez nem latszik, nem mutatja a tiktok 😀 :

A korrekt Bellingham. 😀
Aki hatulrol megcsapott valakit meccs utan 😀

.65 perc utan 12% labdabirtoklas, 1,85 kapott xg, 2 kapufa, 2 azaz ketto pontos passz 😀 de igen rigged mert a tiktok azt mondja 😀

Szerkesztette: Blevi
20 napja
dande2
Épp ez a lényege.
zacknorb

Szerkesztette: KeyG

20 napja
remontada San Francisco 49ers 2 047
dande2
Épp ez a lényege.
zacknorb
Sose az a baj hogy valaki idióta és olyan videót csinál amilyet, hanem hogy ezekre igény van és képesek erre hivatkozni.
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 114 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ez egy bejelentés lenne?

Wow, gratulálok!
Löfli után masodik nagy formátumú játékvezető a fórumon, igaz te csak egy himihumi vb döntőt kaptál, nem egy Div II derbyt🤣🤣🤣
20 napja
dande2
Épp ez a lényege.
20 napja
20 napja
remontada San Francisco 49ers 2 047
Beírtam kíváncsiságból Tiktokra England-Argentina game rigged.
Hát gratulálok.
KeyG
Olvass inkább Kiskegyedet. Hasonló színvonal
20 napja
warr_b Washington Commanders 30 950 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azt írják a lengyel Marciniak és a brazil Sampaio a legesélyesebb, de még nincs eldöntve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 506 — Bears & Illinois fan
Úgy látszik, én vagyok az egyedüli, aki nagyon várja az argentin-spanyolt.
nagylaza, főpohárnok
Ne aggódj. Mindegyikük itt fogja osztani mindkét csapatot
remontada
Inkább titeket mert azért vagy 2 fokkal tűrhőbb paraszt az Argentín csapat
Ezt most magyarul is muci
remontada
Tiétek a legparasztabb csapat VB-n
Uruk? Parák?
nagylaza, főpohárnok
Szoros, de ők a dobogó második és harmadik foka.....
Igaz, de szerencsére egyelőre több vb címük van, mint Argentínának. Bár ez valószínűleg kiegyenlítődik vasárnap.
Gergőbácsi
Ezt most csak én nem értem?
Argentínának 3 vb címe van (1978, 1986, 2022), ami több mint a felsorolt két együttesnek együtt (Uruguay 2 -1930 és 1950, Paraguay 0).
3-nál több címe a németeknek és az olaszoknak (4-4), illetve a braziloknak (5) van, ők azonban nem voltak a diskurzus részei. Velük (GER-ITA) szemben egyenlítődhet ki esetleg vasárnap, de tényleg nem értem, mire gondoltál.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
20 napja
YoungZeeZee 9 949
 www.youtube.com/watch?v=T8oQtyx029s
Wayne Rooney and Micah Richards angry with Tuchel

"to go that deep too early"
20 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Mi lesz az Argentinokkal ha Messi visszavonul?
Blevi
Mi lenne? Folytatják a színészkedést, rugdosódást, csak nélküle, várhatóan kevésbé eredményesen.

szerk: mint Paraguay. Undorító játék, nagy sztár nélkül.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
20 napja
YoungZeeZee 9 949
ritka vicces latni a mi vagyunk irasokat mikor mas nemzetrol beszelunk.
klubboknal is az de igy😂
20 napja
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Hát gratulálok.
KeyG
Tiktokon vannak a nagy igazsagok 😀 😀
20 napja
Hát gratulálok.

20 napja
Kenny Atlanta Falcons 11 820 — Omar's Coming Yo!
Bicskanyitogato Tuchel nyilatkozata:

Olyan közel voltunk, de a gól után túl passzívak lettünk. Közel voltunk, de a gól után nem tudtuk tartani a szintet” – nyilatkozta a mérkőzés után Thomas Tuchel.

Vajon ki a felelos ezert ...hmmm
Toto21
1-0 utan 12-88 volt a labdabirtoklas. es ezek utan van pofaja ezt mondani.

20 napja

Draft

20 napja

Olyan közel voltunk, de a gól után túl passzívak lettünk. Közel voltunk, de a gól után nem tudtuk tartani a szintet” – nyilatkozta a mérkőzés után Thomas Tuchel.

Toto21
Úgyanúgy játszik tovább ahogy a gól előtt akkor talán szereznek még 1 gólt mert ez az argentín védelem azért gólképes.... Mondjuk addig csak cserél kettőt a középpálya támadó részből és a 85-90 perc között kezdte el volna védeni az eredményt ....
Szerintem ezt tudja ő maga is , hogy elbalfaszkodta....

Draft

20 napja
Toto21 Chicago Bears 8 933