Soccer

41 feliratkozó

7 órája
ozibozi New York Giants 20 196
🗣️ Zlatan Ibrahimovic:

„A Roma elleni meccsen szabadrúgást rúghattunk. Mielőtt lőttem, Ismael Bennacer jött és azt mondta: "A tegnapi edzésen innen két gólt is lőttem, hadd próbáljam meg. ’

Mondtam neki: 'Oké, te lövöd őket edzésen, én meg lövöm őket meccsen. ’” 😁
10 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
 www.facebook.com/share/p/1Bik3YCRVj/

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 905 — Lucas Scott
na akkor Bayern - Mainz élménybeszámoló

sikerült eljutni kettesben, München még mindig egyik kedvenc városom a csapattól függetlenül. sztem gyönyörű, jól megszervezett tömegközlekedéssel, de most azért jó nagy tömeg volt a karácsonyi időszak miatt is. Azért sikerült meccsnapon beülni a Hofbrauhausba mielőtt lezárták volna, nagy élmény még mindig.

Maga meccs. Alapvetően a 46. percig senki sem gondolta volna, hogy itt gond lehet. Mondjuk épp Bischof szabálytalanságánál mondtam is egyből az asszonynak, hogy ez butaság volt, mert így lehet veszélyes beívelés, jött is a gól. Érdekes, hogy a VAR check közben a müncheni B közép kezdte a scheisse VAR-t, amire rácsatlakozott a mainzi is. Miközben a VAR döntés csak jó lehetett volna a Münchennek ... mivel most 1. kategória jegyet kaptam, ott nem volt olyan hatalmas szurkolás, jobban preferálok a B közép körül ülni. DE így teljesen középen ültünk fenn, beláttam az egészet, nagyon jó élmény volt látni a taktikai finomságokat. BTW: pár sorral ültem fentebb mindkét csapat stábtagjaitól, akik laptopon küldik le a képeket az oldalvonalra, kivágva a szituációkat és folyamatosan beszélnek is. Igen, a Mainz oldaláról is volt ott ember. A müncheni a 38. perc környékén állt fel és ment le az öltözőbe.
Második félidőben a 2. gól megtörte a stadiont, csend is lett, de alapvetően érezhető volt, hogy ez egy Mainz meccs, ráadásul sztem sok turista szurkoló volt, aki nyilván nem ismerte az alap dalokat is (én azért 4-5t tudok énekelni). Az addigi elképesztő fölény viszont még magasabb lett, nem tartottam attól, hogy ne lenne meg az iksz. Pedig biztosra mentem, mert eddig bmikor voltam München meccsen mindig nyert a csapat, és most is vmi 15 meccse nyert mindig a csapat az utolsó hazai meccsen az évben is... de őszintén szólva ennek a Mainznak fontosabb volt ez a pont mint nekünk a 3, meg is érdemelték és le a kalappal a szurkolóik előtt, akik végignyomták keményen.

