Soccer
41 feliratkozó
31 perce
Itt:Ez a 4.25 egyébként honnan?Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
De nem is az a lényeg, Gula ott azért kapott olyan gólt (gólokat?), ami védhető lett volna, a tegnapiakból melyik volt az?
Gula azon a meccsen 3 védéssel zárt, Dibusz tegnap nyolccal.
És nem, mielőtt megkapom, az a meccs nem Gulácsin ment el, csak a tisztán látás kedvéért jegyeztem meg ezeket.
Bálesz
csebi
Az xGscore-on 3.45, meg találtam egy másikat, ami szerint 3.71, de 4.25-öt sehol nem olvastam.
A nyolc védést a hivatalos statisztikából szedtem. Lehet, hogy hét volt, nem számoltam. Ha hét, akkor hét, mea culpa.
A tegnapi alacsony xG-s kapott gólok közül a harmadik hollandot szerintem nincs kapus, aki fogta volna. Teljesen takarásból jött egy tökéletesen helyezett erős lövés.
A negyediket egy hosszabb kezű talán ki tudta volna piszkálni, de nálam az sem a kapusé.
Amúgy pedig valóban, soha ne legyen nagyobb gond a válogatottnál, mint hogy melyikük a jobb kapus. :/
Bálesz
www.livesport.com/en/match/rVhru5IS/#/match-summary/match-summary
Valid érvek ezek csak kb ugyanezt el lehet mondani Wirtz és Pavlovic goljaira is anno. Ehhez képest itt es a közösségi médiában is úgy lehúzták a vizes lepedot Gularol h csak na.
Sztem is ez legyen a legnagyobb gondunk, csak a kettős mérce zavar engem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
42 perce
Que viva el fobal del interior!
— Rodrigo (@Rodrigocoiti) November 17, 2024
Aguante siempre San Gregorio. pic.twitter.com/aNeb756Lql
44 perce
YoungZeeZee
8 539
nem vitatom.pont ezert irtam.de ez osszetett.mas a vedelem.mashogy fognak szoget stb...Plusz Lipcsében főleg idén elég komoly a hozzáadott értéke.de van amit nem lehet csak szamokra leforditvani.bajon nincs gulaval,de amit mondtam korabban o ritkan adott hozza meccshez .dibusz sokszor.es tudom h lipcseben nem hulyek vannak a vezetosegben.Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45 de a lényeg továbbra sem ment át.Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
De nem is az a lényeg, Gula ott azért kapott olyan gólt (gólokat?), ami védhető lett volna, a tegnapiakból melyik volt az?
És nem, mielőtt megkapom, az a meccs nem Gulácsin ment el, csak a tisztán látás kedvéért jegyeztem meg ezeket.
Bálesz
Van két meccs: objektív statisztikák alapján a kapusok mindkét meccsen hasonló teljesítményt nyújtottak. Nem rajtuk ment el a meccs mert sima volt mivel mindketten kész tények elé voltak állítva a csapat és a védelem gyenge teljesítménye miatt. Azonban egyik kapust lehordjuk h milyen szarul teljesített és ki utáljuk a válogatottból, a másikat meg felmagasztaljuk h mennyire kurva jo volt. Ez az ami elképesztő számomra h az objektíven hasonlo teljesítményt szubjektíven mennyire másképp interpretalja a mezei szurkoló attól függően h vkit a NER felemel vagy nem. Viszont ha Gulanak felrovunk gólokat akkor Dibusznak is fel lehet simán tegnapról.
Nem rad celoztam, mert te próbálod objektivan nézni, meg érdemben lehet vitatkozni veled. De mások sajnos nem.
csebi
YoungZeeZee
zacknorb
anno babos is erosebb ligabam tolta es mikor vedett nem adott hozza a "kotelezokon" kivul a valogatottban, de sajna kiraly sem volt egy oblak aki ikszen tudja tartani a csapatat ha ugy van.
de sok kulfoldon levo mezonyjatekos ugyanez.hajnal stb...
52 perce
Ez a 4.25 egyébként honnan?Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
csebi
Az xGscore-on 3.45, meg találtam egy másikat, ami szerint 3.71, de 4.25-öt sehol nem olvastam.
A nyolc védést a hivatalos statisztikából szedtem. Lehet, hogy hét volt, nem számoltam. Ha hét, akkor hét, mea culpa.
