Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Szerintem a KL csoportkor meglesz legrosszabb esetben. A selejtezoben ott fogatlan kb az osszes csapat.Most lehet visszatérnek a jól bevált magyar módihoz és kiesnek gyorsan.Europaban eddig is fociztak. Aztan a hetvegi bajnokira valahogy elfogyott a hozzaallas. Most is az lesz a kerdes, bar meg ezzel a csapattal is siman bajnoknak kell lennie a Fradinak.Borbély kezei alatt még akár focizni is fognak majd.az elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézniKevés dolog fáj jobban mint ezt nézni, de te emelted a tétet!
Toto21
Toca
Toto21
Stez
Toca
21 napja
Azért más lesz a második félidő így Andersen sárgával. Nem lehet majd ugyanígy követnie Messit, vmit változtatni kellMajd tobbet lep ki Guehi es Spence Messire remelhetoleg, vagy behozza a fonok ur O'Reillyt vedekezo kozeppalyasnak, es o veszi at Anderson helyet. Mert abban biztos vagyok, hogy Mainoot nem meri behozni, elozo meccseken sem cserelte be, meg akkor aem, amikor vedekezo kp kellett neki, inkabb felkuldte Jamest meg O'Reillyt kp-ra hatosba. Nem ertem, miert nem bizik Mainooban, minek hozta ot el Wharton helyett, ha nem akarja jatszani engedni?
csebi
21 napja
Elefántcsontpart - Norvégia, Brazil - JapánBezzeg a norvég angol de jó volt. Ja, nem......Nekem a német-curacao meccs tetszett a legjobban
csi77
gamerkr
21 napja
Most lehet visszatérnek a jól bevált magyar módihoz és kiesnek gyorsan.Europaban eddig is fociztak. Aztan a hetvegi bajnokira valahogy elfogyott a hozzaallas. Most is az lesz a kerdes, bar meg ezzel a csapattal is siman bajnoknak kell lennie a Fradinak.Borbély kezei alatt még akár focizni is fognak majd.az elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézniKevés dolog fáj jobban mint ezt nézni, de te emelted a tétet!
Toto21
Toca
Toto21
Stez
21 napja
Marha nehéz lesz eɓből még a rövid összefoglalót is megszerkeszteni.miről beszélsz Messinek volt 36 labdaérintése. Inkább az a baj melyiket vágják ki majd
Tactful Cactus
21 napja
Bezzeg a norvég angol de jó volt. Ja, nem......Nekem a német-curacao meccs tetszett a legjobban
csi77
21 napja
Azért más lesz a második félidő így Andersen sárgával. Nem lehet majd ugyanígy követnie Messit, vmit változtatni kellmajd a sok középpályás közül behoz valakit. 😀 ( Tuchel meg a keretkialakítás...)
csebi
21 napja
Europaban eddig is fociztak. Aztan a hetvegi bajnokira valahogy elfogyott a hozzaallas. Most is az lesz a kerdes, bar meg ezzel a csapattal is siman bajnoknak kell lennie a Fradinak.Borbély kezei alatt még akár focizni is fognak majd.az elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézniKevés dolog fáj jobban mint ezt nézni, de te emelted a tétet!
Toto21
Toca
Toto21
21 napja
Marha nehéz lesz eɓből még a rövid összefoglalót is megszerkeszteni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
21 napja
Mindkét sárga jogos volt egyértelműen. Két argentín lap meg elmaradt
21 napja
Azért más lesz a második félidő így Andersen sárgával. Nem lehet majd ugyanígy követnie Messit, vmit változtatni kell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
21 napja
Borbély kezei alatt még akár focizni is fognak majd.az elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézniKevés dolog fáj jobban mint ezt nézni, de te emelted a tétet!
Toto21
Toca
21 napja
Nekem nem hiányzott már itt is a 6 perc hosszabbítás, de ez hogy lehetett csak 3 perc, mikor temérdek szabalytalanság, reklamálás miatt állt a játék?!Nem egzaktul mérik a holtidőt, a játékvezető döntése annak megállapítása. Mint oly' sok mindennek a soccerben.
zavi27
21 napja
mi az hogy! Még drukkolni is fogok nekikaz elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézniLesz aki nézi azt?
Toto21
remontada
21 napja
Bezzeg a norvég angol de jó volt. Ja, nem......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 napja
Én tartom hogy a leléptetés továbbra is a legjobb opció itt ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
az elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézniKevés dolog fáj jobban mint ezt nézni, de te emelted a tétet!
Toto21
21 napja
Mondjuk nekem a zoldek annyira nem adtak, az eredmenyek ellenere sem. Nekem a norvegok vannak igy meg nagyon, akik a jatekuk es az eredmenyek alapjan is szetadosak voltak.Hat valljuk be, nem ez a ket elodonto fog megmaradni sokakban itt a vb kapcsan. 🤣már így is a norvégok és a zöld-fokiak nyerték ezt a vb-t 😊 Akárki is nyer a végén
Stez
shagi0206
21 napja
Nekem nem hiányzott már itt is a 6 perc hosszabbítás, de ez hogy lehetett csak 3 perc, mikor temérdek szabalytalanság, reklamálás miatt állt a játék?!a bíró egy kretén
zavi27
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
És Üzbegisztán.Hat valljuk be, nem ez a ket elodonto fog megmaradni sokakban itt a vb kapcsan. 🤣már így is a norvégok és a zöld-fokiak nyerték ezt a vb-t 😊 Akárki is nyer a végén
Stez
shagi0206
Meg is rendezheti szeptemberben a sakkolimpiát, amit könnyen lehet, hogy be is húznak. De India is kurva erős, és az amcsik is jók papíron.
21 napja
az elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézniLesz aki nézi azt?
Toto21
21 napja
Nekem nem hiányzott már itt is a 6 perc hosszabbítás, de ez hogy lehetett csak 3 perc, mikor temérdek szabalytalanság, reklamálás miatt állt a játék?!
21 napja
az elődöntők után holnap felüdülés lesz Fradi meccset nézni
21 napja
Ha van KO. Ha csak pontozás, akkor az ugyanúgy 1 pont.Nekem az jo, de a ufc meccsek ket pontot erjenek.Na fujjuk le. Aztan szusszanjunk, szerintem el lehetne donteni sztarboxban a tovabbjuto sorsat. Mindket csapattol negy-negy ember verekszik oktagonban, ufc szabalyokkal.A többi 6+1 meg tizenegyeseket lő.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
Stez