na de játékosok:
Neuer: még mindig elképesztő tekintélye van, első gólnál helyszínen úgy tűnt, hogy jöhetett volna, de visszajátszás alapján sztem sem tudott. Érdekes volt látni, hogy a második félidőben néha bizonytalan volt, hogy induljon-e hosszú indításra, lehet már a sérülés miatt is volt ez.
Stanisic: hát nem ezen a meccsen nyűgözött le. sztem Laimer jelenleg jobb ott szélső hátvédben, és a második gólnál tőle szakadt el a támadó. Talán egyszer volt egy nagyon jó ütemű befutása, de Gnabry elrontotta.
Kim. bizonytalan volt többször is, meg is verték lábon is. értem, hogy miért nem ragaszkodunk hozzá.
Ito: kellemes meglepetés, elképesztő labda biztos, ha nála volt a labdakihozatal, nem féltem ellentétben Kimmel. 95% pontos passz ebből 15/17 az utolsó harmadban. 6 megnyert párharc. sztem tökéletes 3. védőnek.
Bischof: jobban teljesített mint Stanisic, de látszik, hogy nem az igazi posztja, mikor forgásból bekeveredett középre, nagyon természetesen és magabiztosan játszott. első gólról meg fentebb írtam.
Goretzka: nem ezzel a meccsel győzte meg a vezetést, hogy mégis kapjon hosszabbítást. Lassú, körülményes volt, és sok labdát szórt el.
Kimmich: most ő is többet hibázott passzokban, de elképesztő tekintélye van a csapatban. Nagyon okos játékos, csapat esze.
Olise: Zseni, Akkor verte meg Veratschniget mikor akarta. Játékvezető szégyene, hogy a mainzi balhátvédet nem, hogy nem állította ki hanem sárgát sem kapott pedig volt 4 olyan szabálytalansága, ami mind sárga volt. Bezzeg Davies egy levegőbe csapásért kapott egyből.
Karl: 17 éves, de ő irányít az utolsó harmadban, ő mutatja, hova menjen a labda. Elképesztő sokat mozog, picit hasonlít Müllerre, hogy területet is nyit, de mivel jobb a technikája simán tud kis területen nagyon jó dolgokat megoldani. Igazi kincs, ráadásul többször nagyon jól bebújt védők közé üres helyekre, de egyszer nem kapott jó labdát sajnos.
Gnabry: hát az egész pályafutása benne volt ebben a meccsen. Elképesztően jó és rossz megoldások. Gólpassza gyönyörű, jól lát a pályán, de eltékozolt több ígéretes támadást.
Kane: sajnos gyenge meccse volt. CSak benne maradt mondjuk 2 gól (ugye 2.5 XGvel zárt). Most nem melózott annyit, de nem is kellett neki. Picit több mozgást vártam tőle, de ígyis ott volt sokszor ahol kellett, csak a befejezéseknél hibázott.
Davies: elképesztő lendületet hozott, hihetetlen gyors és labda biztos. nagyon várom már, hogy ő legyen a kezdő.
Laimer: ezt a pitbull személyiségét hozta, nyilván kapott egyből egy sárgát, olyanért, ami előtte féltucat volt a Mainznal, lap nélkül. Nagyon jó szélsőhátvéd lett belőle.
Pavlovic: na a másik zseni. mikor beállt Goretzka helyett, egyből változott a csapat intenzitása. Nagyon okosan helyezkedik, letámad és szerez vissza labdát. Egy lépéssel a Mainz előtt járt.
Jackson: be kellett hozni, és jól is állt ez a 2 támadós játék. Ráadásul tudatos volt, hogy a két támadó kvázi beáll centernek, megkapja a labdát aztán vagy gól vagy lerántás lesz belőle. A tizi előtt is volt 2 hasonló szitu.

meccs végén a szurkolók nem voltak túl jó kedvűek pedig a Bayern sztem mindent megtett. A pontrúgások elleni védekezéssel vmit kezdeni kell a téli szünetben, mert az szörnyű.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
15 órája
dugo93 Indianapolis Colts 4 493
Hát komolyan bazmeg ennyi gólt hogy a faszba lehet kapni….
manuszka86
Minden meccs előtt lehet rakni a "mindkét csapat szerez gólt". 😀 Mondjuk lehet nem is fizet már sokat. Mindenesetre ez egy olyan évnek tűnik, ahol a "védelem nyeri a bajnokságot".

Nekem azért egyre jobban tetszik ez a United. A támadók részéről az xG mutató nagyon rendben van már. Ha lőnénk is annyit, amit ez mutat, akkor talán a miénk lenne a legtöbb gól a bajnokságban. A gond a védelemmel van és az inkonzisztenciával, ami legtöbb esetben a védekezésbeli problémákból fakad (bár vannak meccsek, ahol a támadók is kicsekkolnak).

De ez így fair enough nekem. Ennyi idő alatt nem lehet minden szart kisöpörni.

Aztán remélhetőleg ez a javulás fenntartható lesz akkor is ha jövőre indulhatunk valamelyik nemzetközi kupában. Kell hozzá 1-2 jó transfer window még, az tuti.

