Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Nem tudjuk, milyen lett volna. Láttunk már jó afrikai bírót?szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
Negritis, a vajda
21 napja
nézni őket focizni.MireElődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Norvégia rohadt jó lenne
C’mon man
ozibozi
Toto21
ozibozi
21 napja
Mèg a tegnapi meccset szidtátpk 😏 sajna tartottam tőle hogy wz lesz pedig látszik ha akarnának is játszani tudnának is....argentinoktól már kiszórtam volna vkit hátha más lenne...
21 napja
TökmindegyElődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Osztrákok másik ágon voltak, max svájciak.
C’mon man
ozibozi
Sixo
21 napja
Elődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Osztrákok másik ágon voltak, max svájciak.
C’mon man
ozibozi
21 napja
MireElődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Norvégia rohadt jó lenne
C’mon man
ozibozi
Toto21
21 napja
szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Elődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Norvégia rohadt jó lenne
C’mon man
ozibozi
21 napja
Elődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.C’mon man
21 napja
szerintem lecserélnék a bírót ha ilyet tenneSimeone ot faultnal jar kb 😀Semmi sárga?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
21 napja
hogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
21 napja
Ne sírj mucika.Kérdezd meg remondatát....A futballnak, mint sportnak jot tenne ha az argentinok feloszlatnak magukat a faszba.Negyed órája megy a meccs, de már most undorodom tőlük megint. Hogy a faszomba lehet ezeknek a félkegyelműeknek szurkolni?
Brouwerij van de Vrij
Hanni
21 napja
Csak túl nagy a szorító.Egyelore en szegyellem magam az amerikai nezok helyett akik ezt nezik.Mondjuk amilyen NFL meccseket ide küldenek Európába, egyék csak a szart.
JéBé
szaba
Egy tízszer tizes ketrecben látványosabb lenne.
21 napja
Simeone ot faultnal jar kb 😀Semmi sárga?
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 napja
Egyelore en szegyellem magam az amerikai nezok helyett akik ezt nezik.Mondjuk amilyen NFL meccseket ide küldenek Európába, egyék csak a szart.
JéBé
21 napja
Szerintem mindenki jobban járna ha Collina lejönne a lelátóról 😁2002-es vb-döntőn az első 10 percben adott 1-1 sárgát mindkét csapatnak, többet nem kellett.
kapitnono
21 napja
A legszebb hogy valaki még védi is ezeket 😂A futballnak, mint sportnak jot tenne ha az argentinok feloszlatnak magukat a faszba.Negyed órája megy a meccs, de már most undorodom tőlük megint. Hogy a faszomba lehet ezeknek a félkegyelműeknek szurkolni?
Brouwerij van de Vrij
Hanni

21 napja
Az angoloknak az a szopó, hogy ők nem az argentín ligában nevelődtek, a keményen odalépünk ott van a szótárukban, de a narancssárga off ball faultok kevésbé.
21 napja
Csontzene megy?átlag megyei szomszéd falvak összecsapása eddig.
21 napja
Az argentin az a nép, amely bizonyítja, hogy lehet valaki egyszerre náci és cigány.
21 napja
Csontzene megy?
Draft

21 napja
Kérdezd meg remondatát....A futballnak, mint sportnak jot tenne ha az argentinok feloszlatnak magukat a faszba.Negyed órája megy a meccs, de már most undorodom tőlük megint. Hogy a faszomba lehet ezeknek a félkegyelműeknek szurkolni?
Brouwerij van de Vrij
Hanni
Draft

21 napja
Szerintem mindenki jobban járna ha Collina lejönne a lelátóról 😁