Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Messi heatmapje eddig nagyjabol akkora lehet, mint a kozeppalyan a pont. XdTuti a semmibol cselez ki harom angolt es villan meg.
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?Ráadásul kocadrukkerektől. Egyiket se láttam a Kongó-Üzbegisztanon vagy az Irán-Új-Zélandon ide írogatni. Ilyenek a divatok.
csi77
21 napja
Ez az a meccs, ahol eleg nagy eselye van a tiziknek szerintem. Ott meg tudjuk molyen legendasan teljesitenek az angolok.
21 napja
De mire? Gyakorlatilag nem csináltak semmit 🤷
21 napja
Mi ez a 98as vb nosztalgia?A 98-as vébé döntőt marokkói bíró vezette, ha ez jelent valamit.Nem tudjuk, milyen lett volna. Láttunk már jó afrikai bírót?szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Kampman
Az megvan, hogy horvát francia elődöntőben a győztes gól előtt Thuram szabálytalankodott?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 napja
kéne egy angol gól, bár kérdés megadnák-e
21 napja
rászolgáltak bőven!Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
Kenny
21 napja
nem szeretem őket, de kénytelen vagyok a maradékból nekik szurkolni, bármennyire is nehéz.Nem eshetne ki mind2?Angolokkal mi bajod?
shagi0206
Felvették a harcot a vilagösszeesküvéssel. Becsülendő.
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?Régen? Nincs 2 hónapos a topik.
csi77
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?a VB mély elnyomott érzelmeket hoz elő mindenkiből 😀
csi77
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?megy a vinnyogás meg a haterkedés az argentínokra. csak a szokásos 😀
csi77
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?Nem, a vb elott negy evig nem ment.
csi77
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?ha a sírdogálás megalkuvást nem tűrő gyűlölködést jelent, igen. A Gyűlölködjünk topicban is mehetne az eredménykövetés.
csi77
21 napja
Az kultúrmeccs voltA 98-as vébé döntőt marokkói bíró vezette, ha ez jelent valamit.Nem tudjuk, milyen lett volna. Láttunk már jó afrikai bírót?szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Kampman
21 napja
Nem eshetne ki mind2?Angolokkal mi bajod?
shagi0206
Felvették a harcot a vilagösszeesküvéssel. Becsülendő.
21 napja
Régen olvasgattam ennyit ezt a topicot. Mindig ennyire ment itt a sírdogálás?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
21 napja
Ott nem tudom elképzelni hogy a 80.perc után mi lett volna…Nem tudjuk, milyen lett volna. Láttunk már jó afrikai bírót?szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
Nem eshetne ki mind2?
21 napja
A -papíron- legjobbat be se engedték az amcsik.Nem tudjuk, milyen lett volna. Láttunk már jó afrikai bírót?szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
21 napja
A 98-as vébé döntőt marokkói bíró vezette, ha ez jelent valamit.Nem tudjuk, milyen lett volna. Láttunk már jó afrikai bírót?szomáliai csávót megnéztem volnahogy lehet egy ilyen téttel bíró meccsre, egy ilyen súlytalan, beszari bírót küldeni?UEFA, CONMEBOL bírók kiesnek, maradnak a gyávák és a bohócok.
Kenny
FIFA szabály
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
21 napja
Láttuk őket eleget. Ennyit tudtak.nézni őket focizni.MireElődöntőben Egy jó osztrák -Szenegál milyen jó lenne helyettük, vagy Kolumbia Norvégia.Norvégia rohadt jó lenne
C’mon man
ozibozi
Toto21
ozibozi
Toto21