16 órája
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 347
Negreira liga
KeyG
😀 😀 mindig azok a szemet birok
Blevi
Elche ellen meg kussba volt
remontada
mer csak akkor számít mikor az ő csapata ellen "csalnak"
mikor a javukra, az nem változtat semmin
Negritis, a vajda
Ez nem igaz, meg kell nézni hány BL-t nyert a Real és a Bőrszalonna a VAR óta. És ugyanezt a La Ligára is.
KeyG
Hányat vettek volna el a Realtól ha lett volna VAR?
remontada
Kevesebbet, mint bárki mástól. 😀
KeyG
Ehhez értetek a síráshoz. Máshoz nem
22 órája
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Negreira liga
KeyG
Blevi
remontada
Negritis, a vajda
Ez nem igaz, meg kell nézni hány BL-t nyert a Real és a Bőrszalonna a VAR óta. És ugyanezt a La Ligára is.
KeyG
remontada
Kevesebbet, mint bárki mástól. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
23 órája
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 347
Negreira liga
KeyG
Blevi
remontada
Negritis, a vajda
KeyG

Szerkesztette: remontada
1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 115 — #NoStress
40 kapuralövés, na ezt szeretem egy soccermeccsen, nem a tilitolit.
És még a 100. percben is mindkét csapat szerezhetett volna gólt.
De maradt a 4-4.
Őszentsége Sobri Jóska
Remek csak megint alsóházi csapat ellen hullatunk pontokat,ennél jobban kellene állnunk a tabellán. De tény durva meccs volt😂
manuszka86
Az előző szezonban a MU 15. volt, a BOU 9., most sűrű a tabella, de alapvetően ez két kis/középcsapat, és a sportesemények célja mégiscsak a szórakoztatás, abban meg jó volt ez a meccs. Én is jobban örültem volna ha van győztes gól, az drámaibb, szóval tőlem 5-4 is lehetett volna. 😊

1 napja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
De maradt a 4-4.
Őszentsége Sobri Jóska
Remek csak megint alsóházi csapat ellen hullatunk pontokat,ennél jobban kellene állnunk a tabellán. De tény durva meccs volt😂

1 napja
De maradt a 4-4.

1 napja
De legalább idén tudunk gólokat lőni,előrelépés csak az ezeréves Casemiro a védekező középpálya vicces. Na de talán jövőre megoldják ezt is😂

1 napja
manuszka86
Kitámadás, lendületes, pörgös meccs sok hibával, és hát egyik védelemben sincs talenttúltengés.
Őszentsége Sobri Jóska
Itt a vörös felén soká sérült a védelemben és marhára hiányzik De Ligt 😵‍💫
Nagyon jó csak Mu szurkolóként agyfaszt kapok idén is kb
manuszka86
Jó, hát ennyi plusz infóval terhelten szar lehet. 😊
De így a darts VB mellé jó kis szórakozás.

1 napja
manuszka86
Kitámadás, lendületes, pörgös meccs sok hibával, és hát egyik védelemben sincs talenttúltengés.
Őszentsége Sobri Jóska
Itt a vörös felén soká sérült a védelemben és marhára hiányzik De Ligt 😵‍💫
Nagyon jó csak Mu szurkolóként agyfaszt kapok idén is kb

1 napja
manuszka86

1 napja
Azért ezt lehet szeretni a PL-ben, amikor ilyen lelkes kis-, középcsapatok jatszanak sokgólos meccseket, ide-oda váltakozó vezetéssel. Szórakoztató.
Most 4-4, és szerintem nem ez lesz a végeredmény.

1 napja

1 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Istenem, mekkora görény ez a Mancini. Nem értem, hogy maradhatott a pályán. 3 ekkora faszkodás és össze egy sárga.

1 napja
Bruno bakker ezt de beragasztottad😁
Gyerünk kell még egy

1 napja
Sportigazgatónak egy piros a Comoból xD

1 napja
Remek ez a Manchester 5 perc alatt két gólt kapni…

1 napja
Nah ezt a gól a játéka alapján nagyon megérdemelte a Roma. Hátha így meccs lesz belőle, mert a Como ma nagyon lagymatag.

1 napja
Jézusom ez a Mancini. Nála unszimpatikusabb focistát nem sokat lehet mondani.

1 napja
Amikor meg betalálnak les miatt elveszik xD

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 762 — Kinek mit intézett a kormánya
Amad Diallot Gyállónak hívni a közvetítésben, "mindezt úgy, hogy kifejezetten Amadnak hívatja magát, mert volt egy child trafficking ügy a nevével még az Olaszországba érkezése körül.

NA EZ a szakmai igénytelenség"

Poloska vagyok.
1 napja
Elképesztően indiszponált ez a Como. Egyszerűen nem tudják minden meccsen azt hozni ami miatt sokan fixen BL helyet néznek ki belőlük. A Romának már rég vezetnie kéne annyi helyzetet kidolgoztak.