A tegnapi alacsony xG-s kapott gólok közül a harmadik hollandot szerintem nincs kapus, aki fogta volna. Teljesen takarásból jött egy tökéletesen helyezett erős lövés.
A negyediket egy hosszabb kezű talán ki tudta volna piszkálni, de nálam az sem a kapusé.
Amúgy pedig valóban, soha ne legyen nagyobb gond a válogatottnál, mint hogy melyikük a jobb kapus. :/
53 perce
ozibozi
17 095
Majd mikor jön az első ‘tétmeccs’, márciusban—ami az osztályozó lesz bárki ellen—na akkor ne bakizzon és utána tuti marad ő a kapus amíg Rossi a szövi,
Ellenben ha ott esetleg elcseszi,
akkor kezdődik elölről a Kapusmizéria.
1 órája
Nem én tettem oda a politikát ahova nem kellett volna (és te sem).Úristen, tényleg odajutottunk, hogy ha tegnap a Dibusz teljesítményét jobbra értékelem, mint a Gula németek elleni teljesítményét akkor már vagy NER-es vagyok, de minimum beszoptam a NER propagandát? Hahó, ez foci, jó reggelt. Ne keress már politikát ott is, ahol nincs.Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45 de a lényeg továbbra sem ment át.Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
Van két meccs: objektív statisztikák alapján a kapusok mindkét meccsen hasonló teljesítményt nyújtottak. Nem rajtuk ment el a meccs mert sima volt mivel mindketten kész tények elé voltak állítva a csapat és a védelem gyenge teljesítménye miatt. Azonban egyik kapust lehordjuk h milyen szarul teljesített és ki utáljuk a válogatottból, a másikat meg felmagasztaljuk h mennyire kurva jo volt. Ez az ami elképesztő számomra h az objektíven hasonlo teljesítményt szubjektíven mennyire másképp interpretalja a mezei szurkoló attól függően h vkit a NER felemel vagy nem. Viszont ha Gulanak felrovunk gólokat akkor Dibusznak is fel lehet simán tegnapról.
Nem rad celoztam, mert te próbálod objektivan nézni, meg érdemben lehet vitatkozni veled. De mások sajnos nem.
csebi
vpi
Ertekelheted jobbra de objektíven nem igazán támasztható alá. Dibusz tegnap kapott egy 0.04xg-s meg egy 0.08xgs gólt. Gulan meg egy 0.23as xgs gólt kértek itt többen számon. Ez számomra továbbra is kettős mérce.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 órája
Úristen, tényleg odajutottunk, hogy ha tegnap a Dibusz teljesítményét jobbra értékelem, mint a Gula németek elleni teljesítményét akkor már vagy NER-es vagyok, de minimum beszoptam a NER propagandát? Hahó, ez foci, jó reggelt. Ne keress már politikát ott is, ahol nincs.Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45 de a lényeg továbbra sem ment át.Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
csebi
Szerkesztette: vpi
1 órája
Plusz Lipcsében főleg idén elég komoly a hozzáadott értéke.de van amit nem lehet csak szamokra leforditvani.bajon nincs gulaval,de amit mondtam korabban o ritkan adott hozza meccshez .dibusz sokszor.es tudom h lipcseben nem hulyek vannak a vezetosegben.Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45 de a lényeg továbbra sem ment át.Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
csebi
YoungZeeZee
1 órája
YoungZeeZee
8 539
de van amit nem lehet csak szamokra leforditvani.bajon nincs gulaval,de amit mondtam korabban o ritkan adott hozza meccshez .dibusz sokszor.es tudom h lipcseben nem hulyek vannak a vezetosegben.Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45 de a lényeg továbbra sem ment át.Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
csebi
1 órája
De szép is lenne ha az lenne a magyar futball legnagyobb baja, hogy ki a jobb kapus a válogatottba... és múlna rajtuk bármi is a tétmeccseken...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 órája
telex.hu/sport/2024/11/17/szalai-adamot-kiengedtek-a-korhazbol-a-csapattal-egyutt-utazik-haza-budapestreInnentől egészen konkrét az infó, NEM KELLETT ÚJRAÉLESZTENI.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 órája
Egyrészt hét az a nyolc és 4.25 a 3.45 de a lényeg továbbra sem ment át.Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
1 órája
Mondjuk az ami kapura ment. Védhette volna.De nem is az a lényeg, Gula ott azért kapott olyan gólt (gólokat?), ami védhető lett volna, a tegnapiakból melyik volt az?Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
1 órája
De abban legalább már született konklúzió, hogy a látottaknak megfelelően epilepsziás rohama volt, vagy valaki még mindig köti az ebet a karóhoz, hogy újra kellett éleszteni?m.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2024/11/szalai-adamot-kiengedtek-a-korhazbol
zacknorb
Gyanítom akit újraélesztenek azt nem engedik ki a kórházból néhány órán belül.
