Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Hat valljuk be, nem ez a ket elodonto fog megmaradni sokakban itt a vb kapcsan. 🤣már így is a norvégok és a zöld-fokiak nyerték ezt a vb-t 😊 Akárki is nyer a végén
Stez
21 napja
lehet inkább megnézem újra a PSG - Bayern meccset...
21 napja
Őszintén szólva ez mèg megye2-nek is kevès, ès nem, nem a minden szrizmus, ez tènyleg az.....😤😔
21 napja
Nekem az jo, de a ufc meccsek ket pontot erjenek.Na fujjuk le. Aztan szusszanjunk, szerintem el lehetne donteni sztarboxban a tovabbjuto sorsat. Mindket csapattol negy-negy ember verekszik oktagonban, ufc szabalyokkal.A többi 6+1 meg tizenegyeseket lő.
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Na fujjuk le. Aztan szusszanjunk, szerintem el lehetne donteni sztarboxban a tovabbjuto sorsat. Mindket csapattol negy-negy ember verekszik oktagonban, ufc szabalyokkal.A többi 6+1 meg tizenegyeseket lő.
Stez
21 napja
Hat valljuk be, nem ez a ket elodonto fog megmaradni sokakban itt a vb kapcsan. 🤣
21 napja
nekem is jobban tetszik mint a tegnapiAz tetszett is. De nekem egyelőre az egész meccs fasza, bejön ez a túlfűtött, lelkes attitűd mindkét csapatnál.neked is ott volt a Fernandez lövés 20rólna ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Az tetszett is. De nekem egyelőre az egész meccs fasza, bejön ez a túlfűtött, lelkes attitűd mindkét csapatnál.neked is ott volt a Fernandez lövés 20rólna ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
21 napja
3 félidő lement az elődöntőkből, de focit még nem nagyon láttam 😀kapcsold be a tv-t akkor
Toto21
21 napja
Na fujjuk le. Aztan szusszanjunk, szerintem el lehetne donteni sztarboxban a tovabbjuto sorsat. Mindket csapattol negy-negy ember verekszik oktagonban, ufc szabalyokkal.kevésbé lenne brutális mint a meccs
Stez
21 napja
igazi cselek. Nem az, mikor már a labda tologatását kis területen is cselnek hívnak.Aranygól?mondjuk amit én igazán szerettem a fociban, az ma már nem létezik.na ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
warr_b
21 napja
3 félidő lement az elődöntőkből, de focit még nem nagyon láttam 😀
21 napja
Na fujjuk le. Aztan szusszanjunk, szerintem el lehetne donteni sztarboxban a tovabbjuto sorsat. Mindket csapattol negy-negy ember verekszik oktagonban, ufc szabalyokkal.
21 napja
Van amivel én is így vagyok. Na azt nem is nézem.mondjuk amit én igazán szerettem a fociban, az ma már nem létezik.na ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
21 napja
3 perc csak az ivószünet volt 😊
21 napja
Aranygól?mondjuk amit én igazán szerettem a fociban, az ma már nem létezik.na ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
Verzik a szemem
21 napja
neked is ott volt a Fernandez lövés 20rólna ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
mondjuk amit én igazán szerettem a fociban, az ma már nem létezik.na ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
na ott a sarga. helyreallt a cukrotok?Mindenki mást szeret a fociban. Én a lövéseket, küzdelmet, más a tili-tolit vagy a sárgákat. Na de ők legalább már boldogabbak.
Kenny
21 napja
En nekem nincs is bajom a meccsel, ugyhogy nem tudom, kinek mondod a mindenszaritmust. 🤣Erről beszélek.Tessék, ott a lap, kisírtátok.Igen, Afrikaban megemelkedett az osszes oazis vizszintje masfel meterrel. Emberseg, oszinte, csodalatos.
Most jobb?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Hogy megint tombol a mindenszarizmus, ez se jó, az se jó, pedig ez egy kemény, szórakoztató, hentelős derbi. Kb. ez az, ami elvárható egy VB-elődöntőtől. Nem az a lelketlen tilitoli, mint a tegnapin.
Mondjuk lőhetnének többet, legalább a szabadokat megküldhetnék, ha van egy Messi meg egy Rice is a csapatokban.
Őszentsége Sobri Jóska
A hentelest nem adom egyik csapattol sem, de nagyobb az iram es a kuzdes, mint tegnap volt.
21 napja
Messziről érkező Molina kapja a sárgát.Nem ő kapta
Véletlen?
ozibozi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 napja
Bírö bácsi tököt növesztett, elkezdett sárga lapokat osztogatni 😮