Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
30 perc elteltnem lehetetlen. Volt már bármiféle lövés? 😀 kaput el nem találó se rémlik.
0.0 a kombinált xG
jól látom? 😀
Negritis, a vajda
21 napja
Zebra tenyleg nem mer lapot adni egyaltalan.
21 napja
30 perc eltelt0.0 a kombinált xG
jól látom? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
És majd szépen ezzel is össze fog. Vegülis sportban jó brand.nem. a fradi túlságosan összeforrt az előző kormánnyalFradival az a baj, hogy túlságosan összeforrt a nevük az előző kormánnyal.meg egy ajtóval arrébb a fradira/etora. labdarúgás here we comeRégen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
Kenny
peach
Toto21
peach
21 napja
nem. a fradi túlságosan összeforrt az előző kormánnyalFradival az a baj, hogy túlságosan összeforrt a nevük az előző kormánnyal.meg egy ajtóval arrébb a fradira/etora. labdarúgás here we comeRégen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
Kenny
peach
Toto21
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
az alvás? Én szeretek 😊 Vagyis szeretnék, de nyáron általában lényegesen szarabbul és kevesebbet alszok, mint mondjuk tavasszal v ősszel (nfl game dayek másnapja persze kivétel).overratedde az elnyúlik, aludni is kellMiért lennél kénytelen?nem szeretem őket, de kénytelen vagyok a maradékból nekik szurkolni, bármennyire is nehéz.Nem eshetne ki mind2?Angolokkal mi bajod?
shagi0206
Felvették a harcot a vilagösszeesküvéssel. Becsülendő.
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Drukkolj a reminek, mint én, hogy tizipárbaj legyen.
Nehéz, de annál nagyobb az öröm, ha bejön. És őszinte, valódi, emberséges.
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Negritis, a vajda
21 napja
pedig Pickford majdnem összehoztaelég gyenge VB-je van sajnos, bár a védelem előtte sem a legveretesebb
NB2
21 napja
Epp igyekszem visszafogni a konnyeimet, annyira oszinte, valodi, emberseges. 😀Miért lennél kénytelen?nem szeretem őket, de kénytelen vagyok a maradékból nekik szurkolni, bármennyire is nehéz.Nem eshetne ki mind2?Angolokkal mi bajod?
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
A vilag nyolcadik csodaja, megszunne a bolygon az ehezes, a szegenyseg, nem lenne tobbe betegseg!
21 napja
azért nem szar, hogy júliusban atlantában focit nézünk 😊végre történik valami, nem a Döbrögivel meg az új kis bohóccal kell foglalkozni 😀meg egy ajtóval arrébb a fradira/etora. labdarúgás here we comeRégen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
Kenny
peach
Kenny
21 napja
A 600 misit visszafizettétek már?Régen ‘mindenszarista’ Libsik voltak, akiknek semmi nem volt jó, most megjöttek a fideszesek akiknek semmi nem jóÉn kutyapártos voltam eddig és minden szar
ozibozi
Kampman
21 napja
overratedde az elnyúlik, aludni is kellMiért lennél kénytelen?nem szeretem őket, de kénytelen vagyok a maradékból nekik szurkolni, bármennyire is nehéz.Nem eshetne ki mind2?Angolokkal mi bajod?
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
pedig Pickford majdnem összehozta
21 napja
de az elnyúlik, aludni is kellMiért lennél kénytelen?nem szeretem őket, de kénytelen vagyok a maradékból nekik szurkolni, bármennyire is nehéz.Nem eshetne ki mind2?Angolokkal mi bajod?
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
én csak jobbikos voltam, az se túl sokáig.Régen ‘mindenszarista’ Libsik voltak, akiknek semmi nem volt jó, most megjöttek a fideszesek akiknek semmi nem jóÉn kutyapártos voltam eddig és minden szar
ozibozi
Kampman
21 napja
És az is volt, nem most lett az 😉Régen ‘mindenszarista’ Libsik voltak, akiknek semmi nem volt jó, most megjöttek a fideszesek akiknek semmi nem jóÉn kutyapártos voltam eddig és minden szar
ozibozi
Kampman
21 napja
Fradival az a baj, hogy túlságosan összeforrt a nevük az előző kormánnyal.meg egy ajtóval arrébb a fradira/etora. labdarúgás here we comeRégen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
Kenny
peach
21 napja
Miért lennél kénytelen?nem szeretem őket, de kénytelen vagyok a maradékból nekik szurkolni, bármennyire is nehéz.Nem eshetne ki mind2?Angolokkal mi bajod?
shagi0206
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
21 napja
végre történik valami, nem a Döbrögivel meg az új kis bohóccal kell foglalkozni 😀meg egy ajtóval arrébb a fradira/etora. labdarúgás here we comeRégen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
Kenny
peach
21 napja
Régen ‘mindenszarista’ Libsik voltak, akiknek semmi nem volt jó, most megjöttek a fideszesek akiknek semmi nem jóÉn kutyapártos voltam eddig és minden szar
ozibozi
21 napja
két kézzel fogja a kapust ötösön belül mi a fasz 😀Fineszes argentin megoldas, mar ertem miert olyan latvanyos a jatekuk.
Kenny
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?Mindig megy a sírás. Ha nem itt akkor soccer csoportban. PL, La Liga mindenhol megvannak az ügyeletes alusisakosok
csi77
21 napja
Messi heatmapje eddig nagyjabol akkora lehet, mint a kozeppalyan a pont. Xdhova is rohanjon? Majd a többiek mozognak helyette is
Tuti a semmibol cselez ki harom angolt es villan meg.
Stez
21 napja
meg egy ajtóval arrébb a fradira/etora. labdarúgás here we comeRégen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
Kenny
21 napja
A soccer topiccal együtt értve.🙂Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?Régen? Nincs 2 hónapos a topik.
csi77
Sixo
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png