1 órája
Viszont Dibusz bravúrajainak jelentős része olyan fejes/lövés után jön, amire a beadásnál egy normális kapus kijön. Tegnap is volt olyan, hogy Nagy Zsolt tisztázott csukafejessel 4 méterre a kaputól. Nem mondom, hogy az utolsókét gólnál feltétlen ki kellett volna jönni a kapuból a beadásokra, de egészen biztosan van olyan kapus, aki meg tudja oldani ezeket a szitukat, Dibusz nyilván nem ilyen.
2 órája
YoungZeeZee
8 539
igen,hozza tudott volna teni gula.nem tett.Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
Bálesz
itt denesnek volt 1-2nagy bravurja.
2 órája
Ha már xG-zünk a PSxG ugye ami konkrétan a kapust tudja mutatni, itt Dini 3.66-ra kapott 4-et, Gula 3.84-re 5-öt.Ezt már én akkor kiemeltem, hogy max annyit tudott volna kozmetikázni, hogs 3 vagy 4 legyen, ne 5.
2 órája
Az xGscore szerint a német-magyar 3.45-0.99 volt, azért az nem egészen 4.25.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
2 órája
De abban legalább már született konklúzió, hogy a látottaknak megfelelően epilepsziás rohama volt, vagy valaki még mindig köti az ebet a karóhoz, hogy újra kellett éleszteni?
2 órája
szaba
10 530
Btw, Fradi meccsek nézése közben nincs meghasonulásod, hogy azt a pénzt amit itt az NB1-be meg a focistákra lapátolnak, igazából adhatnák a szegény embereknek, gyerekeknek?És neked akkor, amikor mondjuk premier league, BL vagy NFL meccset nézel, nincs az az érzésed, hogy emiatt 1-2 milliárd embernek kell éhezni, vagy nyomorban élni?
Lúdas Solymi
Szerkesztette: szaba
2 órája
Lúdas Solymi
8 005
Mondjuk a taljánnak ez a szerencsétlen szitu most kapóra jött, eredményesség szempontjából. Esküszöm ujra szuletnék a csillagzata alattAhogy korábban beláttad eddigi életedben elkövetett hibáidat, úgy ideje lenne most elmélkedni azon, hogy vajh miért is van ekkora gyűlöleted Rossi iránt?
- JC6
Btw, Fradi meccsek nézése közben nincs meghasonulásod, hogy azt a pénzt amit itt az NB1-be meg a focistákra lapátolnak, igazából adhatnák a szegény embereknek, gyerekeknek?
3 órája
Ertelmezd amit írtam, mert erről szó sem volt benneAki szerint a tegnapi meccs Dibuszon ment el arról a szurkolóról az is sok mindent elmond.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
vpi
Szerkesztette: csebi
3 órája
Aki szerint a tegnapi meccs Dibuszon ment el arról a szurkolóról az is sok mindent elmond.Most akkor megint lesz egy rakat fröcsögő poszt Dinire, ahogy volt Gulára a németek után?Gula 4.25 xgje kapott 5 gólt és Mki a fejet a követelte. Dénes 2.92re kapott négyet és ot dicsőítik. Asszem ez mindent elmond a magyar szurkolokrol.
😎👀
petey
csebi
3 órája
Imádom, hogy bármilyen szituba bele tudod szőni a Rossi utálatodat 🤣🤣🤣Szuperhiteles forrásod mit mondott, Rossi fogpiszkálóval szurkálta Szalai woodoo babáját hogy lehessen mire fogni a vereséget?
Nevetséges vagy.
3 órája
- JC6
6 901
Mondjuk a taljánnak ez a szerencsétlen szitu most kapóra jött, eredményesség szempontjából. Esküszöm ujra szuletnék a csillagzata alatt